Topvacature

Namens het Landelijk Kenniscentrum Cultuureducatie en Amateurkunst zoekt Redactie & Co een webredacteur. De redacteur schrijft zelfstandig teksten en korte nieuwsberichten voor de site van de organisatie. Schrijft nieuwsbrieven en berichten op sociale media, volgens de bestaande redactionele richtlijnen. Redigeert en structureert langere...

reclame

2 uur geleden
Het Brits-Nederlandse Unilever wil dat staatsinvesteringsfondsen meer geld steken in het bedrijf. Dit zei topman Paul Polman in de marge van een conferentie in Spanje. Unilever sloeg eerder dit jaar interesse van Kraft Heinz af, onder meer omdat het kortetermijndenken van de Amerikanen niet bij Unilever zou passen.
2 uur geleden
Van Android naar Apple in letterlijk een paar stappen.
3 uur geleden
De Vereniging van Commerciële Omroepen (VCO) luidt de noodklok nu staatssecretaris Dekker ondanks herhaalde bezwaren en tegen de adviezen in van alle omroepen het brede basispakket toch wenst uit te kleden.
5 uur geleden
Woensdagavond vond voor de zestiende keer de AMMA uitreiking plaats (Annual Masters of Media Awards). Voor de derde maal op rij, streek de initiatiefnemer en branchevereniging MWG neer in Theater Amsterdam.
6 uur geleden
Vanaf vandaag is de comedyserie TOON, geproduceerd door NewBe, terug bij KPN Presenteert op kanaal 18 en on demand. Alle acht afleveringen van het tweede seizoen zijn in één keer beschikbaar in het on demand menu. De eerste aflevering is vanaf vandaag ook tijdelijk online voor iedereen te zien via de website van KPN Presenteert.
6 uur geleden
Zeeman bestaat 50 jaar. En dus is het feest. Er is bellenblaas voor iedereen en een feestje in alle 1.285 winkels. Persuade ontwikkelde de nieuwe crossmediale jubileumcampagne voor Zeeman die vanaf 26 mei in 7 landen tegelijk van start gaat.
6 uur geleden
Koffers zijn de nieuwe billboards.
6 uur geleden
Vandaag start de vastenmaand ramadan waarbij moslims van zonsopgang tot zonsondergang niet eten en drinken. Motivaction deed onderzoek naar het boodschappengedrag van Turkse en Marokkaanse Nederlanders tijdens de ramadan. Daar kwam onder meer uit dat zij in de Ramadanmaand meer uitgeven aan de dagelijkse boodschappen dan in de rest van het jaar. 'Eigenlijk is de ramadan vergelijkbaar met kerst, maar het duurt een hele maand', aldus de onderzoekers.
8 uur geleden
Het Scandinavische land is klaar om ontdekt te worden.
19 uur geleden
Het Nederlandse Q-Park gaat over in Amerikaanse handen. Investeerder KKR betaalt bijna 3 miljard euro voor de onderneming. Het bod moet nog aan de aandeelhouders worden voorgelegd.

Pagina's

Abonneren op reclame