reclame

2096 nieuwsberichten gevonden
ID&T Groep zet kort geding tegen de overheid voort
Nu de overheid niet voor 1 augustus duidelijkheid zal scheppen over evenementen zonder overnachting voelen de organisatie en haar mede-eisers zich genoodzaakt het kort geding voort te zetten.
5 uur
Complex, het grootste jongerenplatform van de VS, van start in Nederland
Just Another Media Company heeft de exclusieve licentie voor Complex Networks in de Benelux verkregen. Complex is een Amerikaans mediabedrijf met haar roots in hiphop, fashion en sport. Het is het grootste jongerenplatform van de VS en werd onlangs overgenomen door Buzzfeed en heeft grote internationale ambities, waaronder Europese. Vandaag zal Complex in Nederland soft launchen.
6 uur
PRLab kondigt tweede pro-bono campagne aan voor startups, scale-ups en NGO’s
PRLab kondigt een tweede pro-bono campagne aan. Het in Stockholm en Amsterdam gevestigde PR-bureau, één de leidende Europese firma’s voor tech bedrijven, wil zo purpose-driven startups, scale-ups en NGO’s helpen met het vergroten van hun zichtbaarheid en het behalen van hun doelstellingen. Contentmarketing en PR activiteiten nemen daarbij een prominente rol in.
9 uur
Sodastream: take pride in us
Ter ondersteuning van Pride Amsterdam (31 juli tot 8 augustus) presenteert SodaStream de animatievideo ‘Rainbow Story’, met de Emmy-genomineerde actrice en prominente trans-voorvechtster Laverne Cox.
10 uur
STAAN en Ajax sluiten partnership
STAAN Finance & Consultancy en AFC Ajax hebben een partnership afgesloten. STAAN is de komende twee seizoenen Official Supplier van Ajax en tevens Official Finance & BI Recruitment Partner.
11 uur
May Piar Media Agency ook van start met een bureau in Turkije
Articlus Production, opgericht in Amsterdam in 2017, slaat de vleugels internationaal uit. Het bedrijf, dat onder de naam May Piar Media Agency werkt, is inmiddels niet alleen in Nederland actief maar ook in Turkije en in het Midden-Oosten.
11 uur
Polestar lanceert nieuw retailconcept Polestar Destinations
Polestar, het Zweedse elektrische automerk, zet wereldwijde uitrol van het fysieke retailnetwerk voort. In de loop van 2021 wordt het merk gelanceerd in tien nieuwe markten wereldwijd, waardoor het totale aantal Polestar-markten wordt verdubbeld van negen naar achttien. Tegen het einde van dit jaar moet het aantal fysieke retailpunten wereldwijd meer dan verdubbeld zijn.
11 uur
Eerbetoon aan Anybody
Uitgeverij DPG Media publiceert een special als eerbetoon aan de spraakmakende rubriek Anybody, waarin foto's van naakte lichamen besproken worden. De rubriek was 30 jaar onderdeel van weekblad Viva, dat afgelopen week voor het laatst verscheen. Het concept en design van de uitgave werd verzorgd door Studio Dorien Franken.
11 uur
Fotograaf Eddy Posthuma de Boer overleden
Fotograaf Eddy Posthuma de Boer is in het AMC in Amsterdam overleden op 90-jarige leftijd. Posthuma de Boer wordt gezien als een van de belangrijkste Nederlandse fotografen. Hij volgde onder meer de opkomst van de jongerencultuur met de jazz- en rock-'n-rollmuziek. Daarnaast maakte hij veel portretten van schrijvers en muzikanten. Ook de inwoners van Amsterdam waren voor hem geliefde onderwerpen.
1 dag

Dit is wat ik nodig had
Met zijn nummer Dit is wat ik nodig had haalt Ben Forte het fijne gevoel naar boven dat iedereen weer vrij is om overal naartoe te reizen. De nieuwe reclame van NS, waarvoor de 20-jarige rapper-songwriter uit Utrecht dit nummer heeft geschreven, is deze zomer te zien en te horen op televisie.
1 dag
Ex Coolblue, ING en reclamemaker van start met 'nieuw type consultancy'
New Era Consultancy gaat grote organisaties in Nederland helpen merk en customer experience met elkaar te verenigen. Alewijn Dekker, voorheen managing director bij bureaus als CODE D’AZUR en J. Walter Thompson, start samen met Eva Nooitgedagt (ex Coolblue) en Rogier Maessen (ex cx-specialist ING) New Era Consultancy.
1 dag
Oog in oog met de natuur bij Ouwehands Dierenpark
De natuur roept. De nieuwe merkregel van Ouwehands Dierenpark verwoordt hoe verleidelijk en fascinerend de natuur is. Maar het drukt ons ook met de neus op de feiten: de natuur moet beschermd worden, want ze is in gevaar.
1 dag
VN-pre-top over voedselsystemen: kritiek moment om de ongelijkheid van onze voedselsystemen aan te pakken
Als we de uitdagingen en behoeften van de plattelandsbevolking in de armste landen ter wereld negeren, zijn onze pogingen om meer rechtvaardige en duurzamere voedselsystemen tot stand te brengen gedoemd te mislukken, aldus de voorzitter van het Internationaal Fonds voor agrarische ontwikkeling (IFAD) in de aanloop naar de VN-pre-top over voedselsystemen die maandag in Rome van start gaat.
3 dagen
ALDI lanceert derde zomerse Fancollectie
Goed nieuws voor de ALDI-fans: vanaf woensdag 28 juli zal de zomer fancollectie van ALDI verkrijgbaar zijn in alle filialen in Nederland. De collectie omvat verschillende fashionitems en accessoires. Badpakken, zwembroeken, trainingsjasjes, shortjes, t-shirtjurken en de welbekende sokken: de derde fancollectie van ALDI heeft het allemaal. Een bijpassend koeltasje voor 6 blikjes en picknickkleed zijn ook onderdeel van de collectie en maken de zomerpret compleet.
3 dagen
A Soldier is a Soldier
Karmarama, onderdeel van Accenture Interactive, kondigt haar nieuwste wervingscampagne voor Capita voor het Britse leger aan, getiteld 'A Soldier is a Soldier'. De campagne laat zien hoe in het Britse leger soldaten worden gedefinieerd door hun vaardigheden, niet door hun geslacht, en laat zien dat het leger een inclusieve werkgever is met gelijke beloning naar rang, en gelijke verwachtingen voor alle soldaten.
3 dagen

Pagina's

Abonneren op reclame