reclame

1732 nieuwsberichten gevonden
Coca-Cola zet kerstcampagne in het teken van verbinding
Coca-Cola nodigt mensen uit om het goede in anderen te zien met de nieuwe campagne ‘What we share is stronger’. Coca-Cola zet deze boodschap kracht bij door het Rode Kruis te steunen. Consumenten kunnen dit jaar in de kersttruck kerstsokken of cadeaupapier meenemen in ruil voor een donatie aan het Rode Kruis. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van heerlijke hapjes gemaakt door vrijwilligers van de Welcome App.
2 dagen
Makro kiest M2Media
Makro heeft gekozen voor M2Media (onderdeel Candid Group) als nieuwe mediapartner. M2Media wordt verantwoordelijk voor de mediastrategie, -inkoop en -planning.
2 dagen
Kerst in de Jumbo-traditie
Samenzijn is voor veel mensen het belangrijkste tijdens de feestdagen. Dat realiseert de Jumbo familie zich ook in de nieuwe kerstcommercial van de supermarktketen.
2 dagen
Maak kennis met BEP
BEP is nieuw en gaat merken supporten die zelf meer ‘in charge’ willen zijn bij productie van hun commercial- en andere content producties. Door de support van BEP kunnen merken producties slimmer organiseren en onafhankelijker zijn van de bureaus waarmee ze werken.
2 dagen
Volvo Car Nederland lanceert ‘Changemakers. Recharged’ campagne
Met Changemakers lanceert Volvo Car Nederland een campagne waarmee drie eigenzinnige, innovatieve ondernemers laten zien hoe zij op hun manier actief een bijdrage leveren aan een duurzamere toekomst.
2 dagen
Boomerang Agency neemt RIDE Creative Agency over
Boomerang Agency neemt per vandaag RIDE Creative Agency over. RIDE groeide de afgelopen jaren uit tot specialist in video en social media content en verrichte creatief werk voor onder andere Fanta, PostNL, DAS en Ziggo. De naam RIDE zal verdwijnen en een deel van de medewerkers verhuist naar het kantoor van Boomerang Agency. De overname past in de consolidatietrend die momenteel gaande is in de reclamebranche.
2 dagen
'The Last Statement T-shirt' gelanceerd
Scandinavische moderetailer Carlings en VIRTUE, gaan opnieuw een samenwerking aan na het succes van de lancering van ‘s werelds eerste digitale kleding collectie. VIRTUE en Carlings slaan nu de handen ineen om de impact van fast fashion op het klimaat te verminderen met de lancering van 'The Last Statement T-shirt'.
2 dagen
Plus viert samenzijn met hele familie in kerstcampagne
De kerstcampagne van PLUS is vandaag van start gegaan. Kerst is bij uitstek de tijd om samen te zijn en te genieten van goed eten. Maar samen zijn met kerst is niet altijd iedereen gegeven.
2 dagen
Dwight Groot (Vigics): 'Sommige persoonlijkheden voelen zo haarfijn aan hoe ze interesse moeten opwekken'
Dwight Groot (Vigics): 'Sommige persoonlijkheden voelen zo haarfijn aan hoe ze interesse moeten opwekken' Nils Adriaans
2 dagen

Albert Heijn kerstcommercial: wat eten we dit jaar?
Wat zetten we dit jaar op tafel tijdens de kerst? Die vraag staat dit jaar centraal in de kerstcampagne en bijbehorende commercial van Albert Heijn.
2 dagen
Frank Volmer benoemd tot voorzitter Screenforce
Frank Volmer, algemeen directeur van Ster, is benoemd tot voorzitter van Screenforce. Frank volgt Ton Rozestraten op, voor wie de termijn van twee jaar is verstreken.
3 dagen
ABN AMRO werft IT-ers met podcast de ‘Side Project Show’
ABN AMRO wordt zo blij van zogenoemde side projects dat het een podcastserie heeft ontwikkeld met de toepasselijke naam Side Project Show’. In de podcastserie vertellen zes IT-ers over hun bijzondere side projects.
3 dagen
SAMR koopt belang van 50 procent in RealTime Lead Group
MarketResponse International Group in Leusden neemt een belang van 50 procent in leadgeneratiespecialist RealTime Lead Group in Amsterdam.
3 dagen
The Gardeners creëert onweerstaanbare chocolade voor Bloemenbureau
De Gardeners heeft dit jaar een smakelijk promotiecadeau ontwikkeld om de bloemen- en plantenstijltrends voor 2020 van de inspiratieplatforms Mooiwatplantendoen.nl en Mooiwatbloemendoen.nl onder de aandacht te brengen. Volgens de tijdgeest 'Irresistible' kreeg de pers een doos toegestuurd met daarin iets dat 'een onweerstaanbare aantrekkingskracht heeft op (vrijwel) iedereen: chocolade'.
3 dagen
Gassan Diamonds lanceert romantische kerstcampagne
Gassan Diamonds heeft een nieuwe online kerstcampagne gelanceerd. In de videocommercial geeft een jongen een fonkelend kerstcadeau aan zijn vriendin in een romantische setting.
3 dagen
Bijzondere champagnefles Frankey: scherven brengen geluk
Kunstenaar Frankey heeft een bijzondere champagnefles ontworpen. Door de kurk van de fles te laten knallen, schiet je ook een porseleinen schoteltje mee, met de bedoeling dat deze kapot valt. Want, scherven brengen geluk.
3 dagen

Pagina's

Abonneren op reclame