reclame

1803 nieuwsberichten gevonden
Nieuw talent bij social mediabureau Somention
Bij social mediabureau Somention zijn deze maand Robin en Melissa van start gegaan. Robin in de functie van content manager en Melissa is aan de slag gegaan als international team lead.
1 uur
Voedselbanken en Dirk van den Broek starten landelijke samenwerking
Voedselbanken Nederland en Dirk gaan een landelijke samenwerking aan om meer voedsel te redden. Na een testperiode doneren nu alle filialen van Dirk goed voedsel dat tegen de houdbaarheidsdatum zit aan lokale voedselbanken.
2 uur
FONK kick-off najaar aan Rotterdamse Maasoever
Op 4 september verschijnt dè Rotterdameditie van FONK magazine. Die presenteren we ook dit jaar live tijdens de Rotterdamborrel 2019. Meld je nu aan voor deze kick-off van het najaar aan de Maasoever in Rotterdam!
2 uur
Twaalf Nederlandse bureaus genomineerd bij Google Premier Partner awards
De Nederlandse online marketing bureaus doen het goed bij de Googla Partner awards. In zes verschillende categorieën zijn 85 bureaus uit Europa genomineerd. Tussen die 85 bureaus zitten twaalf Nederlandse bureaus die samen in totaal voor negentien awards genomineerd zijn.
1 dag
Philips en BLOCBIRDS Best of Best bij Red Dot Awards
Philips (Medical & Healthcare) en BLOCBIRDS (exhibition design) van Studio 212 Fahrenheit winnen dit jaar bij de Red Dot Awards beide een Best of Best Award. Nederlands werk scoort in de 2019 editie van de Red Dot Awards over de hele linie goed.
2 dagen
Coolblue opent elfde winkel en twaalfde op stapel
Coolblue-winkel opent Haarlem voor het eerst zijn deuren. Deze nieuwe winkel in Haarlem is de elfde winkel van het e-commercebedrijf in Nederland en België. In de winkel kunnen klanten producten zelf uitproberen. Daarnaast kunnen ze er terecht voor persoonlijk advies, service na aankoop, reparaties en het ophalen van bestellingen.
2 dagen
Tony’s Chocolonely introduceert ‘je compleet eigen reep maken’
Tony’s Chocolonely introduceert ‘je compleet eigen reep maken’ Redactie Adformatie vr, 16/08/2019...
2 dagen
BLCKBRD Speaks (Deel 20): Hitlijsten in het streamingtijdperk
Op 29 juli brak ‘Old Town Road’ van Lil Nas X een Amerikaans record door 17 weken lang op nummer 1 in de Billboard Hot 100 te blijven, en inmiddels is dit record vergroot naar 19 weken. Het nummer is echter niet zomaar op 1 blijven staan.
2 dagen

Miljoeneninvestering voor internationale groei RCCS
Het innovatieve waardetransportbedrijf RCCS heeft 10 miljoen nieuw kapitaal aangetrokken voor de uitrol van zijn internationale groeiplannen. Met het geld kan de innovatieve waardetransporteur uit Waddinxveen de ingezette uitbreiding naar Duitsland en andere Europese landen versnellen.
2 dagen
Knab en Aegon Bank gaan verder onder de naam Knab
Nadine Klokke (1976) geeft vanaf 1 oktober als CEO leiding aan Knab en Aegon Bank die per die datum op één locatie verdergaan onder de naam Knab. Nadine werkte 17 jaar bij ING, waar ze verschillende leidinggevende functies heeft bekleed. Zij volgt Eric Rutten op die de afgelopen 9 jaar Aegon Bank heeft geleid.
2 dagen
New Skool Media verkoopt Beurs.nl aan IEX Media
De website beurs.nl is door New Skool Media verkocht aan IEX Media. Per 1 oktober 2019 verzorgt IEX Media de advertentieverkoop van deze startpagina voor beleggers. Beurs.nl richt zich specifiek op actuele koersinformatie op Nederlandse en buitenlandse beurzen. De doelgroep van beurs.nl zijn de beginnende en de meer gevorderde beleggers. The post New Skool Media verkoopt Be...
2 dagen
Samsung en T-Mobile stappen in Halloween film EndemolShine Nederland
Deze Halloween proberen Nederlandse influencers te ontkomen aan een bloederig einde in de comedy House of No Limits. Voor deze Halloweenfilm is EndemolShine Nederland een samenwerking aangegaan met Samsung en T-Mobile.
2 dagen
Theatermaker Ivo van Hove wint Johannes Vermeer Prijs 2019
De Johannes Vermeer Prijs 2019, de Nederlandse staatsprijs voor de kunsten, is toegekend aan theatermaker Ivo van Hove. De jury, onder voorzitterschap van Els van der Plas, heeft hem unaniem voorgedragen. Van Hove ontvangt de prijs voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van het theater in én buiten Nederland. De uitreiking vindt plaats op woensdag 25 september 2019 in de Ridderzaal.
2 dagen
Zalando introduceert Beauty assortiment ook in Nederland
Zalando breidt haar Beauty assortiment uit naar Nederland. Vanaf 28 augustus kunnen Nederlandse consumenten bij de webwinkel stijlkeuzes volgens de laatste beautytrends gaan maken.
2 dagen
LinkedIn Benelux investeert in Nederlandse content
Nederland telt veel actieve LinkedIn leden. Op dit moment zijn dat er 8 miljoen. Alle reden dus om meer aandacht te schenken aan Nederlandse content. Daarom is er een nieuw redactioneel team dat verantwoordelijk is voor LinkedIn Nieuwsflitsen, waarmee Nederlandstalige leden nieuws en meningen van die dag te zien krijgen. De nieuwsupdate is gestart op 7 augustus en wordt uitgerold naar leden die voor LinkedIn de Nederlandse taal hebben ingesteld.
2 dagen

Pagina's

Abonneren op reclame