reclame

2430 nieuwsberichten gevonden
Sony lanceert INZONE en sluit sponsordeal met wereldwijde e-sportcompetities
Sony kondigt de komst aan van INZONE: een nieuw merk voor gaming gear dat de zintuigen op scherp stelt en maximale gaming mogelijkheden biedt.
2 uur
Zo saust Nederland
De zomer is officieel van start en met het zonovergoten weer in aantocht betekent dit voor veel Nederlanders maar één ding: de barbecue kan weer aangeslingerd worden.
2 uur
Britse tennisster Emma Raducanu over loslaten perfectie in Nike-film van Soursop
Britse tennisster Emma Raducanu over loslaten perfectie in Nike-film van Soursop Nils Adriaans wo, 29/06/2022...
2 uur
Muziekmuseum Our House opent opnieuw de deuren
Our House in Amsterdam, 's werelds eerste museum experience over elektronische muziek, heeft op 29 juni opnieuw de deuren geopend. De officiële opening vond afgelopen november plaats. Dit was vlak voor de laatste lockdown, waardoor het museum maar voor korte duur bezoekers heeft kunnen ontvangen.
2 uur
Readly verbreedt portfolio
Readly, de Europese marktleider in digitale tijdschriften en kranten, heeft internationaal zijn portfolio versterkt met honderden nieuwe titels op het platform. Waaronder 14 Nederlandse tijdschriften, 160 regionale dagbladen uit het Verenigd Koninkrijk en 23 Amerikaanse magazines. Inclusief hun Franse portfolio komt hun aanbod nu uit op meer dan 7500 tijdschriften en kranten.
2 uur
Zwitsal vernieuwt producten en komt met nieuwe campagne
Er zijn al vele generaties grootgebracht met de producten van Zwitsal, en precies dat wilde Boomerang Agency laten zien in de nieuwste campagne van het merk voor de vernieuwde Zwitsal producten. De bad-, was- en shampoo-producten zijn nu nog milder en zachter voor de gevoelige babyhuid, maar de iconische geur en verpakkingen, die blijven.
2 uur
The New School exposeert het beste van Class 22
Hogeschool The New School uit Amsterdam presenteert het beste werk van studenten van het afgelopen collegejaar als een ware museumcollectie.
2 uur
Spotify lanceert RADAR Podcasters voor beginnende podcasters
Spotify lanceert vandaag RADAR Podcasters om beginnende podcasters een podium te bieden. Dit maakt het luisteraars makkelijker om nieuwe podcasts te ontdekken en geeft makers de mogelijkheid om een breder publiek te bereiken.
2 uur
Clear Channel plaatst eerste AED bij bushalte in Gouda
Clear Channel heeft onlangs een Automatische Externe Defibrillator (AED) geplaatst bij de bushalte aan het Oranjeplein in Gouda.
8 uur

BredaVandaag wordt een weekendkrant
BredaVandaag van Uitgeverij De Bode B.V. wordt een weekendkrant en verschijnt per 1 juli 2022 op vrijdag. Voorheen verscheen de krant op woensdag. BredaVandaag wordt huis-aan-huis verspreid in een oplage van 76.500 exemplaren in de gemeente Breda.
8 uur
Flink en Chantal Janzen lanceren eigen koffe
Geen koffie in huis? Gelukkig hoef je niet lang te balen, want &C’s founder Chantal Janzen en Flink hebben hun eigen koffie gelanceerd.
12 uur
Flink en Chantal Janzen lanceren eigen koffie
Geen koffie in huis? Gelukkig hoef je niet lang te balen, want &C’s founder Chantal Janzen en Flink hebben hun eigen koffie gelanceerd.
12 uur
Explosie van bezorgformules dé ontwikkeling in food van 2021
De explosieve groei van bezorgformules voor boodschappen en maaltijden is dé ontwikkeling van 2021 in de Nederlandse foodmarkt. Dat laat de FSIN Food500 2022 zien.
12 uur
Air up breidt met topinvesteerders uit naar de Verenigde Staten
Het innovatieve Duitse merk air up, het bedrijf achter het drinksysteem dat gewoon kraanwater op smaak brengt met geur, betreedt nu het grootst mogelijke podium door op de Amerikaanse markt te lanceren. Gesteund door bekende investeerders PepsiCo inc., Ashton Kutcher en Guy Oseary, zet het pas drie jaar jonge bedrijf zijn ongekende succesverhaal voort, en wil het de manier waarop Amerikanen hydrateren veranderen.
12 uur
Daan Langbroek maakt overstap naar iO
Daan Langbroek, innovatie- en transformatiestrateeg, heeft de overstap gemaakt naar end-to-end agency iO. Met meer dan 15 jaar ervaring, versterkt hij vanaf nu het strategische team van iO op de campus in Utrecht.
13 uur
Metakids start confronterende campagne rondom erfelijke aftakeling bij kinderen
Een metabole ziekte wordt veroorzaakt door een foutje in het DNA van beide ouders. Een noodlottig toeval dat vaak pas aan het licht komt na de geboorte. De onomkeerbare aftakeling is dan al ingezet.
13 uur

Pagina's

Abonneren op reclame