Topvacature

Voor een toonaangevend online platform voor financieel professionals zoekt Redactie & Co een hoofdredacteur. Het Nederlandstalige platform met 30.000 abonnees is gespecialiseerd in 'mergers & acquisitions' en behandelt deals, fusies, financieringen en overnames. De hoofdredacteur coördineert de site, het kwartaalmagazine, nieuwsbrieven, de...

reclame

4 uur geleden
KRO-NCRV heeft afgelopen donderdag als eerste omroep een Snapchatlens gelanceerd om aandacht te genereren voor online pesten. En met succes: de Snapchatlens “Open je mond tegen pesten” heeft ruim 2,84 miljoen views behaald. De gemiddelde playtime voor een lens ligt normaal rond de 13 seconden, bij deze lens is dit 18 seconden.
7 uur geleden
Ording stond aan de wieg van de iPhone en werkt nu voor Tesla.
8 uur geleden
Voor het derde jaar op rij fietst Dentsu Aegis Network (DAN) voor het goede doel naar een DAN vestiging in Europa en Book randDeli fietst mee. Dit jaar gaat de tocht naar Brussel. De Route to Good is een fietstocht waarbij geld ingezameld wordt voor de stichting Energy4All.
8 uur geleden
nventing Future Interfaces. Hoe gaan we om met machines? In hoeverre leidt technologie ons? En hoe pas je dit toe? Digital Dinner staat dit jaar in het teken van inspirerende verhalen van internationale sprekers die in hun expertise koploper zijn op dit gebied. Zij zullen hun visie op design tools, augmented reality en toekomstige interfaces met ons delen.
8 uur geleden
Edward van de Ridder zet zijn carrière voort als Head of Strategy bij Alfred. Van de Ridder vertrok eind 2016 bij NOISE, het bureau waarvan hij medeoprichter was.
8 uur geleden
De Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond heeft vandaag het digitale platform Tennis.nl gelanceerd. De KNLTB wil de komende jaren meer Nederlanders kennis laten maken met de tennissport en het nieuwe online platform speelt daarbij een centrale rol.
8 uur geleden
In het eerste kwartaal van 2018 opent Perry de deuren van haar tweede flagshipstore volgens het nieuwe winkelconcept in hartje Utrecht. Op dit moment heeft Perry 39 winkels verspreid door het hele land.
9 uur geleden
Het campagnebeeld is dit jaar van Melanie Bonajo. 
9 uur geleden
Van de Ridder vertrok eind 2016 bij Noise, het bureau waarvan hij medeoprichter was.
9 uur geleden
Marius Koerselman vertrekt als CEO.

Pagina's

Abonneren op reclame