reclame

1829 nieuwsberichten gevonden
Cinekid Festival toegankelijk voor kinderen met een rolstoel
Cinekid is deze herfstvakantie te zien in de bioscoop van het Bio Vakantieoord in Arnhem. Het aangepaste vakantiepark doet van 23 t/m 28 oktober mee aan het kinderfilmfestival. Het Bio Vakantieoord biedt de films aan voor gezelschappen met gehandicapte kinderen, zodat zij ook eens op de beste plekken in de bioscoop kunnen zitten. Acteur en Bio Ambassadeur Leendert de Ridder opent het festival op 23 oktober met een heuse première.
9 uur
Nestlé en het Rode Kruis halen €113.782 op voor kwetsbare gezinnen
De ‘Back to School’-actie van Nestlé en het Rode Kruis heeft €113.782 opgehaald voor gezinnen in Nederland die een steuntje in de rug verdienen. De actie, waarbij Nestlé voor elke aankoop van een deelnemend product 10 cent aan het Rode Kruis doneerde, vond plaats tijdens de eerste drie weken van september.
9 uur
USA TODAY lanceert Sports+ met ‘Fan Harder’ campagne van KesselsKramer
Het nieuwe digitale abonnement Sports+ combineert alle sportjournalistiek van Gannett, het moederbedrijf van USA TODAY. Het is gelanceerd om sportfans in Amerika maximaal mee te laten leven met hun favoriete teams. Het nieuwe platform zet de fans op de eerste plaats, en biedt ze de nieuwste scores, statistieken, én groepsgesprekken met de journalisten die het sportnieuws verslaan. Met het thema ‘Fan Harder’ zetten USA TODAY en KesselsKramer een brede campagne neer voor de fans alles over hebb...
10 uur
vandenbusken viert 60-jarig bestaan
In 1961 schudde oprichter Pieter van den Busken de direct marketing wereld op met zijn vooruitstrevende visie en eigenzinnige ideeën. Inmiddels is het bureau onder leing van de tweede generatie, Arnout en Caspar van den Busken, uitgegroeid tot een gevestigd activatiebureau.
12 uur
Microfinancieringsplatform Wakibi lanceert Women Empowerment Fonds
Door gebrek aan toegang tot financiering voor vrouwelijke ondernemers in ontwikkelingslanden, wordt het hen veelal onmogelijk gemaakt een bedrijf te starten en op eigen benen te staan. Microfinancieringsplatform Wakibi heeft als missie om deze uitdaging weg te nemen en start hiervoor het Women Empowerment Fonds. Met support in de vorm van microkredieten van bedrijven en particulieren gaat het fonds voor gelijke rechten en meer onafhankelijkheid.
12 uur
Samsung in-game shirtsponsor Team Gullit in FIFA22
Samsung heeft zich officieel verbonden aan Team Gullit. Samsung wordt de eerste shirtsponsor van Ruud Gullit’s FIFA-academie en zet hiermee bewust de stap richting esports. Het nieuwe shirt van Team Gullit is vanaf 21 oktober officieel beschikbaar in FIFA 22. The Invaders, het gaming label van creative agency 2Basics, bracht de samenwerking tot stand.
13 uur
TNO lanceert najaarscampagne met STROOM
De campagne is onderdeel van de meerjarige TNO ‘Zie het voor je’ campagne en werkt vanuit verschillende thema’s. Zo is eerder dit jaar het thema “Gezondheid” gecommuniceerd middels een branded content samenwerking met DPG.
13 uur
Audiomerk Fresh ’n Rebel lanceert nieuwe lijn met Davina Michelle
Fresh ’n Rebel hostte op 14 oktober een modeshow met de nieuwe kleurlijn en producten van het audiomerk, ontworpen en ontwikkeld in Nederland, die voor het eerst te zien waren op de catwalk. Muziek- en fashionliefhebbers kwamen samen bij Poppodium Annabel in Rotterdam om de headphones, bluetooth speakers en mobiele accessoires - ofwel eyecatchers - te kunnen zien.
13 uur
Hella Jongerius ontvangt BNO Piet Zwart Prijs 2021
Unaniem heeft de jury ontwerper Hella Jongerius uitgeroepen tot winnaar van de BNO Piet Zwart Prijs 2021. Dit vanwege haar uitzonderlijke staat van dienst en haar betekenis voor huidige en volgende generaties ontwerpers.
13 uur

Hoofdrol voor Ed Sheeran in nieuwe TV-commercial Sky Radio
In de nieuwe merkcampagne van Sky Radio staan de grootste nationale en internationale supersterren van dit moment centraal. Het non-stop muziekstation trapt de campagne af met de uitrol van een nieuwe TV-commercial met een speciale hoofdrol voor Ed Sheeran, die momenteel wereldwijd de hitlijsten domineert.
13 uur
Eyeforce verwelkomt Vivian Camphuijsen en Maeve Stam in fotografie roster
Film- en fotografie productiebedrijf Eyeforce tekent Maeve Stam en Vivian Camphuijsen . De twee talenten breiden het artistieke roster uit met een indrukwekkend repertoire. ‘Head of Talent’ Coco Seignette beschrijft deze toevoeging als "een ontzettend mooie stap voor Eyeforce waarmee we onze diversiteit op het gebied van visuele storytelling verbreden."
13 uur
Mediahuis committeert zich tot het stellen van wetenschappelijk onderbouwde klimaatdoelen
Europese mediagroep Mediahuis committeert zich tot het stellen van wetenschappelijk onderbouwde klimaatdoelen, de zogenaamde Science Based Targets. De groep sluit hiermee aan bij het Science Based Targets initiatief (SBTi). SBTi verenigt wereldwijd organisaties die hun ambities ten aanzien van het klimaat willen vertalen naar wetenschappelijk onderbouwde en meetbare doelstellingen die op hun beurt nodig zijn om de afspraken van het Parijse klimaatakkoord na te komen.
13 uur
VGZ van start met nieuwe campagne voor een gezonder Nederland
Vanaf 11 oktober is de nieuwe campagne van Coo¨peratie VGZ gestart. De campagne, gerealiseerd door het Amsterdamse reclamebureau DEAR, brengt de aangescherpte purpose van het merk VGZ tot leven: ‘Samen werken aan een gezonder Nederland met toekomstbestendige zorg voor iedereen.’
13 uur
NOBO bereikcijfers Q3 gepubliceerd, publicatiedatum NPM 2021-III nog niet bekend
De nieuwe cijfers van het Nederlands Online Bereik Onderzoek (NOBO) zijn gepubliceerd in Retriever. We publiceren gemiddeld maandbereik 13+ en de titelprofielen van Q3 2021. De precieze publicatiedatum van de NOM Print Monitor (NPM) is nog niet bekend. het NOM gaat ervan uit dat NPM 2021-III einde van dit jaar gepubliceerd wordt.
15 uur
Boukje Taphoorn en de magische combi van technologie, data en creativiteit
Boukje Taphoorn en de magische combi van technologie, data en creativiteit Nils Adriaans vr, 15/10/2021 - 09:...
16 uur
Pilot met Green Desk van ABN AMRO voor remote werken
Tribes Inspiring Workplaces faciliteert grote bedrijven in hun hybride werkbehoeften in samenwerking met Green Desk, een nieuw initiatief van ABN AMRO. Green Desk biedt medewerkers van grote bedrijven toegang tot werkplekken van aangesloten aanbieders, waaronder Tribes Inspiring Workplaces.
1 dag

Pagina's

Abonneren op reclame