reclame

1833 nieuwsberichten gevonden
Duurzaam klussen met Praxis
De noodzaak om je woning te verduurzamen wordt, naast de impact op milieu, ook steeds groter door de stijgende energieprijzen.
1 dag
Eerste Global ROI-rapport Nielsen
Nielsen heeft zijn eerste ROI Report gepubliceerd, waarin het tekortkomingen in de budgetten, kanalen en mediastrategieën van marketeers blootlegt die het rendement op investeringen (ROI) van mediaplannen drukken.
1 dag
The Shell Trial van De Nationale Opera genomineerd voor Fedora Opera Prize
De opera The Shell Trial, geproduceerd door De Nationale Opera (DNO), is genomineerd voor de Fedora Opera Prize: een internationale prijs ter ondersteuning van baanbrekende artistieke projecten die internationale samenwerking, creativiteit, sociale integratie en interculturele dialoog bevorderen, evenals digitale innovatie op en buiten het podium.
1 dag
Brenda Smith (CMO Kruidvat): 'Als het niet kan, dan kan het toch'
Brenda Smith (CMO Kruidvat): 'Als het niet kan, dan kan het toch' Nils Adriaans vr, 30/09/2022 - 16:30...
1 dag
Nieuw bureau Fortify richt zich exclusief op drankenindustrie
Sinds vandaag bestaat er een nieuw activatie bureau voor wijn- en drankenmerken. Fortify staat voor versterken, een bekende term in de internationale drankenindustrie en richt zich op het versterken van de naamsbekendheid en boosten van het imago van bestaande en nieuwe brands en labels. Dit doen zij middels acties in retailkanaal, directe promotie naar consumenten en horeca professionals, en media events.
1 dag
Van eigen bodem voor een ALDI prijs
Na het succes van de eerste AGF-campagne in mei dit jaar, komt ALDI met een vervolg. Vanaf maandag 3 oktober staan aardappelen, groente en fruit (AGF) van Nederlandse bodem opnieuw centraal in een omnichannel campagne van de discounter. In deze nieuwste Net Zo-campagne worden aardappelen, groente en fruit uit het herfstseizoen uitgelicht.
1 dag
SKECHERS opent flagshipstore in Rotterdam
SKECHERS, het op twee na grootse merk voor sportschoenen ter wereld, opent een flagshipstore in de belangrijkste winkel- en voetgangersstraat van Rotterdam: de Lijnbaan.
1 dag
Zalando zet volgende stap in strategisch partnerschap met Nike
Zalando, een leidend online platform voor mode en lifestyle in Europa, en Nike, Inc. zetten de volgende stap in hun strategische partnerschap en breiden hun langdurige samenwerking verder uit.
1 dag
Kuidvat-campagne zet in op duurzaamheid
Onder de noemer ‘Duurzamer, doe er je voordeel mee’ geeft Kruidvat het startsein voor de campagne die draait om duurzaamheid. In deze campagne helpt Kruidvat consumenten te kiezen voor duurzamere producten.
1 dag

NPO 3FM presenteert 3FM Exclusive met Arctic Monkeys
Begin oktober staat NPO 3FM in het teken van de 3FM Exclusive: een optreden van een internationale artiest voor een klein publiek in een intieme setting. Dit jaar is er een exclusief optreden van Arctic Monkeys op een geheime locatie in Brussel. Luisteraars maken vanaf maandag 3 oktober kans om bij het optreden aanwezig te zijn.
1 dag
ADP wint Global Payroll Supplier of the Year award
HR- en salarisdienstverlener ADP heeft de Global Payroll Supplier of the Year award gewonnen bij de Global Payroll Association Awards 2022.
1 dag
Onderzoekers UAntwerpen schrijven een boek over sociale media, gericht op kinderen
Onderzoekers van UAntwerpen sloegen de handen in elkaar om een boek te schrijven over sociale media op maat van kinderen. #vindikleuk beschrijft op een ludieke manier zowel de positieve kanten als de gevaren van sociale media, voor kinderen vanaf 8 jaar.
1 dag
Next level impact financiering: CO2-reductie boven rendement
Een nieuwe ontwikkeling op het gebied van impact financiering: CarbonFix ondersteunt innovaties die het opwarmen van de aarde remmen middels een donatie of financiering met minimaal rendement.
1 dag
Hillenaar Outdoor breidt netwerk in de Randstad verder uit met nieuwe locatie in Rotterdam
Hillenaar Outdoor heeft per begin september 2022 een nieuwe mast toegevoegd aan haar portfolio langs de A15 in Rotterdam. Het is een dubbelzijdige reclamemast, die vanuit beide rijrichtingen zichtbaar is, met schermen van 80m². Langs deze locatie komen bijna 800.000 passanten per week voorbij (bron: NDW, Nationaal Dataportaal Wegverkeer). Naast dat de A15 veel wordt gebruikt voor woon-werk verkeer, dient deze snelweg ook als hoofdweg vanuit de Rotterdamse haven. De advertentietarieven kun ...
1 dag
Zo herken je een bedspecialist
Een goed bed aanschaffen is zeer belangrijk. Je moet er uren per nacht doorbrengen om uitgerust weer de dag in te gaan. Zonder een goed bed wordt het hebben van een goede nachtrust een stuk moeilijker en soms zelfs onmogelijk. Investeren in een goed bed is daarom ook zeker geen overbodige luxe. Het vinden van het juiste bed voor jou is echter een stuk moeilijker dan je denkt. Mensen zijn allemaal uniek en hebben verschillende voorkeuren en eisen voor een bed. Een bed uit het standaard assorti...
2 dagen
Jumbo komt met Kletsboeket in Week tegen Eenzaamheid
Tijdens de Week tegen Eenzaamheid introduceert Jumbo het Kletsboeket: een vrolijke bos bloemen voor iedereen die wel een extra praatje kan gebruiken. Hiermee wil Jumbo klanten en collega’s aanmoedigen vaker contact te leggen met mensen die dat nodig hebben.
2 dagen

Pagina's

Abonneren op reclame