reclame

2136 nieuwsberichten gevonden
PwC Experience Consulting verwelkomt Bart Baeschnitt
PwC Experience Consulting, de tak van PwC die zich richt op het creëren en optimaliseren van een optimale (eind)gebruikerservaring binnen digitale innovatie en transformatie projecten, verwelkomt Bart Baeschnitt als Senior Product Manager binnen het team.
55 min
Han Snel lanceert online marketingbureau LAAIEND
Creative agency Han Snel is online marketingbureau LAAIEND gestart. Met dit partnerbureau zet Han Snel een stap in de performance based online marketing. In een tijdperk waarin creativiteit vraagt om resultaatgerichtheid is dit volgens de initiatiefnemers een logische stap.
1 uur
Federer strikt De Niro voor Zwitserse promotie
Roger Federer, de nieuwe ambassadeur van Zwitserland Toerisme, is in de nieuwste film van de organisatie te zien. De legendarische acteur en Oscar-winnaar Robert De Niro ook. In de korte film slaat De Niro een uitnodiging van Roger Federer om mee te spelen in een film over Zwitserland af. Hij vindt de bestemming puur, indrukwekkend en ontzettend mooi – maar er is geen drama in Zwitserland, iets waar De Niro zich op richt in zijn acteerwerk. De film kan wereldwijd online worden bekeken.
1 uur
De Bijenkorf opent webshop in Oostenrijk
De Bijenkorf zet de ingezette strategie van internationalisering voort met de opening van een nieuwe webshop in Oostenrijk: www.debijenkorf.at. De Oostenrijkse Bijenkorf biedt, net als de webshops in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk, een exclusief assortiment op het gebied van mode, cosmetica, accessoires, reizen en wonen van meer dan 1.000 merken, waaronder Alexander McQueen, Balenciaga, Cartier, Charlotte Tilbury, Le Creuset, Gucci, Hugo Boss, Polo Ralph Lauren en Stone Island.
5 uur
‘Ontkoking’ jongeren luidt einde in van oer-Hollandse eetgewoonte
Nederlanders eten steeds vaker kant-en-klaar of aan huis bezorgde maaltijden. Met name het eet- en drinkgedrag van millennials en de generatie Z, jongvolwassenen tussen de 40 en 18 jaar, luidt het einde van de traditie van de oer-Hollandse maaltijdroutine in. Mensen ervaren tijdnood, hebben vaker geen zin om te koken, maar vinden gezond en lekker eten wel belangrijk.
5 uur
Nederlandse startup Hymn opent digitaal theater voor live concerten
Vanaf vandaag heeft Nederland een nieuw digitaal theater: Hymn. Specifiek ontworpen om muziekliefhebbers een nieuwe streaming ervaring te geven. In het theater komen Hymn Originals te staan. Shows die zelf geproduceerd worden in directe samenwerking met een artiest.
5 uur
WhatsAppen met Yorick Naeff van BUX
Recentelijk is nieuwe CEO Yorick Naeff gestart bij mobiele broker BUX én het bedrijf heeft een flinke investering ontvangen. De ambitie is om de grootste mobiele broker te worden van Europa, maar wat is eigenlijk de toegevoegde waarde van laagdrempelig beleggen? FONK sprak Yorick Naeff over zijn visie voor BUX, de toekomst van online beleggen, en tips voor beginners.
12 uur
Dept en Tribe Company toveren Eurovision Village om naar online
De eerste virtuele ervaring in haar soort in de geschiedenis van het Songfestival: Rotterdam Festivals, entertainmentbureau Tribe Company en digital agency Dept geven het antwoord aan de tienduizenden bezoekers die normaal zouden afreizen naar Rotterdam met een uniek virtueel alternatief.
13 uur
Wilmar Versprille: 'Ik stoor me in dit vak vaak aan hakjes op het middenveld'
Wilmar Versprille: 'Ik stoor me in dit vak vaak aan hakjes op het middenveld' Nils Adriaans vr, 07/05/2021 - ...
13 uur

De Baak maakt serie De Staat van Leiderschap
Hoe gaan leiders om met de uitdagingen van deze tijd? En wat is hun visie op de toekomst? 2020 was een disruptief jaar voor veel mensen, zowel persoonlijk als zakelijk. Bedrijven zagen hun omzet - deels of geheel - wegvallen en werknemers moesten massaal vanuit huis werken. Wat is de visie van leiders op leiderschap? In De Staat van Leiderschap gaan leiders in gesprek over thema's als duurzaamheid innovatie, economie, samenleving en de gevolgen van de coronacrisis.
1 dag
M line wordt Official Sleep Supplier van AFC Ajax
AFC Ajax en M line hebben een partnership-overeenkomst ondertekend. Met het tekenen van de overeenkomst is M line vanaf komend seizoen voor vier jaar Official Sleep Supplier van de club. M line gaat de samenwerking met Ajax onder andere inzetten om het belang van goede nachtrust voor het leveren van (topsport)prestaties te benadrukken.
1 dag
Klappen met flappen zamelt geld in voor zorg en horeca
Op 17 maart 2020 klapten Nederlanders massaal om hun waardering voor het zorgpersoneel te uiten en sloot de horeca. Een jaar later hebben de zorgmedewerkers het nog steeds niet makkelijk en gaat het met de horeca ook niet goed. De twee sectoren staan wat betreft pandemie-impact recht tegenover elkaar. Nieuwe stichting Klappen met Flappen wil de nadruk leggen op het zorgen voor een ander, en met donaties mensen verbinden. Op 12 mei is het de Dag van de Zorg, een mooi moment om emotionele waard...
1 dag
Soda studio benoemt Flin Nortier tot partner
Flin Nortier is benoemd tot partner van digital productdesign bureau Soda. Nortier is al ruim acht jaar betrokken bij Soda, onderdeel van het Amsterdamse bureau collectief MakerStreet. Nu de oorspronkelijke partners Evan Gelders en Jasper Olieroock hun focus volledig hebben gelegd op MakerStreet, is het aan Flin Nortier om Soda als design bureau verder te ontwikkelen, het team te leiden en zich over sales en marketing te ontfermen.
1 dag
NewsLab doet PR voor Goudwisselkantoor en The British School of Amsterdam
NewsLab is het nieuwe PR- en contentbureau voor zowel familiebedrijf Goudwisselkantoor als The British School of Amsterdam. NewsLab gaat in samenwerking met Goudwisselkantoor aan een doorlopende PR-strategie gericht op het opbouwen van thought leadership. NewsLab helpt The British School of Amsterdam met haar PR-activiteiten rondom de verhuizing naar een nieuw schoolgebouw en gaat PR- en contentadvies geven.
1 dag
Ster marktindices juni 2021
Door een politiek besluit kun je op NPO domeinen enkel online advertenties inkopen voor algemeen nut. Wel is het nog voor commerciële organisaties mogelijk om online advertenties in te kopen op de domeinen van de RPO, hiervoor is Ster te bereiken op digital@ster.nl.
1 dag
Hallo Horizon: Groningen wilt rol in nationaal herstel
De stad Groningen biedt Den Haag hulp aan voor het herstel van Nederland na de crisis. De partijen uit het Akkoord van Groningen willen samen met politiek Den Haag een nationale actieagenda opstellen om zo bij te dragen aan het oplossen van wereldwijde vraagstukken, zoals de coronacrisis en de klimaatcrisis. Tegelijkertijd moeten Nederland en Groningen daarvan profiteren doordat dit banen en economische vooruitgang oplevert.
1 dag

Pagina's

Abonneren op reclame