reclame

1516 nieuwsberichten gevonden
Femke Monaghan van Wachem nieuwe zakelijk directeur De Balie
Femke Monaghan van Wachem is de nieuwe zakelijk directeur van De Balie in Amsterdam. Ze volgt per 1 februari Jolanda Beyer op.
13 uur
Martijn Eindhoven nieuwe head of privacy solutions LiveRamp
Martijn Eindhoven is met ingang van 1 februari benoemd tot head of privacy solutions van marketing-, data- en technologiebedrijf LiveRamp.
14 uur
Maak kans op 2 weken gratis Tom Orrow
Die stip op de horizon. Welk bedrijf heeft ‘m niet? Het bepalen ervan is niet altijd het moeilijkste. Er komen wel. En dat is precies de kracht van Tom Orrow. Wij brengen goede ideeën verder, zodat jouw stip op de horizon opeens een stuk dichterbij komt.
14 uur
KNVB viert 130 jaar amateurvoetbal met ode aan het voetbalshirt
Het Nederlandse amateurvoetbal bestaat dit seizoen 130 jaar en dat viert de KNVB met een mooie ode aan de voetbalshirts van de duizenden clubs in ons land. Titel van de campagne is Trots op voetballend Nederland.
14 uur
Genomineerden Friends of Search Awards 2020 bekend
De genomineerden voor de Friends of Search Awards 2020 zijn bekend. Slimster, SKODA en Europcar maken kans op de prijs voor beste werk in Search Engine Optimization (SEO). Leen Bakker, A-Z Barbecue & Gourmet Party Service en Bol.com dingen mee naar de Search Engine Advertising (SEA)-prijs.
15 uur
YouTube-kanaal NIEUWE LEIDERS van Roek Lips is zoektocht naar zingeving
Roek Lips, voormalig netmanager van NPO, heeft een nieuw YouTube-kanaal gelanceerd: NIEUWE LEIDERS. Op het kanaal zijn korte documentaires te zien waarin Lips bijzondere mensen interviewt in zijn persoonlijke zoektocht naar essentiële levensvragen in een continue veranderende wereld.
16 uur
Youtubekanaal NIEUWE LEIDERS van Hans Lips is zoektocht naar zingeving
Roek Lips, voormalig netmanager van NPO, heeft een nieuw Youtubekanaal gelanceerd: NIEUWE LEIDERS. Op het kanaal zijn korte documentaires te zien waarin Lips bijzondere mensen interviewt in zijn persoonlijke zoektocht naar essentiële levensvragen in een continue veranderende wereld.
16 uur
YouTube-kanaal NIEUWE LEIDERS van Hans Lips is zoektocht naar zingeving
Roek Lips, voormalig netmanager van NPO, heeft een nieuw YouTube-kanaal gelanceerd: NIEUWE LEIDERS. Op het kanaal zijn korte documentaires te zien waarin Lips bijzondere mensen interviewt in zijn persoonlijke zoektocht naar essentiële levensvragen in een continue veranderende wereld.
16 uur

Voor culturele instellingen is nog veel te winnen met online marketing
Een groot deel van de culturele instellingen in Nederland maakt nog niet optimaal gebruik van online marketing. Dat constateert online marketing bureau voor cultuur en entertainment BEAKER.
17 uur
Dit zijn de kwartaalwinnaars voor de Gouden Loeki 2019
De tien kwartaalwinnaars van de Ster Gouden Loeki van het vierde kwartaal zijn bekend. Ze maken allemaal kans op de Ster Gouden Loeki 2019. Vier van de winnende commercials komen uit de koker van TBWA\NEBOKO, waaronder twee van Albert Heijn.
18 uur
BZ en Douane lanceren campagne 'Wijs op reis'
Je goed voorbereiden op een buitenlandse reis, kan veel problemen voorkomen. En mocht het alsnog mis gaan, dan weet je in ieder geval wat je moet doen Dat is de boodschap van de nieuwe campagne van het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Douane.
19 uur
Arendo Joustra bij Brands in Motion: ‘Angst voor fake news is zegen voor mediamerken’
Filterbubbels: volgens een aantal prominenten in media-en merkenland zijn ze helemaal niet zo erg. Sterker nog: volgens Arendo Joustra, hoofdredacteur van Elsevier Weekblad, hebben ze altijd bestaan. En het delen van fake news, wat binnen zulke bubbels gebeurt, noemt hij “een zegen voor mediamerken”. Op 6 februari gaan ‘de kenners’ erover in gesprek.
1 dag
Ontwikkel de optimale customer journey en zet de klant centraal
De essentie van customer journey management is klantreizen zó op te zetten en continu te verbeteren dat deze leiden tot een betere klantbeleving. Met als uiteindelijk doel lagere kosten, loyalere klanten en/of meer ambassadeurs.
1 dag
Top 3 supermarkten goed voor 67% van de omzet en 66% van de mediabestedingen
Onderzoeksbureau Nielsen heeft op 22 januari de marktaandelen van de supermarkten over 2019 gepubliceerd. Hieruit blijkt dat Albert Heijn nog altijd goed is voor één derde van de markt en dat Jumbo de grootste groeier was in aandeel. Screenforce heeft deze aandelen in verkoop vergeleken met de aandelen in de mediabestedingen.
1 dag

Pagina's

Abonneren op reclame