reclame

1623 nieuwsberichten gevonden
Kids-en jongerenmarkeringbureau Jimmy’s Agency van start
In Amsterdam is het neiwue bureau Jimmy's Agency van start gegaan. De oprichters van het bureau zijn Arno Klaassen, Country Manager Benelux Yoki Network en drs. Esmée Padding, Product Marketing Manager Yoki Network.
8 min
1 miljoen euro voor duurzame innovaties voor dagelijks gebruik
Groene startups uit Nederland, Duitsland, Groot-Brittannië, Noorwegen en Zweden, de landen waar een Postcode Loterij is, kunnen weer kans maken op een finaleplaats in de Postcode Lotteries Green Challenge. Deze internationale duurzaamheidscompetitie is uitgegroeid tot een van de grootste jaarlijkse wedstrijden ter wereld. In totaal is er 1 miljoen euro beschikbaar voor de vijf beste inzendingen, waarvan 500.000 euro voor de winnaar, plus coaching.
20 min
Mischa Oudolf Strategy Director bij New Growth Strategies
New Growth Strategies, het nieuwe adviesbureau in het netwerk van TBWA, heeft Mischa Oudolf als Strategy Director aangetrokken.
28 min
Hardcore Denim for the Future
G-Star lanceert “Hardcore Denim for the Future”, een nieuwe variatie op de Hardcore Denim brand campagne. De campagne laat de zelfverzekerde eerste stapjes zien van een new-born denim crew, gekleed in de BB-G 5-pocket.
1 uur
Sportlife lanceert nieuw concept
Haal het beste uit ieder moment! Dat is het uitgangspunt waarmee Sportlife een nieuw concept in de kauwgommarkt ontwikkelde. Met SPORTLIFE BOOST, bestaande uit de drie productpijlers Focus, Energy en Revovery, biedt het merk niet alleen frisheid, maar voegt het ook functionele ingrediënten als vitamines toe.
1 uur
Katinka Huijberts nieuwe Managing Director van PROOF
Katinka Huijberts wordt per 15 maart de nieuwe Managing Director van PROOF. Bea Aarnoutse draagt de eindverantwoordelijkheid over en blijft betrokken als consultant en partner. Bea zal vanaf 1 mei ook gaan acteren als director van een nieuw label: PROOF PEOPLE.
1 uur
Resident Media Advies helpt Stichting ALS Nederland met nieuwe campagne
Resident Media Advies, het media-adviesbureau voor adverteerders, helpt Stichting ALS Nederland met het realiseren van hun media-inzet. De eerste werkzaamheden hadden betrekking op een stoppercampagne in januari die diende om de strijd tegen ALS top of mind te houden. Op 2 maart gaat een nieuwe campagne van start.
1 uur
Weber Shandwick Nederland aan de slag voor ROSE stories
PR- en communicatiebureau Weber Shandwick Nederland gaat non-profit aan de slag voor uitgeverij ROSE stories. ROSE stories heeft als missie om de stemmen en gezichten waarin we ons dagelijks spiegelen meer divers te maken.
1 uur
Brancheorganisatie leveranciers elektrische huishoudelijke apparaten slaat nieuwe weg in
Vanaf 1 maart 2021 gaat de Vereniging van Leveranciers van Elektrische Huishoudelijke Apparaten in Nederland, kortweg VLEHAN, verder onder de naam APPLiA Nederland. De naamswijziging gaat gepaard met een aangepaste taakuitvoering.
2 uur

Peter Eijsvoogel en Steven Flipse commissaris bij het Commissariaat voor de Media
Demissionair minister Arie Slob (ministerie van OCW) heeft Peter Eijsvoogel en Steven Flipse per 1 maart 2021 benoemd tot commissaris bij het Commissariaat voor de Media. De benoeming van beide commissarissen is voor de tijdsduur van vijf jaar. Steven Flipse volgt Jan Buné op die deze functie sinds 1 september 2013 bekleedde. De positie van Peter Eijsvoogel was vacant.
2 uur
Onno Tjeerdsma nieuwe Chief Commercial Officer Nextview
Nextview, aanbieder van Salesforce-consulting met vestigingen in Duitsland en Nederland, verwelkomt Onno Tjeerdsma (45) per 1 maart als nieuwe Chief Commercial Officer.
2 uur
Loeki de Leeuw keert terug rondom reclameblokken
Loeki de Leeuw, die jarenlang te zien was rondom de reclameblokken van Ster, keert terug. De populaire leeuw zal dit jaar nog te zien zijn op tv. Ster is verheugd te kunnen melden dat Loeki bijna vijftig jaar na zijn eerste verschijning zijn rentree zal maken. Ster-directeur Frank Volmer: ‘Ster is fan van Loeki en ziet zichzelf door de gedeelde historie onlosmakelijk verbonden met het leeuwtje. We vinden het dan ook ontzettend leuk dat Loeki nu officieel onderdeel van Ster is.‘
2 uur
Maaslander schakelt over op volledig vegetarisch assortiment
Het totale Maaslander assortiment wordt vanaf week 9 volledig vegetarisch. Al deze vegetarische kazen smaken nog net zo zacht en volromig. Daarnaast stapt Maaslander als eerste speler in de kaascategorie over op volledig recyclebare plaks verpakkingen, die een stuk minder plastic bevatten.
2 uur
FreelanceFactoring zet als eerste ook TV in bij nieuwe campagne
Deze week is FreelanceFactoring als eerste factoringbedrijf te zien met een tv-commercial. In de commercial spreekt een viertal freelancers uit verschillende branches zich uit over de voor- en nadelen van freelancen. Eén van de nadelen - het lang wachten op de uitbetaling van facturen - is op te lossen door de diensten van FreelanceFactoring. Zij betalen facturen van freelancers binnen 24 uur aan ze uit en wachten voor hen de betalingstermijn van de klant af. De tv-commercial is onderdeel van...
2 uur
Britse illustrator creëert psychedelische droomtocht voor VanMoof
Oo 1 maart lanceert VanMoof een nieuwe verrassende campagne, die de kracht van fietsen laat zien. Nadat een eerdere controversiële tv-spot in Frankrijk werd verboden, neemt de Britse illustrator Jim Stoten de kijker mee op een psychedelische droomtocht. De spot volgt een kikker, die onderweg de sombere stad om hem heen ziet veranderen – files barsten uit in bloemen, en geïsoleerde automobilisten komen samen in een vrolijke fiets-community.
2 uur

Pagina's

Abonneren op reclame