reclame

1511 nieuwsberichten gevonden
TAG Outdoor B.V.: nieuwe speler in DOOH markt
TAG Outdoor B.V. is een nieuwe speler in de Digital Out of Home markt. Het bedrijf is gestart met onder andere de overname van het shopping- en parkingnetwerk van Hillenaar Outdoor. Dit digitale netwerk bestaat uit abri’s en infopanelen die zich bevinden op- of in de buurt van parkeergarages, busstations en winkelcentra. Tag Outdoor biedt geïnteresseerde adverteerders de mogelijkheid om voor €15,- per CPM, bereik in te kopen op dit netwerk. The post
1 uur
Erotiekgigant EasyToys alsnog hoofdsponsor FC Emmen
Erotische webshop EasyToys wordt alsnog de nieuwe hoofdsponsor van eredivisieclub FC Emmen. De KNVB heeft vandaag na goed overleg met beide partijen toch groen licht gegeven voor de samenwerking. Dat betekent dat EasyToys vanaf komende zondag, als FC Emmen het opneemt tegen Willem II, op de shirts van de eerste selectie prijkt.
1 uur
Erotische webshop EasyToys alsnog hoofdsponsor FC Emmen
Erotische webshop EasyToys wordt alsnog de nieuwe hoofdsponsor van eredivisieclub FC Emmen. De KNVB heeft vandaag na goed overleg met beide partijen toch groen licht gegeven voor de samenwerking. Dat betekent dat EasyToys vanaf komende zondag, als FC Emmen het opneemt tegen Willem II, op de shirts van de eerste selectie prijkt.
1 uur
'Merken mogen niet meer wegduiken voor ingewikkelde dilemma’s'
De maatschappelijke en financiële impact van COVID-19, alle discussies over racisme, diversiteit en de verantwoordelijkheid van online platforms als Facebook hebben de druk op merken om hun maatschappelijk verantwoordelijkheid te nemen verder vergroot. Dat het vinden van een balans tussen zakelijke en maatschappelijke belangen en verantwoordelijkheden niet voor ieder merk even gemakkelijk is kwam op 24 september duidelijk naar voren tijdens het symposium MerkKracht, dat werd georganiseerd ter...
14 uur
Solliciteren met een TikTok video bij supermarktketen Dirk
Kandidaten kunnen vanaf nu niet alleen met een standaard sollicitatiebrief, maar ook met een TiktTok video solliciteren voor een traineeship bij supermarktketen Dirk.
16 uur
KesselsKramer en Robin de Puy maken jubileumfilm voor WOMEN Inc.
Regisseur en fotograaf Robin Puy heeft ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van belangenorganisatie WOMEN Inc. een missiefilm geregisseerd naar een concept van KesselsKramer.
18 uur
Museum Arnhem viert 100-jarig bestaan met nieuwe huisstijl
Het Amsterdamse ontwerpbureau Thonik heeft een nieuwe huisstijl voor Museum Arnhem gecreëerd. Het museum greep het 100-jarige bestaan op 24 september aan voor de introductie van de nieuwe huisstijl.
18 uur
Machinekamers: Ode aan de typologie van het Rotterdamse expeditiehof
In de reeks ‘Freestyle’ van BNA Onderzoek beschrijven architecten hun bijzondere fascinaties en delen deze met de buitenwereld. Op 2 oktober 2020 verschijnt nummer 7 van deze reeks: Machinekamers.
18 uur
Jury's Mercurs 2020 bekend
De juryleden van de Mercurs 2020 zijn bekendgemaakt. Dit jaar stellen twee jury’s onder leiding van twee voorzitters de nominaties en winnaars vast in acht categorieën.
18 uur

Princes maakt tonijnketen zichtbaar op website ‘Check je vis’
Princess heeft een nieuw platform gelanceerd waarop consumenten de reis kunnen volgen die de tonijn heeft afgelegd tot de vis ingeblikt in de winkel in Nederland ligt.
19 uur
Melle Bos Head of Brand & Business Consultancy van Born05 Group
Melle Bos is aangesteld als Head of Brand & Business Consultancy van de Born05 Group en treedt toe tot het leadership team van de groep. Bos is verantwoordelijk voor het opzetten van de brand & business consultancy tak van het bedrijf. Hij werkte eerder als Head of Strategy bij BlastRadius en Sid Lee.
20 uur
MassiveMusic Amsterdam zoekt toptalenten
MassiveMusic Amsterdam komt handen te kort voor de steeds groter wordende stroom werk. Vind je het leuk om bij één van de topspelers te werken in de creatieve industrie, dan is dit je kans!
20 uur
E-learning populair in Nederland: bijna 4 miljoen online cursisten
Meer dan 3,9 miljoen Nederlanders hebben de afgelopen vijf jaar een online cursus, training of opleiding gevolgd. Dat blijkt uit de E-Learning Monitor, een onderzoek van Multiscope onder ruim 4.600 Nederlanders.
20 uur
Uitreiking SAN Accenten 2019 live op je scherm
De uitreiking van de SAN Accenten is op woensdag 30 september. De awardshow wordt uitgezonden via een livestream. Frits Sissing presenteert de show in Studio 21 in Hilversum.
20 uur
Luisterboekenplatform Storytel breidt uit naar België
Storytel breidt uit naar België. Het luisterboekplatform is vanaf het laatste kwartaal van dit jaar beschikbaar voor Vlaamse abonnees.
21 uur
WhatsAppen met: Budi Gonzalez de Chaves
Budi Gonzalez de Chaves bruist van de energie en heeft grote plannen voor Cheil Amsterdam. De kersverse Managing director start officieel per 1 oktober, maar als we hem appen, is hij al bezig aan dag vier bij het bureau. ‘Stiekem al begonnen. Ssttttt!’, appt hij.
21 uur

Pagina's

Abonneren op reclame