Topvacature

Namens het Landelijk Kenniscentrum Cultuureducatie en Amateurkunst zoekt Redactie & Co een webredacteur. De redacteur schrijft zelfstandig teksten en korte nieuwsberichten voor de site van de organisatie. Schrijft nieuwsbrieven en berichten op sociale media, volgens de bestaande redactionele richtlijnen. Redigeert en structureert langere...

uitgeven

1 uur geleden
Facebook is het nu stilletjes aan het testen in Amerika, maar het ziet er naar uit dat we binnenkort onze pizza, patat en sushi via Facebook kunnen bestellen. Zou dit een uitkomst zijn voor restaurants om onder de hoge affiliate fee van Thuisbezorgd uit te komen?  Lees meer over: Eten bestellen op Facebook: concurrentie voor Thuisbezorgd?.
3 uur geleden
Zoekmachineoptimalisatie (SEO). Grote kans dat je er als ondernemer een haat-liefdeverhouding mee hebt. Je wil dolgraag dat je onderneming in de zoekresultaten gevonden wordt, maar hoe? Het streven van iedere ondernemer is om op de 1e pagina van ’s werelds meest gebruikte zoekmachine te verschijnen. Maar Google verklapt niet al haar geheimen, dus dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe Google haar zoekresultaten bepaalt, verandert ook regelmatig. Met deze 5 tips ben jij op de hoogte van de SEO-trends voor 2017.​ Direct met SEO aan de slag? Download het whitepaper en ontvang een gratis SEO check! Lees meer over: SEO: ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? #adv.
7 uur geleden
​Surf eens naar http://www.koppie-koppie.biz. Wees niet bang, dit is geen Native Ad, slechts de aanleiding voor onderstaand artikel. Voor de non-klikkers een uitleg: we zien een site met de slogan ‘Iemands kind op uw favoriete mok’. Je kunt hier mokken kopen met online gevonden foto’s van andermans kinderen. Nu vraag je je af: mag dit? Ja! Alle foto’s zijn namelijk afkomstig van ouders die hiertoe indirect en waarschijnlijk onbewust toestemming hebben gegeven in de privacyvoorwaarden. Eng? Ja. Illegaal? Nee. Lees meer over: Het is tijd voor biologische marketing.
23 uur geleden
3D-printen was een tijdje hot, maar inmiddels is de ophef verstomd. Dat kan twee dingen betekenen: mensen vinden 3D-printen inmiddels de gewoonste zaak van de wereld of mensen zijn teleurgesteld afgehaakt. Nick Wilderink, ceo van 3D-printerbouwer Nectar, neigt naar het laatste. "ik weet dat er een stigma rust op 3D-printen. Mensen zijn er vol enthousiasme ingestapt, maar de hype loopt voor op de technologie. Kunnen jullie ook ogen en ruimteschepen printen, zijn de vragen die wij op feestjes krijgen. Waarop ik dan moet teleurstellen. Dat is een andere tak van sport. Maar ook de basis wordt vaak nog niet waargemaakt: je kunt een 3D-printer nog niet gebruiken als een 2D-printer.” Lees meer over: Nick Wilderink (Nectar): “Een 3D-printer moet de eenvoud van een koelkast hebben”.
23 uur geleden
Voor de experts geen nieuwe koek, maar voor vele online marketeers wel; slimme toepassingen die Programmatic Mobile Advertising bieden. Ontdek de mogelijkheden die (opgeslagen/ingeladen) Device-ID’s bieden, whitelisting anno 2017 en doelgroepen bereiken door op duizenden zeer specifieke locaties ads te serveren. Download de whitepaper Lees meer over: 3 handige toepassingen voor programmatic mobile advertising #adv.
1 dag geleden
Er is niets leukers dan het (stiekem) kijken naar wat je concurrenten aan het doen zijn. Een uurtje staren naar de gegevens van je concurrenten levert vaak meer op dan uren zelf peinzen over manieren om je business te verbeteren. Zo ook voor SEO. Vandaag behandel ik drie handige manieren om je concurrentie in kaart te brengen, op te delen in Technisch, Keywords en Autoriteit. Lees meer over: 3 manieren om je SEO-concurrentie in kaart te brengen (en een beetje af te kijken).
1 dag geleden
Sinds kort maakt Google het mogelijk om lokale relevantie toe te voegen aan je advertenties op het Google Display Netwerk en in banners. Mooie nieuwe mogelijkheden om je advertenties kwalitatiever en relevanter te maken. Wat zijn deze mogelijkheden en hoe zet je het in? Je leest er meer over in dit artikel. Lees meer over: Nieuw: voeg lokale relevantie toe aan je advertenties.
1 dag geleden
"What are millennials thinking?" Dat is de vraag die menig marketeer zichzelf tegenwoordig afvraagt. En dé plek waar de millennials hun tijd verdoen, is 9GAG. Daarom wil het team van 9GAG graag een licht werpen op het brein van de millennials. Van internet tot sex en van status tot kennis: wat denkt de millennial? Ray Chan, ceo en co-founder van 9GAG, deelt de eerste uitkomsten van hun onderzoek dat ze hebben uitgevoerd onder 100.000 9GAGGERS wereldwijd, in een poging om The Millennial Black Paper samen te stellen. Lees meer over: Van internet tot sex en van status tot kennis: wat denkt de millennial? 9GAG zocht het uit..
1 dag geleden
Het is al enkele jaren gemeengoed bezoekers van een website te segmenteren op basis van hun device. Prima, zou je denken. Bezoekers worden netjes ingedeeld op basis van schermdimensies en of ze een muis gebruiken of niet ("Tap here!"). Maar terwijl mobiele apparaten steeds geavanceerder worden, blijft onze segmentatie simpel: desktop en mobiel. Zelfs toen onze koelkasten en espressomachines schermpjes kregen, bleven we erbij dat de voornaamste verschillen schermomvang en muis waren. Uit gemakzucht laten we minstens zo belangrijke verschillen tussen mobiel en desktop achterwege. Want laten we wel zijn: mobiel internetten is een verbindingsafhankelijk, batterij-leegzuigend, dataplanvretend, snelheidinperkend, aandachtverdelend monster. In plaats van focussen op het device, moeten we ons richten op de persoon die 'm vasthoudt en zijn ervaringen.  Lees meer over: Mobiel is niet altijd mobiel.
3 dagen geleden
Welkom bij een nieuwe editie van deze wekelijkse rubriek waarin ik je op de hoogte houd van de laatste ontwikkelingen in social media met het nieuws dat de afgelopen week opviel. Met deze week: Facebook hanteert strengere regels voor livevideo, Instagram introduceert FaceFilters, Pinterest biedt adverteerders meer opties, Instagram test locatiegebonden Stories, Snapchat lanceert gesponsorde wereldlenzen, YouTube gaat voor livevideo, Google voegt nieuwe features toe aan Photos en rolt settingsvariabelen voor analytics uit.  Lees meer over: De week op social: Facebook strenger voor livevideo, Instagram’s FaceFilters, gesponsorde Snaplenzen.

Pagina's

Abonneren op uitgeven