Topvacature

Voor een toonaangevend online platform voor financieel professionals zoekt Redactie & Co een hoofdredacteur. Het Nederlandstalige platform met 30.000 abonnees is gespecialiseerd in 'mergers & acquisitions' en behandelt deals, fusies, financieringen en overnames. De hoofdredacteur coördineert de site, het kwartaalmagazine, nieuwsbrieven, de...

broadcasting

4 uur geleden
KRO-NCRV heeft afgelopen donderdag als eerste omroep een Snapchatlens gelanceerd om aandacht te genereren voor online pesten. En met succes: de Snapchatlens “Open je mond tegen pesten” heeft ruim 2,84 miljoen views behaald. De gemiddelde playtime voor een lens ligt normaal rond de 13 seconden, bij deze lens is dit 18 seconden.
6 uur geleden
Provider Online.nl kiest ervoor om per 1 november FOX Sports Eredivisie zenders 1, 3 en 5, HD zenders en alle interactieve tv-opties standaard toe te voegen aan het basisabonnement. Klantonderzoek “Deze keuze vloeit voort uit recentelijk klantonderzoek waaruit blijkt dat opvallend veel klanten meer sport willen zien en televisie willen kijken waar en wanneer zij… Het bericht Online.nl zet alle zenders FOX Sports Eredivisie in basispakket verscheen eerst op MediaMagazine.
6 uur geleden
Provider Online.nl kiest ervoor om per 1 november FOX Sports Eredivisie zenders 1, 3 en 5, HD zenders en alle interactieve tv-opties standaard toe te voegen aan het basisabonnement. Klantonderzoek “Deze keuze vloeit voort uit recentelijk klantonderzoek waaruit blijkt dat opvallend veel klanten meer sport willen zien en televisie willen kijken waar en wanneer zij… Het bericht Online.nl zet alle zender FOX Sports Eredivisie in basispakket verscheen eerst op MediaMagazine.
6 uur geleden
Jordi Warners presenteert vanaf volgende maand de middagshow op Slam. Hij neemt het stokje over van Martijn La Grouw die het stokje gaat verlaten. Warners presenteerde de afgelopen maanden de late avondshow op Slam.
8 uur geleden
Voor het derde jaar op rij fietst Dentsu Aegis Network (DAN) voor het goede doel naar een DAN vestiging in Europa en Book randDeli fietst mee. Dit jaar gaat de tocht naar Brussel. De Route to Good is een fietstocht waarbij geld ingezameld wordt voor de stichting Energy4All.
8 uur geleden
nventing Future Interfaces. Hoe gaan we om met machines? In hoeverre leidt technologie ons? En hoe pas je dit toe? Digital Dinner staat dit jaar in het teken van inspirerende verhalen van internationale sprekers die in hun expertise koploper zijn op dit gebied. Zij zullen hun visie op design tools, augmented reality en toekomstige interfaces met ons delen.
8 uur geleden
Edward van de Ridder zet zijn carrière voort als Head of Strategy bij Alfred. Van de Ridder vertrok eind 2016 bij NOISE, het bureau waarvan hij medeoprichter was.
8 uur geleden
De Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond heeft vandaag het digitale platform Tennis.nl gelanceerd. De KNLTB wil de komende jaren meer Nederlanders kennis laten maken met de tennissport en het nieuwe online platform speelt daarbij een centrale rol.
8 uur geleden
Anita Witzier stopt na twintig jaar met Memories. Ze wordt opgevolgd door Katja Schuurman. Dat maakte Witzier bekend op NPO Radio 2. Witzier: “Ik heb heel veel mensen prachtige cadeautjes kunnen geven. Na twintig jaar is het tijd om het kind los te laten en over te dragen aan een lieve, beeldschone, multi gedisciplineerde, fantastische collega.”
8 uur geleden
Het bijzondere programma The Story of My Life van Linda de Mol is vanavond alweer toe aan zijn vierde aflevering en het is misschien wel de beste tot nu toe. Winston en Renate Gerschtanowitz liggen aanvankelijk in een deuk om hun transformatie tot oude besjes, maar later wordt de uitzending toch behoorlijk emotioneel. Als Winston […]

Pagina's

Abonneren op broadcasting