broadcasting

5067 nieuwsberichten gevonden
GBO Innovation makers krijgt 4 GIO Erkenningen en 2 Special Awards
Op 20 oktober vond de uitreiking van de GIO (Goed Industrieel Ontwerp) 2021 plaats in het Klokgebouw in Eindhoven. Tijdens het uitgebreide programma onder leiding van Frans Pollux werden alle 30 erkende producten, 17 nominaties en de winnaars van de 6 Speciale Awards gepresenteerd en uitgereikt.
54 min
Mattie Valk riskeert ruzie met Gordon: ‘Dubai te warm voor Toto’
Gordon en Mattie Valk© RTL Mattie Valk riskeert een hoogoplopend conflict met Gordon. De Qmusic-ster heeft op de radio namelijk kritische uitspraken gedaan over diens hondje Toto. “Het is wel 40 graden in Dubai!” Het is inmiddels algemeen bekend dat Gordon bloedgiftig wordt als iemand kritiek ...
54 min
André van Duin ontroert tijdens lancering van zijn boek: Gewoon André
Uiteraard ontbrak Joop van den Ende niet, maar ook Ron Brandsteder, Caroline Tensen, Cornald Maas en Youp van t Hek waren present. Harm Edens praatte het geheel soepel aan elkaar en Jan Slagter, namens MAX mede verantwoordelijk voor die metamorfose, reikte het eerste exemplaar uit aan André van Duin. BM maakte een video-impressie met de hoofdrolspelers.
1 uur
SchaalX excellent in opleiden young digital marketeers
Op donderdag 14 oktober is het Digital Marketing Programma van SchaalX voor de vijfde keer op rij als Excellent beoordeeld door e-academy van Thuiswinkel.org. Het certificaat werd tijdens ShoppingToday in DeFabrique in Utrecht uitgereikt. Met de vijfde excellente beoordeling verstevigt SchaalX haar positie als marktleider in de ontwikkeling van young digital marketeers.
1 uur
Crisp lanceert als eerste online supermarkt tv commercial
Op maandag 25 oktober lanceert Crisp, de supermarkt-app voor knettervers eten, als eerste online supermarkt een massamediale campagne op landelijke televisie. Een belangrijk moment in het bijna driejarig bestaan van de boodschappen-app, die daarmee de nichemarkt definitief ontstijgt.
1 uur
Reclamewaakhond: slogan Dolfinarium is misleidend
Het Dolfinarium moet stoppen met de slogan 'Ontdek, Beleef en Bescherm'. Dat heeft de Reclame Code Commissie (RCC) bepaald na een klacht door dierenbeschermer Karen Soeters van House of Animals. De nieuwe reclameslogan is misleidend, want het wekt de indruk dat bezoekers dieren beschermen door een kaartje te kopen, en dat is niet waar.
2 uur
Gardeners breidt klantportfolio uit met Yumeko
Yumeko, de scale-up met een betere wereld in het vizier, kiest voor Gardeners als vaste partner om de awareness en beleving van het merk te verhogen.
2 uur
Özcan Akyol walgt van Teun van de Keuken: ‘Dit is echt schandalig’
Teun van de Keuken en Özcan Akyol© NPO Özcan Akyol heeft zijn vriendschappelijke relatie met Teun van de Keuken heel abrupt verbroken. “Hij stuurde mij een DM en toen verbrak hij de vriendschap en ontvolgde hij mij meteen.” Een paar jaar geleden bracht de VPRO een documentaire over het schrijvers...
2 uur
Ferry Doedens terug op RTL4
Ferry Doedens terug op RTL4 samen met voormalig Rad van Fortuin assistente Stephanie Tency vormen zij het nieuwe presentatie duo. Vanaf dit weekend maakt Ferry Doedens zijn comeback terug bij RTL4. Acteur, zanger en presentator [lees verder] Het bericht Ferry Doedens terug op R...
3 uur

Bol.com en RobotWise organiseren robot-herfstkamp voor kinderen
Om te kunnen functioneren in een maatschappij waar technologie en media een belangrijke plaats innemen, is het belangrijk kinderen van jongs af aan digitale vaardigheden bij te brengen. Maar niet elk kind heeft dezelfde kansen en mogelijkheden om deze vaardigheden te ontwikkelen. Daarom organiseren RobotWise en de bol.com bollebozen deze herfstvakantie in Utrecht een Robot Playground voor leerlingen met een onderwijsachterstand van scholen uit de wijk Kanaleneiland.
3 uur
Ron Fresen stopt bij het NOS Journaal
Fresen wil meer tijd en ruimte voor andere dingen: “Het is een zware baan die 24/7 veel van je vergt, zeker in deze tijd van politieke en maatschappelijke spanningen. Ik vind het een prachtbaan en heb het altijd met veel passie en energie gedaan”. Over zijn jaren bij de NOS schreef Fresen ook het boek Acht jaar Achtuur dat dinsdag 26 oktober wordt gepresenteerd. In dat persoonlijke boek vertelt hij over alle facetten van zijn werk bij het NOS Journaal, waar hij in ...
3 uur
ASICS promoot meer beweging tijdens werktijd
Een eenvoudig, op beweging gebaseerd programma laat zien dat het mentale welzijn van werknemers op significante wijze verbeterd kan worden. Dit blijkt uit een van de grootste, onafhankelijke onderzoek trials waarvan ASICS vandaag de resultaten bekend maakt. De deelnemers aan het ASICS Movement for Mind-programma verbeterden hun mentaal welzijn aanzienlijk volgens de internationaal erkende Warwick-Edinburgh-schaal.
3 uur
Marieke Elsinga krijgt dorst als ze haar tepels aanraakt
Marieke Elsinga© RTL Marieke Elsinga krijgt altijd dorst als ze haar tepels aanraakt. Ze weet niet hoe ze eraan komt, maar ze heeft er al tientallen jaren last van. “En dit is absoluut niet seksueel bedoeld”, benadrukt ze. Het is voor Qmusic-ster Marieke Elsinga een raadsel wat er met haar t...
3 uur
Nespresso-cup verliest laatste strohalm
Na jarenlang getouwtrek heeft koffiereus Nestlé ook in Zwitserland de strijd om de merkrechten op de vorm van het bekende Nespresso-cupje verloren. Begin september bepaalde de hoogste Zwitserse rechter na tien (!) jaar jaar procederen, dat Nestlé geen merkrechten op het cupje kan bezitten omdat die vorm technisch bepaald is.
4 uur

Pagina's

Abonneren op broadcasting