broadcasting

6558 nieuwsberichten gevonden
Ton Verlind: ‘Art heeft geen persoonlijkheid’
[BLOG] Twee interessante televisie-ontwikkelingen de...
1 uur
Annette Reijersen van Buuren uitgeroepen tot Communicatievrouw van het Jaar
Annette Reijersen van Buuren, manager Merk, Marketing & Communicatie bij de Stichting CPNB, is verkozen tot Communicatievrouw van 2019. Na een uitgebreide selectieprocedure stond zij als winnaar op het podium tijdens C-day, het grootste eendaagse communicatiecongres van Europa.
1 uur
KRO-NCRV lanceert interactief luisterboek ‘Verhalen uit het nest’
Stel, je bent een klein uilskuiken en je ontdekt...
2 uur
Cannes vandaag (3): 'Fearlessness is going to change the world'
Tiina Salzberg is Executive Strategy Director, Head of Planning bij 180Kingsday. #lokhoffenvolten strikten haar na het 'best wel pittige' MMMMbassy feest voor een vraaggesprek-met-inhoud. Iets wat vandaag niet de gemakkelijkste opgave zal geweest. Maar Salzberg gaf geen krimp en pakte het FONK duo spot-on in met een vlammend betoog. "We need to help create environments where big ideas are craved."
2 uur
Dotan lijkt emotieloos in excuusinterview op Qmusic
Qmusic-dj Domien Verschuuren bracht vanmiddag het interview waar vrijwel alle media om hebben gestreden: het eerste gesprek met Dotan over zijn trollenleger sinds zijn ongeloofwaardige optreden in RTL Late Night in april 2018. De zanger bood wederom zijn excuses aan voor alles wat hij heeft uitgevreten, maar kwam daarbij vrij vlak en emotieloos over. Hij oreerde […]
2 uur
Nipkowschijf voor achtste keer in twintig jaar naar VPRO
De Zilveren Nipkowschijf, de vakprijs van tv-recensenten voor het beste programma van het jaar, gaat dit jaar voor de achtste keer in twintig jaar naar de VPRO. De jury heeft de vierdelige serie Stuk verkozen tot de nummer één. Dat is vandaag bekendgemaakt. De Nipkowschijf, die in de regel gaat naar een programma waar het […]
3 uur
Nipkowschijf voor VPRO-serie Stuk
De jury: ‘Het is een serie waarbij je als kijker van begin tot einde op het puntje van je stoel zit. Dat komt door de bijzondere cameravoering, de vormgeving en de opvallende voice-over die spreekt in de verleden tijd alsof het om romanpersonages gaat. De casting van de hoofdpersonen is niet minder dan briljant. Neem revaliderende bewoners als Paul, Daan en al die anderen die ontroeren en inspireren met hun verhalen en levensinstelling. Ze voelen zich overduidelijk in dermate veilige hande...
4 uur
Hubert de Haan maakt overstap naar BSH Rusland
Hubert de Haan, Director ERT, zal per 1 augustus 2019 binnen het BSH concern een overstap maken. Daarbij verruilt hij Nederland voor Rusland, waar hij CEO van BSH Home Appliances Rusland wordt.
4 uur

Klassieke portretten door een LGBTQ lens
SodaStream presenteert vandaag de campagne 'Imagine a world where we never had to hide'. Hierin bekijkt het merk klassieke portretten door een LGBTQ lens: van zoenende mijnwerkers trots poserend in hun ruige werkoutfit tot een prachtige transgender bruid én een koppel van hetzelfde geslacht op weg naar hun schoolfeest.
5 uur
Dotan doorbreekt stilzwijgen vanmiddag bij Q-Domien
Een jaar na de onthullingen van de Volkskrant over zijn geheime activiteiten als aanvoerder van een trollenleger, gaat zanger Dotan vandaag exclusief in gesprek met Domien Verschuuren in de middagshow van Qmusic. Dat heeft de radiozender laten weten. Het is volgens Qmusic het interview waar iedereen om heeft gestreden. “In het gesprek zal Dotan diep […]
5 uur
Big Shots opent kantoor in Spanje
Big Shots heeft met haar label We Explain een nieuw kantoor geopend in Spanje. Daar zal een deel van de productie van designs en animaties worden uitgevoerd.
5 uur
Future Bosses lunch revised
Op woensdag waren #lokkhoffenvolten aanwezig bij de Future Bosses lunch die VEA voor het tweede jaar op rij bij de Dutch creative Embassy had georganiseerd. Tijdens de uitgebreide lunch werd het vak vanuit beide perspectieven onder de loep genomen. Hot topics waren inclusiviteit, digitalisering, stereotypering en bedrijfscultuur. "De sleutel voor goed werk is een werkomgeving waar geen ego's zijn."
5 uur
Digital Natives ondersteunt WeMakeThe.City
Digital Natives werkt mee aan de ontwikkeling van een nieuw platform en festivalprogramma voor WeMakeThe.City. Voor het bureau is het extra bijzonder dat de gemeente Amsterdam, ook een klant, tijdens WeMakeThe.City het Nieuw Amsterdams Klimaatakkoord presenteert.
5 uur
RAI ontvangt Excellence Award voor Huishoudbeurs-app
RAI Amsterdam heeft de 'Best Use of Technology' Award gewonnen, tijdens de 25ste AEO Excellence Awards in Londen. De prijzen worden jaarlijks uitgereikt aan organisaties die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan de beursindustrie.
6 uur
Kristallen Film voor Camino
Regisseur Martin de Vries heeft uit handen van NFF-programmeur Claire van Daal de award ontvangen. De film awards zijn opgezet door het Nederlands Film Festival en het Nederlands Filmfonds ter promotie van Nederlandse speelfilms en documentaires in de bioscoop. Camino is de tweede documentaire die dit jaar wordt bekroond met een Kristallen Film award. De ervaren programmamaker en editor Martin de Vries besluit om zonder noemenswaardige voorbereiding de Camino te gaan lopen....
6 uur
Cannes vandaag (2):serious stuff met Hans Brouwer & Victor Knaap
Tijd voor een hot subject: diversiteit. Diversiteit is niet alleen hot het is ook serious stuff. Ook voor Hans Brouwer van MassiveMusic en Victor Knaap van MediaMonks is dit een mega belangrijk onderwerp waarmee ze dagelijks te maken hebben. Zozeer zelfs dat het thema van hun jaarlijkse feest, dat gisteren in Cannes plaatsvond, hieraan was gewijd. We spraken de mannen enkele minuten voordat de gasten binnenkwamen.
6 uur

Pagina's

Abonneren op broadcasting