broadcasting

5557 nieuwsberichten gevonden
Viaplay komt met documentaire over Elon Musk
Op 5 januari gaat The Elon Musk Show in première op Viaplay. Een nieuwe driedelige Viaplay- documentaireserie die Musk volgt vanaf zijn jeugd in Zuid-Afrika tot zijn leven vandaag de dag als controversiële miljardair. Wie is [lees verder] Het bericht
1 uur
‘Zielige’ Yvonne Coldeweijer slaat terug naar Samantha Steenwijk
Yvonne Coldeweijer en Samantha Steenwijk© RTL Ongelooflijk maar waar: Samantha Steenwijk rakelt in een groot interview met de Beau Monde haar dieetpillenoorlog met Yvonne Coldeweijer op. Het resultaat? De juicekoningin slaat keihard terug. Samantha ‘lange tenen’ Steenwijk heeft een turbulent...
1 uur
‘Zet het op je lijstje’ is de kerstboodschap van bol.com
Met de kerstcampagne van 2022, ‘De winkel van kerststerren’ wil bol.comheel kerstvierend Nederland om een ‘kerstster’ te worden, met behulp van de verlanglijst in de app van de retailer. De verlanglijst is speciaal voor deze campagne vernieuwd en omgedoopt tot ‘het kerstlijstje’.
1 uur
Loyals Group neemt SEO-bureau SmartRanking over
Met de zesde overname van SEO-bureau SmartRanking zet Loyals Group opnieuw een stap voorwaarts in de groeiambitie. Binnen vijf jaar wil de bureaugroep uitgroeien tot dé aanvoerder in digitale transformatie en merkenbouw in het midden- en grootbedrijf.
1 uur
Heel Holland Bakt terug op 18 december
Het tiende seizoen van Heel Holland Bakt start op zondag 18 december om 20.25 uur bij MAX op NPO 1 met een spetterende jubilieumaflevering. Uiteraard zijn André van Duin, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven weer van de partij. Voor de eerste opdracht moeten de kandidaten een taart maken waarmee elke aflevering wordt afgetrapt, namelijk de HHB-leadertaart, elke aflevering te zien in de opening van het programma. Martine Bijl mag niet ontbreken in deze bijzondere af...
1 uur
Coca-Cola lanceert wereldwijde kerstcampagne ‘Christmas Always Finds Its Way’
Al 27 jaar – sinds hij voor het eerst in 1995 in een tv-commercial te zien was – is de Coca-Cola kersttruck het startsein van de feestdagen. De afgelopen twee jaar was de kersttruck niet zichtbaar in het Nederlandse straatbeeld. Daar komt vanaf vandaag verandering in, want de Kerstman en zijn kerstelfjes gaan weer op pad om de kerstgedachte naar de mensen te brengen.
1 uur
De Grootste Kerstboom van Nederland zet piek aan voor 3FM Serious Request
Het is weer mogelijk om een plaat aan te vragen voor 3FM Serious Request. De radiozender steunt met de actie dit jaar ‘Het Vergeten Kind‘, de stichting die opkomt voor kinderen in Nederland die opgroeien in een thuissituatie met heftige problemen. De 3FM actie ‘Vraag Een Plaat Aan’ ging dinsdag om 07.30 uur van start […]
2 uur
Artsen zonder Grenzen vult digitaal kerstpakketten voor mensen in nood
De kerstcampagne van Artsen zonder Grenzen, waarbij je digitaal een kerstpakket vult voor mensen in nood, gaat vandaag voor de 15e keer van start. Nieuw dit jaar is dat je een persoonlijke kerstkaart naar hulpverleners van AzG kan sturen, die tijdens de feestdagen doorwerken om mensen wereldwijd van medische zorg te voorzien.
2 uur
Kruidvat: iedereen verdient een mooie kerst
Kruidvat komt dit jaar met een kerstcommercial die doet denken aan de magische avonturenfilms uit de jaren 80. Zeker geen emotionele tranentrekker, maar een lichtvoetige film vol actie en avontuur waarin de kinderen van Lies iedereen, maar dan ook écht iedereen, een mooie kerst bezorgen.
2 uur

Bijna 1 op de 3 Nederlanders past gezonde gewoontes aan vanwege hoge inflatie
Bijna 1 op de 3 Nederlanders geeft aan minder gezond te eten nu gezonde producten duurder zijn geworden als gevolg van de hoge inflatie. Een kwart van de Nederlanders geeft daarnaast aan hun sport- en of clubabonnement op te hebben gezegd, omdat het te duur is op dit moment.
2 uur
Groei aantal leden DDMA zet n tweede helft 2022 door
In de tweede helft van 2022 mocht DDMA 10 nieuwe leden verwelkomen, waaronder MieleX en Ticketswap. Hiermee sluit de branchevereniging voor datagedreven marketing, service en sales opnieuw een jaar van groei af. In totaal zijn nu meer dan 370 merken, bureaus en tech-leveranciers lid van DDMA.
2 uur
Wouter Aalberse leidt tech- en dataplatform Channel Factory
Technologie- en dataplatform Channel Factory heeft Wouter Aalberse (50) aangesteld tot Director of Direct Client EMEA. Als lid van een nieuw, internationaal senior managementteam zal Aalberse strategisch richting geven aan de partnerships met directe adverteerders binnen Europa, het Midden-Oosten en Afrika.
2 uur
Young Generation in Tech-rapport onthult grimmige nieuwe realiteit voor techsector
Europees onderzoek onder 2.000 jongeren in de technologiesector waarschuwt dat jongere werknemers hun liefde voor de sector verliezen door slechte werkrelaties, angst voor ontslag, ontoereikende compensatie en een gebrek aan duidelijke loopbaanontwikkeling. Bijna drie op de vier Nederlandse jongeren in de sector (73%) zijn onzeker over hun baanzekerheid, waarbij 30 procent verwacht zijn baan te verliezen in de aankomende recessie.
2 uur
Studio Piet Boon x Streetart Frankey
Studio Piet Boon heeft voor de aankomende feestdagen de handen ineengeslagen met kunstenaar Frankey AKA Streetart Frankey.
2 uur
OranjeLeeuwinnen openen stemperiode Sky Radio Xmas Top 50
Met deze eerste stem van de OranjeLeeuwinnen is de stemperiode van de Sky Radio Xmas Top 50 officieel geopend. Luisteraars kunnen tot en met 13 december stemmen via skyradio.nl en stellen zo dé kerst hitlijst van het jaar samen. De Sky Radio Xmas Top 50 is op 16 december te horen van 12.00 uur tot 16.00 uur op Sky Radio The Christmas Station.
3 uur
Caroline ter Braak-de Vries versterkt True Ideas
True Ideas verwelkomt Caroline ter Braak-de Vries per 1 december als business director. Caroline bouwt op ruim 25 jaar ervaring in de reclame (Ogilvy en TBWA\), corporate organisaties (KPN) en NGO’s (Rode Kruis, Hartstichting, JOGG).
3 uur

Pagina's

Abonneren op broadcasting