broadcasting

5833 nieuwsberichten gevonden
Bar-le-Duc kiest voor Crocodile Agency
Bar-le-Duc wil zich vanuit de nieuwe positionering ‘hongerig naar het leven, dorstig naar meer’ actiever profileren in een jongere doelgroep en heeft met deze nieuwe koers voor Crocodile Agency gekozen.
2 min
DPG Media en Ringier Sports Media Group richten joint venture op
DPG Media en Ringier Sports Media Group (RSMG) hebben in Nederland een nieuwe joint venture opgericht om hun positie in de digitale sportmarkt verder uit te breiden.
15 min
100% NL vier 200e uitending van Top 20
Op zaterdag 9 december wordt een mijlpaal bereikt met de 200e uitzending van de 100% NL Top 20. Deze wekelijkse hitlijst met de 20 populairste Nederlandse hits wordt samengesteld op basis van airplay, streaming en waarderingen van luisteraars die duimpjes aan liedjes kunnen geven via de website.
26 min
Festival Mañana Mañana verhuist
Bandjes kijken middenin het bos, genieten van straattheater in een feeërieke Franse kasteeltuin en ’s avonds samen jammen bij een groot kampvuur: dat is Mañana Mañana.
33 min
Booking.com en UNWTO lanceren online trainingen
Booking.com lanceert in samenwerking met World Tourism Organization (UNWTO) van de Verenigde Naties een nieuwe reeks gratis online cursussen ontworpen om accommodaties te ondersteunen bij hun verduurzaming.
1 uur
Olcay Gulsen krijgt sneer van Kopen Zonder Kijken-ster: ‘Heel raar’
Olcay Gulsen en Bob Sikkes© NPO, RTL Olcay Gulsen krijgt een lelijke sneer te verwerken van Bob Sikkes, de grote ster van de tv-hit Kopen Zonder Kijken. Hij vindt de manier waarop ze over haar privéleven praat vreemd. Bob Sikkes is sinds een aantal jaar een bekende Nederlander, maar dat is nog steeds even wen...
1 uur
Tweedehansje.com gaat voor een duurzame Kerstviering
De kerstdagen komen er weer aan en dat betekent dat Nederland weer massaal eropuit trekt om kerstcadeaus te kopen. In een tijd waarin we vaak kiezen voor iets nieuws, zijn er inmiddels genoeg opties om tweedehands mooie cadeaus te vergaren.
1 uur
TEAM LEWIS presenteert Global Marketing Engagement Index
Internationaal PR- en marketingbureau TEAM LEWIS presenteert vandaag voor de zesde keer zijn jaarlijkse Global Marketing Engagement Index. Het rapport analyseert hoe de top 300 bedrijven van de Forbes Global 2000 lijst connectie maken met hun doelgroepen.
1 uur
Deze programma’s worden het meest gestreamd op NPO Start
De NPO Start Awards 2023 zijn weer uitgereikt. Voor het vierde jaar op rij zijn de meest gestreamde programma’s van het jaar op streamingplatform NPO Start bekroond met een NPO Start Award. ‘Oogappels‘, ‘Selma: Op mijn manier‘, ‘Boer zoekt Vrouw Europa‘ en ‘Lampje‘ vielen in de prijzen. ‘Oogappels‘ krijgt de prijs voor de tweede opeenvolgende […]
1 uur

Decathlon tekent overeenkomst voor hernieuwbare energie
Op 7 november heeft Decathlon een overeenkomst ondertekend voor de aankoop van hernieuwbare energie (PPA). Dit deed het Franse sportmerk samen met veertien industriële partners in China en met de China General Nuclear Power New Energy Group (CGN), in de provincie Fujian.
1 uur
AkzoNobel en Wuxi El Pont Radiation Technology gan samenwerking aan
Elektronenbundels worden onderzocht als een potentieel alternatief voor het uitharden van coatings in een nieuw partnerschap tussen AkzoNobel en het Chinese Wuxi El Pont Radiation Technology.
2 uur
Publieke Omroep verandert en vernieuwt komend najaar
De publieke omroep vernieuwt in 2024/2025 de journalistieke en actuele programmering. De NPO en omroepen zijn op dit moment in gesprek over de veranderingen in de volledige breedte van het journalistieke en actuele aanbod.
2 uur
ESNS lanceert app en maakt nieuwe Nederlandse acts bekend
ESNS (Eurosonic Noorderslag), hét platform voor opkomend Europees muziektalent, maakt vandaag het tijdschema bekend in de vernieuwde officiële ESNS app.
2 uur
M line blijft Official Sleep Supporter van KNVB
De KNVB en matrassenleverancier M line hebben het partnership met drie jaar verlengd. M line mag zich daarmee tot medio 2026 Official Sleep Supporter noemen van het Nederlands elftal en de OranjeLeeuwinnen, zodat beide teams tijdens de interlandperiodes worden voorzien van een optimale nachtrust.
2 uur
Publieke omroep vernieuwt journalistieke en actuele programmering
De publieke omroep vernieuwt in 2024/2025 de journalistieke en actuele programmering. De NPO en omroepen zijn op dit moment nog in gesprek over de veranderingen in de volledige breedte van het journalistieke en actuele aanbod. Maar deze week zijn via de media al veranderingen in de huidige programmering uitgelekt voordat de betrokken medewerkers van de […]
2 uur
Ad Alliance sluit exclusieve samenwerking met Fremantle
Vanaf vandaag sluiten media saleshuis Ad Alliance en content productiemaatschappij Fremantle een exclusief partnership. Hierbij gaat Ad Alliance de advertentieverkoop verzorgen van de hele Youtube-inventory van Fremantle in de Nederlandse markt.
2 uur

Pagina's

Abonneren op broadcasting