broadcasting

6833 nieuwsberichten gevonden
Benny Rodrigues uitverkozen tot meest invloedrijke Nederlandse dj
Geen dj werd zo vaak genoemd als Rodrigues, die werd geroemd om zijn werklust, zijn passie en de onpeilbare kennis waarmee hij elke mogelijke setting naar zijn hand kan zetten. Een kwart van de deelnemers, die voor de verkiezing een top vijf samenstelden van hun grootste inspiraties als dj, noemde Benny Rodrigues. De helft daarvan zette Rodrigues bovendien stipt op nummer 1. Joris Voorn noemt hem “de meest veelzijdige en hardwerkende dj van Nederland”. De Sluwe Vos: &#82...
9 min
Blue Circle maakt nieuw seizoen 5 tegen 5 voor SBS6
Zij gaan op zoek naar de populairste antwoorden op vragen die eerder aan het Nederlandse publiek zijn voorgelegd en kunnen hiermee een mooi geldbedrag verdienen. 5 tegen 5 wordt gespeeld onder leiding van Gordon, die het programma in het verleden al eens een seizoen presenteerde. 5 tegen 5 is vanaf vrijdag 12 maart om 20.30 uur te zien op SBS6. Gordon: “Nederland heeft behoefte aan vrolijkheid en aan herkenbare programma’s. 5 tegen 5 is een programma dat z...
33 min
Fajah Lourens: ‘Tv-wereld zaait angst, maar houdt stiekem borrels’
Fajah Lourens© Ranking the Stars De televisiewereld zaait behoorlijk angst over het coronavirus, maar wat de kijker niet ziet, is dat ze er ’s avonds stiekem borrels houden. Dat beweert Fajah Lourens op haar Instagram-pagina. Fajah Lourens deelt op haar socials een filmpje waarop te zien is hoe twee...
42 min
SBS 6 brengt legendarische 5 tegen 5 weer terug op tv
SBS6 brengt de vertrouwde spelshow 5 TEGEN 5 terug op de buis. Wekelijks nemen twee teams, bestaande uit familieleden, collega’s of leden van bijvoorbeeld een sportvereniging, het tegen elkaar op. Zij gaan op zoek naar de populairste [lees verder] Het bericht
42 min
Vlaanderen: Tomorrowland One World Radio terug op DAB+
In Vlaanderen is sinds afgelopen vrijdag opnieuw Tomorrowland One World Radio te beluisteren op DAB+. Het radiostation zond in 2019 al enige tijd uit via digitale etherradio, maar stopte hier weer mee. Maar nu het station twee jaar bestaat, zijn de uitzendingen op DAB+ hervat.
57 min
Kids-en jongerenmarkeringbureau Jimmy’s Agency van start
In Amsterdam is het neiwue bureau Jimmy's Agency van start gegaan. De oprichters van het bureau zijn Arno Klaassen, Country Manager Benelux Yoki Network en drs. Esmée Padding, Product Marketing Manager Yoki Network.
59 min
1 miljoen euro voor duurzame innovaties voor dagelijks gebruik
Groene startups uit Nederland, Duitsland, Groot-Brittannië, Noorwegen en Zweden, de landen waar een Postcode Loterij is, kunnen weer kans maken op een finaleplaats in de Postcode Lotteries Green Challenge. Deze internationale duurzaamheidscompetitie is uitgegroeid tot een van de grootste jaarlijkse wedstrijden ter wereld. In totaal is er 1 miljoen euro beschikbaar voor de vijf beste inzendingen, waarvan 500.000 euro voor de winnaar, plus coaching.
1 uur
Mischa Oudolf Strategy Director bij New Growth Strategies
New Growth Strategies, het nieuwe adviesbureau in het netwerk van TBWA, heeft Mischa Oudolf als Strategy Director aangetrokken.
1 uur
Beau van Erven Dorens dolblij met Humberto: ‘Ik wil minder talkshow’
Beau van Erven Dorens© RTL Beau van Erven Dorens is er heel blij mee dat Humberto Tan het late-avondteam van RTL 4 is komen versterken. Hij wil namelijk niet het halve jaar op de buis zijn met zijn talkshow Beau. Waar Beau vorig jaar afwisselde met Eva Jinek, is dit jaar ook Humberto Tan toegevoegd aan de late avo...
1 uur

Bekende Nederlanders aan de slag in het Erasmus MC
BS6 start op dinsdag 23 maart met het nieuwe programma BN-ers in het ziekenhuis: Leren van de helden op SBS6. Na een spoedcursus gaan Olcay Gulsen, Isa Hoes, Monic Hendrickx en Richard Groenendijk als stagiaires aan de slag in het Erasmus MC in Rotterdam.
1 uur
Hardcore Denim for the Future
G-Star lanceert “Hardcore Denim for the Future”, een nieuwe variatie op de Hardcore Denim brand campagne. De campagne laat de zelfverzekerde eerste stapjes zien van een new-born denim crew, gekleed in de BB-G 5-pocket.
1 uur
Sportlife lanceert nieuw concept
Haal het beste uit ieder moment! Dat is het uitgangspunt waarmee Sportlife een nieuw concept in de kauwgommarkt ontwikkelde. Met SPORTLIFE BOOST, bestaande uit de drie productpijlers Focus, Energy en Revovery, biedt het merk niet alleen frisheid, maar voegt het ook functionele ingrediënten als vitamines toe.
2 uur
Katinka Huijberts nieuwe Managing Director van PROOF
Katinka Huijberts wordt per 15 maart de nieuwe Managing Director van PROOF. Bea Aarnoutse draagt de eindverantwoordelijkheid over en blijft betrokken als consultant en partner. Bea zal vanaf 1 mei ook gaan acteren als director van een nieuw label: PROOF PEOPLE.
2 uur
Resident Media Advies helpt Stichting ALS Nederland met nieuwe campagne
Resident Media Advies, het media-adviesbureau voor adverteerders, helpt Stichting ALS Nederland met het realiseren van hun media-inzet. De eerste werkzaamheden hadden betrekking op een stoppercampagne in januari die diende om de strijd tegen ALS top of mind te houden. Op 2 maart gaat een nieuwe campagne van start.
2 uur
Weber Shandwick Nederland aan de slag voor ROSE stories
PR- en communicatiebureau Weber Shandwick Nederland gaat non-profit aan de slag voor uitgeverij ROSE stories. ROSE stories heeft als missie om de stemmen en gezichten waarin we ons dagelijks spiegelen meer divers te maken.
2 uur
Brancheorganisatie leveranciers elektrische huishoudelijke apparaten slaat nieuwe weg in
Vanaf 1 maart 2021 gaat de Vereniging van Leveranciers van Elektrische Huishoudelijke Apparaten in Nederland, kortweg VLEHAN, verder onder de naam APPLiA Nederland. De naamswijziging gaat gepaard met een aangepaste taakuitvoering.
2 uur

Pagina's

Abonneren op broadcasting