broadcasting

6959 nieuwsberichten gevonden
Hubo partner van de Top 4000 op Radio 10
Omdat muziek en klussen prima samengaan, slaan Hubo en Radio 10 tijdens de Top 4000 de handen ineen. Vanaf 4 december horen luisteraars drie weken lang elke dag drie ‘Verbouwplaten’. Wie de plaat raadt, wint een bouwradio. Dit gebeurt in 2020 op een ludieke wijze: Raad de 'Verbouwplaat' in de Top 4000! Van Paint it black tot aan Sledgehammer, ze komen allemaal voorbij. Ook in alle Hubo bouwmarkten, gevestigd door heel Nederland, maken consumenten kans op de radio.
13 min
Kerst op Sublime met Jamie Cullum en Trijntje Oosterhuis
Radiozender Sublime zendt in deze decembermaand naast kersthits ook drie kerstspecials uit. Daarin vertellen Trijntje Oosterhuis, Jamie Cullum en Michelle David over hun favoriete kerstmuziek. Met presentator Jaap Brienen praten de artiesten onder andere over de kerstalbums die ze dit jaar uitbrengen.
1 uur
Carlo Boszhard doet kijkcijferellende Chantal Janzen vergeten
© RTL De kijkcijfers van donderdag 3 december 2020 (SKO) – Na zes succesvolle afleveringen van de nieuwe Carlo Boszhard-show I Can See Your Voice is RTL 4 de Chantal Janzen-misère alweer lang en breed vergeten. De donderdagavond was aan het begin van dit tv-seizoen, in september en oktober, een ech...
1 uur
Jörgen Raymann stopt als presentator Ask Me Anything
“Eind december zal ik mijn laatste radioshow presenteren. Vanaf januari ga ik op zoek naar nieuwe uitdagingen in het nationale en internationale bedrijfsleven en daar kijk ik met een glimlach naar uit”. In Ask Me Anything stelde Raymann vier jaar lang prangende vragen van luisteraars aan experts binnen een bepaalde actuele thematiek. “Centraal in het programma stond altijd de directe verbinding van de luisteraar met de experts binnen het veld”, stelt...
2 uur
Jessica Villerius maakt met Humberto Tan documentaire over vergismoord mocro-maffia
Op een warme zomeravond in 2014, Nederland speelt die avond een WK-wedstrijd tegen Brazilië, stopt Janke’s wereld met draaien. Ze gaat af op sirenes net buiten haar huis, waar ze uiteindelijk de vader van haar zoontje onder een laken ziet liggen. Een ongekend drama waarvan ze ook zelf dacht nooit meer te herstellen, maar het tegendeel is gelukkig waar. “Ik moest wel”, vertelt ze. “Want ik had een kindje van vier en die verdient het om gelukkig te zijn.”
2 uur
Vincent TV Producties produceert E.O.D.: Explosieven Opruimings Dienst voor RTL 5
In E.O.D.: Explosieven Opruimings Dienst volgen we mannen en vrouwen die op pad gaan om met gevaar voor eigen leven deze bommen voor ons te ruimen. Wat komt er allemaal kijken bij het onschadelijk maken van explosieven? Hoe is het explosief op die plek terechtgekomen? Het antwoord op deze vragen zie je vanaf dinsdag 5 januari bij RTL 5. De EOD werd kort na de Tweede Wereldoorlog opgericht omdat bevrijd Nederland vol lag met landmijnen, granaten en andere bommen die op een ...
2 uur
Jacob de Vries naar Munck Studios Nederland
Jacob de Vries was de afgelopen 12 jaar werkzaam voor verschillende (publieke) omroepen, onder andere voor de VARA, AVROTROS, RTL en NPO Radio 1. Hij bouwde toonaangevende communities, wist de award voor beste website van het jaar te winnen en voor NPO Radio 1 was hij verantwoordelijk voor alle online content en betrokken bij de ontwikkeling van toonaangevende podcasts. Voor de NTR blijft hij wekelijks het programma Focus presenteren. Het programma over wetenschap en geschiedenis ...
2 uur
Strategy Director Jens Bezemer aan de slag bij Natwerk
Amsterdams creatief bureau Natwerk breidt uit. Het bureau zet de merkgedreven koers in volle vaart in. Zonder de wilde stuntharen te verliezen timmert Natwerk verder aan de weg om merken nog meer op de lange termijn te sturen. Strategie is daar een fundamenteel onderdeel van en met de komst van Jens Bezemer als Strategy Director zetten ze daarin een volgende stap.
12 uur
Snapchat lanceert collectie met Levi’s voor Bitmoji-avatars
Vanaf vandaag kunnen Snapchatters en Bitmoji-gebruikers hun persoonlijke avatars in de klassieke looks van het populaire jeansmerk Levi’s® kleden. De lancering van de Levi's® x Bitmoji-collectie brengt 's werelds meest geliefde avatar samen met één van de meest iconische kledingmerken ter wereld, zodat je ook in de digitale wereld echt jezelf kunt zijn.
12 uur

Uit het Media Archief: Er wordt geschoten in de studio
Radio.NL duikt vandaag in het Media Archief van 1984. Toen had Karel van de Graaf in zijn nieuwe wekelijkse talkshow een discussie met voor- en tegenstanders van het regime-Bouterse in Suriname. Maar dat liep helemaal uit de hand. Er werd live op tv gevochten en twee keer geschoten.
12 uur
EK Handbal uitgebreid te volgen via Ziggo Sport
Ziggo Sport doet de komende weken uitgebreid verslag van het EK Handbal voor vrouwen in Denemarken. Ook de dames uit Het bericht EK Handbal uitgebreid te volgen via Ziggo Sport verscheen eerst op MediaMagazine.
15 uur
Onhandig: Irene Moors spreekt koningin Máxima verkeerd aan
Irene Moors en koningin Máxima© Shownieuws Irene Moors heeft zich gisteren behoorlijk vergaloppeerd tijdens de opening van het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021, waar ook koningin Máxima bij aanwezig was. Dat is te zien op beelden van Shownieuws. Tijdens de opening presenteerde Irene Moors een talkshow...
15 uur
Topradio alsnog gestart op FM in Brussel
Topradio is nu ook in Brussel op FM te ontvangen. Deze week heeft de commerciële dancezender een zender aangezet in de Belgische hoofdstad op 102.8 FM. Het is de 16e FM-frequentie voor Topradio.
15 uur
Sting opent Radio 10 Top 4000 editie 2020
Gordon Matthew Thomas Sumner, beter bekend als Sting, opent morgen om iets voor 09.00 uur de Top 4000 van Radio Het bericht Sting opent Radio 10 Top 4000 editie 2020 verscheen eerst op MediaMagazine.
16 uur
Iconisch duo Supergaande keert terug
Qucee en Nesim gelden als de grondleggers van de straatinterviews. Vijf jaar terug startten ze onder de naam ‘Supergaande’ met hilarische fimpjes op YouTube. Hiermee vergaarde het duo in korte tijd landelijke bekendheid. Met een eigen talkshow, spelprogramma en muziek bereikten ze meer dan een half miljoen abonnees op YouTube en bij elkaar opgeteld inmiddels meer dan een miljoen volgers op Instagram. Vandaag, na een break van anderhalf jaar, zijn de mannen terug met eigenzinnige series, straa...
16 uur
BNR stopt met programma Ask Me Anything van Jörgen Raymann
BNR Nieuwsradio stopt na vier jaar met het radioprogramma Ask Me Anything gepresenteerd door Jörgen Raymann. Raymann presenteerde het programma Het bericht BNR stopt met programma Ask Me Anything van Jörgen Raymann verscheen eerst op MediaMagazine.
16 uur
KPN: Gratis livestream rockconcert van DI-RECT
Op 11 december geeft de rockband DI-RECT een bijzonder livestream concert vanuit het Kurhaus in Scheveningen. Het concert is gratis Het bericht KPN: Gratis livestream rockconcert van DI-RECT verscheen eerst op MediaMagazine.
16 uur

Pagina's

Abonneren op broadcasting