Topvacature

Namens een grote retailer zoekt Marketing & Co een channel manager. De channel manager wordt verantwoordelijk voor de uitvoering, monitoring en bijsturing van kanalen en partners met als doel groei te realiseren binnen deze kanalen en de juiste zichtbaarheid te geven aan de producten. Draagt bij aan de commerciële doelstellingen door...

broadcasting

38 min geleden
Pieter Nota, Chief Marketing Officer bij Philips, zal de Raad van Bestuur van dit bedrijf gaan verlaten omper 1 januari 2018 toe te treden tot de Raad van Bestuur van BMW.
50 min geleden
Michael Kors heeft voor 1,35 miljard dollar Jimmy Choo overgenomen. Het luxe schoenenmerk wordt verkocht door grootaandelhouder JAB.
1 uur geleden
Erik Mouthaan heeft niet het gevoel dat hij continu bezig is met Donald Trump in een negatief daglicht te stellen. Dat laat hij weten in zijn Trump Update op de RTL Nieuws-site. Toch zette het Mouthaan wel even aan het denken toen een kijker opmerkte dat hij alleen negatief bericht over Trump. “Laatst stelde een […]
1 uur geleden
Nieuwssite GeenStijl leek vandaag op zwart gegaan te zijn uit protest tegen de overname door het Belgische Mediahuis. Niets blijkt minder waar. De site is even offline gehaald om terug te komen met een nieuwe layout.
1 uur geleden
AVROTROS zendt in de 3Lab tv-week vanaf 14 augustus drie nieuwe programma’s uit. Zo gaat presentator Klaas van der Eerden in Het Beest in Klaas op zoek naar de supertalenten van dieren en ontvangt Douwe Bob in het programma Douwe's Living Room ft. Michiel Romeyn verschillende muzikale gasten. De mannen van Broederliefde helpen in hun eigen programma mensen uit hun omgeving, die het minder goed af ging.
1 uur geleden
Het is inmiddels bijna twintig jaar geleden dat Diana Spencer, beter bekend als prinses Diana, om het leven kwam bij een tragisch auto-ongeluk in de Almatunnel in Parijs. In de documentaire ‘Diana: Onze Moeder’ praten haar zoons, de prinsen William en Harry, openhartig en vol trots over het leven van hun moeder.
2 uur geleden
De tweede show die Arie Boomsma dit najaar voor Net5 gaat maken, náást Grenzeloos Verliefd, is Arie en de Kleine Mensen. De eerste aflevering is op woensdag 3 september. Dat heeft het tv-station vandaag laten weten. Boomsma, die al jaren programma’s maakt over mensen die een beperking hebben, stapt in het programma in de levens van […]
2 uur geleden
Facebook is bezig met de ontwikkeling van een eigen slimme speaker met touchscreen. Het bedrijf treedt hiermee in de voetsporen van Amazon, Google en Apple.
2 uur geleden
Op televisie zijn nieuwe commercials voor DAB+ te zien. Dit keer is er voor een compleet andere opzet en zijn er geen playbackende deejays meer te zien. Daarnaast heeft is Jeroen Kijk in de Vegte de nieuwe voice-over.
2 uur geleden
Steven van Brunswijk, die voor de NPO het programma De Braboneger Verkaast heeft gemaakt, schaamt zich niet voor zijn zwakke optreden in De Slimste Mens. Dat vertelt hij in een reactie aan NU.nl Van Brunswijk zat maandagavond in de seizoensopener, samen met Domien Verschuuren en de moeder van Merel Westrik. Hij ging de finale in met […]

Pagina's

Abonneren op broadcasting