broadcasting

6932 nieuwsberichten gevonden
PwC Experience Consulting verwelkomt Bart Baeschnitt
PwC Experience Consulting, de tak van PwC die zich richt op het creëren en optimaliseren van een optimale (eind)gebruikerservaring binnen digitale innovatie en transformatie projecten, verwelkomt Bart Baeschnitt als Senior Product Manager binnen het team.
1 uur
Han Snel lanceert online marketingbureau LAAIEND
Creative agency Han Snel is online marketingbureau LAAIEND gestart. Met dit partnerbureau zet Han Snel een stap in de performance based online marketing. In een tijdperk waarin creativiteit vraagt om resultaatgerichtheid is dit volgens de initiatiefnemers een logische stap.
1 uur
Federer strikt De Niro voor Zwitserse promotie
Roger Federer, de nieuwe ambassadeur van Zwitserland Toerisme, is in de nieuwste film van de organisatie te zien. De legendarische acteur en Oscar-winnaar Robert De Niro ook. In de korte film slaat De Niro een uitnodiging van Roger Federer om mee te spelen in een film over Zwitserland af. Hij vindt de bestemming puur, indrukwekkend en ontzettend mooi – maar er is geen drama in Zwitserland, iets waar De Niro zich op richt in zijn acteerwerk. De film kan wereldwijd online worden bekeken.
1 uur
Joyne: Canal+ Luxembourg betaalde 80.000 euro voor klanten
Canal+ Luxembourg betaalde in totaal 80.000 euro voor de overname van het klantenbestand, het woordmerk en de domeinnaam van Joyne.5000 Het bericht Joyne: Canal+ Luxembourg betaalde 80.000 euro voor klanten verscheen eerst op MediaMagazine.
3 uur
Patrick Kicken in gesprek met: Francis Dix (video)
In aanloop naar de nieuwe programmering van Radio Veronica spreekt Patrick voor radio.nl met een oud Veronicaan, die de succesjaren in de 80's nog meemaakte toen de omroep de absolute nummer 1 was op radiogebied in Nederland.
4 uur
NOS en NPO eisen alsnog vervolging Tarik Z. om video
Het filmpje werd door Facebook, het moederbedrijf van Instagram, verwijderd. Maar het is hieronder nog te zien dankzij Tim Hofman. Het Openbaar Ministerie vond de video niet strafbaar. “Hij heeft zijn straf erop zitten en mag zijn mening uitdragen, wat je daar ook van vindt”, stelde een woordvoerder. Maar de NOS en de NPO vinden dat het OM daarmee de ernst van de feiten miskent en laten het er niet bij zitten. Ze eisen nu in een zogeheten artikel 12-procedure dat het ger...
5 uur
Gijs Staverman over nieuwe uitzenduren: Grote eer
Gijs Staverman vindt het een grote eer om het oude tijdslot van Rob Stenders, één van de best beluisterde tijdstippen van NPO radio 2, te mogen invullen. “Het zijn grote schoenen om te vullen, maar gelukkig heb ik maat 46 en het gaat vast lukken.”
5 uur
De Bijenkorf opent webshop in Oostenrijk
De Bijenkorf zet de ingezette strategie van internationalisering voort met de opening van een nieuwe webshop in Oostenrijk: www.debijenkorf.at. De Oostenrijkse Bijenkorf biedt, net als de webshops in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk, een exclusief assortiment op het gebied van mode, cosmetica, accessoires, reizen en wonen van meer dan 1.000 merken, waaronder Alexander McQueen, Balenciaga, Cartier, Charlotte Tilbury, Le Creuset, Gucci, Hugo Boss, Polo Ralph Lauren en Stone Island.
6 uur
‘Ontkoking’ jongeren luidt einde in van oer-Hollandse eetgewoonte
Nederlanders eten steeds vaker kant-en-klaar of aan huis bezorgde maaltijden. Met name het eet- en drinkgedrag van millennials en de generatie Z, jongvolwassenen tussen de 40 en 18 jaar, luidt het einde van de traditie van de oer-Hollandse maaltijdroutine in. Mensen ervaren tijdnood, hebben vaker geen zin om te koken, maar vinden gezond en lekker eten wel belangrijk.
6 uur

Nederlandse startup Hymn opent digitaal theater voor live concerten
Vanaf vandaag heeft Nederland een nieuw digitaal theater: Hymn. Specifiek ontworpen om muziekliefhebbers een nieuwe streaming ervaring te geven. In het theater komen Hymn Originals te staan. Shows die zelf geproduceerd worden in directe samenwerking met een artiest.
6 uur
Filemon Wesselink vindt Op1-sterren volstrekt inwisselbaar
Filemon Wesselink© Mike van den Toorn Filemon Wesselink is niet zo onder de indruk van de presentatieduo’s van Op1. Er is nu een programma ontstaan waarvan de presentatoren volstrekt inwisselbaar zijn, vindt hij. “Het is grijs en grauw.” De NPO heeft ervoor gekozen om Pauw en Jinek t...
6 uur
Dionne Stax op De Perstribune
 Zondag 9 mei zijn tv-presentator Dionne Stax en volleybalinternational Robin de Kruijf te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1. Dionne Stax, de mediagast in [lees verder] Het bericht Dionne Stax op De Perst...
7 uur
Na twee jaar draaien: RTL stopt Duncan Laurence weg op late avond
Duncan LaurenceBeeld: Beau Pijnlijk nieuws voor Duncan Laurence: de documentaire waarvoor hij twee jaar lang gevolgd werd, wordt door RTL weggestopt op de zeer late avond. Kennelijk is het niet interessant genoeg voor prime time. Duncan Laurence heeft twee jaar geleden een enorme muzikale prestatie neer...
7 uur
Ferry Doedens wil dat media niet meer vragen naar cokeverslaving
Ferry Doedens© RTL Boulevard Ferry Doedens zoekt continu de media-aandacht op, maar heeft één verboden onderwerp. Hij wil namelijk niet meer praten over de cocaïneverslaving waarvoor hij in 2015 werd ontslagen bij GTST. De 30-jarige Ferry vindt het heerlijk om in het middelpunt van de belangstelling te st...
8 uur
Govert van Brakel: NPO laat de trouwe, oudere kijker en luisteraar van zich vervreemden
Oud-radiomaker Govert van Brakel maakt zich grote zorgen over de verjongingsstrategie van de NPO. Hij gelooft in een hybride vorm van het traditionele en nieuwe kijken en luisteren. Dat meldt hij via social media. Van [lees verder] Het beri...
8 uur
Vlaanderen: One World Radio wisselt van DAB+-net
One World Radio, het radiostation van het Belgische dancefestival Tomorrowland, wisselt in Vlaanderen van DAB+-netwerk. Voordeel van deze wissel is dat het station voortaan in heel Vlaanderen via hetzelfde kanaal (11A) te ontvangen is.
9 uur

Pagina's

Abonneren op broadcasting