broadcasting

6305 nieuwsberichten gevonden
ID&T Groep zet kort geding tegen de overheid voort
Nu de overheid niet voor 1 augustus duidelijkheid zal scheppen over evenementen zonder overnachting voelen de organisatie en haar mede-eisers zich genoodzaakt het kort geding voort te zetten.
6 uur
Complex, het grootste jongerenplatform van de VS, van start in Nederland
Just Another Media Company heeft de exclusieve licentie voor Complex Networks in de Benelux verkregen. Complex is een Amerikaans mediabedrijf met haar roots in hiphop, fashion en sport. Het is het grootste jongerenplatform van de VS en werd onlangs overgenomen door Buzzfeed en heeft grote internationale ambities, waaronder Europese. Vandaag zal Complex in Nederland soft launchen.
7 uur
Haags ‘polarisatie programma’ tijdens Dutch Media Week 2021 bij Beeld en Geluid Den Haag
Den Haag, 22 juli 2021 – Welke rol spelen media in ons dagelijks leven en hoe gaan wij daar als mens bewust mee om? Deze vragen staan centraal tijdens Dutch Media Week in oktober. Het [lees verder] Het bericht
8 uur
Drie leden raad van commissarissen L1 leggen functie neer
Het drietal treedt af na maanden van conflicten met het personeel en de ondernemingsraad. De vertrekkende commissarissen zeggen deze stap te zetten vanuit het besef dat het belang van L1 voorop staat, meldt 1Limburg. De organisatie heeft volgens hen een frisse start nodig. Ze hopen naar eigen zeggen dat er met hun vertrek ruimte ontstaat voor het constructief bouwen aan de toekomst van de organisatie. Vertrouwensbreuk De raad van commissarissen stuurde ...
9 uur
Tanja Jess baalt enorm: ‘Mijn mond lijkt steeds meer op een anus’
Tanja Jess© Instagram Tanja Jess baalt er enorm van dat ze zichtbaar ouder aan het worden is. Ze vindt dat vooral haar mond begint te tekenen. Die lijkt volgens de 54-jarige actrice namelijk steeds meer op een anus. Ze probeert het op Instagram zoveel mogelijk weg te filteren, maar dat wordt steeds lastiger:...
10 uur
PRLab kondigt tweede pro-bono campagne aan voor startups, scale-ups en NGO’s
PRLab kondigt een tweede pro-bono campagne aan. Het in Stockholm en Amsterdam gevestigde PR-bureau, één de leidende Europese firma’s voor tech bedrijven, wil zo purpose-driven startups, scale-ups en NGO’s helpen met het vergroten van hun zichtbaarheid en het behalen van hun doelstellingen. Contentmarketing en PR activiteiten nemen daarbij een prominente rol in.
10 uur
Frankrijk: Avond van Fun Radio opnieuw op de schop
Opnieuw veranderingen in de avond bij de Franse dancezender Fun Radio. Na acht jaar valt het doek voor het liefdesprogramma “Lovin’ Fun.” Het programma trekt te weinig luisteraars en daarom kiest het radiostation voor een andere invulling.
11 uur
Sha-la-Sieneke dacht dat pandemie twee weken zou duren
Sieneke Peeters© YouTube Sieneke Peeters, die in 2010 het liedje Sha-La-Lie zong op het Eurovisie Songfestival, vindt het bizar dat we nog steeds last hebben van de coronapandemie. Zij ging ervan uit dat het twee weken zou duren. Nederland ondervindt alweer bijna anderhalf jaar ernstige hinder van het c...
11 uur
Sodastream: take pride in us
Ter ondersteuning van Pride Amsterdam (31 juli tot 8 augustus) presenteert SodaStream de animatievideo ‘Rainbow Story’, met de Emmy-genomineerde actrice en prominente trans-voorvechtster Laverne Cox.
11 uur

STAAN en Ajax sluiten partnership
STAAN Finance & Consultancy en AFC Ajax hebben een partnership afgesloten. STAAN is de komende twee seizoenen Official Supplier van Ajax en tevens Official Finance & BI Recruitment Partner.
12 uur
Deel Raad van Commissarissen L1 stapt op
Drie leden van Raad van Commissarissen (RvC) van de Limburgse omroep L1 stappen op. Per 1 augustus leggen zij hun functie neer. Hiermee hopen zij dat L1 een frisse start kan maken, na alle onrust van de afgelopen periode.
12 uur
Krijgt Quinty Trustfull eindelijk een kans op prime time?
Quinty Trustfull© RTL Quinty Trustfull is alweer elf jaar het gezicht van Koffietijd, maar promotie naar prime time laat maar op zich wachten. Wordt 2021/2022 het tv-seizoen waarin ze eindelijk het grote podium betreedt? Samen met Loretta Schrijver en haar andere collega’s, presenteert Quinty Tru...
12 uur
May Piar Media Agency ook van start met een bureau in Turkije
Articlus Production, opgericht in Amsterdam in 2017, slaat de vleugels internationaal uit. Het bedrijf, dat onder de naam May Piar Media Agency werkt, is inmiddels niet alleen in Nederland actief maar ook in Turkije en in het Midden-Oosten.
12 uur
Polestar lanceert nieuw retailconcept Polestar Destinations
Polestar, het Zweedse elektrische automerk, zet wereldwijde uitrol van het fysieke retailnetwerk voort. In de loop van 2021 wordt het merk gelanceerd in tien nieuwe markten wereldwijd, waardoor het totale aantal Polestar-markten wordt verdubbeld van negen naar achttien. Tegen het einde van dit jaar moet het aantal fysieke retailpunten wereldwijd meer dan verdubbeld zijn.
12 uur
Een schitterende slangenkuil (Ton Verlind)
Krant, radio, televisie, social media: ze opereren permanent in een slangenkuil van belangen. Ze onthullen, vertellen de verzwegen verhalen, beschrijven kongsi’s en zijn er zelf onderdeel van. Mediaorganisaties en hun journalisten kunnen door onderwerpen te [lees verder] Het bericht
12 uur
Eerbetoon aan Anybody
Uitgeverij DPG Media publiceert een special als eerbetoon aan de spraakmakende rubriek Anybody, waarin foto's van naakte lichamen besproken worden. De rubriek was 30 jaar onderdeel van weekblad Viva, dat afgelopen week voor het laatst verscheen. Het concept en design van de uitgave werd verzorgd door Studio Dorien Franken.
12 uur

Pagina's

Abonneren op broadcasting