Fonk Online

1427 nieuwsberichten gevonden
HEMA ondersteunt Goede Koop-label year round, full funnel
In samenwerking met haar bureau Alfred heeft HEMA de afgelopen tijd gewerkt aan Goede Koop: een label waaraan klanten veelgebruikte, dagelijkse producten voor een vaste lage prijs kunnen herkennen. De bijbehorende campagne gaat vandaag van start.
10 uur
Nieuwe Lotto campagne stelt geluk delen centraal
De nieuwe campagne van Lotto (onderdeel van de Nederlandse Loterij) en Selmore borduurt voort op het Guiding Idea dat ook al in eerdere campagnes zichtbaar was. Lotto winnaars laten hun lot niet liggen. Ze blijven gewoon zichzelf, maar doen wel buitengewoon gewone dingen. En daar nemen de winnaars hun omgeving graag in mee.
11 uur
Mastercard creëert via TikTok grootste digitale wave ooit tijdens UEFA Champions League
Mastercard creëert samen met voetbalfans de grootste digitale wave ooit op social media. Met de Mastercard #PricelessWave ondersteunen voetbalfans hun teams vanuit huis en beleven ze samen de wedstrijden van de UEFA Champions League.
11 uur
Inkomsten reisbranche in juli 21% lager, (online) detailhandel pluste 23%
Ondernemers in de reisbranche hadden in juli gemiddeld 21% minder inkomsten dan in dezelfde maand een jaar eerder. Ook de kunstsector, restaurants en cafés zijn de coronacrisis nog lang niet te boven, blijkt uit onderzoek van Knab. De online bank analyseerde geanonimiseerde transactiedata van 167.000 bv’s en eenmanszaken.
11 uur
Bax Music zet in op duurzaam ondernemen
Met de komst van volautomatische inpakmachines zet Bax Music hoog in op duurzaam ondernemen. Klanten zullen merken dat dit resulteert in een sterke reductie van de pakketgrootte. Dit zorgt niet alleen voor minder afval, maar ook voor een verlaging van de CO2-uitstoot.
16 uur
Bram Krikke en Tom van der Weerd naar Qmusic
Het succesvolle radioduo Bram Krikke en Tom van der Weerd stapt over van SLAM! naar Qmusic. De twee gaan bij de radiozender een nieuw programma maken. Dit werd zojuist bekendgemaakt op de social kanalen van Bram, Tom en Qmusic.
17 uur
TikTok sensatie Burn after writing nu ook als Nederlandse editie
Met meer dan 40 miljoen views op TikTok is Burn After Writing een absolute hit. Het invulboek, dat je na al je eerlijkheid ook mag verbranden, slaat enorm aan onder Nederlandse jongeren: Burn After Writing kwam uit het niets vorige week binnen in de top van de bestsellerboekenlijst. Op veler verzoek verschijnt op 18 augustus de Nederlandse editie bij uitgeverij Spectrum.
17 uur
Mike Belinfante Senior Manager Public Relations Europa bij MG
Het automerk MG heeft Mike Belinfante (57) aangesteld als Senior Manager Public Relations Europa. Dat heeft de autofabrikant vandaag bekend gemaakt. Belinfante gaat voor MG de Europese afdeling Public Relations uitbouwen en treedt op als woordvoerder.
18 uur
Koen Hansen presenteert nieuwe ochtendshow 100% NL
100% NL past haar programmering aan. Koen Hansen, die sinds 2015 aan de zender verbonden is, maakt de overstap naar de ochtendshow. Het nieuwe programma, dat Goedemorgen 100% NL gaat heten, is per 31 augustus iedere werkdag tussen 6 en 10 uur te horen op 100% NL.
18 uur

Valerio Zeno en Shelly Sterk regisseren campagne voor nieuwe Audi A3 Sportback
MediaCom en Towel hebben, in opdracht van Audi Nederland, een campagne voor de nieuwe Audi A3 Sportback ontwikkeld. Omdat er niet één specifieke Audi-rijder is, vroegen zij Valerio Zeno en Shelly Sterk om ieder op geheel eigen wijze een social commercial te maken. Ze regisseerden de commercial zelf en speelden daarnaast ook een glansrol. Het resulteerde in twee totaal verschillende creaties, waarin de making of net zo belangrijk is als de uiteindelijke commercial.
18 uur
AKQA door Fast Company uitgeroepen tot Beste Werkplek voor Innovators
Creativiteit en openheid, die zorgen voor een sfeer van vertrouwen, inclusiviteit en een ‘collaboratieve’ werksfeer tussen collega’s en met klanten, worden genoemd als redenen waarom het Amerikaanse tech, business en design blad Fast Company AKQA heeft geselecteerd voor zijn jaarlijkse lijst Best Places to Work for Innovators. In de categorie Marketing & Advertising eindigt AKQA zelfs bovenaan.
18 uur
Nieuwe audiobril van Huawei nu ook in Nederland te koop
Het Chinese techbedrijf Huawei is van start gegaan met een Nederlandse webshop: de HUAWEI Store. Naast laptops en telefoons die al verkrijgbaar waren in Nederland, zijn er ook twee niet eerder verschenen producten nu ook in Nederland te koop: de audiobril Huawei Gentle Monster Eyewear, kor en de compacte speaker Huawei Sound X.
1 dag
Young Plastic Pollution Challenge: nieuwe Nederlandse prijs voor jonge denkers & doeners
Op 17 augustus wordt de aftrap gegeven voor de Young Plastic Pollution Challenge, een wedstrijd voor jonge slimmeriken met briljante ideeën of innovatieve vindingen die kunnen verhinderen dat er nog meer plasticafval in het milieu belandt. Dit is de eerste wedstrijd in Nederland die specifiek gericht is op het stoppen van plasticvervuiling bij de bron.
1 dag
The Lyst Index: Nike het hotste merk ter wereld
Modezoekmachine Lyst heeft de meest recente uitgave van The Lyst Index uitgebracht, de kwartaalrapportage waarin de hotste merken en artikelen van de mode worden gerangschikt. Het effect van het coronavirus werd gedurende het hele kwartaal sterk gevoeld en een roep om meer gelijkheid en raciale rechtvaardigheid ging de wereld over. Het tweede kwartaalrapport van The Lyst Index laat zien hoe we onze manier van winkelen hebben aangepast aan de snel op elkaar volgende veranderingen.
1 dag
Offline Matters
Offline Matters (verschijnt 22 september) is een handboek voor iedereen die digitale overbelasting in hun leven en creatief werk ervaart. Deels insider-inzicht, deels handleiding, dit boek is voor alle creatieven die hulp zoeken met het:
1 dag

Pagina's

Abonneren op Fonk Online