Topvacature

Voor de NS zoekt Redactie & Co een community manager met uitstekende sociale vaardigheden. De Spoorwegen maken gebruik van de Yammer-applicatie om de interne communicatie te verbeteren. Op dit platform worden de medewerkers geïnformeerd over ontwikkelingen en kunnen zij met elkaar in discussie gaan en vragen stellen. De community manager zorgt...

fonk online

0 sec geleden
De Rotterdamse spellenuitgever Identity Games en het creatieve productiebureau Ambassadors zijn een samenwerking aangegaan voor de realisatie van het gloednieuwe bordspel Escape Room The Game Virtual Reality.
0 sec geleden
De eerste herfststormen hebben we achter de rug, de bomen verliezen hun blad, het regent. We shoppen lekker online thuis via laptop of mobile en àls we de deur uitgaan om te winkelen, doen we dat op plekken die ons aanstaan. Kortom, tijd voor FONK om de blik te richten op actuele trends in retail & shoppermarketing. We pakken in deze editie stormachtig uit met:
0 sec geleden
FONK presenteert in samenwerking met Goud Uberconnected de serie #ShopWatch. Maandelijks in FONK Magazine een main feature en op fonkonline een actueel vlog over een aansprekend en relevant retail thema. In deze aflevering zoeken we in ons vlog uit waarom de nieuwe sportformule Motion3 zo succesvol is.
0 sec geleden
Adobe heeft de nieuwe release van Adobe Spark met premium features aangekondigd. Deze nieuwe release stelt gebruikers in staat om merkverhalen te creëren en te delen in alle drie de Spark formats: Post (voor afbeeldingen), Page (voor webpagina’s) en Video (voor videoverhalen). De nieuwe premium features zijn alleen in het Engels beschikbaar.
0 sec geleden
De online retailer Body & Fit rdaagt sinds kort in Nederland, Duitsland én Frankrijk , Duitsland en Frankrijk het Europese keurmerk van Trusted Shops. Dit betekent dat Body & Fit een extra service gaat bieden aan consumenten die tijdens het online aankopen onzekerheid ervaren. De kopersbescherming dat het Trusted Shops keurmerk biedt, zorgt voor extra vertrouwen resulterend in meer transacties en bezoekers.
6 min geleden
Na een start vol creatieve experimenten, falen en opnieuw proberen ontdekte Musketon Adobe Illustrator. Sindsdien heeft hij nooit meer achteromgekeken. Zijn focus ligt nu volledig op doen wat hem gelukkig maakt, ook als dat betekent dat hij grote merken en dus het grote geld moet afwijzen. We spraken deze artiest om meer over hem te weten te komen
16 uur geleden
You may be black, you may be white, you may be Jew or Gentile... It don’t make a difference in our house.’ In 1987 verwoordde Chuck Roberts de waarden van de housecultuur. Vandaag, precies dertig jaar later, lanceert Absolut Vodka de campagne #thisisourhouse, die ons herinnert aan deze waarden. Samen met vijftien iconen uit het Amsterdamse nachtleven maakt het merk een klinkend statement: op de dansvloer is iedereen gelijk.
17 uur geleden
Het LINDA.sales team is vandaag samen met hoofdredacteur Jildou van der Bijl en B2B directeur Caren Wassink, op een Tour de Rumoer langs verschillende mediabureaus.
18 uur geleden
Caroline van Turennout (Zeeman) en Robbert de Vreede (Unilever Benelux) treden beiden toe tot het bestuur van de SAN | Stichting Adverteerdersjury Nederland. Zij volgen de afgetreden bestuursleden Paul Geraeds (Bakker.com) en Aline van Keulen (KPN) op.
19 uur geleden
Lewis kan een nieuwe naam toevoegen aan zijn klantenbestand. Kalfire heeft ervoor gekozen om zijn PR-activiteiten onder te brengen bij het Amserdamse bureau.

Pagina's

Abonneren op fonk online