Fonk Online

1849 nieuwsberichten gevonden
Eerste namen Appelsap 2019 bekend
Op zaterdag 10 augustus vindt in Flevopark Amsterdam de 19e editie van Appelsap plaats. Maleek Berry, Wilde Westen, Rimon, Flohio, Ares, Idaly, BenjiFlow, Snelle, Abstract en Colorful Soundsystem zijn de eerste tien namen die Appelsap heeft bekend gemaakt.
35 min
Eerste Clinique Store in Nederland
Op maandag 15 april opende Clinique de deuren van de allereerste Free Standing Store in Nederland. Deze nieuwe store is te vinden in het Alexandrium Shopping Center te Rotterdam. Dit is de eerste Clinique store binnen Nederland, maar ook binnen West-Europa.
39 min
Big Tech domineert overzichten van grootste merken
Google is voor het tweede jaar op rij het meest dominante merk ter wereld. Dat blijkt uit Ranking The Brands, een gewogen gemiddelde van 116 ranking-lijsten dat al sinds 2007 wordt bijgehouden door softwareleverancier SyncForce.
1 uur
Boomerang Agency en The Best Social presenteren nieuwe categorie bij The Best Social Awards
Boomerang Agency en The Best Social hebben een nieuwe categorie toegevoegd aan de lijst business categorieën voor The Best Social Awards: Beste Positive Impact. Deze categorie is ontstaan op initiatief van Boomerang Agency om bedrijven die een positieve bijdrage leveren aan maatschappelijke issues in de spotlight te zetten.
1 uur
Bezorgrobot in kantoor bedient zelf de lift
Nederland heeft een Europese primeur: een robot die in een kantooromgeving actief is en zelf ook via de lift naar andere verdiepingen kan. Het is een bezorgrobot die Sodexo inzet in het kantoor van hun klant Aegon in Den Haag. De Sodexo bezorgrobot Relay brengt bijvoorbeeld broodjes en drankjes van het restaurant naar de vergaderzaal op een andere verdieping. Het gaat om een experiment.
2 uur
Monsterboard lanceert nieuwe merkcampagne
Monsterboard start met haar nieuwste internationale merkcampagne “This isn’t working anymore’, ontwikkeld door MullenLowe Group. De campagne, die in Nederland bestaat uit online video, banners en een radiocommercial, geeft de frustratie weer die werkzoekenden en werkgevers regelmatig hebben tijdens het zoeken naar een nieuwe baan of personeel.
3 uur
Nieuwe agency Wellwood gaat voor ‘integrale groei’ voor tech scale-up
Wellwood is een nieuw full-service agency opgericht door Mark Rooker (creative director) en Diederik Sjardijn (voormalig CMO). Met hun nieuwe methode ‘Brand and Demand ®’ helpen ze bedrijven bij het realiseren van ‘integrale groei’. Blendle en OneFit, de eerste klanten van Wellwood, zijn hier voorbeelden van.
5 uur
Kinderen & mediaconsumptie: Youtube favoriet
Mediabureau Stroom uit Rotterdam onderzoekt elke twee jaar hoe kinderen in de leeftijd van 3 tot 9 jaar met media omgaan. Waar het mediagedrag van volwassen langzaam verschuift, veranderd er veel in de mediaconsumptie van kids.
6 uur
Wat zou jij doen?
Niemand vlucht vrijwillig. Met die boodschap wil VluchtelingenWerk Nederland laten zien dat vluchten geen keuze is, maar dat omstandigheden je vaak dwingen om te vertrekken. De campagne, die 25 april van start gaat, en waarbij aangrijpende verhalen van vluchtelingen centraal staan, heeft als doel te zorgen voor meer begrip en draagvlak in de samenleving.
7 uur

Ali B opnieuw te zien in campagne van Lidl
In het vervolg van de samenwerking tussen Lidl en Bekende Nederlander Ali B, trekt de rapper wederom het land in als razende reporter A-Lidl. Gewapend met gele Lidl- microfoon gaat hij in een nieuwe commercial op zoek naar typisch Hollandse gezelligheid.
23 uur
Eyeforce introduceert twee gerenommeerde regisseurs
Eyeforce introduceert twee nieuwe internationaal gerenommeerde regisseurs. Zo presenteert het videoproductiebedrijf in Amsterdam de mysterieuze regisseur die schuilgaat achter het pseudoniem SHUETI. Daarnaast heeft Eyeforce Kaapstad de Braziliaanse Filipe Zapelini getekend.
23 uur
LEWIS ontwikkelt campagne voor Overstappen.nl
Overstappen.nl heeft voor LEWIS gekozen om de naamsbekendheid en de zichtbaarheid van hun verschillende domeinen te vergroten. LEWIS gaat ondersteuning bieden met een geïntegreerde SEO- en datagedreven PR-campagne.
1 dag
Mark Olij wordt directeur sales, marketing en services bij Arrow Electronics
Arrow Electronics heeft Mark Olij (51) benoemd tot directeur sales, marketing en services van Arrow's enterprise computing solution business in Nederland. Hij volgt Mark-Louis Heijman op, die vanuit de Arrow-vestiging in Houten een Europese rol gaat vervullen.
1 dag
RAI Amsterdam boekt beste bedrijfsresultaat in haar bestaan
RAI Amsterdam heeft in 2018 het beste bedrijfsresultaat in haar bestaan behaald. Het gaat om 15,5 miljoen euro op een omzet van meer dan 150 miljoen euro. Het convention centre in Amsterdam en de buitenlandse evenementen van de RAI werden door meer dan 1,8 miljoen mensen bezocht. Ondanks de drukte steeg bovendien de klanttevredenheid.
1 dag
WhatsAppen met Carolien Vader
Carolien Vader staat redacties al jarenlang bij met adviezen, zowel vanuit haar bureau Bladendokter.nl als bij The Big Story. Het viel haar daarbij op dat er op de redactievloer vaak niet echt met een concreet plan gewerkt wordt. Om mediamakers te helpen bij het ontwikkelen van een gedegen formule, publiceert Vader op 7 mei het 'Content Playbook'. Tijd om eens met de auteur te appen over haar adviezen en haar eigen plannen.
1 dag

Pagina's

Abonneren op Fonk Online