Topvacature

Namens brouwerij Bavaria - actief in 120 landen - zoekt Marketing & Co een channel manager 'out of home'. De nieuwe channel manager wordt verantwoordelijk voor de uitvoering, monitoring en bijsturing van kanalen en partners met als doel groei te realiseren binnen deze kanalen en de juiste zichtbaarheid te geven aan de producten. Draagt bij aan...

fonk online

2 uur geleden
Het Brits-Nederlandse Unilever wil dat staatsinvesteringsfondsen meer geld steken in het bedrijf. Dit zei topman Paul Polman in de marge van een conferentie in Spanje. Unilever sloeg eerder dit jaar interesse van Kraft Heinz af, onder meer omdat het kortetermijndenken van de Amerikanen niet bij Unilever zou passen.
3 uur geleden
De Vereniging van Commerciële Omroepen (VCO) luidt de noodklok nu staatssecretaris Dekker ondanks herhaalde bezwaren en tegen de adviezen in van alle omroepen het brede basispakket toch wenst uit te kleden.
5 uur geleden
Woensdagavond vond voor de zestiende keer de AMMA uitreiking plaats (Annual Masters of Media Awards). Voor de derde maal op rij, streek de initiatiefnemer en branchevereniging MWG neer in Theater Amsterdam.
6 uur geleden
Vanaf vandaag is de comedyserie TOON, geproduceerd door NewBe, terug bij KPN Presenteert op kanaal 18 en on demand. Alle acht afleveringen van het tweede seizoen zijn in één keer beschikbaar in het on demand menu. De eerste aflevering is vanaf vandaag ook tijdelijk online voor iedereen te zien via de website van KPN Presenteert.
6 uur geleden
Zeeman bestaat 50 jaar. En dus is het feest. Er is bellenblaas voor iedereen en een feestje in alle 1.285 winkels. Persuade ontwikkelde de nieuwe crossmediale jubileumcampagne voor Zeeman die vanaf 26 mei in 7 landen tegelijk van start gaat.
6 uur geleden
Vandaag start de vastenmaand ramadan waarbij moslims van zonsopgang tot zonsondergang niet eten en drinken. Motivaction deed onderzoek naar het boodschappengedrag van Turkse en Marokkaanse Nederlanders tijdens de ramadan. Daar kwam onder meer uit dat zij in de Ramadanmaand meer uitgeven aan de dagelijkse boodschappen dan in de rest van het jaar. 'Eigenlijk is de ramadan vergelijkbaar met kerst, maar het duurt een hele maand', aldus de onderzoekers.
19 uur geleden
Het Nederlandse Q-Park gaat over in Amerikaanse handen. Investeerder KKR betaalt bijna 3 miljard euro voor de onderneming. Het bod moet nog aan de aandeelhouders worden voorgelegd.
20 uur geleden
ABN Amro heeft zijn medewerkers gevraagd om niet meer via laptops van de bank streamingdiensten als Netflix of Spotify te gebruiken. De computers delen netwerkcapaciteit met klanten die willen internetbankieren.
1 dag geleden
Uitvaartorganisatie Yarden heeft de inschrijving geopend voor de Afscheidsprijs 2017. Originele, grensverleggende en/of taboedoorbrekende ideeën of initiatieven met betrekking tot (praten over) de dood en het afscheid maken kans op deze prijs.
1 dag geleden
Decathlon gaat voor het eerst in Nederland op TV met een commercial voor de Easybreath, het snorkelmasker waarmee je onder water net zo makkelijk ademt als boven water.

Pagina's

Abonneren op fonk online