Fonk Online

2001 nieuwsberichten gevonden
Succesvol met een strategische customer experience strategie
Customer experience is één van de belangrijkste aspecten om succesvol te zijn in het digitale tijdperk. Wil je weten hoe je de klantbeleving naar een hoger niveau tilt door strategische keuzes te maken én deze met concrete acties te implementeren in jouw organisatie? Volg dan de post-master opleiding Customer Experience Strategie & Organisatie bij Beeckestijn Business School.
2 uur
Batavia Stad en The Next Closet brengen maandelijks duurzame designer fashion
Batavia Stad Fashion Outlet en The Next Closet gaan dit jaar structureel samenwerken. Ieder laatste weekend van de maand opent de pop-up store van de designer vintage winkel in het fashion outlet center. Met deze samenwerking geeft Batavia Stad verder invulling aan het duurzame initiatief RE.love.
2 uur
Nieuwe regels gokadvertenties en invloed op reclamebranche
Het is sinds anderhalf jaar mogelijk om legaal te gokken in online casino’s die over een vergunning van de Kansspelautoriteit beschikken. Vanaf de opening van de gokmarkt op 1 oktober 2021 zijn de gokbedrijven vol van start gegaan met reclamecampagnes. Je zag allerlei bekende Nederlanders in reclamespotjes optreden, maar ook de kansspelbedrijven de sportwereld betreden met lucratieve sponsorcontracten. Er is echter al snel ingegrepen door de overheid, waarbij de uitbundige reclame aan banden ...
3 uur
Tips om je producten op een goede manier te presenteren in je eigen winkel
Heb je een eigen winkel of ben je die van plan binnenkort te beginnen? Of je nu een kleding-, woon- of bouwwinkel begint: het is belangrijk om je producten op een goede manier te presenteren. Doe je dat niet, dan leidt dat tot minder tevreden klanten, een lagere omzet, een minder goed imago en minder sfeer. Des te belangrijker is het om hier voldoende aandacht aan te besteden. Hoe je jouw producten op een aantrekkelijke manier presenteert in je winkel? Wij zetten wat handige tips op een rij.
3 uur
Mediahuis Nederland breidt team online platforms uit
Media-exploitant Mediahuis groeit door. Na verschillende reorganisaties heeft Mediahuis een comeback gemaakt en werkt nu aan het versterken van de positie. Zo ook met de online platforms, waaronder onder meer de merken Metro, NSMBL, Autovisie, Culy, Manners en J/M Ouders vallen. Deze afdeling is uitgebreid met nieuwe talenten, waarbij niet alleen gezocht is naar kunde maar ook naar specialistische expertise.
3 uur
LG Benelux kiest na pitch voor ACT.agency
LG heeft na een uitgebreide bureaupitch ACT.agency aangesteld als lead agency voor de Benelux. Het bureau, dat tijdens de pitch officieel nog niet bestond (reclamebureau epidemie en contentbureau qontent matters zijn 1 januari 2023 gefuseerd), is verantwoordelijk voor de nieuwe merkstrategie en campagnes voor de verschillende LG-divisies in de Benelux.
5 uur
AFAS Foundation en Edukans bundelen krachten om werkloosheid tegen te gaan
AFAS Foundation en Edukans gaan een driejarige samenwerking aan om werkloze jongeren in Kenia aan werk te helpen. Net als in Nederland hebben ze daar een enorm te kort aan jongeren met een praktijk gerichte opleiding.
5 uur
Mollie opent deuren van tweede Nederlandse kantoor in Maastricht
Mollie heeft de deuren van haar officiële kantoor in Maastricht geopend. De financieel dienstverlener opende eind 2021 de vestiging in Limburg, maar heeft nu zijn intrede gedaan in het definitieve pand. Hiermee is het tweede kantoor van Mollie in Nederland een feit.
5 uur
HYPR neemt per direct ToLocal over
HYPR maakt bekend per direct ToLocal over te nemen. Gezamenlijk zijn HYPR en ToLocal het grootste onafhankelijke hyperlocal advertising platform van Nederland.
9 uur

De Nederlandse Kluis geeft klanten gezicht met nieuwe identiteit
Vanaf afgelopen weekend voert De Nederlandse Kluis een nieuwe merkidentiteit. Met een hernieuwd logo, nieuwe website, andere beeldtaal en een nieuwe always on strategie wil het merk persoonlijker worden en klantverhalen een gezicht geven.
9 uur
Zoom kondigt nieuwe AI-features aan
Zoom Video Communications heeft aangekondigd dat OpenAI wordt geïntegreerd met zijn AI-assistent Zoom IQ. Dit is de AI-assistent van Zoom die helpt bij het samenvatten van chat-threads, brainstorming, en het opstellen van content voor chats, e-mails en whiteboardsessies en meeting-agenda’s.
22 uur
Koninklijke Jaarbeurs introduceert online boekingsplatform
Koninklijke Jaarbeurs introduceert een online boekingsplatform voor het vergadercentrum Jaarbeurs MeetUp.
1 dag
TikTok officiële partner Eurovisiesongfestival 2023
Over 50 dagen vindt de finale van de 67ste editie van het Eurovisie Songfestival plaats. Voor het tweede jaar op rij is TikTok door de European Broadcasting Union is geselecteerd als officiële entertainmentpartner.
1 dag
Lay's eindigt nationale discussie
Lay’s is in twee parallel lopende campagnes voor nieuwe smaken op zoek gegaan naar de nationale trots van de Belgen en Nederlanders. De Belgische gelegenheidssmaken kregen een stripverhaal-makeover, in Nederland werd de strijd tussen ‘patatje’ en ‘frietje’ beslecht voor de nieuwkomer ‘hieperdepieper’.
1 dag
Ranzijn en FILMMACHT spelen in op de aard van het beestje
Ranzijn Dierenarts heeft een wervingscampagne gelanceerd samenwerking met FILMMACHT, waarbij huisdieren in de hoofdrol staan. Huisdieren roepen dierenartsen en paraveterinairen op om bij Ranzijn Dierenarts te komen werken.
1 dag

Pagina's

Abonneren op Fonk Online