Fonk Online

1427 nieuwsberichten gevonden
Kokoro ontwikkelt Doe je ding deals-campagne Simyo
Kokoro ontwikkelde voor Sim Only provider Simyo de campagne 'Doe Je Ding Deals'. Een combinatie van een positieve mentaliteit met een salescampagne. Oftewel: een goed aanbod waar je een goed gevoel van krijgt.
3 uur
KFC gaat tijdens Nationale Week Zonder Vlees volledig vegetarisch
Het Kentucky Fried Chicken restaurant aan het Binnenwegplein in Rotterdam verruilt van 9 t/m 15 maart, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, een week lang alle kip op het menu voor vegetarische opties. Dit wereldwijde historische moment voor KFC is tevens het startschot van de landelijke introductie van de Chickenless Chicken Burger en de eerste test van Chickenless Crispy Tenders in Nederland.
4 uur
Etos zet vragen van klant centraal in nieuwe campagne
Etos lanceert een nieuwe merkcampagne waarin de vragen van klanten centraal staan. Iedereen helpen om zich dagelijks goed te voelen. Dat is de missie van Etos. Soms zit iets dat gevoel in de weg en om tot een oplossing te komen moet je vragen stellen. Deze campagne, ontwikkeld door TBWA\NEBOKO, brengt de missie van Etos onder de aandacht.
4 uur
Kruidvat viert jubileum Negenmaandenbeurs met babyconcert
Actrice en presentatrice Tatum Dagelet heeft de 35ste editie van de Negenmaandenbeurs in RAI Amsterdam geopend als dirigent van het allereerste baby-orkest ter wereld. Vijftien piepkleine muzikale virtuozen brachten onder leiding van Dagelet - halve finalist van het NPO-programma Maestro - en onder begeleiding van een professioneel strijkorkest een spetterend muzikaal optreden ten gehore. Met dit feestelijke Kruidvat babyconcert vierde de drogisterijketen het 35-jarig jubileum van de Negenma...
7 uur
IKEA kiest Virtue als nieuw creatief bureau
VIRTUE is door IKEA gekozen als het nieuwe lead agency voor alle merkcommunicatie in Zweden, Finland, Noorwegen, Denemarken, Portugal en België. Het bureau heeft IKEA’s creatieve pitch voor het Zweedse cluster gewonnen.
8 uur
Verbeter de performance van jouw website
Customer Relationship Management is meer dan een CRM-systeem of technologie. Het is een strategie, gericht op het hart van jouw organisatie: de klant. Naast een klantgerichte informatievoorziening, raakt het relatiemanagement, cultuur en verandermanagement.
9 uur
Ooit gedroomd om in de pitstraat te werken bij de Formule 1 Grand Prix? Grijp dan nu je kans
VolkerWessels is vandaag een wervingscampagne gestart voor de unieke drie dagen durende functie van ‘Technical Pitlane Assistant’ tijdens de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2020.
9 uur
Qatar Airways en American Airlines sluiten strategische overeenkomst
Qatar Airways heeft een belangrijke codeshare-overeenkomst getekend met American Airlines om de commerciële samenwerking te vergroten, de connectiviteit te versterken en honderden nieuwe reismogelijkheden te creëren voor miljoenen klanten.
9 uur
The Inner Circle benoemt Sanneke Boesveldt tot CMO
The Inner Circle heeft Sanneke Boesveldt als Chief Marketing Officer (CMO) benoemd. Als ex Head of Marketing van onder andere VICE en Twitter in de Benelux, brengt zij meer dan een decennium aan creatieve en strategische marketingervaring binnen bij het snelgroeiende internationale datingplatform.
11 uur

Škoda verrast stadshonden met Zaterdaghulp Frisse Neus Service
Škoda introduceert de Zaterdaghulp Frisse Neus Service voor stadshonden. Want die hondjes kunnen volgens de autofabrikant in de stad nergens echt een frisse neus halen. Tijd dus om erop uit te gaan. De activatie en films zijn ontwikkeld door Selmore in samenwerking met MediaMonks Film.
1 dag
Rubix kiest voor Lubbers De Jong
Rubix gaat samenwerken met tech-pr en marketingbureau Lubbers De Jong. Het bureau wordt verantwoordelijk voor het vergroten van de naams- en propositiebekendheid van de IT-dienstverlener.
1 dag
Alex Azzopardi nieuwe Managing Director Netherlands van Adobe
Adobe heeft een nieuwe Managing Director Netherlands: Alex Azzopardi. De 45-jarige Azzopardi wordt verantwoordelijk voor de go-to-market-strategie en groei van Adobe in Nederland.
1 dag
Aanmelden FONK Out of Home enquete 2020
Van 9 t/m 13 maart vindt voor het vijfde jaar op rij de grote FONK Out of Home enquete 2020 plaats. De resultaten van het onderzoek worden gepubliceerd in FONK magazine 282. Deze uitgave verschijnt op 1 april aanstaande.
1 dag
WhatsAppen met Boudewijn de Jong
De uitslag van de derde New Kid on the Block poll is bekend en de longlist zo goed als gevuld. Pünktlich heeft als winnaar van deze laatste poll in ieder geval een plek op de lijst veroverd. Het was een spannende race. We appten met een drukke Boudewijn de Jong, eigenaar van het Groningse bureau.
1 dag
Groeiend aantal tv-kijkers zonder vaste tv-aansluiting
Bijna de helft van de gebruikers van NLZIET heeft geen vaste tv-aansluiting meer. Dat blijkt onderzoek van de online tv-aanbieder.
1 dag

Pagina's

Abonneren op Fonk Online