Fonk Online

2113 nieuwsberichten gevonden
Eerste editie Nationale Voetbaldag gelanceerd
Op 12 juni is tijdens het openingsweekend van het EK voetbal de eerste editie van De Nationale Voetbaldag van start gegaan. De dag is een initiatief van de KNVB en het Oranje Fonds om aandacht te geven aan de maatschappelijke waarde van clubs. In heel Nederland brengen vandaag ruim 500 voetbalclubs hun sociale rol in de wijk op een leuke en sportieve manier onder de aandacht.
1 dag
funda kiest voor samenwerking met ZIGT
Vastgoedplatform funda en media- en performance bureau ZIGT gaan samenwerken. Afgelopen week is de campagne van start gegaan waarin het thema ‘meer over de buurt’ centraal staat.
2 dagen
Lionel Messi ambassadeur 50-jarig Hard Rock Café
Sinds de opening van het eerste Hard Rock Cafe in Londen op 14 juni 1971, heeft Hard Rock International zich gepositioneerd als een van de grootste bedrijven ter wereld. Het merk begint dit jubileumjaar met het bekend maken van een nieuw partnership met voetballer Lionel Messi, die de komende vijf jaar als merk ambassadeur naar buiten zal treden: de eerste atleet die een partnership aangaat met Hard Rock.
2 dagen
Caro Verbeek nieuwe conservator Mondriaan en De Stijl
Het team van conservatoren van Kunstmuseum Den Haag wordt verrijkt met een nieuwe conservator die zich gaat richten op Mondriaan en De Stijl. Het Kunstmuseum heeft met maar liefst 300 werken van Piet Mondriaan de grootste collectie Mondriaans ter wereld. Kunsthistoricus Caro Verbeek (1980) stapt in de voetsporen van Mondriaankenner Hans Janssen die afgelopen jaar met pensioen ging en is gestart op 1 juni 2021.
2 dagen
Alexandra Huizer nieuwe partner bij NewGrowth Strategies
Alexandra Huizer heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van merkpositionering, marketingstrategie en communicatie bij multinationals in de financiële dienstverlening, FMCG, Retail en Food, waaronder Aegon, Diageo, KFC en Koninklijke Verkade.
2 dagen
Multi-Post introduceert het Hybride Mail Platform
Multi-Post uit Dordrecht introduceert het Hybride Mail Platform. ‘In deze nieuwe oplossing staat de klant centraal. Onze rol en is blijft het handelen van de poststromen van de klant’, zegt commercieel manager Aat van Gessel. ‘Dat doen we al 36 jaar. In de nieuwe dienst verzenden wij voor onze klanten hun post zowel digitaal alsook fysiek. De klant bepaalt dat zelf. Die houdt zelf de regie over zijn eigen postproces. Alleen is Multi-Post de uitvoerende partij.'
2 dagen
Dutch Digital Day 2021: Metaverse ‘the next generation van het internet’
Op vrijdag 25 juni organiseert Dutch Digital Agencies (DDA) de zevende editie van Dutch Digital Day. Zoals elk jaar komt de digitale industrie samen voor een injectie van next-level inspiratie. Deze virtuele editie staat in het teken van de ’Metaverse’. Tijdens deze virtuele editie nemen deze sprekers uit binnen- en buitenland je mee naar de dimensie van de Metaverse: Christiaan Triebert, Anouk Wipprecht, Jon Tai, David Mattin, Tijmen Schep, Anouk Kruithof en Payal Arora.
2 dagen
OG lanceert docuserie HEROES
OG (voorheen OrangeGas) staat met het aanbod van 100% schone brandstoffen voor een duurzame toekomst. In de sponsorstrategie komt dit ook naar voren. Daarvoor heeft OG de HEROES opgezet. Ze staan exact voor wat OG wil uitdragen: een bijdrage leveren aan de toekomst. "Door deze talenten te ondersteunen kunnen we hun zorgen ontnemen, zodat ze volle focus hebben op hun eigen doel. Zo helpen we ze hun dromen waar te maken." aldus Marcel Borger, CEO OG.
2 dagen
Xavier van Leeuwe benoemd als CEO Digital Marketplaces bij Mediahuis
Xavier van Leeuwe, op dit moment Director Consumers bij Mediahuis Nederland neemt vanaf 1 september de functie op van CEO Digital Marketplaces bij Mediahuis groep. Van Leeuwe volgt Paul Verwilt op. Deze laatste zal zich als COO van Mediahuis groep en lid van het directiecomité, nadrukkelijker toeleggen op de verdere uitbouw van nieuwe businessmodellen via Mediahuis Ventures, alsook toekomstige acquisities.
2 dagen

Appen met Margriet de Kroon van HERC
Margriet de Kroon maakte onlangs de de switch van klantzijde naar bureauzijde toen ze managing director van HERC werd. Ze stond als marketing director bij Young Capital bekend voor de enorme groei die haar team doormaakte - de reden dat HERC haar ook wilde hebben? FONK vroeg het Margriet in een WhatsApp-gesprek.
2 dagen
Marlene ten Ham gestart als directeur Thuiswinkel.org
Marlene ten Ham is begonnen als nieuwe directeur van Thuiswinkel.org tijdens de Algemene Ledenvergadering van de belangenvereniging voor digital commerce in Nederland. Zij geeft aan in het komende jaar extra aandacht te gaan besteden aan online consumentenvertrouwen, veiligheid en een goed ondernemersklimaat, waar een eerlijk online speelveld, duurzaamheid en digital skills hand in hand gaan.
3 dagen
Lancering Huidenclub tijdens Rotterdam Art Week op 30 juni
De Huidenclub is gevestigd in een industrieel pand uit 1914, in het Diepenveengebouw. Zij ontleent haar naam aan haar voorganger, leerlooierij De Coöperatieve Vereniging Rotterdamsche Huidenclub. Als werkplaats voor kunstenaars, ontwerpers en activisten wil De Huidenclub een platform bieden voor uiteenlopende visies en perspectieven op urgente maatschappelijke onderwerpen. De lancering van dit platform, met als eerste half-jaarlijkse thema SELF-ASSEMBLE, vindt plaats op woensdag 30 juni. De s...
3 dagen
Date-ongemak in coronatijden in korte film 'Covid Love'
De restaurants zijn weer open. We mogen weer uit eten. Maar hoe ziet je romantische date er uit als je de regels van het restaurant moet naleven? In 'Covid Love', van regisseur René Nuijens, wordt dit op humoristische en absurde wijze in beeld gebracht, met Harry Piekema in één van de hoofdrollen.
3 dagen
Inzendingen Effie Awards 2021 zijn open
Vanaf 1 juni zijn de inzendingen voor de Effie Awards geopend! Cases die buitengewone resultaten laten zien verdienen een groot podium. Adverteerders en bureaus kunnen meedingen naar de Effie Awards 2021.
3 dagen
TUI geeft korting voor Last Minutes in de laatste minuut
Met het de start van het Europees kampioenschap voetbal in het vooruitzicht, belooft TUI voetbalfans alvast een spannende slotfase. In de laatste minuut van de wedstrijden van het Nederlandse voetbalelftal kan een korting op een Last Minute worden gescoord.
3 dagen

Pagina's

Abonneren op Fonk Online