Fonk Online

2323 nieuwsberichten gevonden
Floris van Woerkom CEO Detailresult
Detailresult (DRG), de service organisatie en het productiebedrijf voor de supermarktformules DekaMarkt en Dirk, maakt bekend dat Floris van Woerkom per 1 juli 2022 zal aantreden als CEO. Hij volgt Bart Oprel op, die per 1 juli zal aftreden.
4 uur
GumGum sluit zich aan bij de Global Alliance for Responsible Media (GARM)
GumGum, een contextueel-first wereldwijd digitaal advertentieplatform, is lid geworden van Global Alliance for Responsible Media (GARM), het brancheoverkoepelende initiatief dat is opgericht door de World Federation of Advertisers (WFA), en zal een meer strategische rol spelen bij het helpen opbouwen van richtlijnen die het vertrouwen en de transparantie vergroten en de advertentie-industrie vormgeven over contextualiteit, merkveiligheid en geschiktheid.
4 uur
Budbee haalt 40 miljoen euro op in nieuwe investeringsronde
Het Zweedse logtechbedrijf Budbee heeft tijdens een nieuwe investeringsronde 40 miljoen euro heeft opgehaald bij een waardering van 700 miljoen euro (7,3 miljard SEK). De ronde, die slechts een maand geleden opende, was direct volgeboekt en richtte zich alleen op huidige investeerders. Bovenop de investering krijgt het bedrijf nu ook toegang tot meer bankleningen om verdere groei te financieren.
4 uur
Vertigo 6 en De Podcasters lanceren De Influencermarketingpodcast
Marketing- en PR-bureau Vertigo 6 en podcastproducent De Podcasters lanceren De Influencermarketingpodcast. Nu influencermarketing professionaliseert en er nieuwe regelgeving komt, biedt deze podcast meer verdieping. De Influencermarketingpodcast benadert influencermarketing vanuit het perspectief van zowel adverteerders als influencers en is bedoeld voor zakelijke luisteraars.
7 uur
Nuud zorgt op een eerlijke manier voor frisse oksels
In de serie Challenger Stories vertellen Nederlandse brandowners, marketeers en ondernemers die genomineerd zijn bij Coolest Dutch Brands in korte video's over de challenges waarvoor hun organisatie zich ziet geplaatst en hoe zij daarmee in positieve zin omgaan. Challenger Stories wordt geproduceerd in samenwerking met met iO Campus Amsterdam. In deze aflevering: Nuud.
8 uur
ASN roept de BioBrigade in het leven
Groen is groen. Zou je denken. Maar niets is minder waar. De kans dat je met het planten van groen de natuurlijke balans in je tuin en balkon verstoort, is groot. Omdat de gemiddelde plant uit het tuincentrum meerdere schadelijke stoffen bevat die giftig zijn voor al het leven boven en onder de grond. Daarom introduceert ASN Bank de BioBrigade. Een collectief biologische superheldjes die op natuurlijke wijze plagen bestrijden, de grond omwoelen en de omgeving bestuiven. Bedoeld voor iedereen ...
9 uur
Uitgeverij Scala neemt Textiel Plus over
Scala, uitgever van onder andere Aan de Haak en Railhobby, kondigt een uitbreiding van haar creatieve portfolio aan. De uitgeverij neemt het magazine Textiel Plus (TxP) over van MarcelisDekave. Het eerste nummer dat Scala uitgeeft, is editie 260, dat in juni 2022 verschijnt. TxP past goed binnen de groei-, overname- en samenwerkingsambities van Scala, dat als motto ‘go niche or go home’ heeft.
10 uur
HEMA start grote insectenverzameling
Vanaf 23 mei kunnen kinderen bij HEMA de grote insecten-verzameling bij elkaar sparen. Twaal insecten, zoals een vlieg, wesp of vlinder, worden als bouwplaatje geleverd en kunnen als een 3D puzzel in elkaar gezet worden. Bewaren gaat in een speciale insectenkijkdoos.
10 uur
Q-dance en Walibi verlengen samenwerking met 10 jaar
Festivalorganisator Q-dance en Walibi Holland verlengen de samenwerking voor ten minste 10 jaar, 11 jaar na de eerste editie bij Walibi Holland. Daarmee is Defqon.1 Weekend Festival, dat met ruim 95,000 bezoekers uit meer dan 110 landen het grootste hardere stijlen festival ter wereld is, de komende 10 jaar van haar plek verzekerd.
10 uur

Foster en Van Straaten nieuwe internationale directie Momkai
Om te voldoen aan de buitenlandse vraag heeft Momkai, het bureau voor memberful design, haar leiderschapsteam uitgebreid met twee directieleden. De Amerikaanse Brenna Foster, ervaren op het gebied van strategische communicatie en marketing, is aangesteld als Strategy Director, terwijl de Nederlandse ondernemer Alex van Straaten zijn jarenlange ervaring op het gebied van digitale transformatie en groei meebrengt als Growth Director.
10 uur
The Best Social haalt grote Duitse klant XING binnen
The Best Social werkt vanaf 23 mei voor XING. Als onderdeel van de NEW WORK SE Group is XING het sociale netwerk voor een professioneel beroepsleven. Met meer dan 20 miljoen leden uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland gebruiken professionals uit elke branche XING om te netwerken, banen te vinden en inspiratie op te doen over de wereld van werk. Gedreven door de bedrijfsvisie 'For a better working life', streeft XING naar een beter werkende wereld en ondersteunt het de leden bij hun persoon...
10 uur
Viaplay voegt Engelse Championship en League Cup toe aan voetbalpakket
Viaplay wordt de exclusieve streaming thuisbasis van de Sky Bet Championship en de Carabao Cup in Nederland en negen andere Europese landen.
11 uur
Miljoenste Nederlander maakt gebruik van digitaal spaarprogramma McDonald’s
MyMcDonald’s Rewards, het digitale spaarprogramma van McDonald’s, is sinds de lancering afgelopen oktober een ware hit onder Nederlanders. De miljoenste gebruiker is onlangs begonnen met het sparen van punten. In vergelijking met andere landen maken Nederlanders veelvuldig gebruik van de MyMcDonald’s Rewards, Nederland staat wereldwijd in de top van gebruikersdichtheid.
11 uur
Marktplaats lanceert multimediale campagne Kopersbescherming
Sinds 23 mei is Kopersbescherming voor alle Marktplaatsgebruikers beschikbaar. In haar nieuwe campagne laat Marktplaats Nederland kennismaken met de nieuwe dienst waarmee zij gebruikers een optie biedt om met nog meer zekerheid te kopen en verkopen.
11 uur
Amberscript ook in race voor 1 miljoen euro bij Young Business Award
Na GO Sharing heeft ook Amberscript de finale van de Young Business Award (YBA) bereikt. Beide bedrijven dingen mee naar een investeringsbedrag van 1 miljoen euro, want dat is de eerste prijs van de landelijke contest voor scale-ups. De tv-uitzending op RTLZ is net geweest en is nu terug te kijken op Videoland.
12 uur

Pagina's

Abonneren op Fonk Online