Fonk Online

1529 nieuwsberichten gevonden
Perspekt Studio’s ANNO nu
In tijden van corona-nieuws en een kunst en cultuur-crisis is het hoopgevend om nieuwe culturele initiatieven tegen te komen. Zo ook ANNO in Zwolle. Een samensmelting tussen museum, archief, archeologie, science centre en beleving.
1 dag
Marc Nagelkerken start MediaMarceteer
Marc Nagelkerken is sinds 1 juli 2020 gestart met het nieuwe bedrijf MediaMarceteer dat passende exploitatiemodellen gaat ontwikkelen voor bestaande en nieuwe media-initiatieven en zich tevens gaat richten op het sluiten van partnerships en diverse vormen van branded content voor verschillende (media)opdrachtgevers.
1 dag
5% minder starters, kwart meer stoppers en 5% meer faillissementen 1e halfjaar 2020
KVK (Kamer van Koophandel) registreerde in de eerste twee kwartalen van 2020 78.293 stoppers tegen 62.872 in dezelfde periode van 2019. Dit is een toename van 25%(*). Het aantal starters in de eerste twee kwartalen van 2020 ten opzichte van de eerste twee kwartalen van 2019 is afgenomen met 5%. Het aantal faillissementen nam in het eerste halfjaar met 5% toe ten opzichte van het eerste halfjaar van 2019.
1 dag
PLUS blijft dichtbij met nieuwste campagne
Dit jaar ziet onze vakantie er anders uit dan andere jaren, de zomer vieren we namelijk dit jaar wat dichter bij huis. En voor goed eten hoef je deze zomer niet ver te reizen, want PLUS heeft alles in huis om er een heerlijke tijd van te maken. Dat laat de supermarktketen zien in haar zomercampagne ‘Goed eten is altijd dichtbij’.
1 dag
"Respons jongeren op direct mail hoger dan oudere generaties"
Organisaties richten minder vaak een direct mail aan jongeren dan aan oudere generaties. Ten onrechte, blijkt uit onderzoek van PostNL onder meer dan 5.000 Nederlanders van 18 jaar en ouder. Geadresseerde reclamepost blijkt namelijk een effectief middel om de jongere consument te benaderen. 67% van de jongeren geeft aan dat zij actie ondernemen na ontvangst van een direct mail. De zogenoemde generaties Y&Z (in het onderzoek de groep van 18 tot 29 jaar) zijn vaker geneigd om over een direct ma...
1 dag
Respons jongeren op direct mail hoger dan bij oudere generaties
Organisaties richten minder vaak een direct mail aan jongeren dan aan oudere generaties. Ten onrechte, blijkt uit onderzoek van PostNL onder meer dan 5.000 Nederlanders van 18 jaar en ouder. Geadresseerde reclamepost blijkt namelijk een effectief middel om de jongere consument te benaderen. 67% van de jongeren geeft aan dat zij actie ondernemen na ontvangst van een direct mail. De zogenoemde generaties Y&Z (in het onderzoek de groep van 18 tot 29 jaar) zijn vaker geneigd om over een direct ma...
1 dag
Rijksmuseum en Nederlands Fotomuseum verwerven nalatenschap Ed van der Elsken
Het Rijksmuseum en het Nederlands Fotomuseum verwerven gezamenlijk de nalatenschap van fotograaf Ed van der Elsken (1925-1990). Met de verwerving is het werkarchief van een van de belangrijkste Nederlandse fotografen van de 20ste eeuw definitief behouden voor Nederland. Voor het eerst wordt het mogelijk een volledig inzicht te krijgen in de werkwijze van Van der Elsken gedurende zijn ruim veertigjarige carrière.
2 dagen
Achmea verlengt samenwerking LexisNexis met focus op data-analyse
Verzekeraar Achmea heeft de samenwerking met LexisNexis met drie jaar verlengd. Naast de (inter)nationale media-monitoringsdiensten maakt Achmea gebruik van de data-analyse mogelijkheden van LexisNexis. Achmea gebruikt deze informatie om maatschappelijk relevante ontwikkelingen snel te kunnen herkennen en hier voor klanten op in te spelen. Achmea is tevens kennispartner van het internationale ontwikkelteam van LexisNexis.
2 dagen
Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) kiest Matters Most
Na een uitgeschreven tender, heeft de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) gekozen voor samenwerking met Matters Most. Opdracht aan het bureau is een verbindende communicatiestrategie te ontwikkelen die medewerkers en gedetineerden stimuleert een positieve bijdrage te leveren aan de verduurzaming van de organisatie. Het uiteindelijke doel; het verkleinen van de ecologische voetafdruk van DJI.
2 dagen

Oehhh: 62.217 inspiring nieuwsitems voor maar €18,50 per jaar
Dagelijks werkt de redactie van FONK aan wetenswaardig nieuws op fonkonline met gave series, video's, whatsapp interviews en nog veel meer need & want to know stuff. En ook niet misselijk: 5 dagen per week zorgen wij elke morgen om 07.00 uur sharp dat onze online nieuwsupdate in je mailbox zit, zodat je in nog geen drie minuten bent bijgepraat over wat je echt moet en wilt weten.
2 dagen
Suiker Unie verder als Cosun Beet Company
Cosun Beet Company. Dat is de nieuwe naam die de voormalige Suiker Unie vandaag bekendmaakte. ,,Een bedrijfsnaam die naadloos aansluit bij onze nieuwe strategie’’, zegt CEO Paul Mesters. ,,De suikerbiet is dé bron voor innovatieve en circulaire oplossingen. Dit gewas biedt fantastische mogelijkheden voor relevante maatschappelijke uitdagingen waar we nu voor staan.’’
2 dagen
bvA dringt aan op duidelijkheid en commitment Facebook
Namens Nederlandse adverteerders heeft bvA gisteren een eerste verkennend gesprek gevoerd met Facebook met als belangrijkste onderwerpen: duidelijkheid over de concrete aanpak van schadelijke informatie op het platform en commitment dat Facebook onderdeel wordt van de Nederlandse en Europese zelfregulering.
2 dagen
Mediabureau Stroom wint pitch HalloStroom
Mediabureau Stroom, onderdeel van CANDID, gaat een samenwerking aan met zonnepanelenverhuurder HalloStroom nadat ze als winnaar uit de pitch zijn gekomen. Stroom is verantwoordelijk voor de overkoepelende mediastrategie met als doel het genereren van leads en het uitbreiden van de algehele bekendheid van het merk.
2 dagen
Hans Anders, KARWEI en bol.com genomineerd voor de DDMA Email Awards 2020
De jury van de DDMA Email Awards 2020 maakt bekend dat Hans Anders, KARWEI en bol.com zijn genomineerd voor de beste E-mail Campagne van 2020. Daarnaast maken Laura Wijnands (Bikkelhart), Lonieke Schepers (Drukwerkdeal.nl) en Manou Buruwaa (Nederlandse Spoorwegen) kans op de titel van E-mail Professional van het jaar. Tot slot onthult GAMMA dat 100%EMAIL, RapidSugar en Doornvogel zijn genomineerd voor de Battle of the Agencies. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de DDMA Email Awards op ...
2 dagen
Polestar opent vier Spaces in Nederland
Polestar, het elektrische performance-automerk uit Zweden, opent nog dit jaar vier Polestar Spaces op Nederlandse bodem. De Spaces - tot op de millimeter ontworpen vanuit de designfilosofie van Polestar - geven op high-traffic locaties in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Leidschendam uiting aan de innovatieve en klantgerichte benadering van het merk. Ze verweven minimalistisch design met een gestroomlijnde, digitale klantreis en perfecte service.
2 dagen

Pagina's

Abonneren op Fonk Online