Fonk Online

1919 nieuwsberichten gevonden
Beterboeken wijzigt naam in Moonback
Beterboeken gaat vanaf nu verder onder een nieuwe naam die beter past bij de internationale ambities van de snelgroeiende reisorganisatie. Na een uitgebreide creatieve oriëntatie en samenwerking met merkenbureau Globrands en merkrechtadvocaat Astrid Verkuijl is Moonback als beste optie uit de bus gekomen.
3 uur
Dentsu Nederland en België worden samen Benelux-organisatie
Vanwege een strategische heroriëntatie heeft dentsu Internationaal besloten in de loop van 2021 de Belgische organisatie samen te voegen met de Nederlandse.
2 dagen
Lee Towers en Staatsloterij steken Nederland hart onder riem in aanloop naar Koningsdag
In een vrolijke commercial van de Staatsloterij steekt Lee Towers Nederland aan de vooravond van Koningsdag een hart onder de riem. In een speciaal Koningsdaglied, geïnspireerd op zijn grote hit ‘I can see clearly now’, spoort hij iedereen aan om er óók in tijden van corona toch een beetje Koningsdag van te maken. Want het is heel goed mogelijk om deze dag op een gezellige en verantwoorde manier thuis te vieren. Deze positieve en optimistische boodschap staat centraal in een campagne die vana...
2 dagen
Nieuwe SNS-campagne moet van kinderen Monniemasters maken
SNS wil van kinderen echte Monniemonsters maken en lanceert daarom niet alleen Monnie maar ook het social en online platform Monniemaster. De bijbehorende campagne is van Alfred en gaat vrijdagavond 9 april live rond The Voice Kids.
2 dagen
Cheil & Lukkien produceren Live Commerce voor Samsung
Afgelopen week was de eerste Live Commerce-stream voor Samsung Nederland een feit. Live Commerce is de combinatie van een live show, online interactie met consumenten en e-commerce.
2 dagen
Florian Frenken wint duurzaamheidsprijs KPMG
Florian Frenken, student aan de Rotterdam School of Management (RSM), heeft de jaarlijkse duurzaamheidsprijs van KPMG gewonnen. Frenken krijgt de prijs voor de oplossing die hij met zijn scriptie aanreikt voor een probleem waar veel mensen in de huidige tijd tegenaan lopen bij het kopen van kleding
2 dagen
Independer roept vrouwen en hun huisdier op voor rol in nieuwe commercial
Independer lanceert een actie rondom de nieuwe tv-commercial voor het vergelijken van hypotheken, inboedel- en opstalverzekeringen. In online video’s op Facebook, Instagram, YouTube etc. roept Georgina Verbaan vrouwen op om samen met hun huisdier een rol te spelen in deze commercial. Uiteraard zal Georgina ook met een van haar katten in de commercial figureren. Independer biedt zes vrouwen (met hun huisdieren) een rol aan.
2 dagen
London Marathon Events vernieuwt merk en herlanceert website met Dept
London Marathon Events (LME) organiseert evenementen voor hardlopen, wielrennen en zwemmen, die jaarlijks meer dan 200.000 deelnemers inspireren. LME schakelde de hulp van digital agency Dept in voor een brand refresh en voor het ontwikkelen van een gecentraliseerde oplossing voor het beheer van het portfolio aan websites. De eerste fase van het project betrof het flagship evenement: de London Marathon.
2 dagen
VanMoof kiest INFO als digitale partner voor wereldwijde service-uitbreiding
Eersteklas service bieden is de volgende stap in VanMoof’s missie om de next billion on bikes te krijgen en ons stedelijk vervoer te herdefiniëren. VanMoof heeft INFO als digitale partner gekozen voor het ontwikkelen van het Certified Workshops platform als onderdeel van de wereldwijde service-uitbreiding van 8 naar 50 steden.
2 dagen

Deelnemers Postcode Loterij brengen 347 miljoen euro bijeen voor goede doelen
Met hun inleg brachten de ruim 3 miljoen deelnemers van de Nationale Postcode Loterij in 2020 maar liefst 346.795.240 euro bij elkaar voor het goede doel. Dit bedrag gaat direct naar 121 goede doelen die vanuit hun eigen missie werken aan een betere wereld. Hiermee levert de Postcode Loterij een impactvolle bijdrage aan een groenere en rechtvaardigere wereld.
2 dagen
Appen met Liselot Jansen
Liselot Jansen begon na een reis naar Australië in 2020 een concept om kinderen te introduceren aan duurzaamheid en het belang van het goed zorgen voor de planeet: Koos de Koala. Op 8 april was op TV te zien dat de juryleden van Dragon's Den gaan investeren in het concept en bijbehorende prentenboek, en dat bovenop een succesvolle crowdfundingsactie. Wij spraken Liselot over het effect dat Koos op kinderen heeft en hoe een onderneming die begon in coronatijd toch overeind blijft.
2 dagen
Check Point Software waarschuwt voor cyberrisico's apparaten thuis
Check Point Software Technologies waarschuwt voor vijf apparaten die cybercriminelen gebruiken om je te bespioneren in je eigen huis. Deze apparaten vergroten het aantal beschikbare aanvalspunten voor hackers en onzichtbare indringers.
3 dagen
Nieuwe positionering van ZIGT 'Freedom to grow'
ZIGT introduceert hun nieuwe bureaupropositie en positionering ‘Freedom to grow’. De aanleiding hiervoor is de ontwikkeling van het bureau van een media-adviesbureau naar adviseur op media-, marketing-, onderzoeks- en businessvraagstukken voor marketeers en ondernemers in Nederland en België.
3 dagen
Disney Channel zet zich in voor Earth Day
Op 22 april is het Earth Day en Disney Channel zet zich in om deze dag aandacht te geven. Vanaf begin april is er een speciale clip te zien en komt er een gloednieuwe serie over de ruimte uit.
3 dagen
SNS: Ouders vinden dat kinderen te weinig idee hebben van geld
Ruim de helft van de ouders met kinderen in de leeftijd van zes tot en met tien jaar vindt dat hun kind nog te weinig idee heeft van geld. Om het besef van geld te bevorderen geeft 52 procent van de ondervraagde ouders hun kinderen (deels) contant zakgeld. Dit en meer blijkt uit onderzoek van SNS onder meer dan 1.000 ouders met kinderen in deze leeftijdscategorie.
3 dagen

Pagina's

Abonneren op Fonk Online