Fonk Online

1441 nieuwsberichten gevonden
Albert Heijn lanceert AH Compact
Albert Heijn zet vol in op groei van online boodschappen doen. Het bedrijf speelt in op de sterk toegenomen vraag van consumenten om de dagelijkse boodschappen snel en makkelijk te laten bezorgen. Niet alleen heeft de supermarktketen de bezorgcapaciteit in krap twaalf maanden verdubbeld, ook lanceert Albert Heijn vandaag een nieuwe, gratis bezorgservice voor kleine huishoudens: AH Compact.
8 uur
Wayne Griffiths benoemd tot nieuwe President van SEAT
De Raad van Bestuur van SEAT - voorgezeten door Herbert Diess, Chief Executive Officer van de Volkswagen Groep - heeft Wayne Griffiths met ingang van 1 oktober aangesteld als nieuwe President van de SEAT-organisatie.
10 uur
MassiveMusic benoemt nieuwe Creative Development Director
Internationaal creatief muziekbureau MassiveMusic breidt zijn Amsterdamse team aan talenten uit met een nieuwe Creative Development Director voor de Nederlandse, Duitse en Europese markt.
10 uur
Leid je organisatie door de digitale transformatie
We zitten middenin de digitale revolutie. Digitale ontwikkelingen en ‘connectivity’ hebben verregaande impact op bedrijfsmodellen, processen, producten en manier van samenwerken. Sommige bedrijven gaan voor een volledige transformatie, anderen starten met het digitaliseren van één enkel proces. Het ontbreekt echter vaak aan een eenduidige visie of roadmap. En helaas worden initiatieven vaak als silo neergezet en mist de vertaling naar de klant of het gedrag van medewerkers.
13 uur
Amsterdamse ondernemers organiseren gratis pop-up parkeerplaats voor een leefbare stad
Reizigers in en naar Amsterdam kunnen vandaag gratis parkeren in een pop-up parkeerplaats aan de Middenweg 51. In een oude loods, die voor de gelegenheid is omgetoverd tot hippe parkeerplaats, kunnen ze een absolute drive-in ervaring beleven zonder ook maar een stap uit hun auto hoeven te zetten.
13 uur
Deze podcasts zijn genomineerd voor de Dutch Podcast Awards 2020
De afgelopen weken zijn er meer dan 27.000 nominaties uitgebracht voor de Dutch Podcast Awards 2020. Ruim vier (!) keer zoveel dan tijdens de editie van het afgelopen jaar. Daarmee zijn de genomineerden bekend en is de verkiezing in een beslissende fase terecht gekomen.
13 uur
PR- en communicatiebureau Clarity neemt Yellow Communications over
PR- en communicatiebureau Yellow Communications is vanaf nu onderdeel is van Clarity, een ambitieus en snelgroeiend internationaal PR- en communicatiebureau met kantoren in Londen, Los Angeles, New York en San Francisco.
13 uur
Fightclub en Hulphond Nederland schooien om donaties
Normaal mag het niet, maar binnenkort is het voor één keer toegestaan: schooien! Tijdens ‘De Week van de Schooiers’ roept Hulphond Nederland alle baasjes én hun trouwe viervoeters op om samen eenmalige giften op te halen voor de opleiding en inzet van hulphonden. Voor het inzamelen van deze donaties introduceren Fightclub en Hulphond Nederland een gloednieuwe manier van fondsenwerving.
13 uur
Genomineerden DDMA Dutch CRO Awards 2020 bekend
De jury van de DDMA Dutch CRO Awards 2020 maakt vandaag de genomineerden bekend. Uit de tientallen inzendingen maken de volgende bedrijven in 4 categorieën kans op een van de felbegeerde awards: Intergamma, DPG Media, Lampenlicht.nl, PostNL, VodafoneZiggo, Tele2 en Voetbaldirect.nl. De awards worden op 1 oktober 2020 uitgereikt.
13 uur

Beddenreus verkozen tot Beste Winkelketen in categorie slapen
Winkelketen Beddenreus is verkozen tot 'ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland’ in de categorie Slapen. Dat is vandaag bekendgemaakt tijdens het Retail Outlook Event.
1 dag
Sparen voor de raceauto van Max Verstappen bij Jumbo
Formule 1-liefhebbers kunnen bij Jumbo weer sparen voor een replica van de raceauto van Max Verstappen. Dit jaar gaat het om een schaalmodel van de Red Bull RB16, waarmee hij dit seizoen racet. Klanten krijgen er ook een sleutelhanger bij van de helm van Max.
1 dag
ASICS lanceert ASICS Tennis Academy voor coaches
ASICS heeft een nieuw platform gelanceerd voor tenniscoaches. Het community platform heet Asics Tennis Academy en biedt toegang tot advies en de trainingen van experts uit de sector.
1 dag
Tips en sappige verhalen in videoserie 'Kies de school die bij je past'
Een reeks video’s die onderdeel zijn van de campagne ‘Kies de school die bij je past’ zijn live gegaan. In de korte filmpjes worden leerlingen uit de tweede klas en hun ouders geïnterviewd over hun meest uiteenlopende eerste keren tijdens de middelbare schooltijd.
1 dag
Talpa Network lanceert Talpa Check-in voor merksynergie
Talpa Network introduceert de Talpa Check-in. Een digitaal ‘ideeënluik’ waar reclamemakers, marketeers en mediastrategen hun idee kunnen ‘ingooien’. Deze ideeën worden binnen het mediabedrijf gecheckt. Binnen 72-uur wordt teruggekoppeld hoe het idee het beste past bij het gewenste mediamerk, de behoefte van de kijker, lezer, luisteraar, volger en natuurlijk de doelgroep van de adverteerder.
1 dag
00-agente Lashana Lynch introduceert Nokia 8.3 5G in flitsende fotoshoot
Nokia introduceert de nieuwe Nokia 8.3 5G met een flitsende fotoshoot met de Britse actrice Lashana Lynch door celebrity 'phone-ographer' Ben Maclean. Lynch speelt 00-agente Nomi in de nieuwe James Bond-film No Time To Die. Nokia is de officiële telefoonpartner voor deze 25e Bond-film.
1 dag

Pagina's

Abonneren op Fonk Online