Fonk Online

1530 nieuwsberichten gevonden
Linda Jackson is de nieuwe CEO van PEUGEOT
Linda Jackson is de nieuwe CEO van peugeot. Zij heeft hiervoor onder meer financiële en commerciële functies vervuld bij Jaguar, Land Rover en de Rover Group. In de late jaren negentig begon zij als Regional Finance Manager voor Rover Europe. Eind 2004 is zij aangesteld als European Sales Finance Director voor de MG Rover Group, om vervolgens in 2005 in dienst te treden bij de PSA Group.
1 dag
Too Good To Go redt in drie jaar tijd 6 miljoen maaltijden
Dankzij een handjevol dappere Waste Warriors werd op 22 januari 2018 in Amsterdam de eerste maaltijd gered van de verspilling. Vandaag, precies 3 jaar later, zijn landelijk al 6 miljoen maaltijden een reis naar de prullenbak bespaard.
1 dag
Oprichters Smyle halen twee ton op met duurzame tandpasta tabletten
Het duurzame tandpastamerk Smyle heeft het streefbedrag van 200.000 euro behaald dankzij een crowdfunding via het platform CrowdAboutNow. Met dit bedrag wil het merk de groei, de ontwikkeling van nieuwe smaken en de biologische certificering van de ingrediënten financieren. Smyle is een natuurlijke en vegan tandverzorging in tabletvorm dat vrij is van plastic tubes en microplastics. Sinds de start van Smyle in juli heeft het bedrijf al 86.000 tubes bespaard.
1 dag
PIM Trend Fest 2021: deze zes trends zijn voor merken relevant
Tijdens het jaarlijkse Trend Fest, georganiseerd door Platform Innovatie in Marketing op 21 januari 2021, kregen marketeers een stevige boodschap mee. De maatschappij staat op een kantelpunt. Angst en onzekerheid zullen het komende decennium domineren. Dat betekent dat merken aan de slag moeten om de verbinding met mensen te behouden en te versterken. En om vertrouwen op te bouwen. Zes trends bieden daarbij houvast: samen sterk, naturiteit, escapisme, strijdlust, kwaliteit en aandacht.
1 dag
Tikkie lanceert een centrale plek in de app voor cashback-acties
Tikkie heeft voortaan een vaste plek in de app voor cashback-acties. Op deze plek kunnen merken speciale kortingsacties onder de aandacht brengen van de 6 miljoen gebruikers van Tikkie. De vol geautomatiseerde cashback-acties voor bedrijven variëren van ‘probeer gratis’ acties tot een vaste korting op producten. Na aankoop van het product in de supermarkt, scannen mensen hun kassabon en krijgen ze binnen 5 seconden de korting teruggestort. Ze krijgen dus een ‘Tikkie Terug’.
1 dag
Nierstichting introduceert nieuw kidslabel Jonge Helden
Je ziet het vaak niet aan ze, maar opgroeien met een nierziekte eist ongelooflijk veel van kinderen. Het is zwaar. Kinderen met een nierziekte zijn doorzetters die elke dag het uiterste van zichzelf vragen om gewoon mee te kunnen doen. Maar ze hebben een lange weg te gaan, evenals hun ouders en broertjes en zusjes. Want een kind met een nierziekte blijft zijn of haar hele leven nierpatiënt. Om hier aandacht voor te vragen én er voor hen te zijn - nu en voor een beter toekomstperspectief – lan...
1 dag
Remko de Waal wint Jos van Leeuwen Fotoprijs 2020
Fotograaf Remko de Waal heeft met zijn foto van een burgemeester die een bloemetje komt brengen in coronatijd de Jos van Leeuwen Fotoprijs 2020 gewonnen. De prijs werd coronaproof uitgereikt aan de deur. De volledige uitreiking was via een livestream te volgen.
1 dag
Kunsthal en ING verlengen partnership: online kunstonderwijs en Talent Award
ING en Kunsthal Rotterdam hebben hun partnership wederom verlengd. Ook het komende jaar richten zij zich samen op het toegankelijk maken van kunst en cultuur voor een breed publiek. Succesvolle concepten als de Kunstbuzz worden verder uitgebreid. Daarnaast zal de ING Talent Award dit jaar voor het eerst in de Kunsthal worden uitgereikt.
1 dag
Maak kennis met de 24 SAN Juryvoorzitters 2020-2021
Dit jaar, gezien de huidige maatregelen, geen fysieke kick-off van het nieuwe SAN Juryseizoen. Dt keer vanuit hun perfect geoutilleerde Miele online studio een livestream bijeenkomst via Teams met de 24 SAN juryvoorzitters, het SAN bestuur en kantoor. Zij werden geïnspireerd door Japie Stoppelenburg, founder van het bureau Truus en winnaar SAN New Kids On The Block 2019 met zijn kijk op jureren en ons vak: ‘Innovatief maar met een extreme focus op de gewone mens’.
1 dag

Eerste nominatie Coolest Dutch Brands 2021 gaat naar Crisp
De eerste nominatie bij Coolest Dutch Brands 2021 gaat naar de supermarkt-app Crisp. Het merk staat voor knettervers en betaalbaar eten. De service bezorgt landelijk zeven dagen per week boodschappen en het assortiment bestaat uit producten afkomstig van meer dan 650 boeren, kwekers en makers. FONK sprak met CEO Tom Peeters: ‘Duurzaamheid betekent verantwoord omgaan met de omgeving waar jouw bedrijf impact op heeft en dat zit vervlochten in wie wij zijn en wat we doen.’
2 dagen
Oatly start Europese campagne tegen beperkingen plantaardige zuivelindustrie
Oatly, het Zweedse haverdrinkbedrijf, heeft haar eerste Europese creatieve campagne gelanceerd om een heel simpele vraag te stellen… Ben jij echt zo dom als de melklobby lijkt te denken?
2 dagen
Nachtzuster (Omroep MAX) wint De Nachtwacht Award 2021
Op Radio 1 is bekendgemaakt dat Astrid de Jong met haar nachtprogramma Nachtzuster winnaar is van De Nachtwacht Award 2021.
2 dagen
Bob van Heyningen nieuwe CEO Ricoh Nederland
Bob van Heyningen (59) is benoemd als nieuwe CEO van Ricoh Nederland. Hij volgt Paul Nanninga op, die de stap maakt naar Ricoh’s global organisatie, in de rol van Managing Director Ricoh Global Services.
2 dagen
Omzet supermarkten steeg in 2020 met €4,5 miljard
Hoe ontwikkelen de marktaandelen van supermarkten zich in Nederland? Nielsen zet de ontwikkelingen op een rij. Het jaar 2020 was een zeer turbulent jaar voor de supermarktbranche. De omzet bereikte in 2020 (incl wk53) met €44.7 miljard een recordhoogte. Dit betekende een groei van 11.2% vs 2019, daar waar de gemiddelde groei van de afgelopen 3 jaar 3.5% bedroeg. In euro’s bedroeg de groei €4.5 miljard vs 2019.
2 dagen

Pagina's

Abonneren op Fonk Online