Fonk Online

2501 nieuwsberichten gevonden
Design Academy haalt financiering voor verder onderzoek Metaverse XR innovatie binnen
De onderzoeksgroep Transdisciplinaire Designnetwerken van Design Academy Eindhoven (DAE) heeft 448.000 euro subsidie gekregen om hun onderzoek naar en de ontwikkeling van de eXtended Realities - Intraverse Toolkit (XR-IT) voort te zetten.
1 dag
Plant FWD kondigt tweede editie 'plant-based revolution' conferentie aan
Plant FWD kondigt de tweede editie aan van hun conferentie met als thema 'Welcome to the plant-based revolution'. Tijdens het evenement komen retailers, foodservice bedrijven, start-ups, investeerders, overheden, wetenschappers en andere change-makers samen om deze transitie te versnellen.
1 dag
Jan Smit ruilt Songfestival in voor NPO
Jan Smit zal dit jaar niet meer te horen zijn als commentator bij het Songfestival. De zanger legt zijn werkzaamheden bij het Songfestival neer en gaat aan de slag als radio-dj bij NPO Sterren NL.
1 dag
NPO Klassiek opent stembussen voor Fimmuziek Top 200
Binnenkort zijn de meest iconische, aangrijpende en onvergetelijke soundtracks te horen op NPO Klassiek. Muziekliefhebbers kunnen maar liefst twee dagen luisteren naar hun favoriete filmmuziek, want de lijst is dit jaar uitgebreid naar een Top 200.
1 dag
Xmail nieuwe concurrent van Gmail? Elon Musk denkt van wel
Elon Musk is van plan om een eigen e-maildienst aanbieden op zijn socialemediaplatform X: Xmail. De ondernemer neemt het hiermee op tegen het Gmail van Google.
1 dag
Miljoenenboete in aantocht voor Booking.com
De Spaanse concurrentiewaakhond CNMC wil Booking.com een boete opleggen van 490 miljoen euro voor misbruik van grote dominantie in de markt. Booking.com is het niet eens met de boete.
1 dag
Gendergelijheid op de werkvloer in de EU: "De loonkloof neemt daadwerkelijk af"
Zweedse onderzoekers hebben onderzocht hoe EU-landen scoren op gendergelijkheid op de werkvloer. Nederland doet het niet slecht en eindigt hoog in de ranking.
1 dag
Gendergelijkheid op de werkvloer in de EU: "De loonkloof neemt daadwerkelijk af"
Zweedse onderzoekers hebben onderzocht hoe EU-landen scoren op gendergelijkheid op de werkvloer. Nederland doet het niet slecht en eindigt hoog in de ranking.
1 dag
Duurzame bezorger Sparqle scoort investering van 1,2 miljoen
De Amsterdamse startup Sparqle heeft een investering van 1,2 miljoen euro binnengehaald om zijn duurzame bezorgingsplatform uit te breiden. De investering heeft steun van onder andere de voormalige Managing Director van Deliveroo EU, de voormalige CTO van Just Eat Takeaway, de opricher van Bloomon, en het Graduate Entrepreneur Fund.
1 dag

Appen met Paulo Bruns van Flik Flak: 'Content op TikTok is rauw'
Afgelopen week won Flik Flak de eerste poll van de SAN New Kids On The Block Award, en verdiende daarmee de eerste plek op de longlist. Reden genoeg om te praten met Paulo Bruns, Commercieel Directeur van Flik Flak. We spraken met hem over de eerste zege, TikTok-tips voor bedrijven en het volgende trending social media platform.
1 dag
Oproep aan Nederland: maak de digitale samenleving inclusief
inloggen op DigiD of belastingzaken regelen: deze zaken gebeuren tegenwoordig allemaal online. Maar voor mensen die hier moeite mee hebben, is dit niet zo vanzelfsprekend. Daarbij verdwijnen steeds meer fysieke kantoren en zijn bedrijven steeds slechter telefonisch bereikbaar, waardoor de belangrijkste zaken offline regelen nog lastiger wordt. Om de digitale samenwerking weer inclusief te maken doen verschillende belanghebbenden een 'oproep aan de politiek'.
1 dag
Dutch Digital Design bij SXSW: CreativeNL pakt uit
Het South by South (SXSW) festival in Austin komt er weer aan en ook dit jaar organiseert Dutch Digital Design een podium. Verschillende partners gaan daar praten over de vraag of virtual-, augmented-, en immersive toepassingen een betere plek van de wereld kunnen maken. Leidt Extended Reality tot beter onderwijs? Of tot een kleinere CO2-voetafdruk?
1 dag
Eerste campagne Lidl en Alfred: 'Lidl Deals'
Lidl start haar nieuwe marketingstrategie met de lancering van een nieuwe prijscampagne ‘Lidl Deals’. ‘Lidl Deals’ is de eerste campagne die is ontstaan vanuit de samenwerking met reclamebureau Alfred. Maandag 26 februari gaat de campagne van start. Later dit voorjaar volgt de uitrol van de merkcampagne.
1 dag
Rundfunk uit de kleren voor FHM
Rundfunk heeft zichzelf van hun meest sexy kant laten zien. Het cabaretduo ging namelijk uit de kleren voor een pikante shoot voor mannenmagazine FHM. Dat is opvallend, want normaal gesproken fotografeert het magazine alleen vrouwen op deze manier.
2 dagen
Wolfstreet ontwikkelt positioneringscampagne voor Adyen
Creatief Bureau Wolfstreet heeft een merkpositioneringscapmpagne geproduceerd voor Adyen in de EMEA markten. Het Amsterdamse bureau ontwikkelde de campagne in Kaapstad.
2 dagen

Pagina's

Abonneren op Fonk Online