Fonk Online

1800 nieuwsberichten gevonden
Bedrijfspromotie op een originele manier
Elke bedrijf doet aan promotie en zorgt ervoor dat zij kunnen opvallen tussen alle andere bedrijven. Promotie wordt zowel gebruikt om op te vallen maar ook om nieuwe klanten te werven. Deze nieuwe klanten kunnen dan producten of diensten van het bedrijf afnemen, dit zorgt natuurlijk voor meer omzet. Omdat zoveel bedrijven al aan promotie doen is het belangrijk dat jouw bedrijf op een originele manier opvalt tussen alle andere. Wees creatief en verras jouw nieuwe potentiële klanten.
11 uur
GIG grote winnaar Communicatieprijs Brabant 2020 bij de Bonk Awards
Op donderdag 16 september werd in het Klasse Theater in Tilburg de 25e editie van de Bonk Awards uitgereikt. Met de case ETZ: Positief Getest sleept het Brabantse video bedrijf GIG creative film production opnieuw een Bonk in de wacht in de categorie beeldcommunicatie, daarnaast won het bedrijf ook de publieksprijs met de SuperBonk: de prijs voor het állerbeste Brabantse communicatiewerk van 2020.
13 uur
BNA Beste Gebouw 2021: Van der Valkhotel Amsterdam Zuidas
De winnaar van de 16e editie van BNA Beste Gebouw van het Jaar is het Van der Valkhotel op de Amsterdamse Zuidas, ontworpen door het Limburgse architectenbureau Wiel Arets Architects. De architectuurprijs van de Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus (BNA) voor ‘het gebouw met de meeste meerwaarde voor opdrachtgevers en samenleving’ werd op 16 september uitgereikt aan Adriaan van der Valk door juryvoorzitter Alexander Pechtold.
13 uur
Bruut Amsterdam en DPG Media maken 360º-campagne voor Donald Duck App
In opdracht van mediahuis DPG Media produceerde Bruut Amsterdam de nieuwe 360º-campagne voor de lancering van de Donald Duck-app. Bruut Amsterdam verzorgde een geïntegreerde productie met twee draaidagen, waaruit alle middelen zijn verkregen: een tv-commercial, een radiocommercial, verschillende social video’s, fotografie en (digital) out of home. De campagne is tot en met 10 oktober zowel online als offline te zien.
13 uur
Fusie Media.Monks en Zemoga
S4Capital (SFOR.L) kondigt vandaag de fusie aan tussen Zemoga en Media.Monks. Hiermee zet het bedrijf een grote stap richting het uitbreiden van haar derde focus: het bieden van Technology Services, naast Content en Data en Digitale Media.
13 uur
Studio Thonik wint 'BNA Beste Iconische Gebouw Award 2021'
De Branchevereniging Nederlandse Architecten heeft de door ontwerpbureau Thonik zelf ontworpen en ontwikkelde studio uitgeroepen tot winnaar in de categorie 'Icoon en Identiteit' in de Beste Gebouw van 2021 competitie.
13 uur
IKEA gaat samenwerken met Swedish House Mafia
IKEA gaat samenwerken met Swedish House Mafia - de populaire groep van drie Zweedse house dj's. Samen kijken zij naar de behoeften van mensen die thuis muziek maken. Ze zetten een collectie neer die het makkelijker maakt om thuis in de creatieve flow te komen voor het maken van en luisteren naar muziek. Met de producten kunnen mensen een perfecte thuisstudio creëren voor een betaalbare prijs. De collectie staat gepland voor september 2022.
13 uur
Deus x ROF
De Deus flagship store in Amsterdam (Herenstraat 13) haalt de Zuid-Afrikaanse ROF boots exclusief naar Nederland. Hanna Verweij (Head of Deus Netherlands) en Laura Struik (ROF Style) zijn groot fan van elkaars label en bundelen daarom hun krachten. ‘Ik ben heel trots op deze samenwerking’, aldus Hanna. ‘De unisex ontwerpen van Laura passen helemaal bij de Deus-filosofie en -cultuur. Handmade, made to have fun!’
13 uur
Blauw Gras aan de slag voor KWF Kankerbestrijding
Social content bureau Blauw Gras neemt voortaan de social strategie en -campagnes van KWF op zich. Blauw Gras gaat helpen het merk online beter op de kaart te zetten. Het eerste wapenfeit van de samenwerking is een campagne om het opkomstpercentage voor het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker te verhogen.
13 uur

Fama Volat aan de slag voor Plastic Soup Foundation
Fama Volat gaat aan de slag voor Plastic Soup Foundation. Het bureau zet zich pro deo in voor goede doelen die hen aan het hart gaan. Zo werken ze voor de Dierenbescherming en de Eindhovense Kledingbank.
14 uur
Hennessy lanceert samenwerking met Les Twins
Voor de Hennessy Very Special 2021 limited edition is het Franse cognacmerk de samenwerking aangegaan met Laurent en Larry Bourgeois, beter bekend als Les Twins. Ze creëerden een multimediale samenwerking met de slogan 'Move Out Loud'. De samenwerking bestaat uit twee verschillende limited edition etiketten die gebaseerd zijn op de bewegingen van Les Twins en een muziekvideo met een unieke performance.
1 dag
De shortlists van de Frame Awards 2021 zijn bekend
De kandidaten die op de Frame Awards 2021 shortlists te vinden zijn strijden om deze jaarlijkse interieur onderscheiding. De winnaars zullen in een virtuele awardceremonie op 14 oktober 2021 om 17:00 uur CET aangekondigd worden.
1 dag
Jong talent verzamelt bij dawn voor Change Begins With You
Samenkomen, het kan weer! Kyra Roest heeft dankbaar gebruik gemaakt van de fijne nazomer die ons gegund is en organiseerde woensdag 15 september een sessie met jong talent bij dawn. Bureautalent, HvA Digital Design masterstudenten, RA*W, Jonge Honden, YIM, en ook FONK was van de partij. Thomas Kolster hield een sessie over het veranderende advertising milieu.
1 dag
IKEA breidt assortiment uit met collectie voor gamers
IKEA lanceert, in samenwerking met het gamersmerk Republic of Gamers (ROG), een collectie die speciaal is ontworpen voor gamers. Er zijn wereldwijd 3 miljard gamers: een grote groep die vaak nog wordt vergeten als het gaat om oplossingen voor een beter leven thuis. De IKEA collectie bestaat uit meer dan dertig designvolle, ergonomische en betaalbare meubels en accessoires, die bijdragen aan een optimale game-ervaring.
1 dag

Pagina's

Abonneren op Fonk Online