Fonk Online

1999 nieuwsberichten gevonden
YouTuber Kwebbelkop lanceert NFT-platform LaunchMyNFT met debuut token $MYNFT
Kwebbelkop, met 15 miljoen volgers één van de grootste YouTubers van Nederland, kondigt de officiële lancering van LaunchMyNFT aan, dat hij samen met twee businesspartners, Suraj Patel en Christopher R. Dawe, lanceert. Het is het eerste, en enige, creator-to-customer platform dat het voor gebruikers gemakkelijk maakt om willekeurig gegenereerde NFTs te creëren en direct te verkopen. De officiële lancering van LaunchMyNFT wordt gevierd met de introductie van een nieuwe token: $MYNFT.
22 uur
Timo Pisart wint de Pop Media Prijs 2021
3voor12 redactiechef Timo Pisart heeft de Pop Media Prijs gewonnen. Het is de achtentwintigste keer dat de journalistieke prijs wordt uitgereikt tijdens Eurosonic Noorderslag in Groningen. Eerdere winnaars waren onder anderen Anton Corbijn, Gijsbert Kamer, Leo Blokhuis, Rotjoch en Roosmarijn Reijmer. Andere genomineerden waren 50 Jaar OOR en Michiel Veenstra.
1 dag
Sign & Print Expo 2022 pakt uit met ‘The Wrap Zone’ van FESPA Nederland
Als we met folie wrappen over ‘inpakken’ spreken, pakt Sign & Print Expo 2022 groots uit met de organisatie van de eerste World Wrap Masters Netherlands. Op initiatief van FESPA Nederland is er een samenwerking met Sign & Print Expo 2022 om het vakmanschap van folie wrappen te promoten tijdens de vakbeurs. Met de event naam ‘The Wrap Zone’ kunnen de bezoekers een brede indruk opdoen over dit vakgebied op 22, 23 en 24 maart 2022.
1 dag
Lalaland wint Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge
De Amsterdamse fashion tech startup Lalaland is uitgeroepen tot winnaar van de Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge. In totaal namen 430 startups en scale-ups uit 22 verschillende landen deel aan het prestigieuze programma, dat dit jaar in het teken stond van het ondersteunen en vooruit helpen van gekleurde ondernemers binnen de fashion industrie die zich inzetten voor diversiteit en inclusiviteit. De jury koos de winnaar nadat zes finalisten hun zakelijke ideeën hadden gepitcht tijdens...
1 dag
Basic-Fit vernieuwt communicatiestrategie en lanceert campagne “Make Fitness a Basic”
Beweging is een essentieel onderdeel van ons leven om gezond te blijven. Dat weten we, maar dat betekent niet dat we altijd de motivatie vinden om te blijven gaan. Daar wil Basic-Fit verandering in brengen door samen met lead agency Dept hun communicatiestrategie te vernieuwen en een andere uitleg te geven aan het woord ‘basic’. De eerste campagne ‘Make Fitness a Basic’ van het nieuwe conceptuele brand platform is gelanceerd in vijf Europese landen.
1 dag
Paulig neemt Liven, een innovatief snackbedrijf uit Spanje, over
Paulig, een internationaal familiebedrijf in voeding en dranken, neemt het innovatieve, in Spanje gevestigde bedrijf Liven over om de groei van haar Tex Mex- en snackingactiviteiten in Europa te stimuleren. Het portfolio van snacks en Tex Mex producten van Liven is een van de breedste in Europa en genereerde in 2021 een omzet van 63 miljoen euro. Liven heeft ongeveer 290 medewerkers in Spanje.
1 dag
Startup PowerD pitcht om 13:30 live bij BNR nieuwsradio
Met PowerD kun je elektrische auto opladen met reststroom van windturbines. Die stroom is goedkoper en 100% duurzaam. PowerD gebruikt slimme algoritmen om te voorspellen op welke momenten er - gedurende de nacht - veel windenergie beschikbaar is en er weinig vraag naar energie is. Op die momenten gaan de elektrische auto’s laden. De stroom is dan groener en goedkoper. Dat financiële voordeel delen we met de berijders.
1 dag
Exportwaarde Nederlandse populaire muziek met 65% gedaald
Wat vrijwel iedereen aan zag komen, is daadwerkelijk gebeurd: de exportwaarde van de Nederlandse populaire muziek is in 2020 sterk gedaald ten opzichte van het jaar daarvoor. De totale waarde van rechten, opnamen en optredens daalde met maar liefst 65%, waarbij het onderdeel optredens de negatieve uitschieter vormde. Hier bedroeg de daling 77%. De inkomsten uit rechten zijn in 2020 toegenomen, waardoor de uiteindelijke schade iets minder groot uitviel.
1 dag

Virtual Virality, Online Intimacy & Digital Detox
In afwachting van de nieuwe coronamaatregelen, blijft de culturele sector dit weekend helaas op slot. Melkweg Expo biedt echter wél iets te doen op het gebied van kunst en cultuur. Virtual Virality, Online Intimacy & Digital Detox, een groepstentoonstelling in Melkweg Expo gecureerd door Stein van der Ziel (1994, NL), is namelijk zowel als raamexpositie als online tentoonstelling te bezichtigen.
1 dag
Appen met Marcel en Marco Koers van HappySoaps
HappySoaps bracht vorige week de eerste plasticvrije tandpasta tabs op de markt, wat moeilijker is dan je misschien zou denken. Founders en broers Marcel en Marco Koers nemen ons mee in de ontwikkeling van hun merk, nieuwe producten die ze in de toekomst uitbrengen, en expansie naar Zweden.
1 dag
HvA-opleidingen CO+CB maken werk van hun verhaal
HvA-opleidingen Communicatie + Creative Business (CO+CB) starten in september met een vernieuwd, inclusief onderwijsprogramma waar studenten worden opgeleid tot creatieve, verantwoordelijke en ondernemende verhalenmakers. Hier kunnen studenten vakken van beide opleidingen kiezen, passend bij de actuele verwevenheid van het vakgebied.
1 dag
Veepee lanceert platform met mogelijkheden voor topmerken
Online flashsalesplatform Veepee introduceert zijn vernieuwde webshop. Alle nationale afdelingen van de e-commercespeler werken vanaf nu in heel Europa met één platform. De marktleider biedt tijdelijke verkopen van bekende merken die telkens drie tot vijf dagen duren, met kortingen tot 70 procent. Het vernieuwde platform levert de merken die met Veepee samenwerken niet alleen een grotere afzetmarkt op, ook de leden hebben er baat bij. Zij krijgen toegang tot een breder aanbod van internationa...
1 dag
Stadshart Zoetermeer opent nieuwe winkels
De eigenaar Unibail-Rodamco-Westfield tilt het winkelcentrum Stadshart Zoetermeer in 2022 naar een hoger niveau door verschillende investeringen. Begin dit jaar openen er nieuwe winkels en een restaurant. Daarnaast wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe bestrating, meubilair en groenvoorzieningen.
1 dag
Interpolis nieuwe partner Eye Filmmuseum
Interpolis heeft zich als partner verbonden aan Eye Filmmuseum. Binnen deze samenwerking ligt de focus op de ondersteuning van MovieZone, het jongerenplatform van Eye. Interpolis en Eye gaan zich samen met de jongeren van het MovieZone team inzetten voor het vergroten van de verkeersveiligheid.
2 dagen

Pagina's

Abonneren op Fonk Online