media

6037 nieuwsberichten gevonden
Loiza Lamers en Rijk Hofman nieuw presentatieduo voor discovery+
Loiza Lamers en Rijk Hofman vormen samen een nieuw presentatieduo. De twee zijn de gezichten van de Nederlandse versie van het realityprogramma Singletown, heeft streamingdienst discovery+ bekendgemaakt.
5 uur
Patrick Kicken in gesprek met: Patricia van Liemt (video)
De tweede vrouw in het drieluik over 'vrouwen bij de radio', na Mischa Blok twee weken geleden nu een openhartig gesprek met Patricia van Liemt. Patricia is al bijna de helft van haar leven actief bij de (landelijke) radio. Na Wild FM was ze een tijd lang de sidekick van Jeroen van Inkel bij Qmusic.
10 uur
538-Nieuwslezer Roelof Hemmen uit de roulatie na operatie
Roelof Hemmen, nieuwslezer bij Frank Dane op Radio 538, is de komende periode niet te horen op de zender. Vrijdag is hij succesvol geopereerd aan zijn galblaas en moet daarom de komende tijd rustig aan herstellen, zo meldt de 538 op Instagram.
12 uur
Enorme onvrede binnen NPO over Jort Kelder: ‘Dit gaat te ver’
Jort Kelder© Op1 Er heerst enorme onvrede binnen de NPO over de positie van Op1-presentator Jort Kelder. Journalisten en makers van NOS, NTR en Nieuwsuur hebben aan de bel getrokken bij de omroeptop. Jort Kelder bekende vorige week dat hij de Thierry Baudet-partij Forum voor Democratie inderdaad financieel ...
12 uur
De medaillespiegel is de barometer van het land in barre tijden
De rubriek Beeldvormers onderzoekt hoe een foto onze kijk op de werkelijkheid bepaalt. Deze week: het medaillespiegeldenken.
12 uur
Redacties Nieuwsuur en NOS willen dat NPO afstand neemt van Jort Kelder
Bij journalisten en makers van NOS, NTR en Nieuwsuur heerst grote onvrede over de leiding van de publieke omroep, meldt NRC. Zij…
12 uur
Het nieuwe album van Billie Eilish is ingehouden, onderkoeld en ijzersterk ★★★★☆
Met Happier Than Ever heeft Billie Eilish een klassiek popalbum afgeleverd, vol liedjes die beklijven.
12 uur
Menno de Boer debuteert zaterdag als invaller op Radio 10
Menno de Boer keert terug op de radio bij Talpa Network. Komende zaterdag (31 juli) debuteert de voormalige 538-deejay als invaller op Radio 10. De Boer neemt de uren van Martijn Kolkman tussen 10 en 13 uur over, zo laat een woordvoerder van Talpa weten.
13 uur
BM #Shorts: Wie volgt Shula Rijxman op?
Met de benoeming van de voormalig fractieleider van D66, tegenwoordig directeur van het CBR, zou de NPO zichzelf geen dienst bewijzen, aldus Van Westerloo. ‘De grote uitdagingen waarvoor de NPO staat, schreeuwen om iemand uit de praktijk zonder al te stellige politieke voorkeuren’, vindt hij. We zullen zien. Arjan Lock, EO-directeur en voorzitter van het College van Omroepen, schijnt ook goede papieren te hebben. Maar ik denk dat het opnieuw een vrouw gaat worden. Sta niet verbaasd ...
13 uur

Peter Pannekoek ergert zich een versuffing aan RTL Boulevard
Peter Pannekoek© BNNVARA Peter Pannekoek ergert zich een versuffing aan RTL Boulevard. Hij vindt het storend dat de showrubriek een van zijn tweets heeft opgeblazen tot een heel nieuwsartikel. “Ik wil bijna stoppen met Twitter.” Als showrubriek houdt RTL Boulevard de socialmedia-accounts van...
14 uur
Taakstraffen voor broers Urk die verslaggever en cameraman mishandelden
De oudste broer Jelle P. heeft een taakstraf van 120 uur gekregen. Zijn jongere broer, Lammert P. 150 uur. De twee moesten zich voor de politierechter verantwoorden vanwege ongeregeldheden bij de Sionkerk in Urk op zondag 28 maart. Journalisten en cameraploegen waren daar om verslag te doen van een dienst. De kerk negeerde de destijds geldende coronamaatregelen en opende de deuren voor alle gelovigen. Hier is te zien hoe de Pown...
15 uur
Broers die PowNed-verslaggevers aanvielen in Urk veroordeeld tot taakstraf
De twee broers die in maart een verslaggever en een cameraman van PowNed aanvielen bij de Sionkerk in Urk, zijn veroordeeld tot een taakstraf. Lammert P. krijgt een straf van 150 uur, zijn broer Jelle een taakstraf van 120 uur.
16 uur
Nieuw seizoen voor Media Inside
Vanaf 13 augustus zijn Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen weer te zien in een nieuw seizoen van het mediaprogramma Media Inside, meldt BNNVARA in een persbericht.
16 uur
The Times zegt sorry voor onjuist artikel over prinses Diana en broer
The Times heeft een rectificatie geplaatst van een in mei gepubliceerd artikel over Charles Spencer, de broer van prinses Diana. Spencer was naar de rechter gestapt omdat de Britse krant schreef dat hij zijn zus na haar gestrande huwelijk met prins Charles geen steun en onderdak heeft geboden.
16 uur
Oranjezomer scoort beter dan Op1: VI-mannen definitief naar SBS 6?
Wilfred Genee© SBS 6 De dagelijkse VI-talkshow De Oranjezomer is momenteel zó’n groot succes dat presentator Wilfred Genee stiekem al gedacht heeft aan een definitieve verhuizing van Veronica naar SBS 6. SBS 6 heeft nog nooit een succesvolle dagelijkse talkshow gehad, maar De Oranjezomer heeft daar ...
16 uur
Tokyo 2020: het spel gebaseerd op de spelen is misschien nog wel leuker dan de Spelen zelf
‘Sneller, hoger, sterker’ is het motto van de Olympische Spelen. Het computerspel dat dit sportfestijn nabootst gaat echter voor ‘gekker, leuker, speelser’. Al die olympische ernst kan wel een komisch tegengewicht gebruiken.
17 uur
Zo krijgen we alle Nederlanders van het vlees voor 2030 (maar waar moeten alle koeien en kippen dan heen?)
De Volkskrant onderzoekt hoe zes extreem ambitieuze missies voor Nederland – ingestuurd door lezers – nog voor 2030 gerealiseerd kunnen worden. Vandaag: niemand eet nog vlees (en niemand die het mist).
17 uur
Geboren worden is een slechte zaak ★★★★☆
In zijn essaybundel Is dit alles? stelt Jan Postma vragen die voortkomen uit zijn recente vaderschap. Beklemmend, maar toch vindt de schrijver troost in een heilloze wereld.
17 uur

‘God schreef de Bijbel, Jac. P. Thijsse de albums van Verkade’
De uitgave van de Wandeldagboeken van Jac. P. Thijsse (1865-1945) tekent de nieuwe belangstelling voor de grote planten- en dierenkenner, die een voorbeeld was voor de jonge Jan Wolkers.
17 uur
De wandelende schrijver heeft altijd het juiste citaat bij de hand
In de fraaie serie Terloops van uitgeverij Van Oorschot nemen bekende schrijvers de lezer mee de frisse lucht in.
17 uur

Pagina's

Abonneren op media