media

7168 nieuwsberichten gevonden
Actrice Annabella Sciorra getuigt over Weinstein: 'Had ik maar nooit open gedaan'
Voor het eerst heeft een vrouw die Harvey Weinstein beschuldigt van seksueel misbruik getuigd in de zaak tegen de Hollywoodproducer. Volgens de 59-jarige actrice Annabella Sciorra heeft Weinstein haar verkracht en bedreigd in de jaren 90. Sciorra vertelde geëmotioneerd dat Weinstein haar thuis overviel. Kort nadat ze van hem een lift had gekregen, stond hij weer voor haar deur en drong zich aan haar op. "Terwijl hij gemeenschap met me had probeerde ik te vechten, maar dat lukte niet...
5 uur
Katja Schuurman presenteert nieuwe reeks Beter Laat Dan Nooit
Katja Schuurman gaat voor het tweede seizoen van Beter Laat Dan Nooit op reis met Peter Faber, Gerard Cox, Willibrord Frequin en Barrie Stevens. Ze neemt het stokje over van Olcay Gulsen, die het eerste seizoen presenteerde voor haar overstap naar Talpa.
7 uur
Veiling 4 regionale FM-kavels start 4 februari
De veilingprocedure van de vier braakliggende regionale FM-kavels wordt alsnog hervat. Agentschap Telecom (AT) heeft de aanvragen beoordeeld en voor elk kavel zijn meerdere aanvragen ontvangen die aan de veilingregeling voldoen. Daarom gaat er dinsdag 4 februari geveild worden.
10 uur
Hoe verwerkt een strijkkwartet verlies terwijl het tegelijkertijd bezig is iets op te bouwen?
Hoe overleeft een strijkkwartet de plotselinge dood van een zijn leden? Documentairemaker Hester Overmars volgde de worsteling van het Artemis Quartett.
10 uur
Gouden RadioRing Gerard Ekdom gestolen
Bram Krikke en Tom van der Weerd van het radioprogramma Club Ondersteboven op Slam hebben een Gouden RadioRing van Radio 10 deejay Gerard Ekdom in handen. Tijdens een 'interview', waar Gerard Ekdom verteld over zijn prijzen, werd de nietsvermoedende radio-deejay namelijk overvallen.
10 uur
Opening Holland Dance Festival legt nadruk op the sunny side van moderne dans ★★★★☆
Danseres Bruna Andrade zorgt in het geweldige duet uit Forsythes Herman Schmerman voor vuurwerk op spitzen.
11 uur

Boomers maken een puinhoop van de ooit zo deftige Grammy’s
Wekelijks neemt Bor Beekman, Robert van Gijssel, Merlijn Kerkhof, Rutger Pontzen of Herien Wensink stelling in de wereld van film, ­muziek, theater of beeldende kunst.
11 uur
Na veertien Strokesloze jaren komt de band weer naar Nederland
Na veertien Strokesloze jaren komt de band weer naar Nederland.
11 uur
NVJ uit kritiek op Noord-Koreaanse boycot Boulevard
De Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ) vindt het besluit van koning Willem-Alexander om de mensen van RTL Boulevard volgende maand te weren van het jaarlijkse fotomoment in Lech zeer kwalijk. Dat laat algemeen secretaris Thomas Bruning weten op NU.nl. RTL Boulevard bracht eind vorig jaar een foto in beeld van de Oranjes die op het openbare […]
12 uur
NVJ kritisch op RVD na weren RTL Boulevard bij fotosessie koningshuis
De Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ) uit kritiek op het besluit van de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) om RTL Boulevard te weren van de jaarlijkse fotosessie van de koninklijke familie in Lech, omdat het programma een foto van Amalia deelde.
12 uur
Vanavond op televisie: Face the Beast | The Wedding Planner
Heb je geen idee wat te kijken op donderdagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.
12 uur
Tenorsaxofonist Joshua Redman en zijn orkest tonen pas na de pauze meer bezieling ★★★☆☆
Echt leuk werd het toen er met Peter Beets op Rhodes-piano dam­pende funknoten loskwamen.
12 uur
Violist Ibragimova en pianist Tiberghien zijn ideale Beethoven-spelers ★★★★☆
In de variaties tovert Ibragimova een weergaloos scala aan klankkleuren uit haar viool.
12 uur
Jarig ANP suggereert steun overheid als redmiddel
De overheid zou wellicht moeten bijdragen aan het ANP vanwege de maatschappelijke rol die het persbureau speelt. Het is een van de manieren om het voortbestaan van het persbureau te verzekeren. Die suggestie deed ANP-directeur Martijn Bennis donderdag…
13 uur
Fidan Ekiz vertrok uit eigen beweging bij De Nieuwe Maan, maar het programma en zij waren wel doelwit van intimidatie
Fidan Ekiz is in december uit eigen beweging vertrokken als presentatrice van het NTR-programma De Nieuwe Maan. Dat zegt ze in een interview in The Post Online. Het was toen niet duidelijk waarom ze vertrok. Maar volgens Ekiz werden zij en haar redactie…
14 uur

Bureauvijftig neemt TV-zender ONS over
Bureauvijftig, het creatieve bureau dat gespecialiseerd is in ouderenmarketing, heeft TV-zender ONS overgenomen van Just Media Group. Door de overname kan Bureauvijftig de kennis van de 50+ doelgroep nog beter inzetten om deze kansrijke, groeiende groep consumenten nog beter te bereiken en te voorzien van een interessant media-aanbod.
14 uur
BNNVARA zet Kaj van der Ree definitief aan de kant
BNNVARA zet Kaj van der Ree definitief aan de kant. Er is al een opvolger voor zijn programma op NPO 3FM en de tv-show Proefkonijnen gaat waarschijnlijk ook door met een nieuw gezicht. Dat heeft de omroep laten weten. Toen vorige week het nieuws brak over Van der Ree’s voorliefde voor minderjarige meisjes, staakte de […]
14 uur
Jeff Parker maakt mooi, speels en gevarieerd eerbetoon aan zijn overleden moeder ★★★★☆
De Amerikaanse gitarist en componist Jeff Parker beweegt zich muzikaal tussen jazz en postrock, een genre dat hij in de jaren negentig met de band Tortoise mede op de kaart zette.
14 uur
Hadewych Minis brengt een hartstochtelijke ode aan Nederlandse zangeressen van toen en nu ★★★★☆
Op brutale en zelfverzekerde wijze heeft Minis het repertoire naar haar hand gezet.
14 uur
Na 43 jaar klinkt postpunkband Wire nog steeds mysterieus, broeierig en meeslepend ★★★★☆
De Britse postpunkband Wire bestaat 43 jaar en heeft nog voor driekwart de bezetting waarmee ze in 1977 met het klassiek geworden Pink Flag debuteerden. En nog altijd is hun muziek de moeite waard, ook op het nieuwe album Mind Hive. Daarop brengt zanger en gitarist Colin Newman zelfs een paar liedjes die tot het beste van de band mogen worden gerekend. Ze staan aan het begin van het album, waar de snellere liedjes voorbijkomen. Cactused is een toekomstige Wire-klassieker. De gitaren kraken, h...
14 uur

Pagina's

Abonneren op media