nu.nl

476 nieuwsberichten gevonden
André Hazes begint eigen online programma omdat hij zijn fans mist
André Hazes start vanaf donderdag met Live met André. In het programma gaat hij in contact met zijn fans, deelt de zanger op Instagram.
8 uur
Talkshow Beau Blijft Binnen gaat nog tot eind april door bij RTL
Beau van Erven Dorens zal nog tot eind april te zien zijn met zijn talkshow Beau Blijft Binnen. Op zaterdag 25 april is de voorlopig laatste uitzending, meldt RTL donderdag.
13 uur
De Gevaarlijkste Wegen keert eind april terug op televisie bij PowNed
Het reisprogramma De Gevaarlijkste Wegen, dat in 2019 stopte bij BNNVARA, keert zondag 26 april bij PowNed terug op televisie. In het nieuwe seizoen vormen Ryanne van Dorst en Famke Louise een van de koppels die in het buitenland over gevaarlijke wegen rijden.
15 uur
RTL staakt huidige vorm Eigen Huis & Tuin, toekomst programma onzeker
De toekomst van Eigen Huis & Tuin is onzeker. RTL stopt vanaf juni met het uitzenden van het klusprogramma in de huidige vorm en is volgens programmadirecteur Peter van der Vorst nog op zoek naar een nieuwe manier om het programma aan te bieden.
18 uur
Johnny de Mol over The Passion: 'Boodschap van Jezus nu extra belangrijk'
Johnny de Mol zou deze week in Roermond de rol van verteller op zich nemen in de tiende editie van The Passion. Door de coronacrisis wordt de jubileumeditie een verzameling van optredens uit eerdere jaren, nog steeds live aan elkaar gepraat door De Mol. In gesprek met NU.nl vertelt hij waarom hij de boodschap van Jezus juist in deze tijden belangrijk vindt.
21 uur
Disney+ passeert grens van 50 miljoen betalende gebruikers
De streamingdienst Disney+ heeft wereldwijd 50 miljoen betalende gebruikers, maakt The Walt Disney Company bekend op zijn website. De mijlpaal volgt zeven maanden nadat de dienst in september voor het eerst beschikbaar werd in Nederland.
22 uur
132.000 mensen zien laatste uitzending Net5-talkshow Ladies Night
Ladies Night heeft ook met de voorlopig laatste uitzending geen hoge kijkcijfers weten te behalen. Naar de talkshow van LINDA en Merel Westrik keken woensdag 132.000 mensen, zo blijkt uit gegevens van Stichting Kijkonderzoek.
23 uur
Tv-kijker heeft tijdens coronacrisis behoefte aan humor en films
De Nederlandse televisiekijker heeft momenteel meer behoefte aan humor, cabaret en satire, blijkt uit onderzoek dat werd gehouden in opdracht van de NPO. Ook wordt het gewaardeerd als er meer films op televisie worden uitgezonden.
1 dag
RTL-programma 5 Uur Live stopt vanwege SBS-programma 5 Uur Show
5 uur Live, dat dagelijks om 17.00 uur op RTL 4 te zien is, stopt. Het programma werd in samenwerking met de Nationale Postcodeloterij gemaakt, maar omdat de loterij met SBS gaat samenwerken voor de 5 Uur Show, moet er gekeken worden naar een nieuwe invulling van het tijdslot.
1 dag

SBS6 komt vanaf het najaar met eigen 5 Uur Show
SBS6 gaat vanaf 31 augustus het middagprogramma 5 Uur Show uitzenden. Het gaat daarmee de concurrentie aan met RTL, waar dagelijks 5 Uur Live met Daphne Bunskoek te zien is.
1 dag
Wendy van Dijk over Hart in Aktie: 'Je wilt mensen soms even vasthouden'
Wendy van Dijk is vanaf woensdagavond op SBS6 te zien met een speciale editie van Hart in Aktie. Hierin helpt Van Dijk organisaties en personen die hulp kunnen gebruiken in deze coronatijd. Het programma wordt gemaakt volgens de nieuwe maatregelen die gelden in ons land en hoewel dat redelijk snel went, is het soms ook lastig, vertelt ze aan NU.nl.
1 dag
Persconferentie van 7 april over corona trekt bijna vijf miljoen kijkers
Bijna vijf miljoen televisiekijkers hebben volgens Stichting KijkOnderzoek dinsdag de persconferentie van het kabinet over de coronamaatregelen gezien. Premier Mark Rutte vertelde hierin niet te weten hoelang het zal duren voordat de maatregelen kunnen worden versoepeld.
1 dag
Themakanaal NPO 2 extra zendt vanaf 8 april liveconcerten uit
Het themakanaal NPO 2 extra zal vanaf 8 april iedere dag vanaf 20.30 uur een eerder opgenomen liveconcert uitzenden. De zender kiest voor een breed pallet aan artiesten, onder wie David Bowie en De Staat, en muziek van componisten, zoals Bach en Mahler.
2 dagen
Minder dan helft kijkers Chateau Meiland blijft hangen voor Britt Dekker
558.000 mensen hebben maandagavond gekeken naar de eerste uitzending van Britts Gouwe Ouwen, waarin Britt Dekker op bezoek gaat in een verzorgingstehuis. Naar Chateau Meiland, dat eraan voorafgaat, keken nog 1,27 miljoen mensen.
2 dagen
Jeroen van der Boom wilde Sylvie Meis juist ongemakkelijke vragen stellen
Een beetje ongemakkelijk, maar daardoor juist eerlijker: Jeroen van der Boom had heel duidelijk voor ogen wat hij in zijn nieuwe programma Hoge Bomen met zijn gasten wilde bereiken. En dus stelt hij ook de vragen die hun managers liever niet gesteld zien worden aan Sylvie Meis en Rachel Hazes.
2 dagen
MTV zendt coronaspecial uit met optredens Paul McCartney en Billie Eilish
MTV zendt zondag 19 april One World, Together at Home uit, om stil te staan bij de gevolgen van het coronavirus. Naast de aandacht voor de ervaringen van artsen, verpleegkundigen en gezinnen over de hele wereld, zullen er ook internationale artiesten optreden, onder wie Billie Eilish, Paul McCartney, Elton John en Lizzo.
3 dagen
Arjen Lubach vraagt technici niet te lachen tijdens opnames
Sinds de maatregelen omtrent het coronavirus wordt Zondag met Lubach opgenomen zonder publiek. Om het programma er toch zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien, vraagt Arjen Lubach zijn technici om niet om de grappen te lachen, vertelt hij aan cabaretier en acteur Pepijn Schoneveld in de podcast Peptalk.
3 dagen
Streetlab-viertal weer samen op YouTube: 'Chemie smaakt naar meer'
De vier mannen van het populairwetenschappelijke programma Streetlab keren maandag terug met Off the Streetlab. Daarin geven ze elkaar tijdens de coronacrisis opdrachten.
3 dagen

Omroep MAX herhaalt Recht van Spreken-aflevering met Arnold Heertje
Oproep MAX zendt dinsdag opnieuw de aflevering van Recht van Spreken met Arnold Heertje uit, omdat de econoom en emeritus hoogleraar vorige week is overleden. Samen met Elles de Bruin blikte hij in het programma terug op zijn werk en leven.
3 dagen
Ronde van Vlaanderen via de webcam trekt ruim 600.000 kijkers
De Ronde 2020, de virtuele Ronde van Vlaanderen waarin professionele wielrenners het vanuit hun huiskamers tegen elkaar opnamen, is in België door ruim 600.000 mensen bekeken.
3 dagen
Radiozenders gaan niet uitsluitend Nederlandse muziek draaien
Radiostations in Nederland waarderen de oproep om zoveel mogelijk muziek van Nederlandse artiesten te draaien die gedupeerd zijn door de coronacrisis, maar zeggen hen ook al via de reguliere programmering te steunen.
3 dagen
Makers Streetlab voeren nieuwe experimenten uit in YouTube-serie
De makers van het programma Streetlab keren vanaf maandag terug met een aangepaste versie van hun programma op YouTube. In plaats van dat zij de straat op gaan om sociale experimenten uit te voeren met voorbijgangers, gaat het viertal nu via een videoverbinding uitdagingen met elkaar aan.
3 dagen
Arjen Lubach weet recordaantal kijkers te bereiken met Zondag met Lubach
Arjen Lubach heeft zondagavond bijna 2,1 miljoen kijkers weten te trekken met zijn wekelijkse talkshow. Het is een record voor Zondag met Lubach.
3 dagen
Britt Dekker facetimet wekelijks met ouderen uit programma
Britt Dekker zat midden in de opnames van haar programma Britts Gouwe Ouwen toen ze besloot te stoppen omwille van de gezondheid van de ouderen in het verzorgingshuis waar ze filmden. De presentatrice mist de deelnemers en facetimet daarom regelmatig met ze.
3 dagen
Britt Dekker ontdekte door programma meer empathie te hebben dan gedacht
Britt Dekker kwam er door het maken van het televisieprogramma Britts Gouwe Ouwen achter dat ze meer inlevingsvermogen had dan ze dacht. De gesprekken die Dekker voor het programma voerde met bewoners van een bejaardenhuis deden meer met haar dan ze had verwacht, vertelt de presentatrice maandag aan De Telegraaf.
4 dagen
Art Rooijakkers en Martijn Koning bezig met nieuw televisieprogramma
Presentator Art Rooijakkers en cabaretier Martijn Koning werken aan een nieuw zaterdagavondprogramma voor RTL 4. Dat vertelden de twee zondag in een video op het Instagram-account van Rooijakkers. Wat voor programma het precies gaat worden is nog niet bekend.
4 dagen
Ladies Night maakt plaats voor 'mooie films'
Merel Westrik en haar 'vriendinnen' zullen aanstaande woensdag voor het laatst met het programma Ladies Night te zien zijn. Talpa heeft laten weten voorlopig films op het tijdslot uit te zenden. Of Ladies Night terugkeert, is nog niet bekend.
4 dagen

Robert ten Brink trekt miljoenenpubliek
Televisiekijkers stemden zaterdag massaal af op Robert ten Brink, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Zijn programma's All You Need Is Love en BankGiro Miljonairs trokken een miljoenenpubliek.
4 dagen
Topman RUMAG legt functie neer na kritiek van Zondag met Lubach
Thijs van der Heide, de topman van online platform RUMAG, legt per direct zijn functie neer. Het besluit is genomen na ophef om een omstreden kledinglijn en een week van negatieve publiciteit.
5 dagen
Beau Blijft Binnen trekt bij tweede uitzending meer kijkers
Het programma Beau Blijft Binnen, de show die Beau van Erven Dorens vanuit zijn huiskamer presenteert, heeft bij de tweede aflevering meer kijkers getrokken dan vorige week. Toen keken er 489.000 mensen en dat waren er vrijdagavond 644.000, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.
5 dagen

Pagina's

Abonneren op nu.nl