nu.nl

441 nieuwsberichten gevonden
Hendrik Groen blijft Chateau Meiland voor in strijd om kijkcijfers
Het geheime dagboek van Hendrik Groen heeft voor de tweede week op rij Televizier-Ring-winnaar Chateau Meiland achter zich gehouden in de strijd om de kijkcijfers. De serie van Omroep MAX was het best bekeken amusementsprogramma op de maandagavond.
57 min
Gallyon van Vessem neemt met opgeheven hoofd afscheid bij Hart van Nederland
Presentatrice Gallyon van Vessem (50) presenteerde maandag haar laatste uitzending van Hart van Nederland . Na 16 jaar kwam er zo een einde aan haar loopbaan bij SBS 6.
10 uur
Evelien de Bruijn neemt met foto's afscheid van haar collega Gallyon
Evelien de Bruijn heeft maandag met een fotocollage op Instagram afscheid genomen van haar collega Gallyon van Vessem. Van Vessem presenteert voor de laatste keer Hart van Nederland.
12 uur
Vanavond op televisie: Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor maandagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.
17 uur
Afvaller Expeditie: 'Toen ik me ging wegen kwam de grootste shock'
Bekende Nederlanders proberen in Expeditie Robinson te overleven op een onbewoond eiland. Iedere week valt er iemand af, die teleurgesteld terug naar huis gaat. NU.nl spreekt wekelijks met de afvaller. Deze week: Rijk Hofman.
21 uur
Komedie Familie Kruys neemt afscheid van publiek met 869.000 kijkers
Familie Kruys heeft afscheid genomen van het publiek met een zesde plek in de lijst van best bekeken televisieprogramma's. De allerlaatste aflevering van de RTL4-komedie trok zondag 869.000 kijkers, blijkt vandaag uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.
1 dag
Australische kranten 'geblokt' uit protest tegen beknotting persvrijheid
De grootste kranten in Australië zijn maandagochtend verschenen met zwart geblokte voorpagina's. Met deze 'vrijwillige censuur' protesteren ze tegen wetgeving die de persvrijheid wil inperken.
1 dag
Vanavond op televisie: Allerlaatste aflevering van Familie Kruys
Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor donderdagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.
1 dag
Mindf*ck blijft Ik Hou van Holland voor met 1,3 miljoen kijkers
Mindf*ck trok zaterdag meer kijkers dan Ik Hou van Holland, blijkt zondag uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De aftrap van het nieuwe seizoen van het populair-wetenschappelijk programma werd bekeken door 1,3 miljoen mensen en staat daarmee op de derde plek in de lijst van de best bekeken programma's van zaterdag.
2 dagen

Vanavond op tv: Nieuwe afleveringen van Mindf*ck en Even tot hier
Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor dinsdagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.
2 dagen
Frans Bauer en vrouw voor nieuw reisprogramma naar Argentinië
Frans Bauer en zijn vrouw Mariska gaan voor een nieuw reisprogramma van RTL naar Argentinië, vertellen ze vrijdag in RTL Boulevard.
3 dagen
Vanavond op televisie: Theroux bij homofobe kerk en André Rieu op reis
Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vrijdagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.
3 dagen
Cornald Maas komt met documentaire over Eurovisie Songfestival
Televisiemaker en journalist Cornald Maas werkt aan een documentaire over de Nederlandse overwinning op het Eurovisie Songfestival, meldt Het Parool vrijdag.
3 dagen
Nikkie Plessen krijgt belangrijke rol in terugkeer van Dragon's Den
Modeontwerpster en presentatrice Nikkie Plessen wordt een van de vijf 'dragons' in de terugkeer van het programma Dragon's Den. Dat meldt Mediacourant vrijdag.
4 dagen
NPO vraagt financiële bijdrage voor Songfestival aan bij overheid
De NPO heeft officieel een financiële bijdrage aangevraagd bij het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap voor de organisatie van het Eurovisie Songfestival. Een woordvoerder van minister Arie Slob bevestigt dit tegen Shownieuws.
4 dagen
Vanavond op televisie: Keuringsdienst van Waarde en Robin Hood
Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor donderdagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.
4 dagen
Recensieoverzicht: 'Linda de Mol te veel aan het woord bij Ladies Night'
Merel Westrik begon haar latenightavontuur woensdagavond met 378.000 kijkers, onder wie een aantal recensenten voor kranten. De meesten zijn enthousiast.
4 dagen
Donny Roelvink en Juvat Westendorp doen mee aan Dancing on Ice
Donny Roelvink en Juvat Westendorp doen mee aan het nieuwe ijsdansprogramma op SBS6. De realityster en de soapacteur zijn de eerste deelnemers die bekend zijn gemaakt.
4 dagen

Tim den Besten onderzoekt toekomst: 'Ik kan een baby maken met Beyoncé'
Hoe ziet de wereld er over pakweg twintig jaar uit? In De toekomst is fantastisch onderzoekt Tim den Besten (32) samen met Marijn Frank wat er misschien wel gaat veranderen aan ons geheugen, onze angsten en onze voortplantingsmogelijkheden. Zo ontdekte de presentator dat je een kind kunt krijgen met wie je maar wil.
4 dagen
Nieuwe talkshow Merel Westrik start met 378.000 kijkers
De nieuwe talkshow van Merel Westrik is woensdag van start gegaan met 378.000 kijkers. Ladies Night is het eerste programma dat de voormalig nieuwslezeres presenteert voor Net5.
5 dagen
Serie Stranger Things 3 breekt alle Netflix-records
Het laatste seizoen van de Netflix-serie Stranger Things werd al in de eerste maand door meer dan 60 miljoen geabonneerde huishoudens bekeken. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt in haar kwartaalcijfers.
5 dagen
Linda de Mol over verloren RTL-programma's: 'Het voelt gewoon niet fijn'
Linda de Mol was verbaasd dat de rechter onlangs besloot dat haar programma's Weet ik veel en Oh, wat een jaar bij RTL blijven. De presentatrice zegt woensdag in de Net5- talkshow Ladies Night dat het "niet fijn voelt" dat ze de programma's die zij heeft bedacht niet mee mocht nemen bij haar overstap naar Talpa.
5 dagen
Rico Verhoeven krijgt eigen realityserie op SBS6
Kickbokser Rico Verhoeven krijgt een eigen realityserie op SBS6, vertelt hij woensdag in Shownieuws. De serie, die RICO heet, gaat over de voorbereidingen van Verhoeven op zijn gevecht tegen Badr Hari dat eind december plaats zal vinden.
5 dagen
Zus Maarten van Rossem niet in nieuw reisprogramma door ziekte
Sis van Rossem zal niet te zien zijn in het nieuwe reisprogramma van haar broer Maarten van Rossem, Broeders in Berlijn. Haar broer vertelt woensdag in RTL Boulevard dat ze lijdt aan een longemfyseem.
5 dagen
Vanavond op tv: Talkshow Merel Westrik en Omroep MAX over eenzaamheid
Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor woensdagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.
5 dagen
Merel Westrik vindt kwetsbaarheid tonen geen zwakte
Merel Westrik vindt het geen zwaktebod om op televisie kwetsbaarheid te tonen, maar juist een teken van veel kracht. De presentatrice gaat in haar nieuwe televisieprogramma Ladies Night met bekende vrouwen het gesprek aan over soms moeilijke onderwerpen en vindt het daarbij belangrijk dat zij en haar gasten eerlijk en open zijn.
5 dagen
Ruim 900.000 kijkers voor nieuw programma Beau van Erven Dorens
De Sleutel, het nieuwe programma van Beau van Erven Dorens, is dinsdagavond bekeken door 914.000 mensen en staat daarmee op de negende plek in de lijst van de best bekeken programma's van de dag. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.
6 dagen

Kas van Iersel stopt na twaalf jaar als de 'stem' van Sky Radio
Kas van Iersel stopt eind 2019 als de stem van Sky Radio. De dj en radiopresentator is in de kerstperiode voor het laatst te horen als 'stationvoice', maakte de commerciële muziekzender dinsdag bekend.
6 dagen
Linda de Mol: 'Lichte depressie bij minder dan 200.000 kijkers voor Ladies Night'
Linda de Mol is niet tevreden als de nieuwe Net5-talkshow Ladies Night minder dan 200.000 kijkers trekt, zo vertelt de presentatrice en programmadirecteur van de zender dinsdag in De Wereld Draait Door.
6 dagen
Vanavond op televisie: Je zal het maar hebben | Wonder Woman
Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor dinsdagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.
6 dagen

Pagina's

Abonneren op nu.nl