nu.nl

404 nieuwsberichten gevonden
Ongeveer 700.000 kijkers voor live-uitzending Prinsengrachtconcert
De live-uitzending van het Prinsengrachtconcert is zaterdagavond door 718.000 mensen bekeken. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Dat is iets minder dan vorig jaar, toen stemden 750.000 mensen af op de registratie van het concert bij de Amsterdamse grachten.
7 uur
Tim Coronel en Kim Kötter doen ook mee aan Expeditie Robinson
RTL heeft zaterdag vier deelnemers aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson onthuld. Zanger Thomas Berge, presentatrice Kim Kötter, rapper Akwasi en coureur Tim Coronel doen dit jaar mee aan het televisieprogramma.
20 uur
Vanavond op televisie: Registratie Lowlands | Show Harrie Jekkers
Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor zaterdagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.
23 uur
Martien Meiland krijgt taxatieprogramma bij SBS6
Martien Meiland, de opvallende hoofdfiguur van de realityserie Chateau Meiland, laat kandidaten kostbaar bezit op waarde schatten in een nieuw programma op SBS6.
1 dag
Michael Abspoel beschouwt Man Bijt Hond-stem ook als last
Michael Abspoel, de man achter de voice-over van het programma Man Bijt Hond, heeft niet alleen profijt van zijn stem. In het echte leven voelt het als een last, zegt hij zaterdag in het AD.
1 dag
René van der Gijp weet dat kijker homograppen niet serieus neemt
René van der Gijp is ervan overtuigd dat kijkers van Veronica Inside grappen over homoseksuele mensen niet serieus nemen. Dat zegt de voetbalanalist in een interview in de Volkskrant.
1 dag
Vanavond op televisie: Haar naam was Sarah | Magnum Force
Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vrijdagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.
1 dag
Op Instagram: Jenner verwisselt dochters | Miley zoent met vrouw
Op NU.nl bespreken we elke week de opvallendste berichten op de sociale media. Deze week praten Lara en Jesse over de opvallende felicitatie van Caitlyn Jenner aan haar verkeerde dochter en we bespreken de zoen van de kersverse vrijgezel Miley Cyrus.
2 dagen
NPO brengt vrijdagavond biografie van overleden prinses Christina
Op NPO1 wordt na de uitzending van het NOS Journaal van 20.00 uur een biografie van prinses Christina uitgezonden. De jongste zus van prinses Beatrix overleed vrijdag op 72-jarige leeftijd aan de gevolgen van botkanker.
2 dagen

Chris Zegers ontdekt Nederland in nieuw seizoen 3 op Reis
Het BNNVARA-programma 3 op Reis belicht voor het eerst Nederland als reisdoel. Chris Zegers, Geraldine Kemper, Nienke de la Rive Box, Maurice Lede en Evi Hanssen zoeken het dichter bij huis.
2 dagen
Abbey Hoes en Gijs Scholten van Aschat in podcast met onverfilmd script
De KRO-NCRV gaat een reeks podcasts maken waarin bekende acteurs, onder wie Abbey Hoes en Gijs Scholten van Aschat, de rollen spelen uit onverfilmde scenario's. De filmverhalen, uitgebracht onder de naam Scripts Off Screen, bestaan steeds uit vijf delen en zijn vanaf 30 augustus via verschillende aanbieders te beluisteren.
3 dagen
Nieuwe talkshow van Beau van Erven Dorens gaat Beau heten
De nieuwe talkshow van Beau van Erven Dorens gaat simpelweg Beau heten. Dat werd bekendgemaakt in de uitzending van RTL Boulevard.
3 dagen
Paul de Leeuw maakt eerste kandidaten Ranking The Stars bekend
Presentatrice Emma Wortelboer, stylist Roy Donders en schaatser Kjeld Nuis doen mee aan het nieuwe seizoen van Ranking the Stars. Dat maakte presentator Paul de Leeuw bekend in RTL Boulevard.
3 dagen
Vanavond op televisie: Into the Wild | Ocean's Eleven
Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor woensdagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.
3 dagen
Eva Koreman en Rijk Hofman toegevoegd aan kandidatenteam Expeditie Robinson
Ook NPO 3FM-dj Eva Koreman, presentator Rijk Hofman en tv-kok Hugo Kennis doen mee aan Expeditie Robinson.
4 dagen
Horrorpodcast NoSleep wordt live gebracht tijdens show in Amsterdam
Voor het eerst zal The NoSleep Podcast, de meeste beluisterde horrorstorytellingpodcast in de wereld, in Europa in een twee uur durende liveshow worden gebracht. Op 18 januari 2020 kan het Nederlandse publiek de podcast live meebeleven in De Duif in Amsterdam.
4 dagen
1,63 miljoen kijkers zien Ajax nipt winnen van Grieks PAOK
Ruim 1,63 miljoen mensen hebben dinsdagavond gezien hoe Ajax zich met de nodige moeite voor de play-offs van de Champions League heeft geplaatst.
4 dagen
Wendy van Dijk over Flirty Dancing: 'Zat op puntje van m'n stoel'
Het eerste programma dat Wendy van Dijk voor SBS6 gaat presenteren is het dateprogramma Flirty Dancing, waarin kandidaten met elkaar dansen voordat ze nog maar één woord met elkaar hebben uitgewisseld. Van Dijk vindt het een enorm leuk programma om mee te debuteren op de zender, vertelt ze in gesprek met NU.nl.
4 dagen

Albert Verlinde ontkent betrokkenheid bij talkshow Beau van Erven Dorens
Albert Verlinde ontkent in gesprek te zijn met de redactie van de nieuwe talkshow van Beau van Erven Dorens over een vaste rol in het programma. Dit zegt de presentator tegen ANP nadat RTL Boulevard eerder meldde dat Verlinde in overleg zou zijn over een mogelijke samenwerking.
4 dagen
Wilfred Genee wil Wesley Sneijder begeleiden als voetbalanalist
Wilfred Genee hoopt dat voormalig voetballer Wesley Sneijder een carrière als voetbalanalist overweegt. Dit zegt de presentator van Veronica Inside tegen RTL Boulevard.
4 dagen
Vanavond op televisie: Je zal het maar zijn | Say Yes to the Dress
Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor maandagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.
4 dagen
Maarten van Rossem had aanvankelijk geen interesse in De Slimste Mens
Maarten van Rossem, die sinds 2012 de eenmansjury van De Slimste Mens vormt, had aanvankelijk geen interesse om deze rol te vervullen. De 75-jarige historicus vond de oorspronkelijke, Vlaamse versie van de kennisquiz niets.
5 dagen
Hart in Aktie met Wendy van Dijk keert definitief terug op SBS
Het programma Hart in Aktie, dat van 2000 tot 2006 werd gepresenteerd door Wendy van Dijk, keert definitief terug op televisie. SBS deelt dinsdag een oproep waarin de presentatrice kandidaten zoekt voor de show, waarin zij problemen helpt op te lossen.
5 dagen
Onderzoek naar Londense agent na deelname Nigeriaanse Big Brother
De Londense politie is een intern onderzoek gestart naar een 29-jarige agent die meedoet aan de Nigeriaanse versie van Big Brother, terwijl ze daar geen toestemming voor had.
5 dagen
Presentator Ron Brandsteder (69): 'Mijn tijd is geweest'
Ron Brandsteder is nog maar amper op televisie te zien en vindt dat eigenlijk niet zo erg. De 69-jarige presentator denkt dat zijn tijd inmiddels geweest is.
5 dagen
Jeroen Pauw bewust van 'opportunistisch wereldje' waarin hij werkt
Jeroen Pauw zegt in LINDA. dat sommigen van zijn tafelgasten gedreven worden door opportunisme. De presentator merkte dat vooral toen het RTL Late Night van Humberto Tan hoge kijkcijfers scoorde.
5 dagen
Matthijs van Nieuwkerk ziet redenen om in voorjaar te stoppen met DWDD
Matthijs van Nieuwkerk zegt in een interview in LINDA. een aantal redenen te hebben om komend voorjaar te stoppen met de presentatie van De Wereld Draait Door (DWDD).
5 dagen

Vanavond op televisie: Shades of Blue met J. Lo | We zijn er Bijna
Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor maandagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.
5 dagen
Nederlandse Quishantely Leito uitgeroepen tot Miss Teenager Universe
De Nederlandse Quishantely Leito is uitgeroepen tot Miss Teenager Universe. De Rotterdamse won de internationale missverkiezing twee jaar nadat de in maart overleden Lotte van der Zee ook tot winnares gekroond werd.
1 week
Zelfliefde en humor: De leukste podcasts over body positivity
Of je nu maat 32 of 48 hebt, elk lichaam mag er zijn. Deze positieve boodschap wordt de laatste tijd volop in de media gedeeld en ook zijn er inmiddels veel podcasts verschenen die draaien om acceptatie van en liefde voor je lichaam. Een overzicht.
1 week

Pagina's

Abonneren op nu.nl