nu.nl

526 nieuwsberichten gevonden
NOS komt met speciale informatie-uitzending over het coronavirus
De NOS zendt donderdag een ingelaste uitzending uit over het coronavirus. In Het corona-virus: feiten en fabels worden door deskundigen vragen van het publiek beantwoord.
1 uur
Stefano Keizers over tv-carrière: 'Fijn om met enige angst benaderd te worden'
Er komt een tweede seizoen aan van Experimensen, het AVROTROS-programma waarvan cabaretier Stefano Keizers reeds een seizoen maakte. "Slecht nieuws voor mijn vriendin, want ik heb er een ambitie bijgekregen", vertelt hij in gesprek met NU.nl over zijn presenteerambities.
1 uur
Jamie Trenité bescheidener over skiprestaties door Pech op de piste
Jamie Trenité is door de opnames voor het programma Pech op de piste bescheidener geworden over zijn wintersportprestaties. Nadat hij hulpverleners en slachtoffers van skiongevallen in Oostenrijk twee maanden volgde, beseft de presentator dat een ongeluk in een klein hoekje zit, vertelt hij in gesprek met NU.nl.
8 uur
Jan Roos sluit vanwege politieke voorkeur terugkeer op televisie uit
Jan Roos sluit een terugkeer op televisie uit. De columnist en oud-presentator zegt tegen Panorama dat zijn politieke voorkeur een comeback onmogelijk maakt.
9 uur
Video | Seksuele voorlichting van Kim Holland: 'Van haar geloof je het'
Pornoster Kim Holland heeft dinsdag een college gegeven voor studenten van NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden. Het college is een pilot voor een voorlichtingsprogramma.
20 uur
Afleveringen Oprah Winfrey Show vanaf 3 maart als podcast te beluisteren
The Oprah Winfrey Show is vanaf 3 maart als podcast te beluisteren. Dat laat Oprah Winfrey Network (OWN) dinsdag weten aan People Magazine. In de podcast zijn de afleveringen van het televisieprogramma, dat 25 jaar te zien was, te beluisteren.
21 uur
Olcay Gulsen gebruikt eigen ervaringen voor serie over huiselijk geweld
Olcay Gulsen heeft voor haar nieuwe documentaireserie Olcay & Huiselijk Geweld gebruikgemaakt van haar eigen ervaringen. Als kind kreeg de presentatrice met huiselijk geweld te maken en ze hoopt er door middel van haar serie voor te zorgen dat het onderwerp meer bespreekbaar wordt, vertelt ze in Grazia.
1 dag
78-jarige realityster Tiny Schroeter jaar na haar man Lau overleden
Realityster Tiny Schroeter, die samen met haar man Lau bekend werd door de documentaireserie Nootdorp/Indianendorp is afgelopen donderdag op 78-jarige leeftijd overleden. Haar man overleed iets minder dan een jaar geleden.
1 dag
Wesley de Wit fotografeert de Oranjes in Lech: 'Echt een gekkenhuis'
Zoals ieder jaar laat de koninklijke familie zich dinsdagochtend door de (inter)nationale pers op de gevoelige plaat vastleggen. Traditiegetrouw vindt tijdens de wintersportvakantie van de Oranjes in het Oostenrijkse Lech een fotomoment plaats. Wesley de Wit maakt regelmatig foto's van en voor de koninklijke familie en is er in Lech ook bij. Aan NU.nl vertelt hij hoe het er bij zo'n fotosessie aan toegaat.
1 dag

Peter R. de Vries schuift enkel bij RTL-programma's aan
Misdaadverslaggever en presentator Peter R. de Vries zal de komende drieënhalf jaar exclusief aanschuiven in televisieprogramma's van RTL. Dinsdag is daarover een contract ondertekend, meldt RTL.
1 dag
AVROTROS start prijsvraag voor fans om mee te reizen met Wie is de Mol?
AVROTROS biedt via een prijsvraag een fan de kans om tijdens de opnames van het volgende seizoen van Wie is de Mol? achter de schermen mee te kijken. Degene die een test met twintig vragen over de afgelopen twintig seizoenen van het spelprogramma het beste maakt, wint.
2 dagen
OM eist werkstraf van 120 uur tegen Stegeman na plaatsen nepbom
Het Openbaar Ministerie (OM) eist een werkstraf van 120 uur tegen Alberto Stegeman, die voor zijn programma Undercover in Nederland een koffer plaatste in een eetzaal van een militaire kazerne in het Gelderse Oldebroek. De programmamaker moest maandag voor de rechter komen om zich te verantwoorden voor het achterlaten van de koffer, die werd aangemerkt als nepbom.
2 dagen
Martien Meiland en Sylvie Meis in nieuwe talkshow Jeroen van der Boom
Jeroen van der Boom gaat vanaf april een nieuw praatprogramma presenteren waarin hij met bekende Nederlanders aan de hand van muziek terugblikt op hun leven. Zender SBS maakt maandag bekend dat onder anderen Sylvie Meis, Martien Meiland en Rachel Hazes te gast zijn.
2 dagen
Alberto Stegeman over nepbom: 'Was Bassie en Adriaan-knutselwerk'
Alberto Stegeman, die wordt beschuldigd van het plaatsen van een nepbom in een eetzaal van een legerplaats in het Gelderse Oldebroek voor zijn programma Undercover in Nederland, heeft zich maandag voor de rechter in Zutphen verweerd voor zijn actie. De presentator stelt dat het erg duidelijk was dat het niet ging om een echte bom.
2 dagen
Buitenhof weigert rectificatie na parafraseren uitspraak Baudet
Actualiteitenprogramma Buitenhof is niet van plan om een uitspraak van presentatrice Natalie Righton van afgelopen zondag te rectificeren. Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet dreigde met een kort geding, omdat hij vindt dat het programma zijn uitspraken over de Europese migratiepolitiek verkeerd heeft weergegeven.
2 dagen
Deze vier mannen en deze vrouw worden gevolgd in Boer zoekt Vrouw
Tien boeren werden in 2019 voorgesteld voor een nieuw seizoen van Boer zoekt Vrouw, maar slechts vijf worden op televisie gevolgd. Boeren Geert, Bastiaan, Annemiek, Jan en Geert Jan kregen genoeg brieven.
2 dagen
Brievenaflevering Boer zoekt Vrouw trekt 2.884.000 kijkers
De aflevering van Boer zoekt Vrouw waarin de vrijgezelle boeren hun brieven krijgen, trok zondag 2.884.000 kijkers volgens Stichting KijkOnderzoek. Dat is iets minder dan het seizoen ervoor, toen 3,09 miljoen mensen afstemden op de brievenaflevering.
2 dagen
Vanavond op televisie: Docuserie over de Amazone en E.T. the Extra-Terrestrial
Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor woensdagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.
3 dagen

Wie is de Mol?-terugblik: Emilio heeft medelijden met kandidaten
Het is een wel heel ingewikkeld seizoen van Wie is de Mol? aan het worden, vindt Emilio Guzman. De cabaretier heeft inmiddels een beetje medelijden met de kandidaten, vertelt hij na het zien van aflevering zeven.
3 dagen
Deze tien vrijgezellen doen dit seizoen mee aan Boer zoekt Vrouw
Tien vrijgezelle boeren, negen mannen en één vrouw, stelden zich in september voor als de deelnemers van het elfde seizoen van Boer zoekt Vrouw. Vanaf zondagavond is hun zoektocht naar de liefde te zien.
3 dagen
Nieuw seizoen Kees & Co met Tina de Bruin trekt 705.000 kijkers
De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Kees & Co op RTL 4 trok zaterdagavond 705.000 kijkers. De komedieserie eindigt daarmee op de dertiende plek in de top twintig van best bekeken programma's, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.
3 dagen
Vanavond op televisie: All You Need Is Love | Kees & Co
Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor donderdagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.
4 dagen
YouTuber PewDiePie keert terug op YouTube na 36 dagen pauze
PewDiePie is na een pauze van 36 dagen teruggekeerd op YouTube. De vlogger plaatste vrijdag een video op zijn kanaal met 103 miljoen abonnees.
4 dagen
Floortje Dessing over kosten programma: 'Conclusie Rekenkamer klopt niet'
Floortje Dessing zegt dat de conclusies van de Algemene Rekenkamer over de kosten van haar programma Floortje Naar Het Einde Van De Wereld niet kloppen. De presentatrice vertelt in gesprek met NU.nl dat het programma eerder juist met een klein budget is gemaakt en dat de huidige kosten alsnog onder de NPO-norm liggen.
5 dagen
Vanavond op televisie: Laatste 24 uur Raymann | De Kijk van Koolhoven
Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vrijdagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.
5 dagen
Magazine PINDA* krijgt tweede editie onder nieuwe naam
Er komt een nieuwe editie van PINDA*, de glossy over het Nederlands-Indisch erfgoed, meldt Villamedia vrijdag. Vanwege negatieve uitingen over de oorspronkelijke naam op sociale media gaat het magazine verder onder de naam PINDAH.
5 dagen
American Idol-studio voor korte tijd ontruimd na gaslek
De studio waarin de auditieafleveringen van American Idol worden opgenomen, is voor korte tijd ontruimd geweest vanwege een gaslek. Alle deelnemers, medewerkers en ook de juryleden Katy Perry, Lionel Richie en Luke Bryan moesten het gebouw in de staat Oregon verlaten.
5 dagen

Ewout Genemans maakt vervolg Bureau Burgwallen in Eindhoven
Er komt een vervolg op het programma Bureau Burgwallen waarin presentator Ewout Genemans met een politiekorps meeloopt. De nieuwe reeks gaat Bureau 040 heten en wordt opgenomen in Eindhoven, maakt RTL Boulevard donderdag bekend.
5 dagen
Vanavond op televisie: This Means War | White Chicks
Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor dinsdagavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.
6 dagen
Nick & Simon en Kees Tol maken docureeks over Simon & Garfunkel
De Volendamse vrienden Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol hebben voor AVROTROS een docureeks over het beroemde duo Simon & Garfunkel gemaakt.
6 dagen

Pagina's

Abonneren op nu.nl