Topvacature

Voor een toonaangevend online platform voor financieel professionals zoekt Redactie & Co een hoofdredacteur. Het Nederlandstalige platform met 30.000 abonnees is gespecialiseerd in 'mergers & acquisitions' en behandelt deals, fusies, financieringen en overnames. De hoofdredacteur coördineert de site, het kwartaalmagazine, nieuwsbrieven, de...

nu.nl

7 uur geleden
Mart Smeets is een van de sporters die te zien is in nieuwe afleveringen van de serie Sportmonologen. Dat laat de NOS weten. Ook Marianne Timmer doet aan mee aan de reeks waarin oud-topsporters een monoloog houden over hun leven als topsporter.
12 uur geleden
Anita Witzier neemt na twintig jaar afscheid van het televisieprogramma Memories. Katja Schuurman neemt de presentatie van haar over, zo maakten de twee woensdag bekend in het radioprogramma Gijs 2.0 op NPO Radio 2.
12 uur geleden
China-correspondent Oscar Garschagen is door werkgever NRC ontslagen nadat hij tijdens zijn werk "ernstige fouten heeft gemaakt tegen de journalistieke regels" van de krant.
15 uur geleden
Fiona Hering keert niet meer terug aan de desk van RTL Boulevard. 
15 uur geleden
Fiona Hering keert niet meer terug aan de desk van RTL Boulevard. 
16 uur geleden
Johnny Kraaijkamp, die in 2011 in hoger beroep werd vrijgesproken van mishandeling van zijn ex, wilde de roddelbladen aanpakken die meewerkten aan het verspreiden van verhalen.
17 uur geleden
De liveregistratie van Prinsjesdag heeft dinsdag 905.000 kijkers getrokken. Dat is minder dan in voorgaande jaren, zo blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek (SKO).
17 uur geleden
AVROTROS zal alles uit de kast halen om te voorkomen dat het Radio 1-programma De Nieuwsshow naar Omroep MAX gaat. Dat zegt Ed Nijpels, voorzitter van de Raad van Toezicht van de omroep, woensdag in De Telegraaf.
20 uur geleden
De uitreiking van de Emmy Awards trok dit jaar net zoveel kijkers als in 2016. In totaal keken 11,4 miljoen Amerikanen naar de show, die werd gepresenteerd door komiek Stephen Colbert. Een historisch laag aantal.
1 dag geleden
Jeugdprogramma Anti Pest Club is in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de Gouden Rozen. Het programma van de EO en Zapp won in de categorie jeugdprogramma. 

Pagina's

Abonneren op nu.nl