nu.nl

553 nieuwsberichten gevonden
Vanavond op televisie: Below the Surface | Noorderslag Live
Heb je geen idee wat te kijken op zaterdag? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.
12 uur
BNNVARA-directeur: 'Contractvoorstel leidde tot einde talkshow Jeroen Pauw'
Gert-Jan Hox, een van de twee directieleden van BNNVARA die in 2018 aantrad, stelt dat Jeroen Pauw geen contract meer heeft met BNNVARA. Dit is het gevolg van een voorstel van Pauws productiebedrijf TVBV over de toekomst van de inmiddels gestopte talkshow Pauw.
1 dag
Vanavond op televisie: Flikken Maastricht | Professors op Pad
Heb je geen idee wat te kijken op vrijdag? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.
1 dag
Ajouad El Miloudi volgt Fidan Ekiz op als presentator van De Nieuwe Maan
Ajouad El Miloudi zal Fidan Ekiz opvolgen als presentator van de talkshow De Nieuwe Maan. De presentator zal vanaf vrijdag 24 januari wekelijks met gasten de ontwikkelingen binnen de multiculturele samenleving bespreken.
1 dag
NPO-ombudsman ziet geen onjuistheden in docu Onze jongens op Java
De ombudsman van de NPO heeft na onderzoek geconcludeerd dat in de BNNVARA-documentaire Onze jongens op Java van Coen Verbraak geen "onjuiste en manipulatieve dodencijfers" zijn gebruikt. De Federatie Indische Nederlanders (FIN) diende eind december een
1 dag
Twan Huys vervangt Hugo Logtenberg als vaste presentator van Buitenhof
Twan Huys zal namens BNNVARA tot het einde van het seizoen Buitenhof presenteren. Hij vervangt Hugo Logtenberg, die sinds vorige week een van de vaste presentatoren van de nieuwe talkshow Op1 is.
1 dag
Dramaserie Dit zijn wij verhuist naar NPO3 wegens tegenvallende kijkcijfers
De dramaserie Dit zijn wij zal vanaf woensdag 29 januari te zien zijn op NPO3 in plaats van op NPO1. Volgens omroep KRO-NCRV is dit besluit genomen wegens tegenvallende kijkcijfers van de serie, die sinds 14 november wordt uitgezonden.
1 dag
NPO wil samenwerken met streamingdiensten Netflix en Disney+
De NPO heeft de ambitie meer groots kwaliteitsdrama te maken. De publieke omroep wil daarom een experiment beginnen waarvoor wordt samengewerkt met streamingdiensten als Netflix, Videoland en Disney+.
2 dagen
Vanavond op televisie: Wreck-It Ralph | De lekkerste lekkerbek
Heb je geen idee wat te kijken op donderdag? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.
2 dagen

Commissariaat voor de Media volgt regels niet bij aanbestedingen
Het Commissariaat voor de Media heeft jarenlang verzuimd meerdere offertes op te vragen voor aanbestedingen van boven de 50.000 euro. Hiermee overtreedt de toezichthouder de aanbestedingsregels, schrijft NRC.
2 dagen
Eva Jinek behaalt met 600.000 kijkers haar laagste aantal bij RTL
Eva Jinek heeft op woensdagavond haar laagste aantal kijkers bij RTL tot nu toe behaald. Naar haar talkshow Jinek keken 600.000 mensen, wat ruim 200.000 minder is dan de eerdere uitzendingen, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.
2 dagen
Ronan Farrow maakt documentaire over bedreigde journalisten
Journalist en auteur van Catch and Kill Ronan Farrow werkt voor HBO aan een documentaire over de bedreiging van en geweld tegen journalisten, meldt The Hollywood Reporter woensdag.
3 dagen
Vanavond op televisie: De Zwakste Schakel | The A-Team
Heb je geen idee wat te kijken op woensdag? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.
3 dagen
Heidi Klum zag televisieprogramma Project Runway 'uit elkaar vallen'
Heidi Klum nam afscheid van Project Runway omdat de makers niet durfden te vernieuwen. Volgens de Duitse presentatrice viel het programma uit elkaar, schrijft The Hollywood Reporter.
3 dagen
Miljuschka Witzenhausen kende televisieprogramma Wie is de Mol? niet
Miljuschka Witzenhausen heeft de uitnodiging om deel te nemen aan Wie is de Mol? meerdere malen afgeslagen, omdat ze het tv-programma niet kende. Dat zegt de presentatrice in een interview in Grazia.
3 dagen
Wordt Vervolgd na ruim twintig jaar terug op televisie bij Omroep MAX
Het televisieprogramma Wordt Vervolgd komt na ruim twintig jaar terug op televisie. Het programma over strips en tekenfilms was van 1983 tot 1998 te zien bij de AVRO en zal in de loop van 2020 te zien zijn bij Omroep MAX, vertelt de presentator van de oorspronkelijke reeks woensdag aan De Telegraaf.
3 dagen
Openluchtmuseum bestudeert verplaatsen New Kids-friettent naar Arnhem
Het Nederlands Openluchtmuseum bestudeert de mogelijkheid om de friettent uit de serie New Kids te verplaatsen van het Noord-Brabantse dorp Maaskantje naar het museumterrein in Arnhem. Cafetaria 't Pleintje zal in januari gesloopt worden en het museum neemt in verband met de urgentie volgende week een besluit, meldt het
3 dagen
Miljoen kijkers voor Married At First Sight, Jinek haalt Op1 in
Married At First Sight, gepresenteerd door Carlo Boszhard, heeft voor het eerst dit seizoen de grens van een miljoen kijkers behaald. 1,04 miljoen kijkers stemden af op RTL 4 om te zien hoe mensen die elkaar nog niet kennen direct met elkaar trouwen, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.
3 dagen

Wendy van Dijk gaat met haar tijdschrift alleen nog maar specials maken
Wendy van Dijk gaat vanaf het voorjaar een andere koers varen met haar tijdschrift Wendy. Ze wil zich vooral focussen op online. Het blad stopt niet, maar gaat zich richten op het uitbrengen van specials, schrijft ze dinsdag op haar website WendyOnline.
4 dagen
Het succes van NikkieTutorials: 'Ze is de haute couture van de make-up'
NikkieTutorials zorgde maandagavond voor een mediastorm toen ze in een video op haar kanaal bekendmaakte geboren te zijn als jongen. De video is inmiddels al ruim zestien miljoen keer bekeken, maar ook haar andere video's gaan als een trein. Haar succes reikt tot ver over de landsgrenzen: zo verzorgde Nikkie de Jager - haar echte naam - de make-up van sterren als Kim Kardashian en Katy Perry. Hoe werd ze zo succesvol?
4 dagen
Vanavond op televisie: Sandra Schuurhof onderzoekt het koningshuis
Heb je geen idee wat te kijken op dinsdag? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.
4 dagen
Video van NikkieTutorials trending in 21 landen
De video van Nikkie de Jager (NikkieTutorials) waarin ze vertelt dat ze als man is geboren, was trending in 21 landen. Dat meldt communicatiemanager van Google Nederland Rachid Finge dinsdagmiddag op Twitter.
4 dagen
Maarten Steendam en Wolter Klok eerste mannen Hart van Nederland
Maarten Steendam (links op de foto) en Wolter Klok (rechts) gaan per april het presentatieteam van Hart van Nederland versterken. De twee zijn hiermee de eerste mannelijke gezichten van het SBS-actualiteitenprogramma, dat sinds 1995 wordt uitgezonden.
4 dagen
Frits Wester durft in café zelfs geen alcoholvrij bier meer te bestellen
Frits Wester gaat vanaf dinsdag weer aan het werk als politiek verslaggever bij RTL. In het praatprogramma Jinek liep hij maandag helemaal leeg over wat hij de afgelopen maanden meemaakte. Hij hoopt dat het bij een afkickpoging zal blijven: "Maar ik heb in Nederland 17,5 miljoen politieagenten om me heen die Wester in de gaten houden. In de kroeg durf ik zelfs geen alcoholvrij biertje meer te drinken."
5 dagen
Beautyvlogster Nikkie de Jager onthult na chantage dat ze transgender is
YouTuber Nikkie de Jager, bekend als NikkieTutorials, heeft in een video op haar YouTubekanaal verteld dat ze transgender is en werd geboren als man. De beautyvlogster voelde zich gedwongen het nieuws bekend te maken omdat ze ermee gechanteerd werd.
5 dagen
Echtgenoot (55) van André van Duin overleden
Martin Elferink, de echtgenoot van André van Duin, is maandagochtend op 55-jarige leeftijd overleden. Een woordvoerder van de 72-jarige komiek en presentator heeft dit bevestigd aan NU.nl. Elferink leed aan kanker.
5 dagen
Emma Wortelboer ziet interviewen van prinses Amalia als volgend doel
Emma Wortelboer wil graag prinses Amalia interviewen. In gesprek met cabaretier Paul Groot in LINDA. zegt de presentatrice dat dit een droom van haar is.
5 dagen

LuckyTV komende tijd maximaal twee keer per week bij De Wereld Draait Door
LuckyTV, dat sinds 2005 bijna dagelijks te zien is als afsluiter van De Wereld Draait Door (DWDD), zal de komende tijd maximaal twee keer per week worden uitgezonden. Maker Sander van de Pavert laat weten bezig te zijn met nieuwe projecten en heeft hierdoor minder tijd voor de korte rubriek, waarin actuele gebeurtenissen op de hak worden genomen.
5 dagen
Overleden Aart Staartjes (81) wordt herdacht in Beeld en Geluid
Acteur Aart Staartjes, die afgelopen zondag overleed aan de gevolgen van een verkeersongeluk, zal in het Hilversumse instituut Beeld en Geluid worden herdacht. Vanaf dinsdag 14 januari zal er onder meer een compilatie van het oeuvre van de acteur vertoond worden en ook kunnen mensen condoleances en hun herinnering kwijt in een gedenkboek.
5 dagen
Vanavond op televisie: Proefkonijnen | Scarface | Insurgent
Heb je geen idee wat te kijken op maandag? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.
5 dagen

Pagina's

Abonneren op nu.nl