nu.nl

452 nieuwsberichten gevonden
Ali B over vooroordelen: 'Nederlanders vonden me een wolf in schaapskleren'
Ali B heeft inmiddels ruime ervaring met het verbinden van verschillende typen mensen, en in zijn nieuwe programma Ali's Mensentuin gaat hij dit weer doen. "Het is op mijn lijf geschreven."
20 uur
Ruim 2,2 miljoen mensen zien Oranjevrouwen winnen van Kameroen
Ruim 2,2 miljoen mensen hebben zaterdagmiddag gezien hoe de Nederlandse voetbalvrouwen zich plaatsten voor de achtste finales van het WK. Ze wonnen met 3-1 van Kameroen.
21 uur
Vanavond op televisie: The Revenant | Verborgen kunstdorpen
Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.
1 dag
Art Rooijakkers blij dat zomertalkshow tijdelijk is: 'Ik kan niet kiezen'
Vanaf maandag presenteert Art Rooijakkers de zomeravondtalkshow Zomer met Art op RTL 4. Dat zijn nieuwe programma maar tien weken op televisie te zien is, vindt de presentator alleen maar een zegen.
1 dag
Sophie Hilbrand bezig met ontwikkelen van praatprogramma
Sophie Hilbrand is bezig met het ontwikkelen van een nieuw praatprogramma, zo vertelt de presentatrice in gesprek met Het Parool.
1 dag
Winnaar van vierde seizoen It Takes 2 bekend
De finale van het vierde seizoen van zangwedstrijd It Takes 2 werd vrijdagavond uitgezonden bij SBS6. Imanuelle Grives, Loes Haverkort, Lisa Michels en Pim Muda gingen de strijd aan om de winst.
2 dagen
Miss Montreal wordt ook coach bij The Voice Kids
Miss Montreal wordt de nieuwe coach bij The Voice Kids. De zangeres begeleidde al langer talent bij de volwassen editie van The Voice of Holland, maar gaat nu dus ook met kinderen aan de slag, maakt ze via Instagram bekend.
2 dagen
'Ook Humberto Tan gaat programma presenteren op Radio 1'
Humberto Tan gaat net als Dionne Stax een radioprogramma presenteren op NPO Radio 1. Dit meldt Albert Verlinde in het SBS-programma 6 Inside.
2 dagen
Dit verandert er bij de NPO door de nieuwe maatregelen van het kabinet
De ministerraad heeft ingestemd met de plannen van minister Arie Slob voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media om de publieke omroep deels reclamevrij te maken. De minister hoopt hiermee de publieke omroep meer toekomstbestendig te maken. NU.nl zet op een rij wat er nu precies verandert voor de televisiekijker.
2 dagen

Vanavond op televisie: It Takes 2 en The Lost World: Jurassic Park
Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.
2 dagen
Ellie Lust maakt voor AVROTROS documentaire over anti-homogeweld
Ellie Lust maakt voor de AVROTROS de documentaire Ellie aan de verkeerde kant. In het programma gaat Lust in gesprek met slachtoffers en spreekt ze ook mensen die zich schuldig hebben gemaakt aan homodiscriminatie en -geweld.
2 dagen
Ster vraagt kabinet om uitstel reclameplannen om verkeerde berekening
De kabinetsplannen om tot 20.00 uur geen reclame meer op de publieke omroep te laten zien, moeten worden uitgesteld. De Ster, die de reclame verzorgt bij het omroepbestel, vraagt om respijt omdat de berekeningen van deze mediaplannen onjuist zouden zijn.
2 dagen
Rico Verhoeven en Bram Krikke onder winnaars Best Social Awards
Kickbokser Rico Verhoeven is donderdag in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de Best Social Awards. Ook YouTuber en presentator Bram Krikke heeft een award gewonnen.
3 dagen
Britt Dekker gaat dierenquiz presenteren voor AVROTROS
Britt Dekker zal voor het eerst een eigen studioprogramma presenteren. De voormalig realityster, die ook video's maakt voor haar YouTube-kanaal Paardenpraat TV, gaat een dierenquiz presenteren op de AVROTROS.
3 dagen
Robbie Williams wil toch weer terugkeren in jury van Britse X Factor
Robbie Williams, die begin april liet weten geen deel meer uit te maken van de jury van de Britse versie van X Factor, wil toch weer terugkeren in de show.
3 dagen
Commissie stelt dat NPO-directeur Frans Klein gedragscode niet heeft gebroken
De Commissie Integriteit Publieke Omroep (CIPO) heeft geoordeeld dat NPO-baas Frans Klein de gedragscode van de omroep niet heeft overtreden. De directeur werd onderzocht omdat hij nevenfuncties niet bij de NPO zou hebben opgegeven.
3 dagen
Vanavond op televisie: Expeditie Schoonmoeder en The Prince and Me
Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.
3 dagen
NPO Radio 1 krijgt mogelijk nieuw middagprogramma
NPO Radio 1 zal in 2020 mogelijk een nieuw middagprogramma krijgen. Het bestuur van de NPO neemt hier deze zomer een besluit over, meldt Jurre Bosma, directeur audio van NPO, aan NU.nl.
3 dagen

Patty Brard helpt ruziënde schoonfamilie: 'It takes two to tango'
Een fijne schoonfamilie is niet voor iedereen vanzelfsprekend. In het nieuwe programma Expeditie Schoonmoeder helpt Patty Brard mensen die overhoop liggen met de moeder van hun vriend of vriendin. Zelf heeft zij gelukkig geen ervaring met vervelende schoonouders, maar ze kent wel de andere kant van het verhaal.
3 dagen
'Nederlanders maken zich het minst zorgen over nepnieuws'
Weinig Nederlanders maken zich druk om online nepnieuws. Dit in tegenstelling tot andere landen, blijkt uit de Mediamonitor 2019, voor de tweede keer uitgevoerd door het Commissariaat voor de Media en Reuters Digital News Report.
4 dagen
Vanavond op televisie: Onze boerderij | The Transporter
Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.
4 dagen
Rinke Tjepkema wordt nieuwe hoofdredacteur Vogue
Rinke Tjepkema wordt per direct de nieuwe hoofdredacteur van modetijdschrift Vogue. Ze volgt daarmee Karin Swerink op, die begin april aankondigde haar plek in te gaan ruilen voor het hoofdredacteurschap bij Linda.
4 dagen
Rechter stelt NPO in gelijk in zaak over show Annemieke Schollaardt
Volgens de rechter heeft de NPO "een zorgvuldig besluit" genomen door Annemieke Schollaardt geen dagelijks radioprogramma te geven. AVROTROS, de werkgever van de dj, daagde de publieke omroep voor de rechter omdat zij zouden hebben toegezegd dat Schollaardt bij haar overstap van 3FM naar Radio 2 een prominente vaste plek in de middag zou krijgen.
5 dagen
Vanavond op televisie: 22 Jump Street en New Amsterdam
Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij.
5 dagen
Radio-dj Fernando Halman pleit voor meer diversiteit op redacties
Fernando Halman pleit voor meer diversiteit op Nederlandse redacties. "Als een journalist niet zo veel weet van urban, zal hij het altijd als gevaarlijk bestempelen", zegt de radio-dj in de VARA-Gids.
5 dagen
'Marjon de Hond weer terug als weervrouw op televisie'
Marjon de Hond keert terug als weervrouw op televisie en zal aan de slag gaan bij RTL. Dat maakte ze dinsdagochtend in de ochtendshow van Radio Veronica bekend.
5 dagen
Paul Römer directeur radio en televisie bij Talpa
Paul Römer is de nieuwe directeur radio en televisie bij Talpa. Hij wordt daarmee verantwoordelijk voor alle radio- en televisiemerken van de omroep van John de Mol.
5 dagen

GTST op twee na best bekeken programma op maandag
Hoewel RTL Nederland niet tevreden is met de kijkcijfers van Goede Tijden, Slechte Tijden, staat het programma maandagavond op plek drie in de kijkcijferlijst.
5 dagen
Iran stopt accreditatie van NOS-correspondent Thomas Erdbrink
NOS- en New York Times-correspondent Thomas Erdbrink kan voorlopig niet als geaccrediteerd journalist werken in Iran. De Iraanse overheid heeft zijn accreditatie, die in april afliep, niet verlengd, meldt de NOS maandag.
5 dagen
Vanavond op televisie: Ali's Mensentuin en Charlie's Angels
Nog op zoek naar een goede film, serie of reportage voor vanavond? NU.nl zet in samenwerking met Veronica Superguide de televisietips op een rij
6 dagen

Pagina's

Abonneren op nu.nl