media

6067 nieuwsberichten gevonden
Nieuw seizoen Expeditie Robinson twee keer per week op televisie te zien
Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is twee keer per week op televisie te zien, meldt RTL Boulevard maandag. Normaliter wordt het RTL 4-programma één keer per week uitgezonden, maar vanaf 29 augustus is het elke zondag en donderdag te zien.
5 uur
De Nederlandse Reisopera vindt jong publiek op de camping in Balkbrug
Een glutenvrije Hans en Grietje bij een sleurhut: de opera past zich aan aan corona en aan een nieuw publiek. De hoge noten van Brahms bezoeken de camping.
7 uur
Peter R. de Vries krijgt straat in geboortestad Aalsmeer
De gemeente Aalsmeer krijgt een Peter R. de Vries-straat. De nieuwe doorgang, vernoemd naar de vermoorde misdaadverslaggever, krijgt een plek in de woonwijk die de komende jaren verrijst op de plek van de oude tv-studio’s.
8 uur
Sf-spektakel Dune in wereldpremière op 78ste filmfestival van Venetië
De nieuwe films van Pedro Almodóvar, Jane Campion en Paolo Sorrentino, maar ook het regiedebuut van actrice Maggie Gyllenhaal, dingen mee naar de Gouden Leeuw.
9 uur
Drie leden raad van commissarissen L1 leggen functie neer
Het drietal treedt af na maanden van conflicten met het personeel en de ondernemingsraad. De vertrekkende commissarissen zeggen deze stap te zetten vanuit het besef dat het belang van L1 voorop staat, meldt 1Limburg. De organisatie heeft volgens hen een frisse start nodig. Ze hopen naar eigen zeggen dat er met hun vertrek ruimte ontstaat voor het constructief bouwen aan de toekomst van de organisatie. Vertrouwensbreuk De raad van commissarissen stuurde ...
9 uur
Tanja Jess baalt enorm: ‘Mijn mond lijkt steeds meer op een anus’
Tanja Jess© Instagram Tanja Jess baalt er enorm van dat ze zichtbaar ouder aan het worden is. Ze vindt dat vooral haar mond begint te tekenen. Die lijkt volgens de 54-jarige actrice namelijk steeds meer op een anus. Ze probeert het op Instagram zoveel mogelijk weg te filteren, maar dat wordt steeds lastiger:...
9 uur
Een geïmproviseerde sitcom, een show met dragqueens: Boom Chicago heeft zijn eigen festival
Het eerste Boom Chicago Comedy Festival biedt negen dagen improvisatie, stand-upcomedy en workshops in Amsterdam. Organisator en stand-upcomedian Stacey Smith legt uit waarom dit festival er moest komen.
10 uur
Frankrijk: Avond van Fun Radio opnieuw op de schop
Opnieuw veranderingen in de avond bij de Franse dancezender Fun Radio. Na acht jaar valt het doek voor het liefdesprogramma “Lovin’ Fun.” Het programma trekt te weinig luisteraars en daarom kiest het radiostation voor een andere invulling.
11 uur
Rob Stenders wegens stemproblemen langer afwezig op Radio Veronica
Rob Stenders, die kampt met stemproblemen als gevolg van het coronavirus, blijft zeker nog een week afwezig op Radio Veronica. Net als de afgelopen weken wordt hij bij De Bonanza vervangen door Edwin Evers, meldt het AD.
11 uur

Sha-la-Sieneke dacht dat pandemie twee weken zou duren
Sieneke Peeters© YouTube Sieneke Peeters, die in 2010 het liedje Sha-La-Lie zong op het Eurovisie Songfestival, vindt het bizar dat we nog steeds last hebben van de coronapandemie. Zij ging ervan uit dat het twee weken zou duren. Nederland ondervindt alweer bijna anderhalf jaar ernstige hinder van het c...
11 uur
Tv-fragmenten vormen bij Zomergast Roxane van Iperen de uitroeptekens van haar pleidooi
Zelfs na de grappige dierenfilmpjes van TikTok kon de schrijver het niet laten te waarschuwen voor de gevaren van algoritmen.
11 uur
Deel Raad van Commissarissen L1 stapt op
Drie leden van Raad van Commissarissen (RvC) van de Limburgse omroep L1 stappen op. Per 1 augustus leggen zij hun functie neer. Hiermee hopen zij dat L1 een frisse start kan maken, na alle onrust van de afgelopen periode.
12 uur
Krijgt Quinty Trustfull eindelijk een kans op prime time?
Quinty Trustfull© RTL Quinty Trustfull is alweer elf jaar het gezicht van Koffietijd, maar promotie naar prime time laat maar op zich wachten. Wordt 2021/2022 het tv-seizoen waarin ze eindelijk het grote podium betreedt? Samen met Loretta Schrijver en haar andere collega’s, presenteert Quinty Tru...
12 uur
Daphne Bunskoek heeft met achttien mannen het bed gedeeld
Daphne Bunskoek© NPO Daphne Bunskoek (47) heeft in haar leven met in totaal achttien mannen het bed gedeeld, waarvan in de afgelopen zeventien jaar maar één: haar vriend Wessel van Diepen (54). “Dat was het dan.” De in Almelo geboren Daphne Bunskoek is te gast in de meest recente aflevering ...
12 uur
Tunesische politie valt redactie Al Jazeera binnen na ingrijpen president
De Tunesische politie is maandag het kantoor van de Arabische nieuwszender Al Jazeera in de Tunesische hoofdstad Tunis binnengevallen. Het personeel is het gebouw uitgezet, meldt Al Jazeera. De bestorming volgt op het besluit van de Tunesische president zondagavond om het parlement te schorsen en de premier te ontslaan.
12 uur
Uit het media archief: Radio Paradijs vanaf de Noordzee
Radio.NL keert even kort terug naar 1981, inmiddels 40 jaar geleden. Op 26 juli startte Radio Paradijs op 1107 kHz met proefuitzendingen in de ether vanaf een schip op de Noordzee. En dat wist meteen heel Nederland. Nieuwslezer Joop van Zijl maakte hier melding van in het NOS journaal.
13 uur
Southfields en EndemolShine Sport bundelen krachten
Per vandaag bundelen de sportdivisie van Banijay Benelux, EndemolShine Sport en Southfields de krachten en fuseren. Onder de naam Southfields vormen de twee bedrijven het nieuwe sportlabel van Banijay Benelux. De huidige directie van Southfields, onder leiding van Ernst Veldkamp (Algemeen Directeur), Arthur Zuijderwijk (Director Business Development) en Emiel Gobes (Production Director), blijft verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Peter Lubbers, CEO Banijay Benelux, ...
13 uur
Inval bij nieuwszender Al Jazeera in Tunesië
In Tunesië is de politieke situatie gespannen na de machtsovername door president Kais Saied zondag. De Arabische nieuwszender Al Jazeera meldt dat de politie de redactie in Tunis is binnengevallen en iedereen naar buiten heeft gestuurd.
13 uur

Carrie ten Napel ontmoet de Nieuwe Gezichten van de coronacrisis
Wie zijn deze personen en wat was de invloed van de crisis en plotselinge bekendheid op hún leven? Carrie probeert erachter te komen in persoonlijke gesprekken. Nieuwe Gezichten is zondag 15 en 22 augustus om 22.15 uur en 5 september om 22.30 uur te zien bij MAX op NPO 1. Ineens waren ze in ons leven: artsen, virologen en microbiologen. De afgelopen anderhalf jaar hebben ze ons leven bepaald en geprobeerd ons door de crisis heen te slepen. Ze werden bekend, geliefd, verguis...
13 uur

Pagina's

Abonneren op media