broadcasting

5554 nieuwsberichten gevonden
Artsen zonder Grenzen vult digitaal kerstpakketten voor mensen in nood
De kerstcampagne van Artsen zonder Grenzen, waarbij je digitaal een kerstpakket vult voor mensen in nood, gaat vandaag voor de 15e keer van start. Nieuw dit jaar is dat je een persoonlijke kerstkaart naar hulpverleners van AzG kan sturen, die tijdens de feestdagen doorwerken om mensen wereldwijd van medische zorg te voorzien.
22 min
Kruidvat: iedereen verdient een mooie kerst
Kruidvat komt dit jaar met een kerstcommercial die doet denken aan de magische avonturenfilms uit de jaren 80. Zeker geen emotionele tranentrekker, maar een lichtvoetige film vol actie en avontuur waarin de kinderen van Lies iedereen, maar dan ook écht iedereen, een mooie kerst bezorgen.
29 min
Bijna 1 op de 3 Nederlanders past gezonde gewoontes aan vanwege hoge inflatie
Bijna 1 op de 3 Nederlanders geeft aan minder gezond te eten nu gezonde producten duurder zijn geworden als gevolg van de hoge inflatie. Een kwart van de Nederlanders geeft daarnaast aan hun sport- en of clubabonnement op te hebben gezegd, omdat het te duur is op dit moment.
32 min
Groei aantal leden DDMA zet n tweede helft 2022 door
In de tweede helft van 2022 mocht DDMA 10 nieuwe leden verwelkomen, waaronder MieleX en Ticketswap. Hiermee sluit de branchevereniging voor datagedreven marketing, service en sales opnieuw een jaar van groei af. In totaal zijn nu meer dan 370 merken, bureaus en tech-leveranciers lid van DDMA.
38 min
Wouter Aalberse leidt tech- en dataplatform Channel Factory
Technologie- en dataplatform Channel Factory heeft Wouter Aalberse (50) aangesteld tot Director of Direct Client EMEA. Als lid van een nieuw, internationaal senior managementteam zal Aalberse strategisch richting geven aan de partnerships met directe adverteerders binnen Europa, het Midden-Oosten en Afrika.
46 min
Young Generation in Tech-rapport onthult grimmige nieuwe realiteit voor techsector
Europees onderzoek onder 2.000 jongeren in de technologiesector waarschuwt dat jongere werknemers hun liefde voor de sector verliezen door slechte werkrelaties, angst voor ontslag, ontoereikende compensatie en een gebrek aan duidelijke loopbaanontwikkeling. Bijna drie op de vier Nederlandse jongeren in de sector (73%) zijn onzeker over hun baanzekerheid, waarbij 30 procent verwacht zijn baan te verliezen in de aankomende recessie.
1 uur
Studio Piet Boon x Streetart Frankey
Studio Piet Boon heeft voor de aankomende feestdagen de handen ineengeslagen met kunstenaar Frankey AKA Streetart Frankey.
1 uur
OranjeLeeuwinnen openen stemperiode Sky Radio Xmas Top 50
Met deze eerste stem van de OranjeLeeuwinnen is de stemperiode van de Sky Radio Xmas Top 50 officieel geopend. Luisteraars kunnen tot en met 13 december stemmen via skyradio.nl en stellen zo dé kerst hitlijst van het jaar samen. De Sky Radio Xmas Top 50 is op 16 december te horen van 12.00 uur tot 16.00 uur op Sky Radio The Christmas Station.
1 uur
Caroline ter Braak-de Vries versterkt True Ideas
True Ideas verwelkomt Caroline ter Braak-de Vries per 1 december als business director. Caroline bouwt op ruim 25 jaar ervaring in de reclame (Ogilvy en TBWA\), corporate organisaties (KPN) en NGO’s (Rode Kruis, Hartstichting, JOGG).
1 uur

De Grootste Kerstboom van Nederland zet piek aan voor 3FM Serious Request
De Vraag Een Plaat Aan werd vanochtend om 07.30 uur symbolisch gelanceerd in Rob & Wijnand en de Ochtendshow door het ontsteken van de piek van De Grootste Kerstboom in IJsselstein. Stichting De Grootste Kerstboom heeft speciaal voor 3FM Serious Request het toplicht van de kerstboom in IJsselstein eerder aangezet. De hele boom met alle 120 ledlampen gaat op zaterdag 10 december aan. De piek brandt 24 uur voor de actie die dit jaar in het teken staat van He...
1 uur
Jack van Gelder kotst op Marcel van Roosmalen: ‘Hij is heel sneu’
Jack van Gelder en Marcel van Roosmalen© HLF8 Jack van Gelder ergert zich een versuffing aan Marcel van Roosmalen. Hij krijgt een kokhalsreflex van de manier waarop de columnist tegen mensen tekeergaat. “Hij is echt heel sneu.” Marcel van Roosmalen levert op tal van plekken commentaar op de actu...
2 uur
Marieke Elsinga na geruchten over Qmusic-exit: ‘Wordt wel pittig’
Aran Bade en Marieke Elsinga© RTL Marieke Elsinga is ondanks de bevalling van haar zoontje Jip nog steeds van plan om terug te keren in de ochtendshow van Qmusic. Dat heeft ze gisteren gezegd in RTL Boulevard. Er gaan al geruime tijd geruchten dat Marieke Elsinga vroeg of laat stopt met de ochtendshow v...
2 uur
‘Sinterklaas’ zet De Oranjewinter op stelten
Flink gehumeurd komt Sinterklaas in beeld bij De Oranjewinter. Lurkend aan een waterpijp zit hij te mokken op de bank in de kleedkamer van Wilfred Genee en co. Met veel gemor komt hij naar de studio. Daar spreekt hij diverse mensen in het publiek aan. “Een groot amulet van geestelijke armoede”, zegt hij over een van de mannen in het publiek. Eenmaal aan tafel bromt hij verder. “Ontzettend veel zin om hier te zijn. Mijn god zeg! Ik heb jullie toch helemaal ...
4 uur
Jan Slagter haalt als Op1-Sinterklaas hard uit naar BNNVARA
Jan Slagter als Sinterklaas© NPO Jan Slagter, de baas van Omroep MAX, heeft als Op1-Sinterklaas keihard uitgehaald naar de collega’s van BNNVARA. “Ze zijn daar allemaal hun straatje aan het schoonvegen!” Tijdens de twee weken durende mediarel over de toxische werkcultuur bij De Wereld Draa...
4 uur
Yernaz Ramautarsing stopt direct bij omroep Ongehoord Nederland
Podcastpresentator Yernaz Ramautarsing stopt per direct met al zijn werkzaamheden bij omroep Ongehoord Nederland (ON!).  De omroep meldt: ‘Met het vertrek van Yernaz verliezen we een toegewijd co-interviewer van onze wekelijkse podcast Ongehoord Nieuwscafé. Wij [lees verder] Het b...
5 uur
NLPO stelt modelbrief op voor verzoek incidentele bijdrage energiekosten vanuit de gemeentefondsen
De NLPO heeft de lokale omroepen eerder bericht en geadviseerd om met de gemeente in gesprek te gaan over de stijgende energiekosten. De NLPO heeft hiervoor een modelbrief opgesteld en handvatten gegeven (zie het bericht van 7 oktober jl. hieronder). 
6 uur

Pagina's

Abonneren op broadcasting