Nieuws

1191 nieuwsberichten gevonden
Sony lanceert INZONE en sluit sponsordeal met wereldwijde e-sportcompetities 3 uur
Sony kondigt de komst aan van INZONE: een nieuw merk voor gaming gear dat de zintuigen op scherp stelt en maximale gaming mogelijkheden biedt.
Fonk Online broadcasting
Zo saust Nederland 3 uur
De zomer is officieel van start en met het zonovergoten weer in aantocht betekent dit voor veel Nederlanders maar één ding: de barbecue kan weer aangeslingerd worden.
Fonk Online broadcasting
Muziekmuseum Our House opent opnieuw de deuren 3 uur
Our House in Amsterdam, 's werelds eerste museum experience over elektronische muziek, heeft op 29 juni opnieuw de deuren geopend. De officiële opening vond afgelopen november plaats. Dit was vlak voor de laatste lockdown, waardoor het museum maar...
Fonk Online broadcasting
Readly verbreedt portfolio 3 uur
Readly, de Europese marktleider in digitale tijdschriften en kranten, heeft internationaal zijn portfolio versterkt met honderden nieuwe titels op het platform. Waaronder 14 Nederlandse tijdschriften, 160 regionale dagbladen uit het Verenigd...
Fonk Online broadcasting
Zwitsal vernieuwt producten en komt met nieuwe campagne 3 uur
Er zijn al vele generaties grootgebracht met de producten van Zwitsal, en precies dat wilde Boomerang Agency laten zien in de nieuwste campagne van het merk voor de vernieuwde Zwitsal producten. De bad-, was- en shampoo-producten zijn nu nog milder...
Fonk Online broadcasting
The New School exposeert het beste van Class 22 3 uur
Hogeschool The New School uit Amsterdam presenteert het beste werk van studenten van het afgelopen collegejaar als een ware museumcollectie.
Fonk Online broadcasting
Spotify lanceert RADAR Podcasters voor beginnende podcasters 3 uur
Spotify lanceert vandaag RADAR Podcasters om beginnende podcasters een podium te bieden. Dit maakt het luisteraars makkelijker om nieuwe podcasts te ontdekken en geeft makers de mogelijkheid om een breder publiek te bereiken.
Fonk Online broadcasting
Clear Channel plaatst eerste AED bij bushalte in Gouda 9 uur
Clear Channel heeft onlangs een Automatische Externe Defibrillator (AED) geplaatst bij de bushalte aan het Oranjeplein in Gouda.
Fonk Online broadcasting
Flink en Chantal Janzen lanceren eigen koffie 13 uur
Geen koffie in huis? Gelukkig hoef je niet lang te balen, want &C’s founder Chantal Janzen en Flink hebben hun eigen koffie gelanceerd.
Fonk Online broadcasting

Flink en Chantal Janzen lanceren eigen koffe 13 uur
Geen koffie in huis? Gelukkig hoef je niet lang te balen, want &C’s founder Chantal Janzen en Flink hebben hun eigen koffie gelanceerd.
Fonk Online broadcasting
Explosie van bezorgformules dé ontwikkeling in food van 2021 13 uur
De explosieve groei van bezorgformules voor boodschappen en maaltijden is dé ontwikkeling van 2021 in de Nederlandse foodmarkt. Dat laat de FSIN Food500 2022 zien.
Fonk Online broadcasting
Air up breidt met topinvesteerders uit naar de Verenigde Staten 13 uur
Het innovatieve Duitse merk air up, het bedrijf achter het drinksysteem dat gewoon kraanwater op smaak brengt met geur, betreedt nu het grootst mogelijke podium door op de Amerikaanse markt te lanceren. Gesteund door bekende investeerders PepsiCo...
Fonk Online broadcasting
Daan Langbroek maakt overstap naar iO 14 uur
Daan Langbroek, innovatie- en transformatiestrateeg, heeft de overstap gemaakt naar end-to-end agency iO. Met meer dan 15 jaar ervaring, versterkt hij vanaf nu het strategische team van iO op de campus in Utrecht.
Fonk Online broadcasting
Metakids start confronterende campagne rondom erfelijke aftakeling bij kinderen 14 uur
Een metabole ziekte wordt veroorzaakt door een foutje in het DNA van beide ouders. Een noodlottig toeval dat vaak pas aan het licht komt na de geboorte. De onomkeerbare aftakeling is dan al ingezet.
Fonk Online broadcasting
‘Voor weed durft’: een Schiffmacher tattoo 14 uur
Het plant-based merk Dutch Weed Burger, met zeewier als hero ingrediënt, gaat een samenwerking aan met Henk en Morrison Schiffmacher. Deze legendes uit de tatoeage scene ontwierpen verschillende designs voor het merk, waarvan er een op de arm van...
Fonk Online broadcasting
Blue Current: word mede-eigenaar en versnel duurzame mobiliteit 1 dag
Blue Current startten zes jaar geleden met de ontwikkeling en integratie van hun eigen, slimme soft- en hardware om een snelle en duurzame transitite in gang te zetten naar elektrische laadoplossingen.
Fonk Online broadcasting
Likeminds en Theater Bellevue presenteren theaterprogramma rondom Keti Koti 1 dag
Van 29 juni t/m 1 juli slaan Theater Bellevue en Likeminds voor de 2e keer de handen ineen en organiseren een theaterprogramma rondom Keti Koti, de nationale herdenking en viering van de afschaffing van de slavernij.
Fonk Online broadcasting
Nederlands eerste virtuele influencer gaat volledig digitaal 1 dag
Esther Olofsson, de eerste virtuele influencer van Nederland, gaat per 28 juni 2022 volledig digitaal.
Fonk Online broadcasting

Lonneke Nooteboom wordt 'Chef Mode' van bol.com 1 dag
'Mode om in te leven'; onder deze noemer gaat bol.com dit jaar samenwerken met celebrity- en modestyliste Lonneke Nooteboom.
Fonk Online broadcasting
Things to make and Do en Popcorn Stories winnen pitch Mantelzorg Gemeente Den Haag 1 dag
Things to make and Do en Popcorn Stories gaan de komende periode de Mantelzorg campagne van de gemeente Den Haag vormgeven.
Fonk Online broadcasting
Zwitserleven lanceert merkcampagne 'Met Gevoel voor de toekomst' 1 dag
Zwitserleven start haar nieuwe landelijke merkcampagne 'Met Gevoel voor de toekomst'. Een campagne waarin duurzaamheid en samenwerken centraal staat.
Fonk Online broadcasting
Van Amsterdamse Bodem lanceert eerste Smaakroute van Amsterdam 1 dag
Van Amsterdamse Bodem, onderdeel van stichting De Gezonde Stad, lanceert deze zomer gratis themaroutes die de deelnemers de verborgen parels van culinair Amsterdam laten ontdekken.
Fonk Online broadcasting
Dubbele uitbreiding voor Fitzgerald: Nienke Eren & Simone Slagboom 1 dag
Nienke Eren en Simone Slagboom zijn respectievelijk aangetreden als Client Service Director en Consultant bij purpose communicatiebureau Fitzgerald.
Fonk Online broadcasting
Jelle Klerx aan de slag als PR manager DPG Entertainment 1 dag
Na vijf jaar PR-manager te zijn bij Qmusic gaat Jelle Klerx die functie combineren met PR voor DPG Entertainment.
Fonk Online broadcasting
Zebrapaden worden IJsbeerpaden op verjaardag Ouwehands Dierenpark 1 dag
Ouwehands Dierenpark in Rhenen bestaat 90 jaar. Voor haar 90ste verjaardag vraagt het dierenpark maar één ding: even stil staan bij een snel smeltend probleem. Samen met Lemon Scented Tea introduceren ze ijsbeerpaden.
Fonk Online broadcasting
DRIFT, Jacqueline Blom en Achmed Akkabi geven masterclass op NFF 2022 1 dag
Kunstenaarsduo Lonneke Gordijn en Ralph Nauta van DRIFT, acteur en activist Jacqueline Blom en acteur en creative producer Achmed Akkabi maken respectievelijk op 22, 25 en 27 september contact met het publiek tijdens het Nederlands Film Festival.
Fonk Online broadcasting
Jouw online marketing bedrijf ontzorgen 1 dag
Met zoekmachine optimalisatie (SEO) wordt een website op allerlei punten geoptimaliseerd om hoger in Google te komen. De drie belangrijkste punten zijn: de techniek achter de website, de content op de website, en linkbuilding. Een website kan nog zo...
Fonk Online broadcasting

Zelfrijdende ambulance in campagne voor tekort aan zorgpersoneel 1 dag
Een zelfrijdende ambulance als oplossing voor het tekort aan zorgverleners? Medi Interim, hét uitzendbureau voor de zorg in Nederland, testte het.
Fonk Online broadcasting
Ziggo-abonnees kijken binnenkort reclamevrije films bij FilmBox 1 dag
Voor alle tv-klanten van Ziggo is het vanaf donderdag 30 juni onbeperkt en ongestoord genieten van films bij de nieuwe tv-zender FilmBox.
Fonk Online broadcasting
Geluksprofessor werkt mee aan de nieuwe collectie van Daily Mantra 1 dag
Slow fashion brand Daily Mantra krijgt support van Geluksprofessor Patrick van Hees, bij het realiseren van de nieuwe collectie. Door middel van positieve mantra’s, die in spiegelbeeld op de T-shirts en truien staan, nodigt het vernieuwende merk...
Fonk Online broadcasting
PR Consultant (Junior) 1 dag
Wij gaan jou vanaf dag één opnemen in ons jonge en hechte PR-team dat bestaat uit voormalig journalisten en mensen met bureau-ervaring. Je krijgt alle speelruimte om te leren en te groeien. In teamverband werken we aan diverse PR-campagnes en jij...
Fonk Online broadcasting
Gregoire Poux-Guillaume nieuwe CEO bij AkzoNobel 1 dag
Gregoire Poux-Guillaume is met ingang van 1 november 2022 de nieuwe Chief Executive Officer (CEO) van AkzoNobel. Hij volgt Thierry Vanlancker op, die sinds 2017 CEO en lid van de Raad van Bestuur was, en wiens ambtstermijn ten einde loopt.
Fonk Online broadcasting
KAPOOOW kleed dierenstandbeelden aan voor Museum Volkenkunde 1 dag
Museum Volkenkunde in Leiden heeft sinds afgelopen vrijdag een nieuwe tentoonstelling: DierenAcademie. Hierin staat de mens-dierrelatie centraal en leren bezoekers om vanuit andere perspectieven naar de wereld, de mens en zichzelf te kijken. De...
Fonk Online broadcasting
180 Amsterdam verwelkomt Creative Directors Rienk&Niels 1 dag
Als gevolg van de aanhoudende, forse groei op nationale en internationale klanten, versterkt 180 Amsterdam haar creatieve vloer met Rienk&Niels. Het duo wordt aangesteld als Creative Directors en zullen vooral werken op Rabobank, 180 Amsterdam's...
Fonk Online broadcasting
Bolletje brengt bakker uit logo tot leven 1 dag
Bakker Daan, zo heet ie, is het nieuwe gezicht van Bolletje. De personificatie van het logo is vanaf deze week te zien in de nieuwe televisiecommercial.
Fonk Online broadcasting
Fairbee.com richt zich volledig op de bewuste Quintastics 1 dag
Onlangs is Fairbee.com van start gegaan; de Nederlandse online webwinkel waar de oudere bewuste doelgroep zijn of haar duurzame producten kan kopen. Een doelgroep die steeds bewuster wordt en daardoor bewuster koopt.
Fonk Online broadcasting

THIJS maakt verantwoord alternatief op sap van overtollig fruit 1 dag
De zomer is voor THIJS-drinks hét moment om het meest verantwoorde alternatief op sap officieel te lanceren, gemaakt met overtollig fruit. Dit idee, dat ontstaan is bij de voormalige kok Thijs Afink, moet een bijdrage leveren tegen...
Fonk Online broadcasting
Tim de Gier als Head of Content en Florentine Vos nieuwe Country Manager naar Podimo 1 dag
Podimo versterkt het lokale team in Nederland met de komst van twee nieuwe krachten, waarvan ook een bekend gezicht. Tim de Gier zal aan de slag gaan als Head of Content en Florentine Vos vervult sinds kort de rol van Country Manager.
Fonk Online broadcasting
MMA en NVJ organiseren derde Mag Inspiration Day 2 dagen
Vrijdag 4 november aanstaande vindt de derde editie van de Mag Inspiration Day plaats in B.Amsterdam, hét evenement voor magazinemakers. De organisatie is wederom in handen van de Magazine Media Associatie (MMA) en de Nederlandse Vereniging van...
Fonk Online broadcasting
Nieuw talent bij Unlike 2 dagen
De Amsterdamse social first agency Unlike groeit en breidt uit met nieuwe talenten: Suze Ruyten (account & operations) en Pim van den Bergh (creatief strateeg). Unlike helpt merken groeien in de wereld van entertainment en fandom. Gedreven door...
Fonk Online broadcasting
Brand experience studio CAYA gelanceerd in Amsterdam 2 dagen
Amsterdam is een creatieve brand experience studio rijker: CAYA. Dit internationale bureau noemt zich a place where creativity, strategy, innovation and culture interplay through immersive experiences.
Fonk Online broadcasting
Natwerk en Dawn winnen Ocean Digital Creative Competition Amsterdam 2022 2 dagen
Donderdag 16 juni vond in Fabrique des Lumières in Amsterdam de awardshow van Ocean Digital Creative Competition Amsterdam 2022 plaats. Natwerk won in de ‘koninginnencategorie’ Commercieel, terwijl Dawn het meeste prijzengeld (een miljoen euro in de...
Fonk Online broadcasting
Inclusie centraal bij afstudeershow Amsterdam Fashion Academy 2 dagen
Op zaterdag 18 juni 2022 hield de Amsterdam Fashion Academy haar 2022 Graduation Fashion Show. Zeven BA (Hons) Fashion Design-studenten toonden aan de Nieuwe Herengracht 103 hun collecties aan onder meer de pers en professionals uit de industrie...
Fonk Online broadcasting
Kruidvat luidt de zomer vol humor in 2 dagen
De zomer staat voor de deur en Nederlanders verheugen zich op voor een vakantie in binnen- of buitenland. Wie deze zomer goed voorbereid op vakantie wil, is bij Kruidvat aan het goede adres. Op maandag 27 juni lanceert Kruidvat haar nieuwe...
Fonk Online broadcasting
Tomorrowland en Loop Earplugs lanceren limited edition oordoppen 2 dagen
Het festivalseizoen is in volle gang en over een paar weken barst ook Tomorrowland los. Om festivalgangers optimaal te laten genieten van de muziek lanceert Loop Earplugs vandaag in samenwerking met Tomorrowland de limited edition oordoppen Loop x...
Fonk Online broadcasting

podcast ‘CMOtalk’ verhuist naar BNR 2 dagen
In CMOtalk interviewt presentator Klaas Weima Nederlandse chief marketing officers. De serie komt vanaf 25 juni uit onder de BNR-vlag. Om de week is op zaterdag om 11.30 uur een nieuwe aflevering te horen op BNR-nieuwsradio. Voor de echte liefhebber...
Fonk Online broadcasting
Fishtales benoemt René Harmsen als marketing directeur 2 dagen
Op 1 juli treedt René Harmsen in dienst van de food scale-up FishTales. Hij treedt aan als marketing directeur en gaat nauw samenwerken met Tjebbe Onnes, General manager bij Fish Tales, oprichter en seafoodchef Bart van Olphen en mede oprichter Harm...
Fonk Online broadcasting
Marie-Stella-Maris rolt winkels met impact verder uit en opent 3e Refill Station in Utrecht 2 dagen
Sociaal-impact merk Marie-Stella-Maris opent 8 juli een flagship store in Utrecht. Naast de 2 vestigingen in Amsterdam alweer de 3e winkel van het Nederlandse lifestyle merk met een missie.
Fonk Online broadcasting
Patrick Kuijsters nieuwe directeur Brand, Marketing & Communications bij ABN AMRO 2 dagen
Patrick Kuijsters wordt per 1 juli de nieuwe directeur Brand, Marketing & Communications bij ABN AMRO. Kuijsters werkt momenteel bij de Volksbank als Lead Expertise Center Business en was daarvoor Directeur Marketing & Digital bij dezelfde...
Fonk Online broadcasting
La Machine x De Speld 2 dagen
Wielerliefhebbers kunnen goed voorbereid aan de Tour de France beginnen. Wielerkledingmerk La Machine en satirisch nieuwsplatform De Speld Sport hebben zich aan de tekentafel van de parcoursbouwers gewaagd.
Fonk Online broadcasting

Pagina's