radio.nl

1031 nieuwsberichten gevonden
BnnVara schrapt radio- en tv-programma’s Kaj van der Ree
Omroep BnnVara schrapt per direct de radio- en tv-programma’s van Kaj van der Ree. Dat betekent dat zijn vrijdagavondshow op 3FM (voorlopig) niet meer uitgezonden wordt. Ook de afleveringen van Proefkonijnen op NPO3 worden niet meer uitgezonden.
14 uur
Radio 2 deejay Rob Stenders wint de Pop Media Prijs
Rob Stenders heeft zaterdag de Pop Media Prijs 2020 in ontvangst genomen. De deejay van NPO Radio 2 zet zich volgens de jury al jaren in voor de muziek. Stenders werd geprezen om zijn enthousiasme, passie en het vermogen om nieuwe muziek bij het publiek bekend te maken.
14 uur
Radio 538 live vanaf Zandvoort tijdens GP Weekend
Radio 538 is het hele raceweekend in mei live aanwezig bij Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2020. Wietze de Jager maakt samen met Klaas van der Eerden en Chris Bergström op vrijdag, zaterdag en zondag programma vanaf het circuit in Zandvoort. De 538-studio staat in de F1 Fanzone.
1 dag
Nieuw in de Amsterdamse ether: 247Spice
Amsterdam heeft er sinds vrijdag een nieuwe radiozender bij in de ether. Op 90.1 FM is nu 247Spice te horen, een urban georiënteerde hitzender. Momenteel is er uitsluitend non-stop muziek te horen zonder reclame of nieuws.
1 dag
Schermtijd in Nederland naar 192 minuten in 2019
Stichting KijkOnderzoek (SKO) heeft het Jaarrapport TV 2019 gepubliceerd. In dit rapport wordt het TV-kijkgedrag in het jaar 2019 weergegeven. Screenforce duikt dieper in dit rapport en bespreekt de belangrijkste resultaten. Zo kijkt de Nederlander bijvoorbeeld nog gemiddeld 192 minuten per dag naar het TV-scherm en is het gemiddelde weekbereik van TV licht gestegen: van 90,0% in 2018 naar 90,2% in 2019.
1 dag
VK: Talksport mag 7 middengolfzenders uitzetten
Talksport mag beginnen met het afschakelen van haar middengolfzenders. De radiozender heeft van mediaregulator Ofcom groen licht gekregen om zeven zwakkere AM-zenders in het Verenigd Koninkrijk uit te zetten.
1 dag
Rick Romijn tijdelijk niet op Veronica na operatie
Rick Romijn, één van de sidekicks van de middagshow op Radio Veronica, is tijdelijk niet te horen op de zender. Romijn is deze week geopereerd aan een loslatende netvlies. De operatie is goed verlopen.
1 dag
Sky Radio sleept luisteraars door Blue Monday heen
Voor veel mensen is maandag 20 januari dé meest deprimerende dag van het jaar. Daarom maakt Sky Radio van Blue Monday een dag met een lach. Maandag is het de hele dag Feel Good Monday bij het non-stop muziekstation. Tussen 06.00 en 18.00 uur komen de beste feel good hits voorbij.
1 dag
Tv-actie SOS Koala voor hulp aan bedreigde dieren Australie
NPO Zapp organiseert samen met KRO-NCRV en het Wereld Natuur Fonds op zaterdag 25 januari een speciale tv-actie voor de miljoenen bedreigde dieren in Australië. Zapp-presentatoren Klaas van Kruistum, Saskia Weerstand en Anne-Mar Zwart roepen kinderen en scholen op om de komende week in actie te komen en geld op te halen voor koala’s.
1 dag

iHeart Media ontslaat Mark Wallengren na 35 jaar bij KOST 103.5 LA
De lijst met ontslagen radiomakers door iHeart Media groeit nog met de dag. Inmiddels is het aantal al opgelopen tot over de 200. Onder hen is ook Mark Wallengren, die 35 jaar lang bij KOST 103.5 in Los Angeles werkte. Hij kreeg woensdagavond na zijn show te horen dat het zijn laatste was.
1 dag
‘Commissariaat voor de Media overtreedt aanbestedingsregels’
Het Commissariaat voor de Media (CvdM) heeft de afgelopen jaren een flink aantal keren de aanbestedingsregels overtreden. Dit meldt NRC. Hierdoor kregen meerdere partijen rechtstreeks opdrachten van 50.000 euro of meer toegewezen.
2 dagen
EO zoekt meelopers voor tiende editie The Passion
De tiende editie van The Passion wordt gehouden in Roermond. De EO zoekt nog mensen die graag willen meelopen in de processie. Iedereen die enthousiast is over The Passion en de boodschap van hoop en verbinding wil uitdragen, kan zich aanmelden voor de processie. De jubileumeditie vindt plaats op Witte Donderdag 9 april gaat over het leven, sterven en opstaan van Jezus.
2 dagen
Programma X-Rated eert Arjen Grolleman op Concertzender
Vaste luisteraars weten het: elke aflevering van X-Rated wordt opgedragen aan Arjen Grolleman. In januari 2020 is het 10 jaar geleden dat Arjen door een tragisch ongeluk in huis om het leven kwam. Zijn pupil en opvolger Bob Rusche eert Arjen Grolleman tijdens een speciale uitzending van X-Rated op zondag 19 januari op de Concertzender.
2 dagen
VS: Nieuwe ontslaggolf bij iHeart Media na herstructurering
Voor een flink aantal radiomakers bij iHeart Media is de week niet goed begonnen. Zij hebben te horen gekregen dat ze hun baan per direct kwijt zijn. Hoeveel medewerkers er precies op straat zijn gezet is onduidelijk, maar berichten komen vanuit de gehele Verenigde Staten.
2 dagen
NPO 3FM doet verslag vanaf Eurosonic Noorderslag
NPO 3FM doet tot en met zaterdag regelmatig verslag van Eurosonic Noorderslag in Groningen, volgens de radiozender europa's belangrijkste conferentie- en showcasefestival. 3FM deejay Sander Hoogendoorn reikt daar zaterdag ook de 3FM Talent Award uit.
2 dagen

Pagina's

Abonneren op radio.nl