radio.nl

1029 nieuwsberichten gevonden
Quarantaine quiz met bekende Nederlanders op Qmusic
Domien Verschuuren presenteert vanaf donderdagmiddag de Quarantaine Quiz. Twee keer per week verschijnt er een nieuwe quiz, waarbij steeds twee bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen.
1 uur
Slam Quarantaine Festival vanaf lege trekpleisters in Nederland
De komende vrijdagen kunnen dancefans opnieuw hun hart ophalen. Het 'Slam Quarantaine Festival' gaat namelijk de hele maand april door, tot het einde van de huidige maatregelen. Na de middenstip van het Philipsstadion, volgen meerdere unieke locaties die momenteel leeg staan.
17 uur
Radio 10 met Pasen in het teken van #1 en #2 Hits
Met Pasen staat Radio 10 in het teken van de leukste, mooiste en beste nummer 1- én nummer 2-hits die in de Nederlandse hitlijsten hebben gestaan. Op zondag 12 april, eerste paasdag, draait de zender van 07.00 tot 21.00 uur alleen maar hits die de nummer 1-positie in de hitlijsten hebben bereikt.
17 uur
Vooravond in het weekend bij RTL 4 wordt vernieuwd
RTL gaat vanaf september de programmering van de vooravond op zaterdag en zondag bij RTL 4 grondig aanpassen. Zo wordt de doordeweekse horizontale programmering doorgetrokken naar het weekend. Editie NL is hierdoor ook op zaterdag- en zondagavond rond de klok van 18.00 uur te zien.
18 uur
Meer Amerikaanse radiogroepen sturen medewerkers naar huis
Vanwege de coronacrisis sturen meer Amerikaanse radiogroepen medewerkers naar huis. Naast Entercom, die zelfs een flink aantal medewerkers ontsloeg, iHeart Media en Beasley, gaan ook Cumulus en Radio One in de spaarstand.
19 uur
Heavy 100 tweede paasdag op Kink
Radiozender Kink zendt maandag 13 april (tweede paasdag) de Heavy 100 uit. Dit is de lijst met beste metal- en gitaartracks ooit gemaakt. Stemmen voor de lijst van nu via de site van Kink.
21 uur
Jeroen Latijnhouwers aan de slag bij Radio M Utrecht
Presentator Jeroen Latijnhouwers is vanaf 18 april te horen op Radio M Utrecht. Elke zaterdag- en zondagmiddag tussen 14:00 en 18:00 draait hij muziek uit de vorige eeuw in het radioprogramma 'Het Gouden Weekend' en zoekt hij contact met luisteraars van de regionale zender.
23 uur
Tv-kijker wil naast nieuws vooral meer humor en films
Het kijkerspubliek heeft naast actuele nieuwsverslaggeving over de coronacrisis, in deze tijden juist behoefte aan meer humor, cabaret en satire op televisie. Ook het aanbod aan films mag worden uitgebreid. Dat blijkt uit een representatief online onderzoek uitgevoerd door GfK in opdracht van de NPO.
23 uur
NLO Trends: Luistertijd radio stabiel op hoog niveau
Nederlanders van 10 jaar en ouder luisterden sinds april (week 14) gemiddeld 178 minuten per dag naar de radio. Dat is 11% meer dan het weekgemiddelde van voor de coronacrisis en 15% meer dan het gemiddelde van dezelfde week een jaar eerder.
1 dag

Goede Vrijdag is Feel Good Friday XL bij Sky Radio
Sky Radio luidt het paasweekend in met een extra lange editie van het programma Feel Good Friday. Op Goede Vrijdag draait het radiostation, uiteraard non-stop, van 07.00 tot 19.00 uur een speciale playlist met non-stop de beste feel good hits.
1 dag
Ook lokale DAB+-netwerk kop van Noord-Holland in de lucht
Langzaam maar zeker komen er steeds meer lokale DAB+-netten in de lucht. Na de regio Alkmaar zijn nu ook de uitzendingen in de kop van Noord-Holland van start gegaan. Hier zijn RTV Noordkop, Los Radio Den Helder en Coastline digitaal via de ether te ontvangen.
1 dag
Bauer Media op overnamepad in Finland
Bauer Media is haar portfolio in Finland flink aan het uitbreiden. Het Duitse mediaconcern was al eigenaar van divers landelijke en regionale radiostations, maar afgelopen week is Basso Media met drie radiostations overgenomen. In februari werd Radio Classic al opgeslokt.
1 dag
Speciale editie van Hart in Aktie bij SBS6
Veel Nederlanders komen steeds vaker in actie voor anderen. Daarom start SBS6 vanaf woensdag (8 april) met een speciale editie van 'Hart in Aktie'. In het tv-programma rijdt Wendy van Dijk met het Hart in Aktie-busje door Nederland om hulp te bieden aan mensen die het hard nodig hebben.
1 dag
We kijken sinds de coronacrisis steeds meer tv
Sinds 15 maart zijn in Nederland maatregelen van kracht in verband met de coronacrisis die Nederlanders thuishouden. Het effect van de maatregelen is volgens Stichting KijkOnderzoek duidelijk te zien aan de stijging in de kijktijd en aantallen kijkers sinds begin maart 2020.
1 dag
Qmusic doopt Goede Vrijdag weer om tot Foute Vrijdag
Komende vrijdag (10 april) staat bekend als Goede Vrijdag. Maar net als voorgaande jaren doopt Qmusic deze dag om tot Foute Vrijdag. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat zijn de lekkerste meezingers en guilty pleasures te horen op de landelijke zender.
1 dag

Pagina's

Abonneren op radio.nl