radio.nl

957 nieuwsberichten gevonden
Vlaanderen: Tomorrowland One World Radio terug op DAB+
In Vlaanderen is sinds afgelopen vrijdag opnieuw Tomorrowland One World Radio te beluisteren op DAB+. Het radiostation zond in 2019 al enige tijd uit via digitale etherradio, maar stopte hier weer mee. Maar nu het station twee jaar bestaat, zijn de uitzendingen op DAB+ hervat.
56 min
Bekende Nederlanders aan de slag in het Erasmus MC
BS6 start op dinsdag 23 maart met het nieuwe programma BN-ers in het ziekenhuis: Leren van de helden op SBS6. Na een spoedcursus gaan Olcay Gulsen, Isa Hoes, Monic Hendrickx en Richard Groenendijk als stagiaires aan de slag in het Erasmus MC in Rotterdam.
1 uur
Rutger Castricum is chauffeur van lijsttrekkers in De Hofkar
Powned stuurt ‘De Hofkar’ weer de weg op. In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart chauffeert presentator Rutger Castricum lijsttrekkers in zijn taxi door het land en gaat hij het gesprek aan over de verkiezingsthema’s en hun persoonlijk leven.
2 uur
Paul Römer: FM is een aflopende zaak
FM zal de komende jaren steeds minder bereik gaan krijgen Dat verwacht Paul Römer, Radio- en TV-baas van Talpa. Dit vertelde hij afgelopen vrijdag in Spraakmakers op NPO Radio 1. Römer reageerde daarmee op het veelal geopperde plan om NPO Radio 5 het FM-pakket van 3FM te geven.
3 uur
Loeki komt opnieuw terug rondom de reclameblokken bij NPO
Loeki de Leeuw keert terug. De getekende leeuw was jarenlang te zien rondom de reclameblokken van de Ster bij de publieke omroepen. De destijds populaire leeuw zal dit jaar nog te zien zijn op tv. Hoe vaak en wanneer meldt de NOS niet.
5 uur
Blokhuis over Verrukkelijke 15 zonder Stenders: Dit is raar
Het was voor Leo Blokhuis zondagmiddag even wennen om de Verrukkelijke 15 zonder zijn goede vriend Rob Stenders te presenteren. “Dit is raar. De zondagmiddag zal wat mij betreft nooit meer hetzelfde zijn.”
5 uur
Oud 538- en Qmusic-deejay vindt mortier granaat bij Groesbeek
Voormalig 538- en Qmusic Limburg-deejay Jules van Hest stond onlangs onverwachts met een Engelse mortier granaat in zijn handen. Dit was deze week te zien in het RTL 5-programma “E.O.D. - Explosieven Opruimings Dienst“. Van Hest was met zijn gezin aan het wandelen bij Groesbeek.
1 dag
Zondag is de 500ste uitzending van De Perstribune op Radio 1
Het media- en sportprogramma “De Perstribune” is zondag 28 februari voor de 500ste keer te horen op NPO Radio 1. Tijdens de jubileumuitzending tussen 12 en 14 uur zijn oud-journaalverslaggever Maria Henneman en oud-wielrenner Roxane Knetemann te gast bij Margreet Reijntjes.
1 dag
Radioluisteraar luisterde in 2020 13 minuten langer
De gemiddelde radioluisteraar luisterde het afgelopen jaar 13 minuten langer naar de radio dan in 2019. Dit blijkt uit onderzoek van het ANP, het Radio Advies Bureau (RAB) en Nederlands Luister Onderzoek (NLO).
2 dagen

Jeroen van Inkel langer afwezig door stemproblemen
Het herstel van Jeroen van Inkel duurt langer dan verwacht en daarom is hij nog niet op NPO Radio 2 te horen. Zaterdagochtend was opnieuw Giel Beelen te horen tijdens ‘Rinkeldekinkel’. Ook volgend weekend is Van Inkel nog afwezig.
2 dagen
Omroep Max door rechter op de vingers getikt
Oud NPO Radio4-presentator Christiaan Kuyvenhoven heeft een rechtszaak gewonnen van Omroep Max. Hij startte een procedure naar aanleiding van de abrupte beëindiging van zijn opdrachtovereenkomst door Omroep Max in juni vorig jaar. De rechtbank oordeelde dat Omroep Max niet gerechtigd was de opdrachtovereenkomst te ontbinden en heeft Omroep Max veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding.
2 dagen
Strijd tussen Ruud en Olcay vanaf volgende week op NPO Radio 2
Het programma ‘Wild in het weekend’ waarin Ruud de Wild en zijn vriendin Olcay Gulsen de strijd met elkaar aangaan, is vanaf vrijdag 5 maart vier vrijdagen lang te horen op NPO Radio 2. Met de spelletjes gaan ze proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een goed doel.
2 dagen
'Martijn Kolkman binnenkort naar Radio 10'
Martijn Kolkman is binnenkort op Radio 10 te horen volgens goed ingelichte bronnen uit de radiowereld. De deejay zou daar een middagprogramma in het weekend krijgen. Zowel Kolkman en zijn manager Florent Luyckx willen niet ingaan op de geruchten.
2 dagen
Bauer Media koopt Ierse Communicorp Media
Bauer Media betreedt ook de Ierse radiomarkt. Het bedrijf koopt Communicorp Media van mediamagnaat Denis O’Brien. Communicorp is eigenaar van de landelijke commerciële zenders Today FM en Newstalk, alsmede diverse lokale radiostations waaronder 98FM in Dublin.
3 dagen
RTL Verkiezingsdebat eerste tv-debat op weg naar 17 maart
Zes lijsttrekkers maken op zondagavond (28 februari) hun opwachting in het ‘RTL Verkiezingsdebat’, traditioneel het eerste live tv-debat op weg naar de Tweede Kamerverkiezingen.
3 dagen

Pagina's

Abonneren op radio.nl