radio.nl

1005 nieuwsberichten gevonden
Top 40 van grootste sterren van 100 jaar radio volgens de Vara
De radio bestaat een eeuw: wie zijn in die tijd de belangrijkste smaakmakers geweest? Voor welke legendarische namen zette je (en zet je) het toestel aan? De Varagids heeft onlangs een Top 40 gepresenteerd van 'de grootste sterren van 100 jaar radio'.
1 uur
De Top 2000 2019 komt er aan: Dit zijn de belangrijkste data
Het einde van het jaar komt weer in zicht en dat betekent dat NPO Radio 2 weer met haar vertrouwde eindejaarsfeestje komt: De Top 2000. Dit jaar wordt de lijst al weer voor de 21e keer uitgezonden. NPO Radio 2 heeft de belangrijkste data alvast bekendgemaakt.
1 dag
Oud-Radio Rijnmond-presentator Hans van Vliet overleden
Oud-Radio Rijnmond-presentator Hans van Vliet is op 66-jarige leeftijd overleden. Dit heeft zijn familie vrijdag bekendgemaakt. Van Vliet was tot en met 2008 een vertrouwde stem op het regionale radiostation. De presentator leed aan kanker.
1 dag
Ruud de Wild zondag te gast in De Perstribune op NPO Radio 1
NPO Radio 2-middagdeejay Ruud de Wild is zondag (17 november) te gast in het media- en sportprogramma “De Perstribune” op NPO Radio 1. Samen met hem verzorgen presentatoren Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes verzorgt hij de opening van de “Week van de Podcast”.
2 dagen
BNR Nieuwsradio presentator Hammelburg onderscheiden
De inmiddels 72-jarige BNR Nieuwsradio presentator Bernard Hammelburg heeft na 50 jaar buitenlandjournalistiek een koninklijke onderscheiding ontvangen, als erkenning van zijn buitengewone verdiensten voor de Nederlandse buitenlandjournalistiek.
2 dagen
PowNed begint stappen tegen publieke omroep
De publieke omroep PowNed is niet blij met de de overkoepelende organisatie NPO. De omroep wil heel graag wil veel tv-programma's op YouTube en haar eigen website plaatsen. Maar de NPO is daar helemaal niet blij.
2 dagen
Radio 538 start maandag met de 90s Top 538
Radio 538 gaat terug naar haar begin jaren. Na de '00s Top 538', 'Die Verrückte Top 538' en 'De Zomer Top 538' komt Radio 538 nu met de ‘90’s Top 538’. Vanaf maandag (18 november) is het veel eurodance, happy hardcore, boybands, girlpower en dreamhouse op 538.
2 dagen
Sybrand Niessen presenteert nieuwe pubquiz op NPO 1
Sybrand Niessen presenteert vrijdag 15 november om 22.15 uur een nieuwe aflevering van Pubquiz bij Omroep Max. In een kroegsfeer wordt de kennis van de deelnemende teams en de kijkers getest met vragen in de categorieën: geschiedenis, muziek, sport en eten & drinken op NPO 1.
2 dagen
Omroep Gelderland viert Kerst met volkszanger Frans Duijts
De mooiste tijd van het jaar komt eraan. Over een aantal weken is het zover en staat de kerstboom aan. Dit jaar komt Omroep Gelderland met een speciale kerstshow, gepresenteerd door presentatrice Sonja Booms met hulp van volkszanger Frans Duijts.
2 dagen

Qmusic start zondag met 15e editie Q-top 1000
Qmusic deejay Stephan Bouwman geeft komende zondag het startschot voor de Q-top 1000. De lijst van je leven is van zondag 17 tot en met vrijdag 22 november te horen bij Qmusic. De lijst is samengesteld door Qmusic met hulp van luisteraars.
2 dagen
Nacht van de Popmuziek op NPO3
Elk jaar maken Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis gezamenlijk een uitzending over muziek. In de 'Nacht van de Popmuziek' brengt de NTR, voor alweer de veertiende keer, ruim drie uur lang live bijzonder en heel soms nog nooit vertoond archiefmateriaal voor popliefhebbers.
3 dagen
Barry Brand aan de slag als invaller bij RadioNL
Radiopresentator Barry Brand gaat vanaf december aan de slag als invaller bij volkszender RADIONL in Sneek. Hij zal dan onder ander Ivo Pasveer vervangen tussen 15.00 en 19.00 uur.
3 dagen
Wilfred Genee verlengt contract bij Radio Veronica
Wilfred Genee heeft donderdag live in de Veronica middagshow zijn contractverlenging bij Radio Veronica getekend. De deejay van Radio Veronica heeft een jaarcontract getekend, waardoor Veronica Inside ook volgend jaar te horen is op Radio Veronica.
3 dagen
SB Radio verliest rechtszaak tegen intrekking FM-kavel B05
SB Radio heeft een rechtszaak tegen Agentschap Telecom (AT) over het intrekken van de vergunning van FM-kavel B05 verloren. SB radio wilde op de frequenties Fresh FM laten terugkeren, maar betaalde het resterende veilingbod niet.
3 dagen
Qmusic reikt Top 40 Nummer 1 Award uit
Awards uitreiken wordt steeds populairder want je komt hiermee in het nieuws. Dit keer geeft Qmusic een award weg. De Australische zangeres Tones And I heeft de allereerste Top 40 Nummer 1 Award ontvangen. De 19-jarige artiest ontving de award voor haar nummer 1-hit 'Dance Monkey'.
3 dagen

Pagina's

Abonneren op radio.nl