radio.nl

903 nieuwsberichten gevonden
Timur Perlin stopt met zondagochtendprogramma NPO Radio 2
Timur Perlin maakt zondagochtend voor het laatst de ‘Timur Timur Show’ op NPO Radio 2. De deejay gaat zich volledig richten op zijn werk voor NPO 3FM en geeft daarom zijn laatste programma op radio 2 op. Wie hem op gaat volgen is nog niet bekend.
3 uur
Margriet van der Linden tot en met 2022 bij Kro-Ncrv
Margriet van der Linden blijft tot en met 2022 verbonden aan Kro-Ncrv als presentator. Sinds het voorjaar van 2018 is haar dagelijkse talkshow M volgens de omroep 'een vaste en van onderscheidende waarde in de vooravond' op Npo 1.
1 dag
Commerciële radiostations luiden de noodklok
Als de overheid de commerciële radiostations niet tegemoet komt, dan dreigen er stations om te vallen. Door de coronacrisis zijn de advertentie-inkomsten fors gedaald. En daarom luidt de Vereniging Commerciële Radio (VCR) de noodklok.
1 dag
CvdM: Evenementenzenders weer mogelijk
Door de versoepelingen de coronamaatregelen is het weer mogelijk om bij het Commissariaat voor de Media (CvdM) toestemming voor een evenementenzender aan te vragen. Dit meldt de mediawaakhond op haar website.
1 dag
Talpa zoekt kandidaten voor zangwedstrijd op wielen (filmpje)
Mooie liedjes en bijzondere persoonlijke verhalen in de oude Ford Mustang. Dát is de kerk van het nieuwe tv-programma 'Hit the Road'. In deze nieuwe zangcompetitie waar iedereen aan kan meedoen, komen de talenten niet naar de studio, maar komen de bekende Nederlandse artiesten naar hen toe.
1 dag
Paul Haenen elke zondag op NPO1 te zien met Troost TV
Paul Haenen en zijn uitzendingen van Radio Oranje/Troost TV zijn in de zomermaanden elke zondagochtend op NPO1 en NPO 1 extra te zien. In de twee uur durende liveshow ‘Radio Oranje Troost TV’ interviewt hij verschillende bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland.
1 dag
American Top 40 viert 50-jarig jubileum
Amerika’s bekendste hitlijst is jarig. Komend weekend is het precies 50 jaar geleden dat de eerste American Top 40 werd uitgezonden met de legendarische presentator Casey Kasem. Sinds 2004 presenteert KIIS FM-ochtenddeejay Ryan Seacrest de wekelijkse hitlijst.
2 dagen
Omroep Max herhaalt leukste fragmenten van Heel Holland Bakt
Omroep MAX herhaalt deze zomer veel oude fragmenten uit het tv-programma 'Heel Holland Bakt'. In deze compilatie-afleveringen blikt Max met Janny, Robèrt en André terug op de afgelopen seizoenen van 'Heel Holland Bakt'.
2 dagen
In Your Eyes in juni het meest gedraaid op de radio
The Weeknd blijft populair bij de Nederlandse radiostations en haar luisteraars. Nadat eerder al ‘Blinding Lights’ vier maanden lang de meest gedraaide plaat op de Nederlandse radio was, heeft opvolger ‘In Your Eyes’ het stokje overgenomen in juni. Deze hit kwam maar liefst 682 keer voorbij.
2 dagen

Nieuwe serie Buch In De Bijzondere Bajes bij SBS6
Krappe cellen, verveling en een beklemmende sfeer: dat zijn vaak de eerste associaties bij gevangenissen in het buitenland. Toch is dat niet altijd het geval. In de nieuwe driedelige SBS6-serie Buch in de bijzondere bajes die vanaf donderdag 23 juli om 20.30 uur te zien is, bezoekt Nicole Buch gevangenissen in het buitenland waar het er verrassend anders aan toegaat.
3 dagen
Radio 1-programma De Nieuws BV vanaf maandag ook op tv
Het NPO Radio 1-lunchprogramma ‘De Nieuws BV’ is vanaf maandag (6 juli) ook op televisie te zien. Het lunchprogramma wordt uitgezonden op NPO2. Speciaal hiervoor is een nieuwe studio gebouwd, die uiteraard niet op een radiostudio lijkt, want op tv moet het een warme sfeer uitstralen.
3 dagen
De slimste mens is maandag terug op NPO 2
Wie wordt deze zomer de 16e winnaar van 'De slimste mens' en opvolger van politiek verslaggever Marieke van de Zilver? Vanaf maandag 13 juli keert de kennisquiz terug op NPO 2. Onder leiding van Philip Freriks en het kritisch oog van jurylid Maarten van Rossem gaan dagelijks drie BN'ers de strijd met elkaar aan.
3 dagen
Raymann organiseert benefietshow voor Suriname op NPO 1
De publieke tv-zender NPO 1 zendt woensdag 8 juli een live benefietshow uit waarmee geld wordt ingezameld om Suriname hulp te bieden in de strijd tegen het coronavirus. Het programma staat een uur lang in het teken van Suriname vanaf 20.30 uur.
3 dagen
Rutger Radstaake stopt met vroege ochtendshow NPO Radio 2
Rutger Radstaake stopt met de vroege ochtendshow ‘Zet ‘m op: Rutger’ tussen 4 en 6 uur op NPO Radio 2. Dit maakte de deejay donderdagochtend bekend in zijn programma. Eind september zal de laatste uitzending zijn.
3 dagen
NPO en omroepen presenteren 'Nederland tegen racisme'
De Nederlandse Publieke Omroep staat op tegen racisme tijdens een gezamenlijke themadag op zondag 12 juli. NPO en de omroepen presenteren op radio en tv diverse programma’s die in het teken staan van de actuele discussie rond racisme en andere vormen van uitsluiting, wereldwijd. De themadag krijgt steeds meer vorm.
3 dagen

Pagina's

Abonneren op radio.nl