Topvacature

Namens het Landelijk Kenniscentrum Cultuureducatie en Amateurkunst zoekt Redactie & Co een webredacteur. De redacteur schrijft zelfstandig teksten en korte nieuwsberichten voor de site van de organisatie. Schrijft nieuwsbrieven en berichten op sociale media, volgens de bestaande redactionele richtlijnen. Redigeert en structureert langere...

radio.nl

3 uur geleden
Filemon Wesselink gooit de handdoek in de ring. Hij blaast het aangekondigde kickboksgevecht tegen Ajouad El Miloudi voor het tv-programma 'Filemon Slaat Door' af. De presentator zit er fysiek en mentaal doorheen door aanhoudende blessures en angst voor het gevecht.
5 uur geleden
Het grootste deel van de tijd die Engelse jongeren van 16 tot en met 24 jaar besteden aan video kijken wordt besteed aan kijken naar TV: maar liefst 56%. Ze kijken relatief veel TV via online devices waardoor het maandbereik van TV onder deze doelgroep 95% is.
8 uur geleden
Nooit eerder kregen camera’s toegang tot de kantoor- en verhoorruimten van rechercheurs van het Team Internationale Misdrijven. Dit is een speciale politie-eenheid die zich bezighoudt met het wereldwijd opsporen van oorlogsmisdadigers. De 3-delige documentaireserie start bij Bnn/Vara op 7 juni.
9 uur geleden
Harm Edens, voornamelijk bekend van TV Gelderland en het RTL 4 programma 'Dit was het nieuws', gaat een masterclass geven over burn-outs. De presentator gaat deze online geven bij het Zilveren Kruis op donderdag 8 juni.
10 uur geleden
De regionale publieke omroep L1 uit Limburg heeft op Hemelvaarstdag weer de Limburgse Top 100 uitgezonden. Dit jaar werd de lijst voor de 21e keer uitgezonden op L1 Radio. De nieuwe nummer 1 uit duizenden Limburgse liedjes in de 'L1mbo Top 100' was dit jaar het nummer 'd`r Kloon' van Jack Vinders.
12 uur geleden
'Hotel California' van de Eagles is door Radio 5 wederom gekozen tot de meest favoriete plaat van de jaren zeventig. Ook in 2016 stond dit nummer op nummer 1 in de Top 200 van de Jaren Zeventig.
1 dag geleden
DJ Jean verhuisde in 2015 van Radio Veronica naar de regionale dancezender Fresh FM in de Randstad. Toen was hij elke zaterdagavond te horen tussen 18 en 20 uur met “DJ Jean @ Work”. Na een tijdje afwezigheid komt hij nu weer terug op Fresh FM. Vanaf 10 juni hoor je hem elke zaterdagnacht van 02.00 tot 04.00 uur.
1 dag geleden
In het nieuwe programma 'Wilde dieren in Wildlands' is te zien hoe de dieren zich gedragen in het Wildlands Adventure Zoo Emmen. Dit ziet de kijker door de ogen van drie Nederlandse natuurfilmers. Wilde dieren in Wildlands is vanaf donderdag 25 mei van 23.30 tot 00.00 uur te zien bij SBS6.
1 dag geleden
3FM start over ruim een half uur met de eerste 'Festival Top 100'. Het nummer 'Witch Doctor' van De Staat staat op nummer 1 in de nieuwe lijst met festivalnummers. De lijst is op Hemelvaartsdag voor het eerst te horen tussen 10.00 en 19.00 uur aan het begin van het zomerfestivalseizoen.
1 dag geleden
Weerpresentatrice Helga van Leur vertrekt na twintig jaar bij RTL Weer & Verkeer. Dat maakte ze woensdagavond bekend in RTL Boulevard. Ze maakt ruimte om haar andere activiteiten verder uit te bouwen. Op vrijdag 30 juni presenteert zij voor de laatste keer het RTL Weer.

Pagina's

Abonneren op radio.nl