Topvacature

Voor de NS zoekt Redactie & Co een community manager met uitstekende sociale vaardigheden. De Spoorwegen maken gebruik van de Yammer-applicatie om de interne communicatie te verbeteren. Op dit platform worden de medewerkers geïnformeerd over ontwikkelingen en kunnen zij met elkaar in discussie gaan en vragen stellen. De community manager zorgt...

radio.nl

6 uur geleden
Jordi Warners presenteert vanaf volgende maand de middagshow op Slam. Hij neemt het stokje over van Martijn La Grouw die het stokje gaat verlaten. Warners presenteerde de afgelopen maanden de late avondshow op Slam.
10 uur geleden
Het Instituut, het tv-programma waarin Joep van Deudekom en Rob Urgert 100 proefpersonen aan wetenschappelijke experimenten onderwerpen, is in Berlijn uitgeroepen tot beste nieuwe format van Europa.
12 uur geleden
SBS6 start binnenkort met de nieuwe vierdelige documentaire 'Project Mangrove, een stukje Belize in Arnhem.' De documentaire gaat over het grootste overdekte Mangrove ter wereld in Burgers’ Zoo. De docu start donderdag 21 september om 23.30 uur.
14 uur geleden
De afschakeling van FM in Noorwegen is een nieuwe belangrijke fase ingegaan. Woensdag even na 10 uur is de publieke omroep NRK gestopt met uitzenden op FM in de regio Oslo. Hiermee is de grootste afschakeling een feit.
16 uur geleden
Presentator Hans Goedkoop presenteert in oktober een maand lang de geschiedenisquiz 'Van alle tijden' op NPO 2. Voor Goedkoop is dit de eerste keer dat hij een een quiz gaat presenteren.
1 dag geleden
Radio.NL kijken we terug naar RTL Rock radio. Afgelopen maandag was het 22 jaar geleden (18 september 1995) dat het bekende radiostation moest stoppen. Het radiostation startte officieel op 1 mei 1992.
1 dag geleden
De grote Vlaamse ketenradio’s Topradio, Club FM, Family Radio en Radio Maria zijn niet blij dat ze hun FM-frequenties kwijtraken. Per 1 januari 2018 verdwijnen zij van FM, omdat de Vlaamse minister van media Sven Gatz besloot om de FM-frequenties aan andere partijen toe te wijzen.
1 dag geleden
De eerste BN’ers die in het nieuwe seizoen van Maestro de bok op stappen zijn acteur Waldemar Torenstra en kickbokser Remy Bonjasky. Maestro wordt gepresenteerd door Frits Sissing en is vanaf zondag 29 oktober om 20.30 uur te zien bij AvroTros op NPO1.
1 dag geleden
Het marktaandeel van Radio 10 in de doelgroep 10+ is in de zomermaanden juli - augustus’17 gestegen naar 6,4%. De landelijke radiozender behaalt hiermee een absoluut record. Ook in de doelgroep 30 - 59 jaar breekt Radio 10 een luistercijferrecord, met een stijging van 7,4% naar 8,3% binnen één jaar tijd.
1 dag geleden
[Update] Jaap Brienen gaat aan de slag bij Sublime FM. Bij de landelijke commerciële radiozender wordt hij Music & Program Director, zo meldde hij maandag via Twitter.

Pagina's

Abonneren op radio.nl