radio.nl

943 nieuwsberichten gevonden
RTV Rijnmond draagt muziekcollectie over aan Muziekweb
De regionale publieke omroep RTV Rijnmond draagt de complete muziekcollectie over aan Muziekweb, de muziekbibliotheek van Nederland. De muziekcollectie van RTV Rijnmond is inmiddels grotendeels gedigitaliseerd. RTV Rijnmond draagt daarom de 15.000 cd’s en 15.000 cd-singles over aan Muziekweb.
3 uur
Jeroen Latijnhouwers nieuwslezer op NPO Radio 5
Jeroen Latijnhouwers is sinds enkele weken ook de vaste nieuwslezer van het programma 'Haandrikman' op NPO Radio 5. Latijnhouwers leest de nieuwsbulletins daar dagelijks om 12.30 en 13.30 uur.
5 uur
Talkshow Robert Jensen stopt vanwege lage kijkcijfers (filmpje)
Na 24 afleveringen op RTL 5 kwam er dinsdagavond toch een einde aan 'Jensen' op televisie. Robert Jensen trok na 24 weken te weinig kijkers, dus RTL trok de stekker uit de slecht bekeken talkshow 'Jensen'. Zijn allerlaatste aflevering trok nog maar 122.000 kijkers.
6 uur
Franse rockzender Oui FM verkocht
De Franse rockzender Oui FM komt in andere handen. Afgelopen week keurde mediaregulator CSA de verkoop van de radiozender door voormalig radiodeejay Arthur aan Groupe 1981 goed. Voor welk bedrag Oui FM is verkocht is niet bekendgemaakt.
7 uur
Tv-aansluitingen in Nederland blijven dalen
Het aantal tv-aansluitingen bij Nederlandse huishoudens blijft verder dalen. In 2018 is het gedaald met 0,3 procent, ofwel -25.000, naar 7,454 miljoen, aldus het meest recente kwartaalrapport van Telecompaper over de Nederlandse tv-markt.
8 uur
De Roelvinkjes passen op de winkel bij SBS6
Familie Roelvink heeft weer een plekje gekregen op SBS6. In de nieuwe realityserie past de familie letterlijk elke week een paar dagen op iemands ‘winkel’. Of ze nu een boerderij, bakkerij, vismarkt of een gezin met vijf kleine kinderen moeten runnen, ze doen alles voor de show.
9 uur
Journalistieke vakprijzen uitgereikt in Den Haag
In de Koninklijke Schouwburg in Den Haag is dinsdagavond De Tegel uitgereikt, dit is de hoogst haalbare Nederlandse journalistieke onderscheiding in Nederland. Daniël Verlaan, techjournalist van RTL Nieuws, heeft de Tegel gewonnen in de categorie talent.
9 uur
NPO herhaalt Onderweg Naar Morgen uit 1994 op themakanaal
Op NPO Start Plus is sinds kort het eerste seizoen van ONM uit 1994 te zien. Nieuwe kijkers kunnen op deze manier kennismaken met de serie. En vanaf maandag 29 april wordt iedere werkdag om 19.30 uur op NPO 1 extra tot eind december het volledige dertiende seizoen herhaald.
1 dag
Luistercijfers Frankrijk: France Inter neemt koppositie over van RTL
Niet alleen de gele hesjes zorgden voor opschudding in Frankrijk, maar ook radiozender France Inter. Voor het eerst wist de publieke informatiezender rivaal en jarenlange marktleider RTL te verslaan in de luistercijfers. NRJ blijft volgens Médiamétrie de populairste muziekzender.
1 dag

Niet Edwin Evers maar Giel Beelen vervangt Wilfred Genee
Het gerucht dat Edwin Evers de middagshow van Wilfred Genee zal overnemen op het radiostation van de muzieklijstjes klopt niet. Giel Beelen zal namelijk Wilfred Genee dinsdag en woensdag vervangen van 16.00 tot 18.00 op Radio Veronica in het radioprogramma 'Veronica Inside'
1 dag
Jandino en zijn Amerikaanse droom te zien bij SBS6
Bij SBS6 is vanaf dinsdag 23 april om 21.30 uur te zien hoe Jandino Asporaat met behulp van bevriende BN’ers probeert door te breken als comedian in New York. In Nederland is zijn naam redelijk bekend, maar hoe vergaat het hem in de Big Apple, het mekka van de comedy waar hij weer helemaal opnieuw moet beginnen?
1 dag
Edwin Evers vervangt Wilfred Genee opnieuw bij Radio Veronica
Fans van Edwin Evers kunnen vandaag hun radio alweer afstemmen op Radio Veronica. Het station van de muzieklijstjes heeft Edwin Evers opnieuw gevraagd Wilfred Genee te vervangen van 16.00 tot 18.00 in het radioprogramma 'Veronica Inside'.
1 dag
MAX zendt registratie Keukenhof Concert uit
Ouderenoroep Max zendt op zaterdag 11 mei om 16.45 uur op NPO 1 een korte registratie van het Keukenhof Concert 2019 uit. Ter gelegenheid van het 70-jarige bestaan van de Keukenhof treden Nederlandse artiesten uit de pop- en klassieke muziek op. Uiteraard tegen het decor van Landgoed Keukenhof.
1 dag
Arjan Snijders over manipulatie RadioRing: Genee praat poep
Arjan Snijders, die 10 jaar de uitreiking van de Gouden RadioRing organiseerde, betwist de aantijgingen van Wilfred Genee aan het adres van de Gouden RadioRing. Volgens Genee is de uitreiking doorgestoken kaart. “Wát een poep”, reageert Snijders via Twitter.
1 dag
Update voor jinglepakket Ruud de Wild op Radio 2 (audio)
Ruud de Wild heeft sinds kort de beschikking over nieuwe vormgeving voor zijn middagshow “De Wild in de Middag” op NPO Radio 2. Het gaat hierbij om een update, die dan ook de naam “High Energy part 3” heeft gekregen.
2 dagen

Pagina's

Abonneren op radio.nl