Topvacature

Voor een marketingbureau in de regio Breda zoekt creatieven.com een overtuigende en creatief sterke art director. Het bureau is vooral actief voor opdrachtgevers in de groensector. De art director versterkt het bestaande team van marketeers, vormgevers en webdesigners. Komt primair te werken op één account om de internationale marktpositie van dit...

radio.nl

12 uur geleden
Eind augustus is het twintig jaar geleden dat Diana Spencer, Lady Di, voorheen Princess of Wales, overleed. Dionne Stax, presentatrice van het NOS Journaal, is nieuwsgierig naar haar leven en hoopt met haar programma 'Lady Di & Dionne' meer te weten te komen over de prinses.
13 uur geleden
SBS6 komt in het najaar met een nieuw tv-concept waarin BN’ers de strijd met elkaar aan met drones. Het zijn niet alleen zeer gewilde gadgets, ze zorgen ook voor spectaculaire documentaire- en televisiebeelden. Vliegen met drones neemt als hobby een enorme vlucht, en dat is onder BN’ers niet anders.
14 uur geleden
De oorspronkelijke samenwerking tussen het pop-rocknetwerk Mint en de regionale commerciële stations BXFM, Must FM en Maximum FM in het Franstalige gedeelte van België was illegaal. Dit oordeelde mediaregulator CSA. Boetes zijn echter niet uitgedeeld.
15 uur geleden
Bij de NPO is het elk jaar rondom komkommertijd weer tijd voor vernieuwing en experimentele tv op de publieke zender NPO 3. AvroTros zendt in deze 3Lab week drie nieuwe tv-programma's uit.
16 uur geleden
Jeroen van Inkel vertrekt definitief bij Veronica. De inmiddels 56-jarige deejay komt niet meer terug bij het landelijke radiostation, zo heeft hij eindelijk bevestigd. Door gezondheidsproblemen was Van Inkel al sinds april niet meer te horen op Veronica.
18 uur geleden
Radio 10 staat volgende week weer geheel in het teken van de jaren ’80. Van maandag 31 juli tot en met vrijdag 4 augustus wordt de 80’s Top 810 herhaald. De lijst was in maart van dit jaar al te horen op het radiostation.
19 uur geleden
Afgelopen week werd het nummer ‘Als De Zon Schijnt’ door de 100% NL luisteraars verkozen tot meest ultieme Nederlandstalige zomerhit. Daarna belde 100%NL deejay Koen Hansen André van Duin op om te vragen of hij na 34 jaar een nieuwe versie van het nummer zou willen maken.
1 dag geleden
Rob Stenders stopt met zijn middagprogramma op NPO Radio 2. Dit meldt De Telegraaf. De presentator van Stenders Platenbonanza verlaat zijn huidige omroep Avrotros en verliest daarmee zijn uitzendplek. Geruchten gaan dat hij naar BNN-VARA gaat.
1 dag geleden
Het is inmiddels bijna twintig jaar geleden dat Diana Spencer, beter bekend als prinses Diana, om het leven kwam bij een tragisch auto-ongeluk in de Almatunnel in Parijs. In de documentaire ‘Diana: Onze Moeder’ praten haar zoons, de prinsen William en Harry, openhartig en vol trots over het leven van hun moeder.
1 dag geleden
Op televisie zijn nieuwe commercials voor DAB+ te zien. Dit keer is er voor een compleet andere opzet en zijn er geen playbackende deejays meer te zien. Daarnaast heeft is Jeroen Kijk in de Vegte de nieuwe voice-over.

Pagina's

Abonneren op radio.nl