radio.nl

889 nieuwsberichten gevonden
Kerst op Sublime met Jamie Cullum en Trijntje Oosterhuis
Radiozender Sublime zendt in deze decembermaand naast kersthits ook drie kerstspecials uit. Daarin vertellen Trijntje Oosterhuis, Jamie Cullum en Michelle David over hun favoriete kerstmuziek. Met presentator Jaap Brienen praten de artiesten onder andere over de kerstalbums die ze dit jaar uitbrengen.
1 uur
Uit het Media Archief: Er wordt geschoten in de studio
Radio.NL duikt vandaag in het Media Archief van 1984. Toen had Karel van de Graaf in zijn nieuwe wekelijkse talkshow een discussie met voor- en tegenstanders van het regime-Bouterse in Suriname. Maar dat liep helemaal uit de hand. Er werd live op tv gevochten en twee keer geschoten.
12 uur
Topradio alsnog gestart op FM in Brussel
Topradio is nu ook in Brussel op FM te ontvangen. Deze week heeft de commerciële dancezender een zender aangezet in de Belgische hoofdstad op 102.8 FM. Het is de 16e FM-frequentie voor Topradio.
15 uur
Gerard Ekdom: top 3 van Top 4000 zagen we niet aankomen
Volgens Radio 10-ochtenddeejay Gerard Ekdom heeft de Top 4000 dit jaar een verrassende top. Dit zegt hij in een interview met De Telegraaf. “We hebben een top drie die we niet zagen aankomen.” Vrijdag mag Ekdom de lijst openen. Ook presenteert hij de ‘Top 4000 Muziekquiz’ op SBS6.
17 uur
Coronacijfers niet meer standaard elke dag bij de NOS
De hoofdredactie van NOS Nieuws heeft deze week besloten om de coronacijfers niet meer standaard elke dag via een pushbericht te verspreiden. Ook worden ze niet meer dagelijks in de televisiejournaals vermeld. De reden daarvoor is dat de dagelijkse RIVM-cijfers de afgelopen weken sterk fluctueren.
20 uur
Jaaroverzichten 2020 bij de NOS op radio en tv
De NOS staat in de laatste week van december weer in het teken van de jaaroverzichten. Het begint met het "Oranje Jaaroverzicht 2020". Daarna volgens het "NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht 2020", het "NOS Journaal Jaaroverzicht 2020" en als laatste op de radio via NPO 3FM het "NOS op 3 Jaaroverzicht".
22 uur
Veranderingen in programmering BNR door corona
BNR Nieuwsradio heeft deze week een aantal wijzigingen doorgevoerd in de programmering vanwege bezuinigingen door corona. Zo is een deel van de eigen nieuwsbulletins vervangen door bulletins van het ANP. Daarnaast was afgelopen vrijdag de laatste uitzending van “Beurswatch” te horen.
23 uur
Veranderingen in programmering BNR, Jörgen Raymann weg
[Update] BNR Nieuwsradio heeft deze week een aantal wijzigingen doorgevoerd in de programmering vanwege bezuinigingen door corona. Zo is een deel van de eigen nieuwsbulletins vervangen door bulletins van het ANP. Daarnaast was afgelopen vrijdag de laatste uitzending van “Beurswatch” te horen.
23 uur
3,5 Miljoen Fransen zonder radio en tv door brand in zendmast
Ruim 3,5 miljoen Fransen in de regio Marseille zijn sinds dinsdagochtend verstoken van radio en tv via de ether. Ook netwerken van mobiele telefonie zijn verstoord. Oorzaak is brandstichting in de zendmast op de top van de Grande Etoile.
1 dag

Presentator en oud-voetballer Frank Kramer overleden
Voormalig presentator, sportcommentator en oud-voetballer Frank Kramer is op 73-jarige leeftijd overleden, zo meldt zijn familie. Afgelopen vrijdag werd Kramer op zijn eigen verjaardag onwel en moest meteen naar het ziekenhuis en raakte in coma. Woensdag is hij overleden.
1 dag
Beau van Erven Dorens maakt opnieuw special over daklozen
Beau van Erven Dorens maakte 4 jaar geleden het het programma 'The Amsterdam Project'. Hij gaf vijf daklozen een pinpas met daarop 10.000 euro en directe toegang tot de juiste hulpverlening. Beau en zijn team volgden en begeleidden de daklozen een jaar lang, in de hoop dat ze zich terug zouden kunnen vechten in de maatschappij.
1 dag
Humberto Tan keert terug op de late avond bij RTL 4
Vanaf het nieuwe jaar 2021 is Humberto Tan te zien op de zondagavond met Humberto, de weekend variant van de late avond talkshow van RTL. En in de sportzomer van 2021 zal hij de presentatie op werkdagen voor zijn rekening nemen.
1 dag
Zes uur cultuur op NPO Radio 1 vanuit Tivoli Vredenburg
NPO Radio 1 staat op 21 december zes uur lang in het teken van kunst en cultuur. Van 19:00 tot 01:00 uur bespreken Pieter van der Wielen, Jellie Brouwer, Atze de Vrieze en Elisabeth van Nimwegen het belang van kunst en cultuur in een samenleving, wat er is gebeurd het afgelopen jaar en hoe we met z’n allen het nieuwe jaar invaren.
1 dag
Backstreet Boys op 1 in Boy- en Girlband 25 van Decibel
Het nummer “Everybody (Backstreet’s Back)” van The Backstreet Boys staat op 1 in de Boy- & Girlband 25 van Radio Decibel. De lijst is zaterdagavond tussen 19 en 21 uur te horen op de regionale zender in de Randstad.
1 dag
The Passion trekt veertig dagen door Nederland
The Passion staat komend jaar (2021) in het teken van het thema: "Ik ben er voor jou". Presentatrice Anita Witzier zal op 1 april 2021 live verslag van de processie, die een nieuwe opzet krijgt. Want de processie met het iconische lichtgevende kruis trekt niet alleen door gaststad Roermond op Witte Donderdag, maar gedurende The Passion 40daagse voorafgaand aan The Passion ook door heel Nederland.
2 dagen

Pagina's

Abonneren op radio.nl