radio.nl

777 nieuwsberichten gevonden
Frankrijk: Avond van Fun Radio opnieuw op de schop
Opnieuw veranderingen in de avond bij de Franse dancezender Fun Radio. Na acht jaar valt het doek voor het liefdesprogramma “Lovin’ Fun.” Het programma trekt te weinig luisteraars en daarom kiest het radiostation voor een andere invulling.
11 uur
Deel Raad van Commissarissen L1 stapt op
Drie leden van Raad van Commissarissen (RvC) van de Limburgse omroep L1 stappen op. Per 1 augustus leggen zij hun functie neer. Hiermee hopen zij dat L1 een frisse start kan maken, na alle onrust van de afgelopen periode.
12 uur
Uit het media archief: Radio Paradijs vanaf de Noordzee
Radio.NL keert even kort terug naar 1981, inmiddels 40 jaar geleden. Op 26 juli startte Radio Paradijs op 1107 kHz met proefuitzendingen in de ether vanaf een schip op de Noordzee. En dat wist meteen heel Nederland. Nieuwslezer Joop van Zijl maakte hier melding van in het NOS journaal.
13 uur
Bas Smit voorlopig nog niet op Radio 538
Radio 538 kondigde bijna vier maanden geleden zeer groots aan dat ondernemer en influencer Bas Smit een uur lang radio zou gaan maken op Radio 538. Dat werd destijds toegezegd door Marc Adriani, Directeur Radio bij Talpa Network.
14 uur
Arrow Classic Rock op DAB+ alleen nog via MTVNL
Arrow Classic Rock is op DAB+ alleen nog te ontvangen via het netwerk van MTVNL op kanaal 7D. Afgelopen weekend zijn de uitzendingen via de regionale netwerken ‘Zuid NL’ (7A) en ‘Oost-Noord NL’ (6B) gestaakt.
15 uur
Fans boos: Vroege Vogels geschrapt voor Olympische Spelen
Fans van ‘Vroege Vogels’ zijn niet blij dat het NPO Radio 1-programma moet wijken voor de Olympische Spelen. Voor het eerst in 43 jaar houdt het zondagochtendprogramma dan ook een gedwongen zomerstop.
16 uur
Humberto twee weken op RTL4 vanuit Het Kurhaus
‘Humberto’ komt vanaf maandagavond twee weken vanuit Scheveningen in verband met de Olympische Spelen. Op het strand van Scheveningen worden veel sporters na thuiskomst opgevangen en medaillewinnaars gehuldigd. De talkshow is iedere doordeweekse avond rond 21.45 uur live vanuit Het Kurhaus te zien.
17 uur
Uit het media archief: Radio 538 zondag 26 jaar in de ether
Radio 538 is zondag precies 26 jaar in de ether te ontvangen. Op 25 juli 1995 om klokslag middernacht ging 538 “de lucht in” op 103FM. Toen alleen nog in een deel van Noord- en Midden Nederland te ontvangen. 10 Jaar later is Radio 538 in het grootste gedeelte van Nederland in de ether te ontvangen.
1 dag
Rick van Velthuysen: Ik had moeite om weg te gaan bij 538
Rick van Velthuysen is deze keer te gast in de eerste 2 afleveringen van het tweede seizoen van de media podcast ’De Broadcast’. De deejay van NPO Radio 2 praat uitgebreid met podcasthosts Peter Oostrom & Patrick van Denderen over zijn loopbaan, 40 jaar radio (en TV).
3 dagen

Edwin Evers ook de komende week op Radio Veronica
Edwin Evers is ook komende week nog een aantal dagen te horen als presentator van ‘De Bonanza’ op Radio Veronica. Sinds deze week vervangt hij Rob Stenders, die vanwege corona afwezig is. Omdat Stenders nog niet helemaal de oude is, blijft Evers langer.
3 dagen
Vrijdag is 80s Avond op NPO Radio 2
Deze vrijdag (23 juli) is het opnieuw tijd voor een thema-avond op NPO Radio 2. Dit keer staat deze in het teken van de 80s. Wouter van der Goes, Frank van 't Hof, Jeroen van Inkel en Simone Walraven draaien de hele avond de beste muziek uit dit decennium.
3 dagen
538 haalt Zomerspelen naar Nederland met locatie-uitzending
Frank Dane verhuist samen met een mobile radiostudio tijdens de Olympische Zomerspelen naar het 'TeamNL Olympic Festival' in Scheveningen. Live vanaf het sportstrand doet de ochtend-deejay met zijn team twee weken lang verslag van het internationale sportevenement en huldigingen van de Nederlandse medaillewinnaars.
3 dagen
Sublime verdubbelt zomerse muziek met Summertime Top 500
Sublime verlengt dit jaar haar zomerse hitlijst. In plaats van de Summertime 250 zendt het landelijke radiostation vanaf maandag (26 juli) de Summertime Top 500 uit. Een dubbele dosis zomerse muziek dus.
3 dagen
Wouter van der Goes presenteert het Top 40 hitdossier
Wouter van der Goes presenteert ook deze zomer klassiekers uit de Top 40 in 'Het Top 40 hitdossier'. Van maandag 26 juli tot en met donderdag 19 augustus blikt Wouter van der Goes tussen 18.00 en 20.00 uur op NPO Radio 2 terug op hitlijsten uit het verleden. Welke hits zijn we vergeten en welke parels brengen je gelijk terug naar toen?
3 dagen
Giel over komst Stenders bij Veronica: Iets te laat
Als Rob Stenders iets eerder had besloten om naar Radio Veronica de komen, dan was de kans groot geweest dat Giel Beelen was gebleven bij de zender. Voor Beelen, die eigenlijk de middagshow zou gaan presenteren, kwam die overstap ‘iets te laat’, zo zegt hij in de podcast ‘In Vorm’.
4 dagen

Pagina's

Abonneren op radio.nl