radio.nl

831 nieuwsberichten gevonden
BN'ers worden schaapsherder in nieuw SBS-programma
Bram Moszkowicz en Rachel Hazes zijn de eerste deelnemers die meedoen in het nieuwe programma 'Het hek van de dam'. In iedere aflevering gaan twee BN'ers de uitdaging aan. Ze trekken samen met een herder en zijn kudde schapen over de hei van Nederland.
1 uur
Frank en Rogier helpen noodlijdende bed and breakfasts
Frank Jansen (73) en Rogier Smit (44) gaan na hun vertrek bij SBS6 nu de komende drie jaar onder andere bed and breakfasts opknappen in hun eerst tv-programma bij RTL 4. Dus geen 'Paleis voor een prikkie' maar ‘Frank & Rogier Checken in’.
3 uur
Amp Radio Los Angeles haalt nieuwe ochtendshow uit Phoenix
De hitzender 97.1 Amp Radio (KAMP) in Los Angeles heeft met ingang van maandag (3 augustus) een nieuwe ochtendshow. Opmerkelijk is dat eigenaar Entercom voor de tweede stad van de VS niet gekozen heeft voor een eigen lokale ochtendshow, maar een ochtendshow uit Phoenix doorprikt.
22 uur
NOS maakte alternatieve uitzending Sail 2020
Vanwege de coronacrisis zijn er dit jaar geen tallships in de Amsterdamse haven. Sail 2020 gaat niet door. Ter compensatie maakt de NOS eenmalig het tv-programma 'Sail Away'. Daarin zijn de hoogtepunten te zien uit de laatste edities van het grootste nautische evenement van Nederland.
1 dag
Qmusic gestart met 30e opgave van Het Geluid
Qmusic is maandagochtend van start gegaan met de 30e opgave van het spelletje ‘Het Geluid’. De komende weken is voor veel luisteraars dat ook de vraag: wat is het? Wie het raadt kan daarbij veel geld verdienen.
1 dag
Rob Stenders: 3FM heeft het nadeel van de twijfel
Het altijd nog dalende marktaandeel van NPO 3FM komt mede door de steeds negatieve berichtgeving over de zender in de media. Dit stelde Rob Stenders afgelopen zaterdag in het programma van Eddy Keur op NH Radio. “3FM heeft ook wel het nadeel van de twijfel.”
1 dag
Zo nam Daniël Dekker afscheid van NPO Radio 2 (filmpjes)
Daniël Dekker was afgelopen zaterdag voor het laatst te horen op NPO Radio 2. Tijdens een live uitzending van ‘Muziekcafé’ vanuit 013 in Tilburg werd de deejay flink in het zonnetje gezet. Dekker was ruim 20 jaar lang te horen op Radio 2.
1 dag
‘De Mol blokkeerde op laatste moment Veronica-deal Stenders’
John de Mol heeft zelf op het laatste moment de komst van Rob Stenders naar Radio Veronica tegengehouden. Dit zegt Qmusic-zenderbaas Dave Minneboo in een interview met NRC. Minneboo was destijds directeur radio bij Talpa, waar ook Veronica onder valt.
2 dagen
Weekbereik radio herstelt zich: 538 weer boven de 3 miljoen
Nu Nederland steeds verder uit de lockdown gaat, beginnen ook de luistercijfers van de radiostations zich te herstellen. Radio 538 heeft bij de meest recente meting weer de magische grens van 3 miljoen luisteraars per week doorbroken.
3 dagen

Veronica Inside na de zomer weer van start op TV
Veronica Inside gaat na de zomer weer van start, wat betekent dat Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp vanaf vrijdag 11 september weer uitzendingen van 'Veronica Inside' met elkaar gaan maken.
3 dagen
Veronica Inside na de zomer weer van start
Veronica Inside gaat na de zomer weer van start, wat betekent dat Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp vanaf vrijdag 11 september weer uitzendingen van 'Veronica Inside' met elkaar gaan maken.
3 dagen
‘Bram Krikke en Tom van der Weerd van Slam naar Qmusic’
Bram Krikke en Tom van der Weerd verlaten Slam en gaan aan de slag bij Qmusic. Dit melden bronnen aan Radio.NL. Het duo zou daar vanaf komend najaar een programma in het weekend krijgen.
4 dagen
NPO Radio 1 krijgt interviewprogramma op zaterdagavond
NPO Radio 1 start vanaf 1 augustus met het nieuwe radioprogramma 'Moedig Voorwaarts'. Hierin praat interviewer Frénk van der Linden een uur lang met Nederlanders van naam en faam over een crisis die ze hebben doorgemaakt, en over hun geleerde lessen.
4 dagen
Radio Veronica gaat terug naar de jaren 80
Na een week lang ‘Back To The 70’s’ Top 770 gaat Radio Veronica aanstaande zaterdag 1 augustus verder met een speciale 80’s maand. Om klokslag 00.00 uur gaat het radiostation een maand lang ‘Back To The 80’s’ met ieder weekend het beste uit de jaren 80.
4 dagen
Satirisch programma Promenade terug op NPO3
Promenade is een satirisch televisieprogramma van de NTR. Het is een parodie op talkshows, met als gespreksleider Diederik Ebbinge en vaste gasten Eva Crutzen, Henry van Loon en Ton Kas.
4 dagen

Pagina's

Abonneren op radio.nl