radio.nl

891 nieuwsberichten gevonden
Meruelo Media koopt vierde radiozender in Los Angeles
Meruelo Media heeft in amper twee maanden haar radioportfolio in Los Angeles verdubbeld naar vier. Nadat in april de classic rockzender 95.5 KLOS werd gekocht, heet het mediabedrijf nu het Spaanstalige Radio Centro 93.9 (KXOS) overgenomen.
2 dagen
John de Mol ziet geen toekomst in 6 Inside en Albert Verlinde
John de Mol trekt de stekker uit 6 Inside. Het showbizzprogramma van Albert Verlinde, dat sinds het begin van dit jaar op SBS6 tussen 18.10 en 18.50 uur ’s avonds te zien is, moet stoppen. Het programma, waar dagelijks maar 100.000 mensen naar keken, krijgt ook geen tweede kans. De roddels van Albert Verlinde, Jan Versteegh en Patty Brard stoppen op 28 juni.
2 dagen
Slob heeft meer tijd nodig voor toekomstvisie publieke omroep
Het gaat langer duren dan gepland, maar de toekomstvisie van de publieke omroep gaat er komen. Dit verklaarde Minister Slob van Media vrijdag. “Er zijn soms eieren waar je wat langer op moet broeden, maar het gaat er komen. Ik ben stevig aan het werk."
2 dagen
Mattie & Marieke bespreken de hoogtepunten in podcast
Het ochtendshowduo van Qmusic komt vanaf deze week met een wekelijkse podcast. Samen met diverse andere mensen uit de show bespreken ze de afgelopen week en laten ze de hoogtepunten horen.
2 dagen
Eurosport blijft wedstrijden op Roland Garros uitzenden
Het grootste graveltoernooi ter wereld, Roland Garros is tot en met 2021 te zien bij Eurosport. Nederlandse tennisfans kunnen de komende drie jaar terecht bij het Home of Grand Slam Tennis om geen bal te missen van de Parijse Grand Slam via Eurosport.
2 dagen
Chantal Janzen geeft op pyjama party in Ziggo Dome
'Chantal Blijft Slapen' krijgt een vervolg op RTL 4, maar gaat wel verder onder een andere naam: 'Chantals Pyjama Party'. De tv-serie begint in september en wordt op 16 november afgesloten met een concert in de Ziggo Dome. Luisteraars kunnen daarvoor kaarten kopen maar blijven slapen is niet mogelijk.
2 dagen
Betere beeldkwaliteit voor lokale omroepen via KPN en Tele2
Lokale omroepen die zijn aangesloten op de MediaHub kunnen vanaf 1 juli gefaseerd overstappen op het nieuwe distributieformaat (SD Plus) bij KPN en Tele2. Met deze overstap zal de beeldkwaliteit van de televisiekanalen volgens NLPO aanzienlijk verbeteren.
2 dagen
Landelijke intocht Sinterklaas in Apeldoorn live op tv
De landelijke intocht van Sinterklaas vindt dit jaar plaats in de gemeente Apeldoorn. Op zaterdag 16 november zal de burgemeester de Goedheiligman en de zwarte pieten verwelkomen in de stad op de Veluwe. De NTR doet rechtstreeks verslag van de intocht. In welke haven met de grote stoomboot wordt aangemeerd heeft de omroep niet bekendgemaakt.
2 dagen
Luuk Ikink en Humberto Tan samen in nieuwe spelshow
Wat betekent de Gelderse uitdrukking 'snoetenspek'? Waar ligt het land van Maas en Waal dat bezongen werd door Boudewijn de Groot? En wist je dat een Eierbal een echte Groningse snack is? In het nieuwe programma ‘Ondertussen in Nederland’ testen Humberto Tan en Luuk Ikink de kennis van Nederlanders over gebeurtenissen, feiten en gebruiken.
2 dagen

Coen & Sander maken middagshow vanaf Drielandenpunt
De Coen & Sander Show op Radio 538 gaat internationaal. Op donderdag 13 juni presenteren Coen Swijnenberg en Sander Lantinga hun middagshow vanaf het Drielandenpunt bij Vaals. Het is de bedoeling dat elk uur uit een ander land uitgezonden gaat worden.
3 dagen
Het Oog scoort allerhoogste marktaandeel van de Nederlandse radio
Het NPO Radio 1-programma 'Met het Oog op Morgen' scoort het allerhoogste marktaandeel van de Nederlandse radio. In de periode maart-april 2019 bedroeg het marktaandeel 42,4%, zo blijkt uit cijfers van het Nationaal Luister Onderzoek (NLO).
3 dagen
Bram Krikke wordt ook presentator bij PowNed
Bram Krikke, deejay bij Slam, krijgt een nieuwe job. Krikke gaat voor de publieke omroep Powned aan de slag. De deejay gaat samen met presentator Dennis Schouten een programma over onrecht presenteren. PowNed zoekt nog kandidaten hiervoor.
3 dagen
Beeld en Geluid laat zich horen met honderd jaar radio
Radio is springlevend. Dat is de boodschap die 'Beeld en Geluid' dit jaar wil uitdragen, in aanloop naar de honderdste verjaardag van de radio in Nederland op 6 november 2019. Met een grootse radiocollectie laat 'Beeld en Geluid' de relevantie van het medium door de jaren heen zien én horen tijdens diverse festiviteiten die zich in het najaar van 2019 afspelen.
3 dagen
Uitslapen nog steeds lastig voor Edwin Evers
Lekker lang in bed blijven liggen is nog steeds lastig voor Edwin Evers. Vijf maanden nadat hij stopte met de dagelijkse ochtendshow op Radio 538 zit het vroeg wakker worden er nog steeds ingebakken. “Het zit wel nog in mijn systeem”, aldus Evers in 6Inside.
4 dagen
Luistercijfers 20-49 jaar: Radio 538 blijft het populairst
Ondanks dat Radio 538 haar overall marktleiderschap is kwijtgeraakt aan NPO Radio 2 en het vertrek van Evers, blijft de commerciële radiozender aan kop in de voor adverteerders belangrijkste doelgroep 20-49 jaar. Dit blijkt uit analyse van de luistercijfers door Radio.NL.
4 dagen

Pagina's

Abonneren op radio.nl