radio.nl

1003 nieuwsberichten gevonden
Jeroen Kijk in de Vegte draagt stokje over aan Emmely de Wilt
Jeroen Kijk in de Vegte stopt met het presenteren van het NPO Radio 2 programma Bureau Kijk in de Vegte. Vanaf 5 januari zal Emmely de Wilt de presentatie overnemen tussen 12.00 - 14.00 uur op NPO Radio 2 en zal het programma voortaan doorgaan onder de naam Bureau De Wilt.
6 uur
De Grootste Kerstboom brandt weer in IJsselstein
Hij brandt weer. De Gerbrandytoren in IJsselstein / Lopik (375 meter hoog) is zaterdagavond om 20.00 uur dankzij de Stichting Kerstboom voor de 21e keer weer omgetoverd tot 'de grootste kerstboom ter wereld'. In de 'Grootste kerstboom ter wereld' op de Gerbrandytoren in IJsselstein hangen maar liefst 120 sterke ledlampen
1 dag
Queen weer op 1 in Top 2000, Danny Vera hoogste nieuwe ooit
Danny Vera is met Roller Coaster de hoogste nieuwe binnenkomer ooit in de NPO Radio 2 Top 2000. Vera komt binnen op de vierde plaats. Nummer 1 is dit jaar wederom Bohemian Rhapsody van Queen. De klassieker voert de ‘lijst der lijsten’ voor de zeventiende keer aan. Hotel California van Eagles staat op de tweede plek en Piano Man van Billy Joel op 3.
1 dag
Social Deal wint Loden Radioleeuw 2019
Het bedrijf Social Deal heeft de Loden Radioleeuw, de prijs voor het meest irritante radiospotje van Nederland, gewonnen. Dat werd zaterdagmiddag bekendgemaakt in het programma Radar op NPO Radio 1. Reisorganisatie NRV eindigde op een tweede plek, Kruidvat werd derde.
1 dag
Qmusic trekt met kerstbus het land in
Qmusic trekt vijf dagen lang met een speciale kerstbus door het land. Vanaf maandag 16 december trekt de ‘Q-christmas bus’ om mensen een onvergetelijke kerst te bezorgen. Iemnd opgeven kan vanaf nu via de website van Qmusic.
1 dag
Nicolette van Dam wint Sky Christmas Tree For Charity
Nicolette van Dam heeft samen met Bas Smit het Sky Radio’s goede doelen-event 'Christmas Tree For Charity' gewonnen. Juryleden Maik de Boer en Anouk Smulders verkozen de kerstboom tijdens de elfde editie tot de best versierde kerstboom.
2 dagen
VHU Europe verliest kort geding tegen NPO over jingles 3FM
VHU Europe heeft het kort geding tegen de NPO over de nieuwe aanbesteding van de productie van de nieuwe audiovormgeving van 3FM verloren. De NPO heeft deze gegund aan concurrent Top Format. Dit tot groot ongenoegen van VHU Europe.
2 dagen
Stembussen voor Gouden RadioRing binnenkort weer open
Het is bijna zover. Binnenkort gaan de stembussen weer open voor de Gouden RadioRing. Dan kan er weer gestemd worden op jouw favoriete radiopresentator / presentatrice en natuurlijk op het beste radioprogramma van 2019.
2 dagen
Stembussen voor Gouden RadioRing 6 januari open
Het is bijna zover. Binnenkort gaan de stembussen weer open voor de Gouden RadioRing. Dan kan er weer gestemd worden op jouw favoriete radiopresentator / presentatrice en natuurlijk op het beste radioprogramma van 2019.
2 dagen

Radiozender moet elanden langs snelweg verjagen
In Noorwegen overweegt Nye Veier, vergelijkbaar met Rijkswaterstaat in Nederland, om radio in te zetten om elanden te verjagen. Op de nieuwe snelweg tussen Arendal en Tvedestrand zijn in twee maanden tijd al vijf elanden aangereden, hetgeen voor levensgevaarlijke situaties zorgt.
2 dagen
Facebook in hoger beroep over bitcoinreclames
Facebook maakte vrijdag bekend dat het in hoger beroep gaat tegen een vonnis over nepadvertenties voor bitcoinproducten. Volgens FB roept het vonnis vragen op: "Zo moeten we bijvoorbeeld bij het filteren ook naar de landing pages op andere websites kijken, terwijl deze niet onder onze controle staan."
2 dagen
Schorsing Radio 538 deejay Daniel Lippens duurt een week
Radio 538 deejay Daniel Lippens is komende week weer te horen op Radio 538. De deejay werd maar een week geschorst vanwege zijn dollemansrit langs de grachten van Amsterdam. De deejay heeft inmiddels ook een opfriscursus gehad bij een rijinstructeur vanwege zijn roekeloos rijgedrag.
2 dagen
Gerard Ekdom maakt eigen kerstkaarten
Gerard Ekdom belandt dit jaar wellicht op de deurmat van diverse Nederlanders. De ochtenddeejay van Radio 10 is groot kerstliefhebber en heeft nu zijn eigen kerstkaarten gemaakt om iedereen fijne feestdagen toe te wensen. Verschillende kerstoutfits en winterse landschappen komen voorbij op de vijf kerstkiekjes die met een knipoog zijn gemaakt.
2 dagen
Groeiend aantal Nederlanders wil van tv-abonnement af
Een compleet tv-abonnement afnemen is niet meer populair. Steeds meer Nederlanders willen iets anders. Uit onderzoek van Telecompaper Consumer Insights-panel blijkt dat inmiddels vijf procent van de Nederlanders wil stoppen met een traditionele tv-abonnement en acht procent over meer dan twee jaar.
2 dagen
Amber Kortzorg is nieuwe presentatrice van Kassa
Amber Kortzorg wordt vanaf 2020 de nieuwe presentator van BnnVara’s consumentenprogramma Kassa. Ze vervangt Brecht van Hulten, die het tv-programma de afgelopen negen jaar presenteerde. Ook het vaste programmaonderdeel De Kassa Belbus krijgt een nieuwe presentator. Sahil Amar Aïssa.
3 dagen

Pagina's

Abonneren op radio.nl