radio.nl

1009 nieuwsberichten gevonden
Veiling 4 regionale FM-kavels start 4 februari
De veilingprocedure van de vier braakliggende regionale FM-kavels wordt alsnog hervat. Agentschap Telecom (AT) heeft de aanvragen beoordeeld en voor elk kavel zijn meerdere aanvragen ontvangen die aan de veilingregeling voldoen. Daarom gaat er dinsdag 4 februari geveild worden.
11 uur
Gouden RadioRing Gerard Ekdom gestolen
Bram Krikke en Tom van der Weerd van het radioprogramma Club Ondersteboven op Slam hebben een Gouden RadioRing van Radio 10 deejay Gerard Ekdom in handen. Tijdens een 'interview', waar Gerard Ekdom verteld over zijn prijzen, werd de nietsvermoedende radio-deejay namelijk overvallen.
12 uur
Bureauvijftig neemt TV-zender ONS over
Bureauvijftig, het creatieve bureau dat gespecialiseerd is in ouderenmarketing, heeft TV-zender ONS overgenomen van Just Media Group. Door de overname kan Bureauvijftig de kennis van de 50+ doelgroep nog beter inzetten om deze kansrijke, groeiende groep consumenten nog beter te bereiken en te voorzien van een interessant media-aanbod.
15 uur
Oud Avro-deejay blijft vastzitten voor mensenhandel
Voormalig Avro-deejay Romeo A. (64) mag nog een tijdje achter de tralies blijven zitten. De rechter verdenkt hem, samen met Nico L, nog steeds van het ronselen en aanzetten tot prostitutie van (deels) minderjarige jongens. Ze hebben volgens de rechter een escortservice gerund vanuit twee flats in Utrecht.
18 uur
Ster maakt laatste kwartaalwinnaars Ster Gouden Loeki bekend
De strijd om Ster Gouden Loeki 2019 gaat verder. Donderdag was de laatste bekendmaking van de kwartaalwinnaars van het vierde kwartaal van 2019. Én deze keer is het extra bijzonder. De Ster Gouden Loeki viert namelijk haar 25 jarig jubileum.
20 uur
NPO2 start met vierde seizoen van Gort over de Grens
Wijnkenner en presentator Ilja Gort neemt de kijker in het vierde seizoen van Gort over de Grens mee terug naar Spanje, op zoek naar de Spaanse passie. Ook het nieuwe seizoen staat bol van verrassende ontmoetingen en prachtige bekende én onbekende plekken.
21 uur
Radioprogramma Goudmijn viert 25-jarig jubileum
Goudmijn bestaat 25 jaar. Dit viert het NPO Radio 5-programma komende zondag met een live uitzending vanuit theater City of Wesopa in Weesp. Onder andere Hans de Booij, Thomas van Luyn, Peter van Bruggen, Henk-Jan Smits en Michelle David & The Gospel Sessions komen langs.
22 uur
Talpa Network tevreden met luistercijfers over 2019
Het gezamenlijk marktaandeel van de radiozenders van Talpa Network (in de doelgroep 20-49 jaar) is gestegen van 41,1% in 2018 naar 42,2% in 2019. Radio 538, Sky Radio, Radio 10 en Radio Veronica bereiken samen wekelijks 7,1 miljoen unieke luisteraars zo blijkt uit de cijfers van NLO/GfK.
1 dag
Vastgoedmagnaat beboet voor mishandeling presentator BnnVara
De Nijmeegse vastgoedmagnaat Ton H. is door de rechtbank veroordeeld tot een boete van 1250 euro. Hij kreeg deze voor het mishandelen van BnnVara-presentator Tim Hofman en zijn cameraman. Ook zijn zoon krijgt een taakstraf van 180 uur. Daarvan is 80 uur voorwaardelijk.
1 dag

Nog een late-late night talkshow op NPO 1
NPO1 krijgt nog een late-late night talkshow. Vanaf vrijdag 7 februari presenteert Renze Klamer de nieuwe late-late night talkshow 'Laat op Vrijdag'. Net na middernacht luidt Renze het weekend in. 'Laat op Vrijdag' is zes weken lang op vrijdag rond 00.15 uur te zien.
1 dag
Onrust bij de VRT na ontslag topman
Bij de Vlaamse publieke omroep VRT is intern flinke onrust ontstaan nadat de regering maandag besloot om topman Paul Lembrechts te ontslaan. Het gedwongen vertrek van de gedelegeerd bestuurder komt na een interne machtsstrijd. Leo Hellemans neemt zijn taken tijdelijk over.
1 dag
Sensuele film Fifty shades freed op 13 februari bij Net5
TV-zender Net 5 zal vanaf donderdag 30 januari drie weken lang de Fifty shades films uitzenden, waarbij het derde deel 'Fifty shades freed' voor het eerst te zien is op televisie op donderdag 13 februari.
1 dag
NPO Radio 4 presentator Ab Nieuwdorp maakt podcast Fit op 4
AvroTros-presentator Ab Nieuwdorp maakt niet alleen radio op NPO Radio 4. Hij is deze week met een nieuw seizoen gestart van de podcast 'Fit op 4'.
1 dag
Ruud de Wild hekelt stemoproepjes van collega deejays
Ruud de Wild wil dat collega deejays gaan stoppen met hun luisteraars op te roepen om te stemmen op de Gouden RadioRing en de bijbehorende RadioSterren. De Wild noemt dat 'bedelen voor een prijs', en dat is niet meer van deze tijd.
1 dag
Arrow Classic Rock terug op DAB+
Arrow Classic Rock is na ruim 2 jaar weer terug op DAB+. Het rockstation is via de regionale netwerken in het zuiden en oosten/noorden van het land te ontvangen.
2 dagen

Pagina's

Abonneren op radio.nl