Media Magazine

215 nieuwsberichten gevonden
Ziggo Sport verwerft uitzendrechten Franse Ligue 1
Ziggo Sport gaat vanaf komend voetbalseizoenuitgebreid aandacht besteden aan de Franse voetbalcompetitie; de Ligue 1. De zender slaagde erin om Het bericht Ziggo Sport verwerft uitzendrechten Franse Ligue 1 verscheen eerst op MediaMagazine.
13 uur
Haaglanden Voetbal en Den Haag FM slaan handen ineen
Lokale omroep Den Haag FM gaat, met ingang van het aanstaande sportseizoen, op haar tv-kanaal drie nieuwe voetbalprogramma’s uitzenden. Dat Het bericht Haaglanden Voetbal en Den Haag FM slaan handen ineen verscheen eerst op MediaMagazine.
14 uur
Sublime in het teken van de Sublime Summertime Top 500
Radiozender Sublime staat deze week in het teken van de Sublime Summertime Top 500. De lijst is de hele week Het bericht Sublime in het teken van de Sublime Summertime Top 500 verscheen eerst op MediaMagazine.
16 uur
Olympische Spelen uitgebreid te volgen via radio, tv en Internet
De Olympische Spelen gaan vrijdag officieel van start en zijn de komende weken uitgebreid te volgen via radio, televisie en Het bericht Olympische Spelen uitgebreid te volgen via radio, tv en Internet verscheen eerst op MediaMagazine.
4 dagen
Conference League: FC Drita-Feyenoord live op radio en tv
Donderdagavond speelt Feyenoord haar eerste wedstrijd in de Conference League tegen FC Drita. De wedstrijd is live te volgen via Het bericht Conference League: FC Drita-Feyenoord live op radio en tv verscheen eerst op MediaMagazine.
5 dagen
Documentaire ‘FC Utrecht No Guts, No Glory’ te zien op Videoland
Op streamingdienst Videoland is vanaf nu de documentaireserie ‘FC Utrecht No Guts, No Glory’. De serie gaat over de Utrechtse Het bericht Documentaire ‘FC Utrecht No Guts, No Glory’ te zien op Videoland verscheen eerst op MediaMagazine.
6 dagen
Marcel Beerthuizen nieuwe directeur van Ziggo Sport
Per 1 september start Marcel Beerthuizen in de functie van directeur Ziggo Sport. Marcel is de opvolger van Will Moerer, Het bericht Marcel Beerthuizen nieuwe directeur van Ziggo Sport verscheen eerst op MediaMagazine.
6 dagen
Ziggo: ESPN UHD alleen via Mediabox Next
Ziggo gaat het nieuwe kanaal ESPN UHD alleen doorgeven aan klanten die beschikken over een abonnement op ESPN en een Het bericht Ziggo: ESPN UHD alleen via Mediabox Next verscheen eerst op MediaMagazine.
6 dagen
Voorronde Champions League: PSV – Galatasaray live op radio en tv
Woensdagavond speelt PSV de eerste wedstrijd in de tweede voorronde van de Champions League. De wedstrijd is live te volgen Het bericht Voorronde Champions League: PSV – Galatasaray live op radio en tv verscheen eerst op MediaMagazine.
6 dagen

Luistercijfers: NPO Radio 2 blijft marktleider in mei-juni
Ook in de luisterperiode mei-juni 2021 blijft NPO Radio 2 de best beluisterde radiozender van Nederland. Dit blijkt uit de Het bericht Luistercijfers: NPO Radio 2 blijft marktleider in mei-juni verscheen eerst op MediaMagazine.
6 dagen
Ziggo: Regio Utrecht maakt overstap naar digitale radio
Ziggo heeft per vandaag het analoge radiosignaal in de regio Utrecht uitgeschakeld. Vanaf nu kan er alleen nog digitaal naar Het bericht Ziggo: Regio Utrecht maakt overstap naar digitale radio verscheen eerst op MediaMagazine.
6 dagen
Girlpower Radio nieuwe hoofdsponsor ADO Den Haag Vrouwen
ADO Den Haag Vrouwen heeft in GirlPower Radio een nieuwe hoofdsponsor gevonden voor het seizoen 2021-2022. De Haagse radiozender zal Het bericht Girlpower Radio nieuwe hoofdsponsor ADO Den Haag Vrouwen verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Kermis FM weer van start en landelijk te horen via DAB+
Vrijdag is Kermis FM van start gegaan met haar uitzendingen vanaf de Tilburgse Kermis. De radiozender is 10 dagen lang Het bericht Kermis FM weer van start en landelijk te horen via DAB+ verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Nieuwe programmering voor Polderpop Radio
Vanaf zaterdag 17 juli breidt Polderpop Radio haar programmering verder uit. De radiozender is te beluisteren in de regio Eindhoven Het bericht Nieuwe programmering voor Polderpop Radio verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
“Helft van Nederlandse huishoudens heeft glasvezel”
Inmiddels heeft de helft van de Nederlandse huishoudens een aansluiting op een glasvezelnetwerk. Deze week werd in de provincie Overijssel Het bericht “Helft van Nederlandse huishoudens heeft glasvezel” verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Misdaadverslaggever Peter R. de Vries (64) overleden
Misdaadverslaggever Peter R. de Vries is overleden. De misdaadverslaggever raakte vorige week dinsdagavond zwaargewond toen hij werd beschoten in de Het bericht Misdaadverslaggever Peter R. de Vries (64) overleden verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Ziggo breidt digitale radiopakket uit in regio Den Haag
In de regio Den Haag is de commerciële radiozender Amor FM toegevoegd aan het digitale radiopakket van Ziggo. Amor FM Het bericht Ziggo breidt digitale radiopakket uit in regio Den Haag verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
L1 ingeschakeld als calamiteitenzender vanwege wateroverlast
De Veiligheidsregio Zuid-Limburg heeft regionale omroep L1 Limburg ingeschakeld als calamiteitenzender. Dit bericht Stichting RPO, de overkoepelende organisatie voor regionale Het bericht L1 ingeschakeld als calamiteitenzender vanwege wateroverlast verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week

Piratencultuur nu onderdeel Immaterieel Erfgoed
De ‘Cultuur van de Piratenmuziek’ is nu officieel bijgeschreven in de Inventaris Immaterieel Erfgoed Nederland. Dit heeft Kenniscentrum Immaterieel Erfgoed Het bericht Piratencultuur nu onderdeel Immaterieel Erfgoed verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Lokale omroep Dtv ontvangt Keurmerk Nederlandse Streekomroepen
Lokale omroep Dtv Oss-Bernheze/Uden heeft het Keurmerk Nederlandse Streekomroepen gekregen. Het certificaat werd uitgereikt door de stichting Nederlandse Lokale Publieke Het bericht Lokale omroep Dtv ontvangt Keurmerk Nederlandse Streekomroepen verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Golf: The Open live op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal
Het golftoernooi The Open is tot en met zondag uitgebreid te zien via Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal. The Het bericht Golf: The Open live op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Ferry Maat’s Soulshow ook te beluisteren via NH Gooi Radio
Vanaf nu is iedere vrijdagavond tussen zes en acht uur de Soulshow van Ferry Maat te beluisteren op NH Gooi Het bericht Ferry Maat’s Soulshow ook te beluisteren via NH Gooi Radio verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Kermis FM dit jaar landelijk te horen via DAB+
Vanaf 16 juli zendt evenementenzender Kermis FM weer uit vanaf de Tilburgse Kermis. De radiozender is in vrijwel heel Nederland Het bericht Kermis FM dit jaar landelijk te horen via DAB+ verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Ziggo gaat Mediabox Next uitbreiden met Youtube Kids
Ziggo gaat de Mediabox Next binnenkort uitbreiden met de app Youtube Kids. De app komt deze maand nog beschikbaar. Youtube Het bericht Ziggo gaat Mediabox Next uitbreiden met Youtube Kids verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Wereld Natuur Fonds nieuwe partner 3FM Serious Request
Het Wereld Natuur Fonds (WWF) is de nieuwe partner van 3FM Serious Request. Dit is vandaag bekend gemaakt. Goede doel Het bericht Wereld Natuur Fonds nieuwe partner 3FM Serious Request verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Ziggo gaat in meer regio’s het analoge radiosignaal uitschakelen
Vanaf dinsdag 17 augustus gaat Ziggo het analoge radiosignaal in meer regio’s in Nederland uitschakelen. Per 17 augustus wordt het Het bericht Ziggo gaat in meer regio’s het analoge radiosignaal uitschakelen verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
ESPN brengt de komende periode veel voetbal op de buis
In augustus beginnen de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie pas weer maar tot die tijd heeft ESPN ook een groot Het bericht ESPN brengt de komende periode veel voetbal op de buis verscheen eerst op MediaMagazine.
2 weken

Stembussen voor de Sublime Summertime Top 500 geopend
Vanaf 26 juli is de Sublime Summertime Top 500 te horen op Sublime. De stembussen voor de zomerse hitlijst zijn Het bericht Stembussen voor de Sublime Summertime Top 500 geopend verscheen eerst op MediaMagazine.
2 weken
T-Mobile en Open Dutch Fiber gaan glasvezel aanleggen in Haarlem
T-Mobile Nederland en Open Dutch Fiber gaan internet via glasvezel aanbieden aan circa 28.000 huishoudens in Haarlem. Startsein Het startsein Het bericht T-Mobile en Open Dutch Fiber gaan glasvezel aanleggen in Haarlem verscheen eerst op MediaMagazine.
2 weken
Nieuw seizoen van ‘De slimste mens’ van start op NPO 2
Vanaf maandag 12 juli is kennisquiz ‘De slimste mens’ weer te zien bij de KRO-NCRV op NPO 2. 18e seizoen Het bericht Nieuw seizoen van ‘De slimste mens’ van start op NPO 2 verscheen eerst op MediaMagazine.
2 weken

Pagina's

Abonneren op Media Magazine