Media Magazine

219 nieuwsberichten gevonden
Joyne: Canal+ Luxembourg betaalde 80.000 euro voor klanten
Canal+ Luxembourg betaalde in totaal 80.000 euro voor de overname van het klantenbestand, het woordmerk en de domeinnaam van Joyne.5000 Het bericht Joyne: Canal+ Luxembourg betaalde 80.000 euro voor klanten verscheen eerst op MediaMagazine.
1 uur
KPN breidt aanbod HD-zenders uit bij Interactieve Televisie
KPN heeft sinds kort een aantal televisiezenders opgewaardeerd naar HD-kwaliteit bij haar dienst Interactieve Televisie. HD-kwaliteit De televisiezenders Crime Investigation Het bericht KPN breidt aanbod HD-zenders uit bij Interactieve Televisie verscheen eerst op MediaMagazine.
1 dag
DELTA Fiber start uitrol nieuwste generatie glasvezel
DELTA Fiber stapt over naar de nieuwste technologie voor glasvezel. Het bedrijf maakt het mogelijk om Nederlands hoogste internetsnelheden te Het bericht DELTA Fiber start uitrol nieuwste generatie glasvezel verscheen eerst op MediaMagazine.
1 dag
ACM: uitrol van glasvezel maakt sterke ontwikkeling door
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) ziet een positieve trend in de Nederlandse markt van glasvezel, waarbij de uitrol aanzienlijk Het bericht ACM: uitrol van glasvezel maakt sterke ontwikkeling door verscheen eerst op MediaMagazine.
1 dag
Ziggo breidt gigabit-internet uit naar Zwolle
Per vandaag kan ook in de gemeente Zwolle gebruik worden gemaakt van gigabit-internet van Ziggo. In totaal gaat het om Het bericht Ziggo breidt gigabit-internet uit naar Zwolle verscheen eerst op MediaMagazine.
1 dag
Radiozenders regionale omroepen nemen deel aan Radioplayer
De radiozenders van de publieke regionale omroepen maken vanaf nu ook deel uit van Radioplayer Worldwide. Dit bericht de Stichting Het bericht Radiozenders regionale omroepen nemen deel aan Radioplayer verscheen eerst op MediaMagazine.
3 dagen
Radioreclamebestedingen stijgen in eerste kwartaal 2021
De totale netto radioreclamebestedingen in het eerste kwartaal van 2021 stijgen met 2,3% tot 36 miljoen euro. Dit bericht het Het bericht Radioreclamebestedingen stijgen in eerste kwartaal 2021 verscheen eerst op MediaMagazine.
3 dagen
NOS en Discovery sluiten nieuwe overeenkomst Olympische Spelen
De Olympische Spelen blijven de komende jaren op dezelfde, vertrouwde manier te zien bij de NOS en Discovery / Eurosport. Het bericht NOS en Discovery sluiten nieuwe overeenkomst Olympische Spelen verscheen eerst op MediaMagazine.
3 dagen
Comedy Central Extra, ONS en OUTtv in de digitale etalage
In de maand mei staan onder andere de televisiezenders ONS, Comedy Central Extra en OUTtv in de digitale etalage als Het bericht Comedy Central Extra, ONS en OUTtv in de digitale etalage verscheen eerst op MediaMagazine.
3 dagen

Consumentenbond: Freedom Internet beste alles-in-1-provider
Freedom Internet DSL is volgens het testpanel van de Consumentenbond de beste alles-in-1-provider van Nederland in het eerste kwartaal van Het bericht Consumentenbond: Freedom Internet beste alles-in-1-provider verscheen eerst op MediaMagazine.
3 dagen
Canal Digitaal filmzender FilmBox aanbieden
Vanaf 4 mei ontvangen alle satelliet-klanten van Canal Digitaal een nieuw filmkanaal: FilmBox. Filmbox is eigendom van SPI International. Exclusief Het bericht Canal Digitaal filmzender FilmBox aanbieden verscheen eerst op MediaMagazine.
4 dagen
Ziggo breidt Replay TV uit met regionale omroepen
Ziggo breidt per vandaag, maandag 3 mei, de kijkmogelijkheden van de regionale omroepen verder uit met Replay TV. Uitbreiding Voor Het bericht Ziggo breidt Replay TV uit met regionale omroepen verscheen eerst op MediaMagazine.
4 dagen
NEP The Netherlands neemt Stoneroos over
NEP The Netherlands (NEP) heeft per vandaag Stoneroos overgenomen. De transactie, waarbij 100% van de aandelen Stoneroos is overgedragen aan Het bericht NEP The Netherlands neemt Stoneroos over verscheen eerst op MediaMagazine.
4 dagen
KPN: Abonnementsprijzen stijgen gemiddeld 1,50 euro per maand
Vanaf 1 juli voert KPN enkele prijswijzigingen door. Per 1 juli zullen de prijzen van internet abonnementen gemiddeld met €1,50 Het bericht KPN: Abonnementsprijzen stijgen gemiddeld 1,50 euro per maand verscheen eerst op MediaMagazine.
4 dagen
Kampioenswedstrijd Ajax toch te zien via hoofdkanaal ESPN
Ajax – FC Emmen is morgen live te zien op het eerste kanaal van ESPN. De Amsterdammers hebben aan een Het bericht Kampioenswedstrijd Ajax toch te zien via hoofdkanaal ESPN verscheen eerst op MediaMagazine.
6 dagen
Hallokids Radio begonnen met uitzendingen via Internet
Vandaag zijn de uitzendingen van Hallokids Radio van start gegaan via Internet. De zender brengt een mix van hedendaagse popmuziek Het bericht Hallokids Radio begonnen met uitzendingen via Internet verscheen eerst op MediaMagazine.
6 dagen
Veranderingen bij lokale omroepen in Apeldoorn en Deventer
Bij zowel de lokale omroep van Apeldoorn als van Deventer zijn per vandaag veranderingen doorgevoerd. Apeldoorn In Apeldoorn is RTV Het bericht Veranderingen bij lokale omroepen in Apeldoorn en Deventer verscheen eerst op MediaMagazine.
6 dagen
Martin Sterken krijgt programma op Radio Team FM
Martin Sterken presenteert vanaf nu elke zaterdagmiddag van 16.00 – 18.00 uur ‘Martin’s MuziekMix’ op Radio Team FM. Sterken is Het bericht Martin Sterken krijgt programma op Radio Team FM verscheen eerst op MediaMagazine.
6 dagen

Radio Rijnmond op Bevrijdingsdag omgedoopt tot Radio Freedom
Radio Rijnmond is op woensdag 5 mei, Bevrijdingsdag, voor één keer omgedoopt tot Radio Freedom. “We vieren de vrijheid en Het bericht Radio Rijnmond op Bevrijdingsdag omgedoopt tot Radio Freedom verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Negen lokale omroepen genomineerd voor de titel Omroep van het Jaar
De negen genomineerden lokale omroepen voor de titel Omroep van het Jaar 2021 zijn bekendgemaakt. Lokaal Toereikend Media-Aanbod De omroepen Het bericht Negen lokale omroepen genomineerd voor de titel Omroep van het Jaar verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Ziggo komt met nieuwe software voor Mediabox Next
Ziggo komt met nieuwe software voor haar digitale ontvanger Mediabox Next. De software-update bevat een aantal verbeteringen. Verbeteringen In de Het bericht Ziggo komt met nieuwe software voor Mediabox Next verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Lauren Verster nieuwe juryvoorzitter van de Lokale Media Awards
Programmaakster en presentatrice Lauren Verster is de nieuwe juryvoorzitter van de Lokale Media Awards. Ook is de jury verder versterkt Het bericht Lauren Verster nieuwe juryvoorzitter van de Lokale Media Awards verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Radioshow Foo Fighters te horen op KINK DNA Classics
Vanaf 2 mei is elke week de radioshow Foo Fighters Radio van rockband Foo Fighters te horen op KINK DNA Het bericht Radioshow Foo Fighters te horen op KINK DNA Classics verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Overeenkomst ProRail en Cellnex: beter mobiel bereik op het spoor
ProRail heeft een contract afgesloten met zendmastenbedrijf Cellnex. Het contract zorgt er onder meer voor dat het mobiele bereik op Het bericht Overeenkomst ProRail en Cellnex: beter mobiel bereik op het spoor verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Raad voor Cultuur en Commissariaat positief over nieuwe omroepen
Zowel het Commissariaat voor de Media als de Raad voor Cultuur zijn positief over de twee nieuwe omroepen in het Het bericht Raad voor Cultuur en Commissariaat positief over nieuwe omroepen verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Discovery Science is ‘zender van de maand’ bij KPN
In de maand mei is Discovery Science de zogenaamde zender van de maand bij KPN. De televisiezender is voor iedereen Het bericht Discovery Science is ‘zender van de maand’ bij KPN verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Ziggo stopt analoge radio in regio’s Alphen aan den Rijn en Sneek
Afgelopen nacht is Ziggo gestopt met het aanbieden van het analoge radiosignaal in de regio’s Alphen aan den Rijn en Het bericht Ziggo stopt analoge radio in regio’s Alphen aan den Rijn en Sneek verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week

Samenwerking lokale omroepen, regionale omroepen en NOS van start
Op maandag 3 mei gaat de eerste groep van 40 extra journalisten aan de slag bij de lokale en regionale Het bericht Samenwerking lokale omroepen, regionale omroepen en NOS van start verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
NOS.nl en de NOS-app zijn vernieuwd
De website en app van de NOS zijn in een nieuw jasje gestoken. “Met nieuwe functionaliteiten en een betere gebruikservaring”, Het bericht NOS.nl en de NOS-app zijn vernieuwd verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Klanten KPN kunnen Songfestival volgen met Dolby Atmos geluid
Klanten van KPN met Interactieve Televisie en de juiste ontvanger kunnen het Eurovisie Songfestival volgen met Dolby Atmos geluid. Eurovisie Het bericht Klanten KPN kunnen Songfestival volgen met Dolby Atmos geluid verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week

Pagina's

Abonneren op Media Magazine