Media Magazine

320 nieuwsberichten gevonden
192TV en GINX Esports TV in de digitale etalage
In de maand maart staan onder andere de televisiezenders 192TV en GINX Esports TV in de digitale etalage als zogenaamde Het bericht 192TV en GINX Esports TV in de digitale etalage verscheen eerst op MediaMagazine.
1 dag
Halve finales TOTO KNVB Beker live op radio en tv
Deze week staan de halve finales van de TOTO KNVB Beker op het programma. De wedstrijden zijn live te volgen Het bericht Halve finales TOTO KNVB Beker live op radio en tv verscheen eerst op MediaMagazine.
1 dag
Nieuwe online radiozender voor 100%NL: 100%NL Songfestival
Vandaag is er een nieuwe online radiozender van start gegaan: 100%NL Songfestival. Het is een nieuwe digitale themazender van de Het bericht Nieuwe online radiozender voor 100%NL: 100%NL Songfestival verscheen eerst op MediaMagazine.
1 dag
Eredivisie: Super Sunday live te volgen op radio en televisie
Zondag 28 februari is het Super Sunday in de Eredivisie met de wedstrijden PSV–Ajax en AZ–Feyenoord. De wedstrijden zijn live Het bericht Eredivisie: Super Sunday live te volgen op radio en televisie verscheen eerst op MediaMagazine.
4 dagen
Ziggo Sport Tennis van start met gratis ABN AMRO World Tennis Tournament
Op maandag gaat de nieuwe zender Ziggo Sport Tennis van start. De zender laat een week lang gratis het ABN Het bericht Ziggo Sport Tennis van start met gratis ABN AMRO World Tennis Tournament verscheen eerst op MediaMagazine.
4 dagen
Tomorrowland One World Radio is terug via DAB+ in Vlaanderen
Sinds vrijdag is in Vlaanderen de radiozender Tomorrowland One World Radio weer te beluisteren via de digitale ether (DAB+). Tomorrowland Het bericht Tomorrowland One World Radio is terug via DAB+ in Vlaanderen verscheen eerst op MediaMagazine.
4 dagen
Kanalen ESPN International een maand gratis bij SKV
In de maand maart zijn de kanalen van ESPN International gratis beschikbaar voor alle digitale kijkers van SKV. Pakket van Het bericht Kanalen ESPN International een maand gratis bij SKV verscheen eerst op MediaMagazine.
4 dagen
Comedy Central Extra is ‘Zender van de Maand’ bij KPN
In de maand maart is Comedy Central Extra de ‘Zender van de Maand’ bij KPN. De zender is voor iedereen Het bericht Comedy Central Extra is ‘Zender van de Maand’ bij KPN verscheen eerst op MediaMagazine.
4 dagen
Henk Lemckert nieuwe directeur Omroep West
Per 1 juni treedt Henk Lemckert (52) in dienst van de regionale Omroep West in Zuid-Holland en de lokale Haagse Het bericht Henk Lemckert nieuwe directeur Omroep West verscheen eerst op MediaMagazine.
5 dagen

T-Mobile gaat nog meer glasvezel aanleggen
T-Mobile gaat de komende jaren ruim één miljoen huishoudens aansluiten op haar glasvezelnetwerk. Dit heeft T-Mobile-ceo Søren Abildgaard aangegeven. Den Het bericht T-Mobile gaat nog meer glasvezel aanleggen verscheen eerst op MediaMagazine.
5 dagen
Ook op werkdagen gepresenteerde programma’s op NRG
Radiozender NRG gaat per 1 maart aanstaande haar programmering verder uitbreiden. Naast een gepresenteerde programma’s in het weekeinde zullen er Het bericht Ook op werkdagen gepresenteerde programma’s op NRG verscheen eerst op MediaMagazine.
6 dagen
Europa League: Wedstrijden PSV en Ajax live op radio en tv
Vanavond spelen zowel PSV als Ajax een wedstrijd in de Europa League. De wedstrijden zijn live te volgen op radio Het bericht Europa League: Wedstrijden PSV en Ajax live op radio en tv verscheen eerst op MediaMagazine.
6 dagen
Ziggo gaat Formule 1 in 4K uitzenden via Ziggo Sport
Met ingang van het nieuwe Formule 1-seizoen gaat Ziggo de races in 4K-kwaliteit uitzenden via Ziggo Sport. Deze sportzender is Het bericht Ziggo gaat Formule 1 in 4K uitzenden via Ziggo Sport verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Ziggo schakelt in eerste regio analoge radiosignaal uit
In de regio Capelle aan den IJssel heef Ziggo afgelopen nacht het analoge radiosignaal uitgeschakeld. Het is de eerste regio Het bericht Ziggo schakelt in eerste regio analoge radiosignaal uit verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Ziggo schakelt in meer regio’s analoge tv-signaal uit
Ziggo gaat ook in de regio’s Oost Groningen en Oost Drenthe het analoge televisiesignaal uitschakelen. Vanaf dinsdag 13 april kan Het bericht Ziggo schakelt in meer regio’s analoge tv-signaal uit verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Rob Stenders van NPO Radio 2 naar Radio Veronica
Rob Stenders wordt de nieuwe zendermanager van Radio Veronica en eindverantwoordelijk voor de muziek en de programmering van het station. Het bericht Rob Stenders van NPO Radio 2 naar Radio Veronica verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Luistercijfers: NPO Radio 2 marktleider in periode december-januari
NPO Radio 2 is de best beluisterde radiozender in de periode december 2020-januari 2021. Dit blijkt uit de luistercijfers over Het bericht Luistercijfers: NPO Radio 2 marktleider in periode december-januari verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
KPN van start met glasvezelaanleg in Haarlem
KPN is gestart met de graafwerkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk, ter vervanging van het kopernetwerk in Haarlem. 72.000 Het bericht KPN van start met glasvezelaanleg in Haarlem verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week

Wytse van der Goot volgt Jack van Gelder op bij Ziggo Sport
Jack van Gelder stopt na de sportzomer bij Ziggo Sport. Het contract van de presentator loopt aan het einde van Het bericht Wytse van der Goot volgt Jack van Gelder op bij Ziggo Sport verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Radio JND breidt programmering uit met ochtendshow
Vanaf 1 maart breidt de regionale commerciële radiozender Radio JND haar programmering uit met een ochtendshow. Vanaf die datum is Het bericht Radio JND breidt programmering uit met ochtendshow verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Nieuwe verkeerstunnel in Den Haag direct voorzien van DAB+
Sinds vrijdagavond is in Den Haag de zogenaamde ‘Rotterdamsebaan’ geopend. In de tunnel van dit nieuwe stukje autoweg is direct Het bericht Nieuwe verkeerstunnel in Den Haag direct voorzien van DAB+ verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Ziggo breidt aanbod Movies & Series (XL) verder uit
Ziggo breidt het aanbod van films en series in haar aanvullende pakket Movies & Series (XL) de komende periode verder Het bericht Ziggo breidt aanbod Movies & Series (XL) verder uit verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Voetbalanalist Hans Kraay jr. verlengt contract bij ESPN
Hans Kraay jr. is ook de komende jaren te zien bij ESPN. De verslaggever annex analist heeft zijn aflopende contract Het bericht Voetbalanalist Hans Kraay jr. verlengt contract bij ESPN verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Vlaanderen: Televisiezender CAZ 2 gaat verder als VTM GOLD
DPG Media gaat haar Vlaamse televisiezender CAZ 2 per 1 maart omdopen tot VTM Gold. De zender krijgt een nieuwe Het bericht Vlaanderen: Televisiezender CAZ 2 gaat verder als VTM GOLD verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Lokale omroepen kunnen meedoen aan test met spraakherkenning
Het bedrijf Scriptix biedt 25 lokale omroepen de mogelijkheid om vrijblijvend te testen met spraakherkenning. Platform Het Nederlandse bedrijf heeft Het bericht Lokale omroepen kunnen meedoen aan test met spraakherkenning verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Ziggo verbetert de programma-informatie in de TV Gids
Ziggo heeft een verbetering doorgevoerd van de programma-informatie in de TV Gids die wordt aangeboden via diverse digitale ontvangers. Ziggo Het bericht Ziggo verbetert de programma-informatie in de TV Gids verscheen eerst op MediaMagazine.
2 weken
Angelique Houtveen maakt overstap van 3FM naar Sublime
Angelique Houtveen gaat vanaf 1 maart het programma ‘Angelique’s Afternoon’ maken op radiozender Sublime. Het programma is elke maandag tot Het bericht Angelique Houtveen maakt overstap van 3FM naar Sublime verscheen eerst op MediaMagazine.
2 weken

Ziggo breidt ongecodeerd digitaal radiopakket verder uit
Ziggo gaat het ongecodeerde digitale radiopakket verder uitbreiden. Dit heeft het telecombedrijf aangegeven tegenover deze website. Uitschakelen analoge radio-aanbod Het Het bericht Ziggo breidt ongecodeerd digitaal radiopakket verder uit verscheen eerst op MediaMagazine.
2 weken
Coronacrisis remt groeit VodafoneZiggo in 2020
De coronacrisis heeft gezorgd voor een rem op de groei van telecombedrijf VodafoneZiggo. Dit blijft uit de jaarcijfers over 2020. Het bericht Coronacrisis remt groeit VodafoneZiggo in 2020 verscheen eerst op MediaMagazine.
2 weken

Pagina's

Abonneren op Media Magazine