Media Magazine

159 nieuwsberichten gevonden
Overheid gaat tien lokale FM-frequenties veilen
Agentschap Telecom gaat tien lokale FM-kavels veilen. Voor deze tien kavels is meer dan één gegadigde en dat betekent dat Het bericht Overheid gaat tien lokale FM-frequenties veilen verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Vier lokale omroepen maken kans op titel ‘Omroep van het Jaar 2022’
Vier lokale omroepen maken kans op de titel ‘Omroep van het Jaar 2022’. Het gaat om OOG Groningen, WOS, Studio Het bericht Vier lokale omroepen maken kans op titel ‘Omroep van het Jaar 2022’ verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Songfestival Top 50 te horen op NPO Radio 2
Vandaag tussen 17.00 en 21.00 is op NPO Radio 2 de Songfestival Top 50 te horen. Vanaf 21.00 uur is Het bericht Songfestival Top 50 te horen op NPO Radio 2 verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Radio 538 past ochtendprogrammering aan
Radio 538 komt vanaf maandag met een aangepaste programmering in de ochtenduren. Iedere werkdag is vanaf 9.00 uur het programma Het bericht Radio 538 past ochtendprogrammering aan verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Drie nieuwe tv-verslaggevers voor Haagse redactie NOS Journaal
De NOS heeft drie nieuwe televisieverslaggevers benoemd bij de Haagse redactie van het NOS Journaal. Emma Jackson, Nouschka van der Het bericht Drie nieuwe tv-verslaggevers voor Haagse redactie NOS Journaal verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Talpa voegt songinformatie toe aan radiozenders via DAB+
Talpa biedt sinds kort een extra service via haar radiozenders in de digitale ether (DAB+): er wordt nu getoond welk Het bericht Talpa voegt songinformatie toe aan radiozenders via DAB+ verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
“3,5 GHz band in 2023 in gebruik voor mobiele communicatie”
Nederland kan in 2023 de zogenoemde 3,5 Gigahertz (GHz) frequentieband gebruiken voor landelijke mobiele communicatie om 5G-technologie verder te ontwikkelen. Het bericht “3,5 GHz band in 2023 in gebruik voor mobiele communicatie” verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Mike Ackermans wordt nieuwe directeur van Omroep Zeeland
Vanaf 1 augustus heeft Omroep Zeeland een nieuwe directeur: Mike Ackermans. Ackermans neemt het stokje over van Monique Schoonen. Ervaring Het bericht Mike Ackermans wordt nieuwe directeur van Omroep Zeeland verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Vandaag Inside vanaf maandag weer te zien op SBS6
Vandaag Inside is vanaf maandag weer te zien op SBS6 met Wilfred Genee, René van der Gijp én Johan Derksen. Het bericht Vandaag Inside vanaf maandag weer te zien op SBS6 verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week

“Investeringen audioreclame groeien fors door”
In de eerste drie maanden van dit jaar investeerden adverteerders 41,7 miljoen euro in audioreclame, 15,7% meer dan vorig jaar. Het bericht “Investeringen audioreclame groeien fors door” verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Eurovisie Songfestival uitgebreid te volgen bij AVROTROS
Deze week wordt het Eurovisie Songfestival gehouden in het Italiaanse Turijn. Het evenement is uitgebreid te volgen bij AVROTROS op Het bericht Eurovisie Songfestival uitgebreid te volgen bij AVROTROS verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Talpa breidt aanbod via DAB+ uit met vier radiozenders
Talpa heeft per 1 mei vier nieuwe radiozenders via DAB+ geïntroduceerd. De radiozenders zijn te beluisteren via het nieuwe landelijke Het bericht Talpa breidt aanbod via DAB+ uit met vier radiozenders verscheen eerst op MediaMagazine.
2 weken
Ook Ziggo voert prijsverhoging door
Ook aanbieder Ziggo voert een prijsverhoging door. Per 1 juli stijgen de tarieven gemiddeld 2,12 euro per maand. Concurrent KPN Het bericht Ook Ziggo voert prijsverhoging door verscheen eerst op MediaMagazine.
2 weken
Crowdfunding locatieuitzendingen Grand Prix Radio stopgezet
De crowdfunding die via de website steunactie.nl is opgezet voor Olav Mol en Jack Plooij is niet meer actief. Dat Het bericht Crowdfunding locatieuitzendingen Grand Prix Radio stopgezet verscheen eerst op MediaMagazine.
2 weken
Aanbieder SKP breidt uit naar Nootdorp
Aanbieder Stichting Kabeltelevisie Pijnacker (SKP) gaat haar verzorgingsgebied uitbreiden naar de kern Nootdorp. De kernen Pijnacker/Delfgauw en Nootdorp vormen gezamenlijk Het bericht Aanbieder SKP breidt uit naar Nootdorp verscheen eerst op MediaMagazine.
2 weken
Hellevoetsluis en Zandvoort worden aangesloten op glasvezel
De gemeenten Hellevoetsluis en Zandvoort worden aangesloten op glasvezel. In Hellevoetsluis wordt het netwerk aangelegd door T-Mobile in samenwerking met Het bericht Hellevoetsluis en Zandvoort worden aangesloten op glasvezel verscheen eerst op MediaMagazine.
2 weken
ONS en France 24 in de digitale etalage in de maand mei
In mei zijn weer een aantal digitale televisiezenders beschikbaar in het digitale basispakket die normaal onderdeel uitmaken van een aanvullend Het bericht ONS en France 24 in de digitale etalage in de maand mei verscheen eerst op MediaMagazine.
2 weken
Johan Derksen binnenkort te zien bij PowNed
Johan Derksen is binnenkort weer te zien op televisie. Derksen komt aan het woord in de vierdelige PowNed-serie ‘Inclusief Rutger’. Het bericht Johan Derksen binnenkort te zien bij PowNed verscheen eerst op MediaMagazine.
2 weken

Genomineerden presentatie-talenten Lokale Media Awards bekend
De jury van de Lokale Media Awards heeft zeven presentatoren van lokale omroepen genomineerd voor de titel Presentatietalent van 2022. Het bericht Genomineerden presentatie-talenten Lokale Media Awards bekend verscheen eerst op MediaMagazine.
2 weken
Ook RTV Drenthe blijft radioprogramma Johan Derksen uitzenden
Naast Arrow Bluesbox Radio blijft ook regionale radiozender Radio Drenthe het radioprogramma ‘Muziek voor Volwassenen’ van Johan Derksen uitzenden. De Het bericht Ook RTV Drenthe blijft radioprogramma Johan Derksen uitzenden verscheen eerst op MediaMagazine.
2 weken
Open Dutch Fiber neemt glasvezelaanbieder E-Fiber over
Open Dutch Fiber (ODF) neemt glasvezelaanbieder E-Fiber over. E-Fiber zal deel uitmaken van de ODF Group en zal de uitrol Het bericht Open Dutch Fiber neemt glasvezelaanbieder E-Fiber over verscheen eerst op MediaMagazine.
2 weken
Radio 538 wijzigt aanbod in digitale ether
Radio 538 heeft een wijziging doorgevoerd in haar aanbod aan themazenders in de digitale ether (DAB+). 538 NON STOP Sinds Het bericht Radio 538 wijzigt aanbod in digitale ether verscheen eerst op MediaMagazine.
3 weken
KPN voert prijsverhoging Internetabonnementen door
Per 1 juli zullen de prijzen van KPN Internet abonnementen stijgen met gemiddeld € 1,90 per maand. Dit bericht KPN Het bericht KPN voert prijsverhoging Internetabonnementen door verscheen eerst op MediaMagazine.
3 weken
Johan Derksen blijft te horen op Arrow Bluesbox Radio
Het radioprogramma ‘Muziek voor Volwassenen’ blijft te beluisteren op Arrow Bluesbox Radio. Diverse regionale omroepen gaven eerder deze week aan Het bericht Johan Derksen blijft te horen op Arrow Bluesbox Radio verscheen eerst op MediaMagazine.
3 weken
Feel Good Radio start themakanaal voor senioren
Feel Good Radio, de lokale radiozender voor de gemeenten Pijnacker-Nootdorp en Rijswijk is een themakanaal gestart voor senioren: Feel Good Het bericht Feel Good Radio start themakanaal voor senioren verscheen eerst op MediaMagazine.
3 weken
Landelijk aanbod via DAB+ verder uitgebreid
Met de ingebruikname van een nieuwe landelijk netwerk voor DAB+ is het aanbod in de digitale ether verder uitgebreid. Laag Het bericht Landelijk aanbod via DAB+ verder uitgebreid verscheen eerst op MediaMagazine.
3 weken
Ziggo: Talpa’s KIJK stopt per 1 juni op aantal mediaboxen
Vanaf 1 juni stoppen SBS6, Veronica, Net5 en SBS9 via KIJK met programma gemist en vooruitkijken op sommige oudere Ziggo-mediaboxen. Het bericht Ziggo: Talpa’s KIJK stopt per 1 juni op aantal mediaboxen verscheen eerst op MediaMagazine.
3 weken

Diverse regionale omroepen stoppen met programma Johan Derksen
De regionale radiozenders Radio Rijnmond, Radio West en NH Radio stoppen met onmiddellijke ingang met het uitzenden van het radioprogramma Het bericht Diverse regionale omroepen stoppen met programma Johan Derksen verscheen eerst op MediaMagazine.
3 weken
HBO Max kondigt eerste Nederlandse Max Original-productie aan
HBO Max heeft vandaag de eerste Nederlandse Max Original aangekondigd: FBoy Island. Lisa Loeb zal de Nederlandse versie van de Het bericht HBO Max kondigt eerste Nederlandse Max Original-productie aan verscheen eerst op MediaMagazine.
3 weken
België: Tarieven Telenet gaan met bijna 5 procent omhoog
Het Belgische telecombedrijf Telenet verhoogt per juni 2022 de tarieven van haar abonnementen met 4,70 procent. Het gaat om de Het bericht België: Tarieven Telenet gaan met bijna 5 procent omhoog verscheen eerst op MediaMagazine.
3 weken

Pagina's

Abonneren op Media Magazine