Media Magazine

250 nieuwsberichten gevonden
EK Handbal uitgebreid te volgen via Ziggo Sport
Ziggo Sport doet de komende weken uitgebreid verslag van het EK Handbal voor vrouwen in Denemarken. Ook de dames uit Het bericht EK Handbal uitgebreid te volgen via Ziggo Sport verscheen eerst op MediaMagazine.
13 uur
Sting opent Radio 10 Top 4000 editie 2020
Gordon Matthew Thomas Sumner, beter bekend als Sting, opent morgen om iets voor 09.00 uur de Top 4000 van Radio Het bericht Sting opent Radio 10 Top 4000 editie 2020 verscheen eerst op MediaMagazine.
14 uur
BNR stopt met programma Ask Me Anything van Jörgen Raymann
BNR Nieuwsradio stopt na vier jaar met het radioprogramma Ask Me Anything gepresenteerd door Jörgen Raymann. Raymann presenteerde het programma Het bericht BNR stopt met programma Ask Me Anything van Jörgen Raymann verscheen eerst op MediaMagazine.
14 uur
KPN: Gratis livestream rockconcert van DI-RECT
Op 11 december geeft de rockband DI-RECT een bijzonder livestream concert vanuit het Kurhaus in Scheveningen. Het concert is gratis Het bericht KPN: Gratis livestream rockconcert van DI-RECT verscheen eerst op MediaMagazine.
15 uur
Discovery vervangt streamingdienst Dplay door discovery+
Vanaf begin volgend jaar gaat de streamingdienst Dplay van Discovery verder als discovery+. Dit heeft het mediabedrijf vandaag aangekondigd. Lancering Het bericht Discovery vervangt streamingdienst Dplay door discovery+ verscheen eerst op MediaMagazine.
1 dag
NOS gaat coronacijfers niet meer dagelijks via pushbericht verspreiden
De hoofdredactie van NOS Nieuws heeft besloten om de coronacijfers niet meer standaard elke dag via een pushbericht te verspreiden. Het bericht NOS gaat coronacijfers niet meer dagelijks via pushbericht verspreiden verscheen eerst op MediaMagazine.
1 dag
Europa League: Wedstrijden PSV, Feyenoord en AZ live op radio en tv
Donderdagavond spelen PSV, Feyenoord en AZ hun vijfde wedstrijd in de groepsfase van de Europa League. De wedstrijden zijn live Het bericht Europa League: Wedstrijden PSV, Feyenoord en AZ live op radio en tv verscheen eerst op MediaMagazine.
1 dag
KPN NetwerkNL gaat in diverse regio’s glasvezel aanleggen
KPN NetwerkNL gaat in onder andere Boskoop, Delfgauw en Pijnacker glasvezel aanleggen. Overeenkomsten daarvoor zijn onlangs ondertekend. Boskoop De gemeente Het bericht KPN NetwerkNL gaat in diverse regio’s glasvezel aanleggen verscheen eerst op MediaMagazine.
1 dag
Ziggo komt met gratis films tijdens Uitpak Weken
In de maand december biedt Ziggo een groot aantal films gratis aan via haar on-demand platform Ziggo GO tijdens de Het bericht Ziggo komt met gratis films tijdens Uitpak Weken verscheen eerst op MediaMagazine.
2 dagen

Radio 538 komt met speciale programmering rond Missie 538
Van 14 tot en met 18 december staat Radio 538 geheel in het teken van de voedselbank. Tijdens ‘Missie 538’ Het bericht Radio 538 komt met speciale programmering rond Missie 538 verscheen eerst op MediaMagazine.
2 dagen
Ziggo zet NPO 1 Extra tijdelijk in digitale basispakket
In de maand december is de televisiezender NPO 1 extra tijdelijk te zien in het digitale basispakket. Normaal maakt de Het bericht Ziggo zet NPO 1 Extra tijdelijk in digitale basispakket verscheen eerst op MediaMagazine.
2 dagen
Kort medianieuws: AVROTROS, VRT, NDC Mediagroep en meer
Kort medianieuws met aandacht voor AVROTROS, VRT, NDC Mediagroep en meer kort medianieuws uit binnen- en buitenland: Lokale omroep Omroep Het bericht Kort medianieuws: AVROTROS, VRT, NDC Mediagroep en meer verscheen eerst op MediaMagazine.
2 dagen
NPO start speciale cultuurprogrammering op NPO 2 extra
Vanaf vandaag, dinsdag 1 december, brengt de NPO via NPO 2 extra een speciale cultuurprogrammering. De televisiezenders is bij vrijwel Het bericht NPO start speciale cultuurprogrammering op NPO 2 extra verscheen eerst op MediaMagazine.
2 dagen
FOX Sports gaat vanaf 1 januari 2021 verder als ESPN
Vanaf 1 januari 2021 gaan de tv-zenders, online kanalen en apps van FOX Sports in Nederland verder onder de naam Het bericht FOX Sports gaat vanaf 1 januari 2021 verder als ESPN verscheen eerst op MediaMagazine.
2 dagen
Stembus voor NPO Radio 2 Top 2000 editie 2020 geopend
Vanaf vandaag kan er weer gestemd worden op de Top 2000 van NPO Radio 2. Stemmers maken kans op een Het bericht Stembus voor NPO Radio 2 Top 2000 editie 2020 geopend verscheen eerst op MediaMagazine.
3 dagen
Champions League: Liverpool-Ajax live op radio en tv
Dinsdagavond speelt Ajax haar vijfde groepswedstrijd in de Champions League tegen Liverpool. De wedstrijd is live te volgen op radio Het bericht Champions League: Liverpool-Ajax live op radio en tv verscheen eerst op MediaMagazine.
3 dagen
NPO 1 Extra is Zender van de Maand bij KPN in december
Bij KPN is NPO 1 Extra de zogenaamde Zender van de Maand in de maand december en voor iedereen met Het bericht NPO 1 Extra is Zender van de Maand bij KPN in december verscheen eerst op MediaMagazine.
3 dagen
Sky Radio kersttram rijdt weer door Amsterdam
Sinds vandaag rijdt de kersttram van Sky Radio weer door de regio Amsterdam. De tram rijdt iedere dag een andere Het bericht Sky Radio kersttram rijdt weer door Amsterdam verscheen eerst op MediaMagazine.
3 dagen

Extra uren voor de NPO Radio 2 Top 2000
De uitzending van de NPO Radio 2 Top 2000 begint dit jaar acht uur eerder dan voorgaande jaren. De lijst Het bericht Extra uren voor de NPO Radio 2 Top 2000 verscheen eerst op MediaMagazine.
3 dagen
NPO Radio 5 Evergreen Award 2020 voor Rob de Nijs
Rob de Nijs is vanmiddag onderscheiden met de NPO Radio 5 Evergreen Award 2020. De Nijs heeft de prijs ontvangen Het bericht NPO Radio 5 Evergreen Award 2020 voor Rob de Nijs verscheen eerst op MediaMagazine.
3 dagen
Ziggo komt met nieuwe software voor Mediabox Next
Ziggo komt met nieuwe software voor haar digitale ontvanger Mediabox Next. De software-update bevat een aantal verbeteringen. Verbeteringen In de Het bericht Ziggo komt met nieuwe software voor Mediabox Next verscheen eerst op MediaMagazine.
3 dagen
Vlaamse regering en mediabedrijven gaan de strijd aan tegen nepnieuws
De Vlaamse overheid en de mediabedrijven in Vlaanderen gaan de strijd aan tegen nepnieuws middels een factcheckplatform. Plaform Hoe het Het bericht Vlaamse regering en mediabedrijven gaan de strijd aan tegen nepnieuws verscheen eerst op MediaMagazine.
4 dagen
Humberto Tan keert terug op de late avond bij RTL 4
Vanaf het nieuwe jaar is Humberto Tan te zien op de zondagavond bij RTL4 met Humberto, de weekend variant van Het bericht Humberto Tan keert terug op de late avond bij RTL 4 verscheen eerst op MediaMagazine.
4 dagen
Gijs Staverman lanceert podcast over comedy: ‘Staverman Stand-Up’
Gijs Staverman, DJ bij NPO Radio 2, lanceert een eigen podcast over comedy ‘Staverman Stand-Up’. De eerste aflevering is nu Het bericht Gijs Staverman lanceert podcast over comedy: ‘Staverman Stand-Up’ verscheen eerst op MediaMagazine.
5 dagen
JOYNE schrapt Pluspakket per 1 december
JOYNE, aanbieder van satelliettelevisie, schrapt per 1 december aanstaande haar zogenaamde Pluspakket. De meeste zenders worden overgeheveld naar het Basispakket. Het bericht JOYNE schrapt Pluspakket per 1 december verscheen eerst op MediaMagazine.
5 dagen
Ziggo zet ‘NPO 2 extra’ tijdelijk in digitale basispakket
De themazender NPO 2 extra is van 1 december tot 1 april 2021 te zien in het digitale basispakket van Het bericht Ziggo zet ‘NPO 2 extra’ tijdelijk in digitale basispakket verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Discovery World stopt per 1 januari 2021 met uitzendingen
Discovery Benelux stopt per 1 januari 2021 met de distributie van de TV zender Discovery World in Nederland. Discovery Benelux Het bericht Discovery World stopt per 1 januari 2021 met uitzendingen verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week

AT: Gebruik 3G repeater van KPN vanaf 1 januari niet meer toegestaan
Gebruik van een 3G Signaal Herhaal of 3G Femto Repeater van KPN om het 3G-signaal voor inpandige dekking te verbeteren Het bericht AT: Gebruik 3G repeater van KPN vanaf 1 januari niet meer toegestaan verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Voetbal: NOS gaat kwalificatieduels van Nederlands vrouwenelftal uitzenden
De NOS zendt de komende vier jaar alle kwalificatieduels van het Nederlands vrouwenelftal uit. In de aanloop naar het WK Het bericht Voetbal: NOS gaat kwalificatieduels van Nederlands vrouwenelftal uitzenden verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week

Pagina's

Abonneren op Media Magazine