Media Magazine

237 nieuwsberichten gevonden
Luistercijfers: Record marktaandeel voor KINK
KINK heeft in de meting over de periode juli-augustus 2022 van het Nationaal Luister Onderzoek (NLO) een record marktaandeel behaald van 1,2% in de doelgroep 10+. Het vorige record stond Het bericht Luistercijfers: Record marktaandeel voor KINK verscheen eerst op MediaMagazine.
20 uur
T-Mobile en Open Dutch Fiber gaan glasvezel aanleggen in Duivendrecht
In Duivendrecht krijgen bijna 3000 huishoudens toegang tot internet via glasvezel van T-Mobile Nederland en Open Dutch Fiber. Vanaf december Naar verwachting kunnen de eerste huishoudens vanaf december 2022 gebruikmaken Het bericht T-Mobile en Open Dutch Fiber gaan glasvezel aanleggen in Duivendrecht verscheen eerst op
20 uur
Nieuwe subsidieregeling versterking lokale omroepen
Het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek (SvdJ) biedt per 26 september 2022 de mogelijkheid voor lokale publieke omroeporganisaties om subsidie aan te vragen voor de journalistieke en organisatorische versterking van de Het bericht Nieuwe subsidieregeling versterking lokale omroepen verscheen eerst op MediaMagazine.
1 dag
Stembus voor NPO Radio 4 Klassieke Top 400 gaat weer open
De luisteraars van NPO Radio 4 kunnen vanaf vrijdag 30 september weer stemmen op hun favorieten in de Klassieke Top 400, een toplijst met de 400 mooiste klassieke muziekstukken. Stemmen Het bericht Stembus voor NPO Radio 4 Klassieke Top 400 gaat weer open verscheen eerst op MediaMagazine.
1 dag
Ziggo Sport komt met nieuw voetbalpraatprogramma
Sportzender Ziggo Sport komt vanaf vrijdagavond met een nieuw live voetbalpraatprogramma: Ziggo Sport Voetbal Café. Gastheren Presentator Bas van Veenendaal en analist Jan van Halst zijn de gastheren van het Het bericht Ziggo Sport komt met nieuw voetbalpraatprogramma verscheen eerst op MediaMagazine.
1 dag
Stembus voor KINK 1500 weer geopend
Het is weer mogelijk om je stem uit te brengen op de KINK 1500. De lijst met de beste KINK-tracks wordt vanaf 17 oktober uitgezonden. De lijst is dan bijna Het bericht Stembus voor KINK 1500 weer geopend verscheen eerst op MediaMagazine.
1 dag
Luistercijfers: Qmusic blijft best beluisterde radiozender
In de luisterperiode juli-augustus 2022 is Qmusic wederom de best beluisterde radiozender in Nederland. Dit blijkt uit de luistercijfers over deze meetperiode die vandaag zijn gepubliceerd Stichting Nationaal Luister Onderzoek Het bericht Luistercijfers: Qmusic blijft best beluisterde radiozender verscheen eerst op Media...
1 dag
TV Oost viert 30 jaar regionale televisie
Zondag 2 oktober is het precies 30 jaar geleden dat de eerste televisie-uitzending van TV Oost te zien was. Daarmee was de allereerste regionale televisiezender van Nederland een feit. RTV Het bericht TV Oost viert 30 jaar regionale televisie verscheen eerst op MediaMagazine.
1 dag
Media Inside krijgt vierde seizoen bij BNNVARA op NPO 3
Vanaf zondag 9 oktober is er weer een nieuw seizoen te zien van het mediaprogramma Media Inside bij BNNVARA op NPO 3. Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen Gijs Groenteman Het bericht Media Inside krijgt vierde seizoen bij BNNVARA op NPO 3 verscheen eerst op MediaMagazine.
1 dag

Unity.NU start Provincie Podcast
Streekomroep Unity.NU start deze maand met de maandelijkse Provincie Podcast. Unity.NU is de publieke lokale omroep in de regio rond Leiden en Wassenaar. Podcast De omroep komt vanaf eind september Het bericht Unity.NU start Provincie Podcast verscheen eerst op MediaMagazine.
4 dagen
Radio West in het teken van de jaren tachtig
Radio West staat de komende week in het teken van de jaren tachtig. De regionale omroep sluit de week vrijdag 30 september af met de Amazing Eighties Top 80. Jaren Het bericht Radio West in het teken van de jaren tachtig verscheen eerst op MediaMagazine.
4 dagen
CBS: Bijna kwart huishoudens heeft DAB+-radio
24 procent van de Nederlandse huishoudens bezit inmiddels een radio voorzien van DAB+. Dit blijkt uit cijfers van het CBS, Centraal Bureau voor de Statistiek. Huishoudens Bezat vorig jaar nog Het bericht CBS: Bijna kwart huishoudens heeft DAB+-radio verscheen eerst op MediaMagazine.
5 dagen
Telenet komt met tv-zender met alleen vrouwensport
Het Belgische mediabedrijf Telenet start vrijdag met een sportzender waarop alleen vrouwensport is te zien: W-Sport. Competities W-Sport biedt onder andere live verslaggeving van onder meer de vrouwelijke Premier League Het bericht Telenet komt met tv-zender met alleen vrouwensport verscheen eerst op MediaMagazine.
5 dagen
NPO Radio 5: Hotel California bovenaan Evergreen Toplijst van de Jaren 70
Hotel California van Eagles is de nieuwe nummer 1 van de Evergreen Toplijst van de Jaren 70 van NPO Radio 5. De door luisteraars samengestelde lijst vormt de afsluiting van Het bericht NPO Radio 5: Hotel California bovenaan Evergreen Toplijst van de Jaren 70 verscheen eerst op MediaMagazine.
6 dagen
Ziggo breidt aanbod Movies & Series uit
Ziggo breidt het aanbod van films en series in haar on-demand aanbod Movies & Series (XL) de komende periode uit. City on a Hill Vanaf 12 oktober is het 3e Het bericht Ziggo breidt aanbod Movies & Series uit verscheen eerst op MediaMagazine.
6 dagen
Nations League: Polen-Nederland live op radio en tv
Vanavond speelt het Nederlands elftal een duel in de Nations League tegen Polen. De wedstrijd is live te volgen via radio en televisie. Nations League Nederland speelt in de Nations Het bericht Nations League: Polen-Nederland live op radio en tv verscheen eerst op MediaMagazine.
6 dagen
Vandaag Inside komt met live editie in Ziggo Dome
Op zondag 11 december vindt er vanuit de Ziggo Dome een live editie plaats van Vandaag Inside. Het wordt een grote liveshow speciaal voor liefhebbers van het tv-programma van Johan Het bericht Vandaag Inside komt met live editie in Ziggo Dome verscheen eerst op MediaMagazine.
6 dagen
Toch nieuwe editie World Radio TV Handbook op komst
In december verschijnt er toch weer een nieuwe van het World Radio TV Handbook (WRTH). De uitgave maakt een doorstart bij een nieuwe uitgever. Naslagwerk Het World Radio TV Handbook Het bericht Toch nieuwe editie World Radio TV Handbook op komst verscheen eerst op MediaMagazine.
6 dagen

Viaplay gaat wedstrijden Levels Fight League uitzenden
Viaplay gaat de wedstrijden van de Levels Fight League (LFL) uitzenden in Nederland en diverse andere Europese landen. Levels Fight League (LFL) De Levels Fight League (LFL) is een Nederlandse Het bericht Viaplay gaat wedstrijden Levels Fight League uitzenden verscheen eerst op MediaMagazine.
6 dagen
Nederland weer in Europese top 3 met snel internet
Nederland scoort in de ranglijsten voor digitale economie en connectiviteit. Na drie jaar afwezigheid is Nederland teruggekeerd in de top 3 van de DESI-index. Ook als het gaat om de Het bericht Nederland weer in Europese top 3 met snel internet verscheen eerst op MediaMagazine.
6 dagen
NPO mag streamingdienst NPO Start verder uitbreiden
De NPO heeft definitief groen licht gekregen voor de gewenste uitbreiding en verbetering van NPO Start. Een deel van de programmering die ’s avonds lineair wordt uitgezonden, is straks overdag Het bericht NPO mag streamingdienst NPO Start verder uitbreiden verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
ESPN en Snapchat gaan samenwerken
Snap Inc. en ESPN kondigen vandaag een samenwerking aan waardoor voetbalfans vanaf nu wekelijks de hoogtepunten uit de Eredivisie, Johan Cruijff Schaal en KNVB Beker en straks dagelijks video’s vanaf Het bericht ESPN en Snapchat gaan samenwerken verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Videoland komt met docu over online criminaliteit
Streamingdienst Videoland komt met een documentaire over online criminaliteit onder de titel ‘Ik Weet Je Wachtwoord’. De serie wordt gemaakt door RTL Nieuws journalist Daniël Verlaan. Schimmige wereld Verlaan neemt Het bericht Videoland komt met docu over online criminaliteit verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
RTV Katwijk gaat nieuwsvoorziening sterk uitbreiden
De publieke lokale omroep van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg, RTV Katwijk, breidt haar nieuwsvoorziening fors uit. Dit bericht de omroep op haar website. Nieuwe programma’s Ondanks beperkte financiële middelen start Het bericht RTV Katwijk gaat nieuwsvoorziening sterk uitbreiden verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Glaspoort gaat Terschelling aansluiten op glasvezel
Glaspoort start met de aanleg van glasvezel op Terschelling. De aanleg van de glasvezelkabel wordt door Glaspoort geregeld voor zowel bewoners als ondernemers in de kernen én het buitengebied van Het bericht Glaspoort gaat Terschelling aansluiten op glasvezel verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Biografie over sportverslaggever Willem van Zuilen gemaakt
Er is een biografie gemaakt over sportverslaggever Willem van Zuilen. De voetbalcommentator was 35 jaar actief voor de regionale omroep Radio West. Pensioen Willem van Zuilen besloot vorig jaar na Het bericht Biografie over sportverslaggever Willem van Zuilen gemaakt verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Ziggo breidt gigabit-internet verder uit
Ziggo heeft haar gigabit-internet uitgebreid naar de gemeente Gorinchem. Dit heeft VodafoneZiggo bekend gemaakt in een persbericht. In de loop van 2022 biedt VodafoneZiggo alle klanten toegang tot een downloadsnelheid Het bericht Ziggo breidt gigabit-internet verder uit verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week

Streamingdienst Symphony zaterdag van start
Vanaf zaterdag 24 september is de nieuwe streamingdienst Symphony beschikbaar in Nederland. Een streamingdienst voor klassieke concerten. Streamingdienst De streamingdienst gaat zich richten op het aanbieden van on-demand klassieke live-optredens. Het bericht Streamingdienst Symphony zaterdag van start verscheen eerst op MediaMagazine
1 week
KPN: Mobiele datarecords sneuvelen op zomervakantie
Nederlanders zijn de afgelopen maanden weer massaal op zomervakantie geweest aldus KPN. Samen met debuitenlandse telecomoperators verwerkte KPN recordhoeveelheden dataverkeer van Nederlanders op zomervakantie. Er werd 60% meer data verbruikt Het bericht KPN: Mobiele datarecords sneuvelen op zomervakantie verscheen eerst op MediaM...
1 week
Streamingdienst SkyShowtime op 25 oktober van start in Nederland
De nieuwe streamingdienst SkyShowtime gaat op 25 oktober van start in Nederland. De introductie van de streamingdienst in ons land werd vorig jaar al aangekondigd. Content Via de nieuwe streamingdienst Het bericht Streamingdienst SkyShowtime op 25 oktober van start in Nederland verscheen eerst op MediaMagazine.<...
1 week

Pagina's

Abonneren op Media Magazine