Media Magazine

189 nieuwsberichten gevonden
Jan Smit nieuwe DJ op NPO Sterren NL Radio
Jan Smit wordt DJ bij NPO Sterren NL Radio. Smit presenteert vanaf 2 maart iedere zaterdag tussen 15.00 en 17.00 uur het Muziekfeest op de Radio. “Nieuw hoofdstuk” Jan Smit Het bericht Jan Smit nieuwe DJ op NPO Sterren NL Radio verscheen eerst op MediaMagazine.
2 dagen
Samenwerking tussen Vodafone en Storytel
Vodafone kondigt een samenwerking aan met Storytel, een app met meer dan 1 miljoen luisterboeken en ebooks. Met deze toevoeging kunnen klanten van Vodafone direct bij Vodafone een Storytel-abonnement afsluiten. Het bericht Samenwerking tussen Vodafone en Storytel verscheen eerst op MediaMagazine.
2 dagen
Nieuwe programmering voor NPO 3FM
NPO 3FM geeft een nieuwe invulling aan de dagprogrammering. Sophie Hijlkema (AVROTROS) is vanaf maandag 26 februari iedere werkdag van 13.00 tot 16.00 uur te horen op de zender. 3FM-dj Het bericht Nieuwe programmering voor NPO 3FM verscheen eerst op MediaMagazine.
4 dagen
Viaplay: Maandabonnement wordt twee euro duurder
Vanaf mei wordt een maandabonnement op de streamingdienst Viaplay twee euro duurder. Een abonnement gaat vanaf dan 17,99 euro per maand kosten in plaats vanaf de huidige 15,99 euro per Het bericht Viaplay: Maandabonnement wordt twee euro duurder verscheen eerst op MediaMagazine.
5 dagen
SkyShowtime komt met abonnement met reclame
Streamingdienst SkyShowtime komt vanaf 23 april met een nieuw abonnement waarbij ook reclame wordt getoond. Het nieuwe abonnement gaat 5,99 euro kosten. Het bestaande abonnement wordt 2 euro duurder en Het bericht SkyShowtime komt met abonnement met reclame verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
De Evergreen Week van de Jaren 60 op NPO Radio 5
NPO Radio 5 staat van zaterdag 17 tot en met vrijdag 23 februari in het teken van muziek uit de sixties tijdens De Evergreen Week van de Jaren 60. Luisteraars Het bericht De Evergreen Week van de Jaren 60 op NPO Radio 5 verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Journalistieke samenwerking tussen lokale en regionale omroepen
De Nederlandse Lokale Publieke Omroepen (NLPO) en de Regionale Publieke Omroep (RPO) hebben een alliantie gesloten gericht op het versterken van de onderlinge journalistieke samenwerking. Taak Hoewel lokale en regionale Het bericht Journalistieke samenwerking tussen lokale en regionale omroepen verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Ziggo Sport haalt uitzendrechten Top Rank Boxing binnen
Ziggo Sport voegt de bokswedstrijden Top Rank Boxing toe aan haar sportaanbod. De rechten bestaan uit jaarlijks minimaal 20 bokswedstrijden, waaronder regelmatig wereldtitelgevechten. Grote namen Top Rank Boxing is één Het bericht Ziggo Sport haalt uitzendrechten Top Rank Boxing binnen verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
‘De Mediaweek’ verhuist van Amsterdam FM naar Radio4All
Het radioprogramma De Mediaweek verhuist van de lokale radiozender Amsterdam FM naar de commerciële radiozender Radio4All. Mediaweek In het programma De Mediaweek bespreken Oscar van Oorschot en Nora van der Het bericht ‘De Mediaweek’ verhuist van Amsterdam FM naar Radio4All verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week

Telenet komt met app voor Apple TV+
De Belgische kabelaar Telenet introduceert een app voor de streamingdienst Apple TV+ op haar digitale ontvanger. Telenet is het Belgische zusje van de Ziggo. Nieuwe app De app is vanaf Het bericht Telenet komt met app voor Apple TV+ verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Veel animo lokale omroepen voor DAB+
Ruim 90 procent van de publieke lokale omroepen in Nederland heeft een vergunning voor digitale radio via de ether (DAB+) aangevraagd. Dit bericht Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (RDI). 200 lokale omroepen Het bericht Veel animo lokale omroepen voor DAB+ verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Wereldradiodag in teken van verleden, heden en toekomst
Vandaag, 13 februari, is door UNESCO uitgeroepen tot World Radio Day / Wereldradiodag. De UNESCO wil hiermee het belang van het medium radio benadrukken. Thema Deze dag wordt dit jaar Het bericht Wereldradiodag in teken van verleden, heden en toekomst verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Tennis: ABN AMRO Open uitgebreid te volgen via Ziggo Sport
Tot en met zondag 18 februari is er op televisie veel aandacht voor het tennistoernooi ABN AMRO Open. Het tennistoernooi dat wordt gehouden in Rotterdam Ahoy wordt in zijn geheel Het bericht Tennis: ABN AMRO Open uitgebreid te volgen via Ziggo Sport verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Vodafone lanceert aanbod voor jongvolwassenen
Vodafone lanceert per vandaag een nieuw aanbod, speciaal voor jongvolwassenen. Zij kunnen tussen hun 18e en 28ste profiteren van de maandelijkse Vodafone Young-korting. Daarbij kunnen zij, net als alle Vodafone Het bericht Vodafone lanceert aanbod voor jongvolwassenen verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Haagse radiozender Radio Centraal viert 50e verjaardag
De Haagse radiozender Radio Centraal bestaat dit jaar 50 jaar. De radiozender begon in 1974 als etherpiraat in Den Haag en bestaat vandaag de dag als online radiozender. Speciale programmering Het bericht Haagse radiozender Radio Centraal viert 50e verjaardag verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Waalse publieke omroep RTBF stopt met Teletekst
De Waalse publieke omroep RTBF stopt met haar dienst Teletekst. Vanaf komende week wordt het aanbod aan pagina’s afgebouwden blijft alleen de ondertiteling voor doven en slechthorenden over. Online De Het bericht Waalse publieke omroep RTBF stopt met Teletekst verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Ook KPN trakteert abonnees op gratis films
Niet alleen aanbieder Ziggo maar ook KPN biedt haar abonnees in de maand februari gratis films aan. Belonen KPN beloont haar bestaande klanten onder de noemer ‘filmkadootje voor jou’ waar Het bericht Ook KPN trakteert abonnees op gratis films verscheen eerst op MediaMagazine.
2 weken
Valentijn Top 500 vijf dagen te horen op Sky Radio
Sky Radio zet de 500 meest populaire lovesongs op een rij met een speciale hitlijst: de De Valentijn Top 500, waarvoor luisteraars van Sky Radio hebben gestemd. De lijst is Het bericht Valentijn Top 500 vijf dagen te horen op Sky Radio verscheen eerst op MediaMagazine.
2 weken

Ziggo Sport breidt aanbod uit met LIV Golf
Sportzender Ziggo Sport heeft haar aanbod uitgebreid met de golfwedstrijden van LIV Golf. Komend weekeinde is het eerste toernooi van dit seizoen van LIV te zien bij de sportzender. Aanbod Het bericht Ziggo Sport breidt aanbod uit met LIV Golf verscheen eerst op MediaMagazine.
2 weken
Ziggo trakteert abonnees weer met gratis films
Klanten van Ziggo kunnen tot en met 25 februari kijken naar 25 gratis films van Pathé Thuis. Vorige maand trakteerde de aanbieder ook al met gratis films van Pathé Thuis. Het bericht Ziggo trakteert abonnees weer met gratis films verscheen eerst op MediaMagazine.
2 weken
NPO Blend komt met gepresenteerde programma’s
De nieuwe experimentele radiozender NPO BLEND brengt vanaf volgende week gepresenteerde programma’s. One’sy Muller, Howard Komproe,Murth Mossel, Shay Kreuger, Nora Akachar, Niels Hoogland, E-Life, Aashna Sewpersad, Elif Kan, Benji Heerschop, Het bericht NPO Blend komt met gepresenteerde programma’s verscheen eerst op MediaMagazine.
2 weken
Nog meer live-concerten op Videoland
Op vrijdag 8 maart is het het grootste meezingconcert van Nederland: ‘Holland Zingt Hazes 2024’ live te streamen bij Videoland. Videoland abonnees kunnen om 20.30 uur exclusief genieten van een Het bericht Nog meer live-concerten op Videoland verscheen eerst op MediaMagazine.
2 weken
Classicnl brengt distributie onder bij Radio Netwerk Nederland
Sinds 1 februari wordt de distributie van radiozender classicnl uitgevoerd door bij Radio Netwerk Nederland.Exploitant Radio Netwerk Nederland verzorgt nu de complete distributie voor classicnl waaronder de audiostreaming en kabeldistributie. Het bericht Classicnl brengt distributie onder bij Radio Netwerk Nederland verscheen eerst op MediaMagazin...
2 weken
Definitief: Eredivisie ook komende vijf jaar bij ESPN
De bestaande samenwerking binnen Eredivisie Media & Marketing (EMM) en ESPN is met vijf jaar verlengd en daarmee blijven de live wedstrijden van de Eredivisie ook na 2025 live te Het bericht Definitief: Eredivisie ook komende vijf jaar bij ESPN verscheen eerst op MediaMagazine.
2 weken
Film Oppenheimer vanaf 21 maart op SkyShowtime
De film Oppenheimer is vanaf 21 maart te zien op de streamingdienst SkyShowtime. Naast Oppenheimer is Mission: Impossible – Dead Reckoning vanaf vrijdag te zien op de streamingdienst. Oppenheimer De Het bericht Film Oppenheimer vanaf 21 maart op SkyShowtime verscheen eerst op MediaMagazine.
2 weken
F1 TV Pro onderdeel van abonnement Viaplay
Abonnees van streamingdienst Viaplay krijgen zeer binnenkort ook gratis de beschikking over de streamingdienst F1 TV Pro. F1 TV Pro F1 TV Pro is de streamingdienst van de Formule 1 Het bericht F1 TV Pro onderdeel van abonnement Viaplay verscheen eerst op MediaMagazine.
2 weken
ACM: Deal ESPN en Eredivisie niet in strijd met regels
De overeenkomst tussen ESPN/Disney en de Eredivisie over de uitzendrechten van de Eredivisiewedstrijden is niet strijdig met de concurrentieregels. Dit oordeelt de Autoriteit Consument en Markt (ACM) in een voorlopig Het bericht ACM: Deal ESPN en Eredivisie niet in strijd met regels verscheen eerst op MediaMagazine.
3 weken

Mezzo en National Geographic Wild in de digitale etalage
Ook deze maand staan er weer een aantal televisiezenders in de digitale etalage. Zo zijn onder andere Mezzo, Discovery Science en National Geographic Wild de zogenaamde zenders van de maand Het bericht Mezzo en National Geographic Wild in de digitale etalage verscheen eerst op MediaMagazine.
3 weken
KINK breidt uit naar Apple TV en Google TV
Radiozender KINK is nu ook te beluisteren via Apple TV en Google TV. De radiozender heeft hiervoor een nieuwe versie van haar app uitgebracht in de Apple Appstore en Google Het bericht KINK breidt uit naar Apple TV en Google TV verscheen eerst op MediaMagazine.
3 weken
Museum Beeld & Geluid verlaat Den Haag
Beeld & Geluid zal per 1 september 2024 de locatie in Den Haag aan de Zeestraat verlaten. Door de coronacrisis vielen bezoekersaantallen tegen. Daarnaast zorgde het complexe vergunningenstelsel en de Het bericht Museum Beeld & Geluid verlaat Den Haag verscheen eerst op MediaMagazine.
3 weken

Pagina's

Abonneren op Media Magazine