Media Magazine

255 nieuwsberichten gevonden
EK Voetbal via NPO1 4K heeft nog last van kinderziektes
Nog niet voor alle voetballiefhebbers is het kijken naar het EK Voetbal in Ultra HD via NPO1 4K de ultieme Het bericht EK Voetbal via NPO1 4K heeft nog last van kinderziektes verscheen eerst op MediaMagazine.
1 dag
Ziggo Sport wil aanbod uitbreiden met MotoGP
Ziggo Sport wil haar sportaanbod in de toekomst uitbreiden met de motorraces van de MotoGP. Momenteel zijn deze races nog Het bericht Ziggo Sport wil aanbod uitbreiden met MotoGP verscheen eerst op MediaMagazine.
1 dag
Eddy Keur stopt met radioprogramma op NH Radio
Eddy Keur stopt met zijn radioprogramma Keur in de Middag op NH Radio. Volgende week is zijn laatste show te Het bericht Eddy Keur stopt met radioprogramma op NH Radio verscheen eerst op MediaMagazine.
1 dag
OPEN Rotterdam is Omroep van het Jaar 2021
OPEN Rotterdam is tijdens de uitreiking van de Lokale Media Awards uitgeroepen tot Omroep van het Jaar. “Grote stappen” Volgens Het bericht OPEN Rotterdam is Omroep van het Jaar 2021 verscheen eerst op MediaMagazine.
1 dag
EK Voetbal live te volgen via radio, televisie en Internet
Tot en met 11 juli wordt het EK Voetbal gehouden. Het evenementen is live te volgen bij de NOS via Het bericht EK Voetbal live te volgen via radio, televisie en Internet verscheen eerst op MediaMagazine.
2 dagen
Rechtbank: “Oordeel Commissariaat over NPO SterrenNL terecht”
Volgens de rechtbank Midden-Nederland heeft het Commissariaat voor de Media terecht geoordeeld niet bevoegd te zijn om handhavend op te Het bericht Rechtbank: “Oordeel Commissariaat over NPO SterrenNL terecht” verscheen eerst op MediaMagazine.
3 dagen
Sophie Hilbrand en Khalid Kasem nieuwe invulling vooravond NPO 1
Sophie Hilbrand en Khalid Kasem gaan een andere invulling geven aan de vooravond op NPO 1. Dit bericht BNNVARA in Het bericht Sophie Hilbrand en Khalid Kasem nieuwe invulling vooravond NPO 1 verscheen eerst op MediaMagazine.
3 dagen
‘De Oranjezomer’ van start op SBS6 en KIJK.nl
Vanavond is de eerste uitzending te zien van De Oranjezomer. De liveshow op SBS6 met Wilfred Genee, René van der Het bericht ‘De Oranjezomer’ van start op SBS6 en KIJK.nl verscheen eerst op MediaMagazine.
3 dagen
Sublime staakt uitzendingen Prince Radio al weer
Enkele dagen na de start van de tijdelijke themazender Prince Radio is Sublime al weer gestopt met de uitzendingen van Het bericht Sublime staakt uitzendingen Prince Radio al weer verscheen eerst op MediaMagazine.
4 dagen

Ziggo start doorgifte NPO1 4K via Mediabox Next
Ziggo is begonnen met de doorgifte van NPO1 4K. Via dit tijdelijke kanaal wordt het Europees Kampioenschap voetbal in 4K-kwaliteit Het bericht Ziggo start doorgifte NPO1 4K via Mediabox Next verscheen eerst op MediaMagazine.
4 dagen
Zomer: Naast veel sport ook detectives en speelfilms bij de NPO
Tijdens de komende sportzomer biedt de NPO naast veel sport ook detectives en speelfilms via haar kanalen. Sportevenementen De komende Het bericht Zomer: Naast veel sport ook detectives en speelfilms bij de NPO verscheen eerst op MediaMagazine.
5 dagen
NPO 2 extra langer gratis beschikbaar bij tv-aanbieders
NPO 2 extra is in ieder geval tot 1 juli bij alle aanbieders te zien in het digitale basispakket. Eerder Het bericht NPO 2 extra langer gratis beschikbaar bij tv-aanbieders verscheen eerst op MediaMagazine.
5 dagen
Canal Digitaal gaat ook NPO1 4K doorgeven tijdens EK Voetbal
Canal Digitaal, aanbieder van satelliettelevisie, gaat ook het speciale 4K-kanaal van NPO1 doorgeven tijdens het Europees Kampioenschap voetbal. EK voetbal Het bericht Canal Digitaal gaat ook NPO1 4K doorgeven tijdens EK Voetbal verscheen eerst op MediaMagazine.
5 dagen
Eurosport 2, FashionTV en Stingray Djazz.tv in de digitale etalage
In de maand juni staan onder andere de televisiezenders Eurosport 2, FashionTV en Stingray Djazz.tv in de digitale etalage als Het bericht Eurosport 2, FashionTV en Stingray Djazz.tv in de digitale etalage verscheen eerst op MediaMagazine.
6 dagen
Sublime komt met tijdelijke online radiozender ‘Prince Radio’
Op de geboortedag van Prince lanceert Candy Dulfer in samenwerking met radiozender Sublime een eigen online radiozender: Prince Radio. “Meest Het bericht Sublime komt met tijdelijke online radiozender ‘Prince Radio’ verscheen eerst op MediaMagazine.
6 dagen
Ziggo komt met nieuwe software voor Mediabox XL/Next
Ziggo komt met nieuwe software voor haar digitale ontvangers Mediabox Next en Mediabox XL. De software-update bevat een aantal verbeteringen. Het bericht Ziggo komt met nieuwe software voor Mediabox XL/Next verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
DAB+ : Week van de Digitale Radio weer van start
Komende week staan diverse radiozenders in het teken van de Week van de Digitale Radio. Op veel radiozenders kunnen luisteraars Het bericht DAB+ : Week van de Digitale Radio weer van start verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Radio 538: DJ’s Coen en Sander trekken het land in met EK Tourbus
Tijdens het aanstaande Europees Kampioenschap voetbal trekken DJ’s Coen en Sander van Radio 538 door het land met de EK Het bericht Radio 538: DJ’s Coen en Sander trekken het land in met EK Tourbus verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week

De Radiofabriek introduceert het podcast spreekuur
Het Hilversumse mediabedrijf YPCA, De Radiofabriek introduceert op 11 juni a.s. het podcast spreekuur. “Het podcast spreekuur is speciaal in Het bericht De Radiofabriek introduceert het podcast spreekuur verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
KPN brengt KPN TV app naar Android TV
Sinds kort kunnen alle KPN-klanten met een iTV abonnement gebruik maken van de KPN TV app op hun Android TV Het bericht KPN brengt KPN TV app naar Android TV verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Wesley Sneijder vaste analist UEFA Champions League bij RTL 7
Wesley Sneijder schuift vanaf het nieuwe seizoen aan als vaste analist tijdens de uitzendingen van de UEFA Champions League bij Het bericht Wesley Sneijder vaste analist UEFA Champions League bij RTL 7 verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
KPN breidt glasvezel uit naar Nieuwegein en Hengelo
KPN gaat in Nieuwegein glasvezel aanleggen. KPN sluit steeds meer gemeenten aan op haar glasvezelnetwerk. In Hengelo zijn inmiddels al Het bericht KPN breidt glasvezel uit naar Nieuwegein en Hengelo verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Ziggo breidt gigabit-internet uit naar Maastricht
Per vandaag kan ook in de gemeente Maastricht gebruik worden gemaakt van gigabit-internet van Ziggo. In totaal gaat het om Het bericht Ziggo breidt gigabit-internet uit naar Maastricht verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Ziggo gaat in Rotterdam analoge radiosignaal uitschakelen
Vanaf dinsdag 6 juli aanstaande gaat Ziggo het analoge radiosignaal in Rotterdam uitschakelen. Dit heeft VodafoneZiggo bekend gemaakt op haar Het bericht Ziggo gaat in Rotterdam analoge radiosignaal uitschakelen verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
EK voetbal ook bij kleinere providers te bekijken in 4K
TriNed, Youfone, SK Veendam, SK Pijnacker, Kabeltex, Breedband Helmond, Open Fiber en Jonaz gaan het tijdelijke kanaal NPO1 4K doorgeven Het bericht EK voetbal ook bij kleinere providers te bekijken in 4K verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
TV Oranje is ‘Zender van de Maand’ bij KPN
In de maand juni is TV Oranje de zogenaamde zender van de maand bij KPN. De televisiezender is voor iedereen Het bericht TV Oranje is ‘Zender van de Maand’ bij KPN verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week
Beat FM verder als Girlpower Radio op DAB+ en Internet
De regionale commerciële radiozender Beat FM is gestopt met uitzenden. Via de DAB+-frequenties van Beat FM is nu Girlpower Radio Het bericht Beat FM verder als Girlpower Radio op DAB+ en Internet verscheen eerst op MediaMagazine.
1 week

Indy 500 live te zien via Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal
Vanavond is de Indy 500 live te zien via Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal. Aan ‘The Greatest Spectacle in Het bericht Indy 500 live te zien via Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal verscheen eerst op MediaMagazine.
2 weken
NH Radio zendt wekelijks hoorspel ‘Kroos’ uit
NH Radio zendt zondag 30 mei de eerste aflevering uit van het hoorspel ‘Kroos’. De productie is gemaakt in samenwerking Het bericht NH Radio zendt wekelijks hoorspel ‘Kroos’ uit verscheen eerst op MediaMagazine.
2 weken
FunX de hele week in het teken van de FunX DiXte 1000
Tot en met vrijdag 4 juni is de FunX DiXte 1000 2021 te horen op radiozender FunX. De lijst bevat Het bericht FunX de hele week in het teken van de FunX DiXte 1000 verscheen eerst op MediaMagazine.
2 weken

Pagina's

Abonneren op Media Magazine