Topvacature

Namens een overheidsinstelling zoek ik, in verband met uitbreiding, een communicatieadviseur met een goede pen. In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor de in- en externe communicatie. Je maakt deel uit van een zelfsturend team (zonder direct leidinggevende). Samen met de huidige communicatieadviseur ben je verantwoordelijk voor je eigen...

communicatie & co

1 week geleden
Namens het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) zoek ik voor minimaal vier maanden een ervaren marketing communicatieadviseur. Als senior marketing communicatieadviseur ontwikkel je en geef je samen met het team vorm aan de marketingcommunicatieplannen voor het CIZ. Je zorgt ervoor dat het CIZ op de juiste manier gepositioneerd wordt. Je analyseert ontwikkelingen in de cliëntprofielen en het zorgwerkveld en vertaalt deze naar acties in de organisatie. Je doet mee in projecten en onderhoud de relatie met de diverse afdelingen binnen het CIZ. Je helpt bij het opstellen van clientprofielen en klantreizen. Je signaleert, analyseert en formuleert daarvoor ook klantbehoeften en marktkansen. Verder vind je het plezierig om mede vorm te geven aan de zelfstandigheid en zelfsturing van het team....
1 week geleden
Namens een overheidsinstelling zoek ik, in verband met uitbreiding, een communicatieadviseur met een goede pen. In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor de in- en externe communicatie. Je maakt deel uit van een zelfsturend team (zonder direct leidinggevende). Samen met de huidige communicatieadviseur ben je verantwoordelijk voor je eigen werk en dienstverlening voor de organisatie. Initiatief, ontwikkeling, eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid zijn de belangrijkste kenmerken. In deze functie ben je zowel uitvoerend als adviserend actief. De instelling heeft een duidelijke visie over de verbetering van haar klantdienstverlening. Je verzorgt ook het beheer en de ontwikkeling van de interne en externe middelen (intranet, personeelsblad, nieuwsbrief, narrow casting, website, sociale media, correspondentie, webcare). Verdere taken zijn PR, woordvoering en projectcommunicatie. Gezocht wordt een communicatie professional die minimaal een afgeronde HBO opleiding op gebied van communicatie heeft met 3+ jaren werkervaring in een uitvoerende- en adviserende communicatie functie. Kennis van- en affiniteit met online communicatie is cruciaal en je begrijpt CMS contentbeheer en ontwikkeling als geen ander. Ook zou het fijn zijn als je ervaring hebt met klantreisonderzoek, maar dit is geen vereiste. Verder ben je bestuurlijk sensitief en weet hoe je met pers en publiek om moet gaan. Je beschikt tevens over een vlotte pen en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband prima werken. Geboden wordt een aanstelling van 18 uur per week voor in eerste instantie een jaar. Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3500 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek.
2 weken geleden
Namens een internationaal ingenieursadviesbureau zoek ik i.v.m. een zwangerschapsverlof per direct een PR en content specialist. Als specialist ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de externe communicatiestrategie. Jij zorgt ervoor dat de klanten van het bedrijf horen. Dat hun experts zichtbaar zijn en dat de juiste boodschap overkomt. Je bent de spin in het web van PR en content creatie. Je herkent verhalen en projecten die hun centraal gekozen positionering laden en je brengt deze content verder, via hun eigen kanalen en via de pers. Je begeleidt hun experts bij het vertellen van het juiste verhaal en biedt waar nodig ondersteuning bij de ontwikkeling van middelen (bijv. infographics of video). Je werkt hierbij nauw samen met collega’s uit het communicatieteam en externe partijen (bijv. tekstschrijver). Daarnaast adviseer je de business (de adviseurs en ingenieurs) bij vraagstukken die zij hebben om hun klanten te bereiken. Je denkt mee, stelt je op als kritische gesprekspartner en biedt ondersteuning bij het overbrengen van de boodschap aan de klant. Gezocht wordt iemand met aantoonbare ervaring in het communicatievak (5-10 jaar) en die stevig in zijn/haar schoenen staat. Je bent in staat om hun strategie te vertalen naar aansprekende en toegankelijke communicatie. Je kunt goed luisteren en bent een prettige gesprekspartner. Kritisch, maar altijd bezig met de oplossing in plaats van het probleem. Je hebt een neus voor nieuws. Je steekt graag je handen uit de mouwen om het gewenste resultaat te bereiken. En je kunt goed schrijven. Kortom: je bent een strategische content en pr specialist. Ervaring in een internationale, technische omgeving is een pré. Je bent een goede gesprekspartner op elk niveau en beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend. Geboden wordt een tijdelijke opdracht op basis van detachering. Starten per direct en de eerste twee maanden 40 uur per week en daarna teruggeschroefd tot drie dagen in de week. Salaris conform cao.
2 weken geleden
Namens een ambitieus lifestylemerk zoek ik per direct een tijdelijke (online) PR talent. Je denkt actief mee over het externe communicatiebeleid van de organisatie. Je bewaakt de consistente merkpositionering en beleving o.b.v. de merkrichtlijnen. Andere taken zijn o.a. plannen, ontwikkelen en tijdig uitvoeren van het content road map plan met betrekking tot het verhogen van de awareness van het merk, maar ook traffic naar de collecties te verhogen (via nieuwsbrieven, social media, website, webshop, evenementen, print etc.). Je hebt een positieve invloed op de omzet van nieuwe collecties d.m.v. PR, marketingactivatie en ondersteunende sales tools. Je denkt vooral ook actief mee en implementeert een media plan. Je bent medeverantwoordelijk voor en het schrijven van persberichten en stuurt (freelance) tekstschrijvers, internet-, communicatie- en reclamebureaus aan. Genereren van free publicity en het onderhouden van sociale media behoort ook tot jouw taken. Je weet hoe je PR evenementen organiseert en onderhoudt contacten met de pers, sponsoren, stakeholders en andere belangrijke relaties. Je beschikt minimaal over een MBO+ of HBO opleiding in een marketing of communicatie richting en hebt 3 tot 5 jaar ervaring. Je beschikt tevens over een uitstekende kennis van de mediawereld & social media. Je volgt marktontwikkelingen en trends op het gebied van marketingcommunicatie en bent hands-on, nieuwsgierig en ondernemend. Je beheerst de Nederlands en Engelse taal uitstekend, Frans en Duits is een pré. Kennis van verschillende Adobe CS applicaties is mooi meegenomen. Je hebt ook affiniteit met mode en lifestyle en een geldig rijbewijs. Geboden wordt een tijdelijke uitzendbaan. In eerste instantie is dit 40 uur per week (aug/sept) om daarna af te bouwen naar 3 dagen in de week. Periode tot mogelijk eind dit jaar. Marktconform salaris.
Abonneren op communicatie & co