Topvacature

Namens brouwerij Bavaria - actief in 120 landen - zoekt Marketing & Co een channel manager 'out of home'. De nieuwe channel manager wordt verantwoordelijk voor de uitvoering, monitoring en bijsturing van kanalen en partners met als doel groei te realiseren binnen deze kanalen en de juiste zichtbaarheid te geven aan de producten. Draagt bij aan...

marketingfacts

3 uur geleden
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Met deze week: onzekere mannen, het bouwvakkersdecolleté en iedereen is full of shit.  Lees meer over: Viral Friday week 19/2017: onzekere mannen, het bouwvakkersdecolleté en iedereen is full of shit.
5 uur geleden
Zoals bij elk congres is het keuzes maken. Hop je van de ene venue naar de andere (zoals ik vorig jaar deed bij Web Summit en daardoor de helft miste) of blijf je zitten waar je zit en neem je een iets mindere talk voor lief? Ik deed dat laatste op de vrijdag van The Next Web Conference 2017. Op het Innovation stage in de Gashouder hebben de volgende drie sprekers indruk op mij gemaakt: Lucien Engelen, Chase Jarvis en Ben Hammersley. Verhalen over de toekomst, maar ook over het heden en verleden.   Lees meer over: 3 sprekers die je niet had willen missen op #TNW2017.
7 uur geleden
Influencer marketing is als aparte marketingdiscipline nog jong. Carole Lamarque waagt, gedeeltelijk met succes, een poging om het vakgebied tussen twee kaften te vangen. Lees meer over: Uitgelezen: Influencers - Carole Lamarque.
10 uur geleden
Afgelopen week vond voor het eerst in Amsterdam het grootste congres over online travel in Europa plaats: Phocuswright. Sprekers van Booking.com, Expedia en Airbnb, oftewel de crème de la crème van de online reiswereld bespraken hier de laatste technologische ontwikkelingen. De volgende trends en ontwikkelingen kwamen naar voren. Lees meer over: Dé online trends en ontwikkelingen in de reisindustrie.
1 dag geleden
Machines zitten steeds meer tussen de bedrijfscommunicatie en de gebruiker in. Het bedrijf zet content op Facebook, Instagram of LinkedIn, het algoritme bepaalt of de content waardevol genoeg is voor de gebruiker en aan de hand daarvan krijgt de content een plekje in de timeline van de gebruiker. De noodzaak voor marketeers is om te snappen hoe deze machine in elkaar zit en waar deze algoritmes hun keuzes op baseren. Zijn deze keuzes van de algoritmes eigenlijk wel terecht? Lees meer over: Pepsi had gewoon beter naar de data moeten kijken #TNW2017.
2 dagen geleden
Het begint er op te lijken dat er elke week weer een bedrijf een functie van Snapchat kopieert. Natuurlijk blijft Snapchat ook zelf steeds innoveren. Niet alleen gericht op de gebruiker, maar vooral voor bedrijven komen er steeds meer mogelijkheden op Snapchat. Eén van de mensen achter deze innovatiestrategie is Imran Khan, Snap Inc.’s chief strategy officer. Lees meer over: Snap’s chief strategy Imran Khan over waarom Snapchat het platform is voor je marketing #TNW2017.
2 dagen geleden
Kun je het je voorstellen om als meisje al voor je vijftiende zwanger te zijn? In ontwikkelingslanden gebeurt dit jaarlijks ruim twee miljoen keer. Plan Nederland vindt dat kinderen geen kinderen moeten krijgen en komt in actie. Lees meer over: ReclameReview: Plan Nederland - Girls First.
2 dagen geleden
Vorige maand heeft Google Analytics nieuwe dimensies en rapporten toegevoegd: de Lifetime Value. Deze nieuwe rapporten laten zien wat bijvoorbeeld de gemiddelde opbrengst per gebruiker is in de acquisitieperiode. In dit artikel lees je hoe je deze rapporten kunt toepassen. Verder laat ik zien hoe je met Google Tag Manager de Lifetime Value als aangepaste statistiek kunt sturen naar Google Analytics, om deze vervolgens te kunnen gebruiken in segmenten en hier interessante inzichten uit te kunnen halen Lees meer over: Zo bepaal je de Lifetime Value van je publiek in Google Analytics.
2 dagen geleden
Slimmer werken is meer dan de juiste software gebruiken op kantoor. Iedereen kan slimmer werken. Ook jij. Zonder moeite. Wij hebben de afgelopen vijf jaar gewerkt aan kantoorsoftware dat het mkb helpt slimmer te werken. Inmiddels is dit een behoorlijk uitgebreid SaaS-platform geworden met CRM, sales, projectmanagement en facturatie in één online tool waar bedrijven uit heel Europa gebruik van maken. Onze nieuwste module is project planning. Super handig, want ga maar eens na: hoe ga jij projecten te lijf? Lees meer over: Iederéén kan slimmer werken. Ook jij. #adv.
2 dagen geleden
Podcasts: dichterbij je publiek kun je niet komen. Volgens onderzoek van Edison Research (The Infinite Dial 2017) zitten podcasts steeds vaker in je oor. Olaf Ouwerkerk stelde in juni 2015 nog de vraag is de podcast terug van weggeweest? Het antwoord in 2017: zeker weten! Lees meer over: De stand van podcasts en de beste podcasts voor marketeers op een rij.

Pagina's

Abonneren op marketingfacts