Topvacature

Voor een toonaangevend online platform voor financieel professionals zoekt Redactie & Co een hoofdredacteur. Het Nederlandstalige platform met 30.000 abonnees is gespecialiseerd in 'mergers & acquisitions' en behandelt deals, fusies, financieringen en overnames. De hoofdredacteur coördineert de site, het kwartaalmagazine, nieuwsbrieven, de...

broadcast magazine

1 uur geleden
De IBC zit er weer op. Het is wachten op de officiële bezoekerscijfers, maar voor mijn gevoel was het dit jaar een stuk drukker dan vorig jaar. Op onze stand was dit in elk geval zeker het geval, tientallen klanten, dealers, distributeurs en andere relaties per dag kwamen ons met een bezoek vereren.
3 uur geleden
Het EO-programma Anti Pest Club is op het Gouden Rozen-festival in Berlijn uitgeroepen tot beste Europese kinderprogramma. In het programma van producent Skyhigh TV brengt presentatrice Anne-Mar Zwart een bezoek aan basisschoolklassen waar wordt gepest.
21 uur geleden
RTL Nederland en Adfactor hebben bekendgemaakt dat zij hun krachten gaan bundelen. RTL neemt een meerderheidsbelang van 60% in Adfactor. Het 13-jarige Haagse bedrijf heeft zich gespecialiseerd in digital content marketing (native advertising) en beschikt over een uitgebreid netwerk van influencers en content makers.
21 uur geleden
Machtige kastelen, dappere ridders, gevaarlijke draken en rijke handelssteden. De middeleeuwen spreken bij veel mensen tot de verbeelding. Toch is er in Nederland nog nooit een televisieserie gemaakt die zich uitsluitend richt op de middeleeuwen. Omroep Gelderland brengt daar verandering in.
1 dag geleden
Het marktaandeel van Qmusic is 0,4 procent gedaald naar 7,9 procent in de periode juli/augustus 2017. Ook marktleider Radio 538 levert in en heeft nu 12,3 procent aandeel, een daling van 0,9 procent.
1 dag geleden
Wietze de Jager heeft een contract getekend bij Talpa Radio. Eerder werd al bekend dat de dj een van de presentatoren van SBS Shownieuws wordt.
1 dag geleden
Wietze de Jager heeft een contract getekend bij Radio 538. Eerder werd al bekend dat de dj een van de presentatoren van SBS Shownieuws wordt.
1 dag geleden
NPO Radio 6-dj Jaap Brienen heeft een nieuwe baan als Music & Program Director bij de commerciële radiozender Sublime FM. Dat heeft Brienen maandag via Twitter laten weten.
1 dag geleden
Igmar Felicia heeft SLAM! verlaten en gaat aan de slag bij Qmusic. Dat heeft hij gemeld op Instagram.
1 dag geleden
Dit was het nieuws keert terug op televisie met Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek als de teamcaptains. Dat heeft AVROTROS bekendgemaakt. Harm Edens is opnieuw de presentator van dienst.

Pagina's

Abonneren op broadcast magazine