Topvacature

Namens het Landelijk Kenniscentrum Cultuureducatie en Amateurkunst zoekt Redactie & Co een webredacteur. De redacteur schrijft zelfstandig teksten en korte nieuwsberichten voor de site van de organisatie. Schrijft nieuwsbrieven en berichten op sociale media, volgens de bestaande redactionele richtlijnen. Redigeert en structureert langere...

broadcast magazine

8 uur geleden
Fitbit woensdag: 29.433 stappen. Woensdag vroeg wakker en meteen de website checken hoe het staat met de ticketverkoop. Daar was dinsdagavond weer een groot aantal bijgekomen. Het is ons gelukt om via tal van kanalen ons concept onder de aandacht te brengen van de mensen die we willen bereiken.
1 dag geleden
Voor omroep BNN is 25 mei elk jaar een speciale dag. Een officiële vrije dag zelfs. Het is de sterfdag van oprichter Bart de Graaff, die vandaag 15 jaar geleden overleed en dit jaar 50 jaar zou zijn geworden.
1 dag geleden
Op 29 juni staat het Media Park in het teken van het Media Jaarcongres. Een dag innovatie en inspiratie rondom het thema ‘A New World, A New Perspective’.
1 dag geleden
De Avondetappe verhuist deze zomer naar primetime. De wielertalkshow met Dione de Graaff en Herman van der Zandt begint vanaf 1 juli om 21.20 uur.
1 dag geleden
Ajax is er niet in geslaagd de Europa League te winnen. De Amsterdammers verloren woensdagavond in de finale in Stockholm met 2-0 van Manchester United.
1 dag geleden
De Europese Commissie wil dat streamingdiensten zoals Netflix in Europa voortaan minstens 30 procent aan Europese films en series in hun aanbod hebben.
1 dag geleden
Weerpresentatrice Helga van Leur vertrekt na 20 jaar als weervrouw bij RTL. Op 30 juni presenteert ze voor het laatst het weer.
2 dagen geleden
Het Groot Dictee der Nederlandse Taal komt niet meer op tv. BNR wil de komende editie wel organiseren en presentator Philip Freriks heeft daar wel oren naar.
2 dagen geleden
NPO 3FM-luisteraars hebben het nummer Witch Doctor van De Staat gekozen als het beste festivalnummer aller tijden.
2 dagen geleden
De uitwassen van de flexibilisering bij de publieke omroep moeten worden aangepakt. Dat  stelt René Roodheuvel, omroepsecretaris bij de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ) in een interview met de Gooi- en Eemlander. Hij is van mening dat flexibele arbeid als gevolg van wetgeving en politieke bemoeienis is doorgeslagen.

Pagina's

Abonneren op broadcast magazine