Topvacature

Voor een marketingbureau in de regio Breda zoekt creatieven.com een overtuigende en creatief sterke art director. Het bureau is vooral actief voor opdrachtgevers in de groensector. De art director versterkt het bestaande team van marketeers, vormgevers en webdesigners. Komt primair te werken op één account om de internationale marktpositie van dit...

broadcast magazine

1 uur geleden
AVROTROS zendt in de 3Lab tv-week vanaf 14 augustus drie nieuwe programma’s uit. Zo gaat presentator Klaas van der Eerden in Het Beest in Klaas op zoek naar de supertalenten van dieren en ontvangt Douwe Bob in het programma Douwe's Living Room ft. Michiel Romeyn verschillende muzikale gasten. De mannen van Broederliefde helpen in hun eigen programma mensen uit hun omgeving, die het minder goed af ging.
5 uur geleden
Joop Gankema (67) is aangesteld als voorzitter van stichting Groot Nieuws Radio. Hij volgt Ron de Rover op, die als bestuurslid nog enige tijd betrokken blijft.
5 uur geleden
Op maandag 31 juli gaat de nieuwe wedstrijd Cartoon Network Vlog It van start. Samen met YouTubers Boncolor en Nino Wilkes gaat Cartoon Network op zoek naar jong vlogging talent, waarbij de winnaar coaching en promotionele ondersteuning krijgt van Cartoon Network en zichzelf de officiële vlogger van de zender mag noemen
5 uur geleden
MediaMatters, de Nederlandse innovatie accelerator in de mediasector, roept innovatieve startups en scale-ups op zich aan te melden voor de tweede ronde van het programma voor 2017.
5 uur geleden
De Frank en Vrijdag Show gaat weer op tuintour. 538-dj Frank Dane, sidekick Jelte van der Goot en huispianist Albert verruilen de studio voor de achtertuin van bekende vrienden van de show.
7 uur geleden
De EK-wedstrijd Nederland-België heeft maandag 2.412.000 kijkers getrokken. De Oranje Leeuwinnen wonnen met 2-1. Nooit eerder trok een vrouwenvoetbalwedstrijd zo veel kijkers naar het tv-scherm.
1 dag geleden
Ismail Ilgun (20) uit Zaandam wordt niet vervolgd vanwege zijn vlogs over de wijk Poelenburg. Wel moet hij van het Openbaar Ministerie in gesprek gaan met mensen die zich door hem beledigd voelen. Ook moet hij een excuusvlog maken voor de inwoners van Poelenburg.
1 dag geleden
Wie wordt de nieuwe boswachter op Texel? Daar draait het om in het nieuwe SBS6-programma Boswachter gezocht. Uit ruim 400 aanmeldingen zijn tien zeer uiteenlopende kandidaten geselecteerd. 
1 dag geleden
De Tour de France heeft bij de NOS ook dit jaar een miljoenenpubliek bereikt. Bijna 9,4 miljoen mensen hebben de afgelopen drie weken een deel van de NOS-programma’s over de Tour de France gezien.
1 dag geleden
Online aanbieder Knippr heeft een nieuw kanaal gestart met als titel Knippr Events. Daarop zijn speciale evenementen te volgen. Tot en met 30 juli is Kermis TV in HD te zien vanaf de Tilburgse Kermis. Het kanaal is vooralsnog gratis.

Pagina's

Abonneren op broadcast magazine