Nieuws

154 nieuwsberichten gevonden
Johan Derksen krijgt eigen radioprogramma op Radio Veronica 1 dag
Johan Derksen sluit vanaf maandag 15 augustus de dag af met zijn eigen radioprogramma ‘Muziek voor Volwassenen’ op Radio Veronica. Het bericht Johan Derksen krijgt eigen radioprogramma op Radio Veronica verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
NPO Radio 2 live vanaf Concert at SEA 2022 1 dag
NPO Radio 2 zendt ook dit jaar weer live uit vanaf Concert at SEA op de Zeeuwse Brouwersdam. Op donderdag Het bericht NPO Radio 2 live vanaf Concert at SEA 2022 verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
Filmbox breidt distributie uit met verzorgingsgebied Ziggo 1 dag
Klanten van Ziggo kunnen vanaf 30 juni kijken naar FilmBox. De zender wordt opgenomen in het tv-pakket TV Standard op Het bericht Filmbox breidt distributie uit met verzorgingsgebied Ziggo verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
Kickbokswedstrijden GLORY exclusief te zien op Videoland 1 dag
Kickboksorganisatie GLORY heeft een meerjarige overeenkomst gesloten met Videoland. Op de streamingsdienstvan RTL zullen de wedstrijden van GLORY exclusief te Het bericht Kickbokswedstrijden GLORY exclusief te zien op Videoland verscheen eerst op...
Media Magazine broadcasting
Pebble TV nieuw bij NLZIET, exit bij Ziggo 1 dag
NLZIET heeft per vandaag de kinderzender Pebble TV toegevoegd aan haar aanbod. Bij aanbieder Ziggo verdwijnt de zender echter per Het bericht Pebble TV nieuw bij NLZIET, exit bij Ziggo verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
Ziggo breidt aanbod Movies & Series uit 2 dagen
Ziggo breidt het aanbod van films en series in haar on-demand aanbod Movies & Series (XL) de komende periode uit. Het bericht Ziggo breidt aanbod Movies & Series uit verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
Wimbledon live te volgen op Eurosport en Ziggo Sport 2 dagen
Vandaag gaat het tennistoernooi Wimbledon van start. Het evenement is live te volgen via Eurosport en Ziggo Sport. Grandslam The Het bericht Wimbledon live te volgen op Eurosport en Ziggo Sport verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
TT Assen uitgebreid te volgen bij Ziggo Sport 5 dagen
Ziggo Sport zal rondom de TT van Assen volop uitpakken voor de MotoGP-fan. Aanstaande weekend is de Ziggo Sport-crew op Het bericht TT Assen uitgebreid te volgen bij Ziggo Sport verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
Omroep West: radioprogramma en podcast over Franse chansons 5 dagen
Begin juli start de nieuwe podcastserie én het nieuwe radioprogramma Enchanté! over het Franse lied bij Omroep West.De Haagse zangeres Het bericht Omroep West: radioprogramma en podcast over Franse chansons verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting

Dutch Darts Masters live te volgen op Viaplay 6 dagen
Komend weekeinde wordt in de Ziggo Dome het dartsevenement Dutch Darts Masters gehouden. Het toernooi is live te zien via Het bericht Dutch Darts Masters live te volgen op Viaplay verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
Nicktoons is Zender van de Maand bij KPN 6 dagen
In de maand juli is de kinderzender Nicktoons de zender van de maand bij KPN TV. De zender is voor Het bericht Nicktoons is Zender van de Maand bij KPN verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
Spaanse LaLiga blijft tot en met 2029 te zien bij Ziggo Sport 6 dagen
Ziggo Sport zendt de Spaanse voetbalcompetitie LaLiga ook de komende zeven jaar exclusief uit. De zender slaagde erin de uitzendrechten, Het bericht Spaanse LaLiga blijft tot en met 2029 te zien bij Ziggo Sport verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
VRT Radio 2 blijft best beluisterde radiozender in Vlaanderen 6 dagen
Met een marktaandeel van 28,3 procent blijft VRT Radio 2 de best beluisterde radiozender in Vlaanderen. Dit blijkt uit de Het bericht VRT Radio 2 blijft best beluisterde radiozender in Vlaanderen verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
Frank Dane gaat middagshow op Radio 538 presenteren 1 week
Frank Dane gaat vanaf maandag 29 augustus de middagshow op Radio 538 presenteren. De dj, die sinds 2000 verbonden is Het bericht Frank Dane gaat middagshow op Radio 538 presenteren verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
Radio Maria schakelt half juli over op nieuwe DAB+-frequentie 1 week
Per 15 juli aanstaande is Radio Maria alleen nog te beluisteren op het nieuwe landelijke DAB+-netwerk op kanaal 9C. De Het bericht Radio Maria schakelt half juli over op nieuwe DAB+-frequentie verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
Nieuwe vormgeving voor Magic FM 1 week
De vormgeving van Magic FM is in een nieuw jasje gestoken. Dit bericht de radiozender die uitzendt via DAB+ en Het bericht Nieuwe vormgeving voor Magic FM verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
Luistercijfers: NPO Radio 2 blijft best beluisterde radiozender 1 week
In de luisterperiode april-mei 2022 is NPO Radio 2 de best beluisterde radiozender in Nederland. De publieke radiozender zag haar Het bericht Luistercijfers: NPO Radio 2 blijft best beluisterde radiozender verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
Morricone bovenaan Filmmuziek Top 50 van NPO Radio 4 1 week
Once Upon a Time in the West van Ennio Morricone voert dit jaar opnieuw de Filmmuziek Top 50 van NPO Het bericht Morricone bovenaan Filmmuziek Top 50 van NPO Radio 4 verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting

Consumentenbond: Viaplay belooft klanten te compenseren 1 week
Viaplay gaat klanten die daar recht op hebben compenseren voor de problemen met de streamingdienst. Dat heeft het bedrijf aan Het bericht Consumentenbond: Viaplay belooft klanten te compenseren verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
Ziggo zendt benefietavond ‘Embrace Ukraine’ live uit 1 week
Dinsdag 21 juni om 20.00 uur zendt Ziggo ‘Embrace Ukraine’ live uit via Ziggo TV op kanaal 13. Embrace Ukraine Het bericht Ziggo zendt benefietavond ‘Embrace Ukraine’ live uit verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
Vlaanderen: Joe komt met speciale radiozender voor Sir Paul McCartney 1 week
Vandaag, zaterdag 18 juni, wordt Sir Paul McCartney 80 jaar. In Vlaanderen heeft radiozender Joe haar themakanaal 60 & 70’s Het bericht Vlaanderen: Joe komt met speciale radiozender voor Sir Paul McCartney verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
Nieuwe radiozender binnenkort op DAB+: GOD Radio 2 weken
Vanaf vrijdag aanstaande gaat GOD Radio van start met testuitzendingen via de digitale ether (DAB+). Volgens een persbericht is de Het bericht Nieuwe radiozender binnenkort op DAB+: GOD Radio verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
Tien lokale FM-frequenties zijn geveild 2 weken
Agentschap Telecom heeft deze week tien lokale FM-frequenties geveild. Onder andere Simone FM, Team FM,Sunrise FM, Koekstad Radio zijn binnenkort Het bericht Tien lokale FM-frequenties zijn geveild verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
Ziggo breidt gigabit-internet uit naar meer gemeenten 2 weken
Ziggo heeft haar gigabit-internet uitgebreid naar de Limburgse plaatsen Sittard en Born. Dit heeft VodafoneZiggo bekend gemaakt in een persbericht. Het bericht Ziggo breidt gigabit-internet uit naar meer gemeenten verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
Radio Maria schakelt 1 juli over op nieuwe DAB+-frequentie 2 weken
Per 1 juli aanstaande is Radio Maria alleen nog te beluisteren op het nieuwe landelijke DAB+-netwerk op kanaal 9C. De Het bericht Radio Maria schakelt 1 juli over op nieuwe DAB+-frequentie verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
Q Music Foute Uur nieuw op DAB+ 2 weken
Sinds vandaag is Q Music Foute Uur te beluisteren in de digitale ether (DAB+). De radiozender is te horen via Het bericht Q Music Foute Uur nieuw op DAB+ verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
Aanbod via DAB+ in Vlaanderen uitgebreid met Versuz Radio 2 weken
Sinds dit weekeinde is er in Vlaanderen een nieuwe radiozender te horen via de digitale ether (DAB+): Versuz Radio. De Het bericht Aanbod via DAB+ in Vlaanderen uitgebreid met Versuz Radio verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting

Sublime zendt vanaf woensdag Summertime Top 500 uit 2 weken
Sublime zendt vanaf woensdag de Sublime Summertime Top 500 uit. De lijst is gedurende de aankomende warme dagen te horen, Het bericht Sublime zendt vanaf woensdag Summertime Top 500 uit verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
Decibel weer te horen op de FM in de regio Eindhoven 2 weken
Radiozender Decibel is sinds zondag weer te beluisteren via de FM in de regio Eindhoven. De radiozender is te horen Het bericht Decibel weer te horen op de FM in de regio Eindhoven verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
Streekomroep ZuidWest Omroep van het Jaar 2022 2 weken
Streekomroep ZuidWest is tijdens de uitreiking van de Lokale Media Awards uitgeroepen tot Omroep van het Jaar 2022. Volgens de Het bericht Streekomroep ZuidWest Omroep van het Jaar 2022 verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
Ziggo Sport gaat door met Ziggo Sport Race Café XXL 2 weken
Sportzender Ziggo Sport gaat door met de uitgebreide versie van Ziggo Sport Race Café. De XXL-versie blijft tot het einde Het bericht Ziggo Sport gaat door met Ziggo Sport Race Café XXL verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
Stembus voor Filmmuziek Top 50 van NPO Radio 4 weer geopend 2 weken
De stembus voor de Filmmuziek Top 50 van NPO Radio 4 is vanochtend geopend en sluit vrijdag 17 juni om Het bericht Stembus voor Filmmuziek Top 50 van NPO Radio 4 weer geopend verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
Digitale platform VRT NU gaat verder als VRT MAX 2 weken
Dit najaar verandert het online video- en audioplatform VRT NU naar VRT MAX. Dit bericht de Vlaamse openbare omroep in Het bericht Digitale platform VRT NU gaat verder als VRT MAX verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
Ziggo Sport gaat samenwerken met tennisser Griekspoor 2 weken
Tennisser Tallon Griekspoor en Ziggo Sport gaan een samenwerking aan. De samenwerking helpt Griekspoor zijn wedstrijden en sponsors extra bekendheid Het bericht Ziggo Sport gaat samenwerken met tennisser Griekspoor verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
T-Mobile gaat glasvezelnetwerk in Den Haag verder uitbreiden 3 weken
T-Mobile Nederland gaat samen met Open Dutch Fiber internet via glasvezel aanbieden bij nog eens meer dan 29.000 huishoudens in Het bericht T-Mobile gaat glasvezelnetwerk in Den Haag verder uitbreiden verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
Nickelodeon op zwart tijdens Buitenspeeldag 3 weken
TV zender Nickelodeon gaat vandaag, woensdag 8 juni van 13.00 tot 17.00 uur op zwart en is de hele middag Het bericht Nickelodeon op zwart tijdens Buitenspeeldag verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting

Horse & Country TV, VOX en Stingray I-Concerts in de digitale etalage 3 weken
In juni zijn weer een aantal digitale televisiezenders beschikbaar in het digitale basispakket die normaal onderdeel uitmaken van een aanvullend Het bericht Horse & Country TV, VOX en Stingray I-Concerts in de digitale etalage verscheen eerst op...
Media Magazine broadcasting
“Extra investering in lokale en onderzoeksjournalistiek” 3 weken
Zowel de lokale journalistiek als de onderzoeksjournalistiek kunnen de komende jaren rekenen op extra investeringen vanuit het kabinet. Het doel Het bericht “Extra investering in lokale en onderzoeksjournalistiek” verscheen eerst op...
Media Magazine broadcasting
Ziggo breidt shirtsponsering Ajax verder uit 3 weken
Voetbalclub Ajax en Ziggo intensiveren wederom de samenwerking. Vanaf komend seizoen zal niet alleen Ziggo op de voorkant van het Het bericht Ziggo breidt shirtsponsering Ajax verder uit verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
RTV Drenthe komt weer met pop-up museum rond TT-race 3 weken
Van 11 tot en met 25 juni is het pop-up TT Museum van RTV Drenthe weer geopend. Bezoekers zijn dagelijks Het bericht RTV Drenthe komt weer met pop-up museum rond TT-race verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
Pinksteren: Etherpiraten weer actief op de FM-band 3 weken
Tijdens de Pinksterdagen zijn er weer diverse illegale radiozenders actief op de FM-band. Piek Gedurende het hele jaar zijn er in Het bericht Pinksteren: Etherpiraten weer actief op de FM-band verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
DAB+ : Week van de Digitale Radio weer van start 3 weken
Vanaf maandag, 6 juni, staan diverse radiozenders in het teken van de Week van de Digitale Radio. Op veel radiozenders Het bericht DAB+ : Week van de Digitale Radio weer van start verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
Mireille van Ark nieuwe adjunct-hoofdredacteur RTL Nieuws 3 weken
Mireille van Ark is per 1 september de nieuwe adjunct-hoofdredacteur van RTL Nieuws. Zij zal in deze functie samen met Het bericht Mireille van Ark nieuwe adjunct-hoofdredacteur RTL Nieuws verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
Radiozender Roparunradio on air tijdens Roparun 3 weken
De evenementenzender Roparunradio is dit weekeinde via FM, DAB+ en Internet te horen om de verrichtingen in de Roparun te Het bericht Radiozender Roparunradio on air tijdens Roparun verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
MTV 80’s is Zender van de Maand bij KPN 3 weken
In de maand juni is de muziekzender MTV 80’s de zender van de maand bij KPN TV. De zender is Het bericht MTV 80’s is Zender van de Maand bij KPN verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting

Viaplay komt met telefoonnummer voor klachten 4 weken
Viaplay komt volgende week met een speciaal telefoonnummer waar abonnees terecht kunnen met klachten over de streamingdienst. Dit bevestigt Andrea Het bericht Viaplay komt met telefoonnummer voor klachten verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
Videoland gaat meer live-evenementen uitzenden 4 weken
Videoland gaat meer live-evenementen uitzenden. Zo is 11 juni het concert van Guus Meeuwis live te zien via de streamingdienst Het bericht Videoland gaat meer live-evenementen uitzenden verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
Radio Decibel te horen in Noord-Brabant en Limburg via DAB+ 4 weken
Sinds vandaag, woensdag 1 juni, is Radio Decibel te horen in de provincies Noord-Brabant en Limburg via de digitale ether Het bericht Radio Decibel te horen in Noord-Brabant en Limburg via DAB+ verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
Twents Tukker FM in de Randstad via DAB+ 4 weken
Sinds dinsdag is Tukker FM te horen in de digitale ether (DAB+) in de Randstad via kanaal 8A. Twente De Het bericht Twents Tukker FM in de Randstad via DAB+ verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting
Ziggo komt met nieuwe software voor Mediabox XL en Mediabox Next 4 weken
Ziggo komt met nieuwe software voor haar digitale ontvanger Mediabox Next en Mediabox XL. De software-update bevat een aantal verbeteringen Het bericht Ziggo komt met nieuwe software voor Mediabox XL en Mediabox Next verscheen eerst op MediaMagazine.
Media Magazine broadcasting

Pagina's