Topvacature

Namens een grote retailer zoekt Marketing & Co een channel manager. De channel manager wordt verantwoordelijk voor de uitvoering, monitoring en bijsturing van kanalen en partners met als doel groei te realiseren binnen deze kanalen en de juiste zichtbaarheid te geven aan de producten. Draagt bij aan de commerciële doelstellingen door...

topvacature

5 dagen geleden
Namens een grote retailer zoekt Marketing & Co een channel manager. De channel manager wordt verantwoordelijk voor de uitvoering, monitoring en bijsturing van kanalen en partners met als doel groei te realiseren binnen deze kanalen en de juiste zichtbaarheid te geven aan de producten. Draagt bij aan de commerciële doelstellingen door distributiepartners op proactieve wijze ontwikkelen en te managen. De manager bouwt en optimaliseert een salesnetwerk. Signaleert behoeften van klanten en partners voor de ontwikkeling van proposities, zorgt voor de prominente aanwezigheid van het merk binnen de kanalen, bewaakt en monitort het rendement in de kanalen. Rapporteert over de performance. Gezocht wordt een marketeer met een afgeronde hbo-opleiding in marketing, sales en/of communicatie. Ten minste vijf jaar ervaring in sales en marketing, bij voorkeur in het out of home kanaal en/of bij een retailer. Zelfstandig, goede netwerker, stevige gesprekspartner. Commerciële instelling. Geboden wordt een tijdelijke baan op basis van detachering. Uitzicht op verlenging of zelfs een vast contract. Starten eind mei. Periode tot eind juli. Marktconform salaris.
2 weken geleden
Voor een marketingbureau in de regio Breda zoekt creatieven.com een overtuigende en creatief sterke art director. Het bureau is vooral actief voor opdrachtgevers in de groensector. De art director versterkt het bestaande team van marketeers, vormgevers en webdesigners. Komt primair te werken op één account om de internationale marktpositie van dit merk uit te bouwen en te versterken. Branding, positionering en propositie zijn dagelijkse kost. Campagnes die inspelen op lokale gebruiken en gewoontes, passend bij het merk en onderscheidend ten opzicht van de concurrentie. Geeft creatieve input en leiding van de eigen studio. Gezocht wordt een creatief brein die nieuwe ideeën toepasbaar maakt en geloofwaardig weet te brengen. De art director is een goede gesprekspartner en weet zijn of haar idee overtuigend te brengen aan collega's en opdrachtgevers. Verdedigt de eigen beslissingen met passie en flair. Energierijke persoonlijkheid en praktisch ingesteld. Resultaatgericht: in staat de wensen van de klant om te zetten in scorende concepten. Geschikte kandidaten weten keer op keer kippenvelmomenten te creëren. Motiveren collega's om iedere dag een stapje extra te zetten en zichzelf te verbeteren. De ideale kandidaat spreekt en schrijft vloeiend Engels en kent de gebruiken op de Angelsaksische markt. Ten minste vijf jaar ervaring aan bureauzijde in de reclamewereld en zo mogelijk in bezit van een eigen actueel netwerk. Affiniteit met de groensector (kweken) is een pre. Geboden wordt een fulltime baan (36 uur per week) met passend salaris en dito overige arbeidsvoorwaarden. Het bureau is gevestigd aan de snelweg A27.
Abonneren op topvacature