Topvacature

Voor de NS zoekt Redactie & Co een community manager met uitstekende sociale vaardigheden. De Spoorwegen maken gebruik van de Yammer-applicatie om de interne communicatie te verbeteren. Op dit platform worden de medewerkers geïnformeerd over ontwikkelingen en kunnen zij met elkaar in discussie gaan en vragen stellen. De community manager zorgt...

topvacature

2 weken geleden
Voor de NS zoekt Redactie & Co een community manager met uitstekende sociale vaardigheden. De Spoorwegen maken gebruik van de Yammer-applicatie om de interne communicatie te verbeteren. Op dit platform worden de medewerkers geïnformeerd over ontwikkelingen en kunnen zij met elkaar in discussie gaan en vragen stellen. De community manager zorgt voor bewaking en verbetering van de kwaliteit van de interactie, faciliteert de beantwoording van vragen, informeert collega's en start gesprekken op, bij voorbeeld met nieuwe content. Ook houdt hij of zij de activiteiten in het oog en onderneemt waar nodig actie. In deze spilfunctie weet de community manager snel de weg te vinden binnen de organisatie om vragen van gebruikers te beantwoorden. Hij of zij werkt actief mee aan de ontwikkeling van nieuwe content voor het platform. Geeft offline uitleg over gebruik van het platform in de vorm van korte presentaties. Wijst collega's op het ontstaan van interessante discussies en helpt hen bij het inzetten van Yammer voor hun dossiers. Gezocht wordt een ervaren community manager met een vlotte pen die medewerkers op een prettige manier kan aanspreken. Een echte verbinder die medewerkers en managers weet mee te krijgen. Iemand die de online dialoog kan versterken en mensen met elkaar in contact kan brengen. Sterke sociale vaardigheden: weten wanneer een bijdrage aan de discussie nodig is en wanneer juist niet om anderen die gelegenheid te geven. HBO-niveau, bij voorbeeld media & communicatie of journalistiek. Ten minste twee jaar relevante werkervaring, bij voorkeur binnen een grote en complexe organisatie. Uitstekende beheersing van het Nederlands. Een doener met brains. Kennis van de NS-organisatie is een pre. Geboden wordt een baan op basis van detachering. Zo spoedig mogelijk starten tot en met januari 2018 met een optie tot verlenging. Salaris conform cao.
2 weken geleden
Voor een toonaangevend online platform voor financieel professionals zoekt Redactie & Co een hoofdredacteur. Het Nederlandstalige platform met 30.000 abonnees is gespecialiseerd in 'mergers & acquisitions' en behandelt deals, fusies, financieringen en overnames. De hoofdredacteur coördineert de site, het kwartaalmagazine, nieuwsbrieven, de deal-database en schrijft zelf artikelen over trends en ontwikkelingen. Werkt mee aan de opzet en programmering van congressen, bezoekt (netwerk-) bijeenkomsten, vertegenwoordigt het platform daar en schrijft artikelen over deze events. Hij of zij werkt actief mee aan de verdere ontwikkeling van het platform en komt proactief met ideeën voor verbeteringen en uitbreidingen. Onderhoudt het contact met de doelgroep en werkt actief mee aan conversie en content marketing. De hoofdredacteur rapporteert aan een algemeen hoofdredacteur en werkt nauw samen met de community manager. Gezocht wordt een ambitieuze journalist of redacteur met ten minste drie jaar relevante ervaring, bij voorkeur in de financiële sector. Hij of zij kent de doelgroep van financiële media en heeft een uitstekende neus voor nieuws. Kernwoorden: creatief, innovatief, georganiseerd, commercieel, dynamisch en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Een eigen netwerk in de wereld van de fusies en overnames is uiteraard een grote pre. Het talent om snel contacten op te bouwen in deze wereld is noodzakelijk. Geboden wordt een fulltime baan binnen een middelgrote uitgeverij (circa 40 fte) met een moderne en prettige werkomgeving. Marktconform salaris plus goede secundaire voorwaarden.
Abonneren op topvacature