Topvacature

Namens het Landelijk Kenniscentrum Cultuureducatie en Amateurkunst zoekt Redactie & Co een webredacteur. De redacteur schrijft zelfstandig teksten en korte nieuwsberichten voor de site van de organisatie. Schrijft nieuwsbrieven en berichten op sociale media, volgens de bestaande redactionele richtlijnen. Redigeert en structureert langere...

topvacature

1 week geleden
Namens brouwerij Bavaria - actief in 120 landen - zoekt Marketing & Co een channel manager 'out of home'. De nieuwe channel manager wordt verantwoordelijk voor de uitvoering, monitoring en bijsturing van kanalen en partners met als doel groei te realiseren binnen deze kanalen en de juiste zichtbaarheid te geven aan de producten. Draagt bij aan de commerciële doelstellingen door distributiepartners op proactieve wijze ontwikkelen en te managen. De manager bouwt en optimaliseert een salesnetwerk binnen de focuskanalen hockey en studenten. Signaleert behoeften van klanten en partners voor de ontwikkeling van proposities, zorgt voor de prominente aanwezigheid van het merk binnen de kanalen, bewaakt en monitort het rendement in de kanalen. Rapporteert over de performance. Gezocht wordt een medior marketeer met een afgeronde hbo-opleiding in marketing, sales en/of communicatie. Ten minste vijf jaar ervaring in sales en marketing, bij voorkeur in het out of home kanaal en/of bij een levensmiddelenproducent of een andere brouwerij. Zelfstandig, goede netwerker, stevige gesprekspartner. Commerciële instelling. Geboden wordt een tijdelijke baan op basis van detachering. Uitzicht op verlenging of zelfs een vast contract. Starten eind mei. Periode tot eind juli. Marktconform salaris.
1 week geleden
Namens het Landelijk Kenniscentrum Cultuureducatie en Amateurkunst zoekt Redactie & Co een webredacteur. De redacteur schrijft zelfstandig teksten en korte nieuwsberichten voor de site van de organisatie. Schrijft nieuwsbrieven en berichten op sociale media, volgens de bestaande redactionele richtlijnen. Redigeert en structureert langere teksten. Plaatst de content via het cms op de site. Verzamelt de basisinformatie voor de online content (tekst en beeld). Verzorgt proactief nieuwe content op site en verwijdert content die niet langer relevant is, in overleg met betrokkenen. Bewaakt de actualiteit, uniformiteit, consistentie en kwaliteit van (aangeleverde) content en houdt rekening met de organische vindbaarheid (seo). Onderhoudt contacten met externe leveranciers van content. Gezocht wordt een webredacteur met een duidelijke affiniteit met cultuur en kunst. Een klant- en resultaatgerichte man of vrouw met een goed oog voor kwaliteit van de content. HBO-niveau. Ten minste twee jaar ervaring als webredacteur, bij voorkeur binnen een politiek-bestuurlijke organisatie. Uiteraard beschikt hij of zij over uitstekende schrijfvaardigheden: weet met bondige teksten een groot publiek aan te spreken. Kennis van seo en webrichtlijnen. Meer dan gemiddelde kennis van html, Google Analytics en Photoshop. Bij voorkeur ervaring met het cms Sitecore. Geboden wordt een uitzendbaan voor twee tot drie dagen per week. Periode van drie maanden. Salaris conform cao.
2 weken geleden
Namens NH Hotel Group zoekt Communicatie & Co een marketing en communicatie specialist. De specialist wordt ingezet op het high-end label NH Collection. Ontwikkelt hiervoor een marketing & communicatieplan en voert dit uit in samenwerking met hoteldirecteuren en de senior manager hotel marketing & brand. Zet plannen op voor nieuw te openen hotels om deze goed op de kaart te zetten. Coördineert pr-campagnes, stunts, initiatieven en evenementen om de zichtbaarheid te vergroten en het merk te promoten - met als ultiem doel de omzet te stimuleren. Hij of zij bouwt en onderhoudt samenwerkingen en ontwikkelt gezamenlijke acties met partners. Ontwikkelt en produceert alle branded materialen voor NH Collection (brochures, briefpapier, hotel items etc.), conform de wereldwijde standaarden. Bewaakt de tone of voice en look & feel. Stemt de activiteiten af met het HQ Brand Strategy Team. Hij of zij treedt op ook als verbindend element tussen de hotels en afdelingen van het hoofdkantoor. Gezocht wordt een ambitieuze marcom-specialist op hbo- of universitair niveau. Circa vier jaar ervaring, bij voorkeur in de high-end hotelmarkt of een ander high-end marktsegment. Creatief, gefocust, praktisch ingesteld en goed georganiseerd. In staat prioriteiten te stellen, pijnpunten te identificeren en deze op te lossen. Altijd met het oog op de commerciële resultaten. Hij of zij dient in staat te zijn goede relaties op te bouwen en te onderhouden. Weet operationele behoeftes om te zetten in strategische initiatieven. Uitstekend in Nederlands én Engels, in woord en geschrift. Netwerker, teamplayer met een duidelijke affiniteit met hospitality. Geboden wordt een fulltime baan. In eerste instantie tijdelijk contract, met uitzicht op een vaste baan. Salarisindicatie maximaal 3.000 euro bruto. Uitstekende (internationale) carrièremogelijkheden en dito opleidingsmogelijkheden. Goede secundaire voorwaarden.
Abonneren op topvacature