Topvacature

Namens brouwerij Bavaria - actief in 120 landen - zoekt Marketing & Co een channel manager 'out of home'. De nieuwe channel manager wordt verantwoordelijk voor de uitvoering, monitoring en bijsturing van kanalen en partners met als doel groei te realiseren binnen deze kanalen en de juiste zichtbaarheid te geven aan de producten. Draagt bij aan...

medianieuws

1 uur geleden
KRO-NCRV-ster Ajouad El Miloudi heeft op agressieve wijze gereageerd op de boodschap van Filemon Wesselink dat hun tv-gevecht voor het programma Filemon Slaat Door niet doorgaat. Dat is te zien in een video die BNN-VARA heeft vrijgegegeven. El Miloudi pakte een bokshandschoen en smeet die door de kamer. Een hard geluid daarna deed vermoeden dat […]
1 uur geleden
Gierige Gasten zullen non-stop gratis M&M’s uitdelen op Utrecht-Centraal tijdens de allereerste Share-a-thon
1 uur geleden
Zodra het kwik deze zomer de 30 graden aantikt, past Sky Radio haar format direct aan en komen zeer zomerse nummers voorbij. Dat heeft de radiozender vandaag laten weten. Hoewel het nog lente is, verkeert Nederland in zomerse sferen. Er staat een tropisch weekend voor de deur en dat laat Sky niet onopgemerkt voorbijgaan. “Sky Radio past deze […]
2 uur geleden
Vanaf vandaag is de comedyserie TOON, geproduceerd door NewBe, terug bij KPN Presenteert op kanaal 18 en on demand
2 uur geleden
Het Brits-Nederlandse Unilever wil dat staatsinvesteringsfondsen meer geld steken in het bedrijf. Dit zei topman Paul Polman in de marge van een conferentie in Spanje. Unilever sloeg eerder dit jaar interesse van Kraft Heinz af, onder meer omdat het kortetermijndenken van de Amerikanen niet bij Unilever zou passen.
2 uur geleden
Van Android naar Apple in letterlijk een paar stappen.
2 uur geleden
In een landschap van dalende kijkcijfers, kijken televisieexploitanten steeds meer naar sport in het algemeen en live sport in het bijzonder.
2 uur geleden
In een landschap van dalende kijkcijfers, kijken televisieexploitanten steeds meer naar sport in het algemeen en live sport in het bijzonder.
3 uur geleden
De Vereniging van Commerciële Omroepen (VCO) luidt de noodklok nu staatssecretaris Dekker ondanks herhaalde bezwaren en tegen de adviezen in van alle omroepen het brede basispakket toch wenst uit te kleden.
3 uur geleden
Filemon Wesselink gooit de handdoek in de ring. Hij blaast het aangekondigde kickboksgevecht tegen Ajouad El Miloudi voor het tv-programma 'Filemon Slaat Door' af. De presentator zit er fysiek en mentaal doorheen door aanhoudende blessures en angst voor het gevecht.

Pagina's

Abonneren op medianieuws