Topvacature

Namens een grote retailer zoekt Marketing & Co een channel manager. De channel manager wordt verantwoordelijk voor de uitvoering, monitoring en bijsturing van kanalen en partners met als doel groei te realiseren binnen deze kanalen en de juiste zichtbaarheid te geven aan de producten. Draagt bij aan de commerciële doelstellingen door...

medianieuws

5 uur geleden
This year the first Future Food Design Awards will be presented at the 2017 Dutch Design Week. The award is the foremost international prize intended to encourage and highlight innovative and disruptive designs for sustainable future food.
8 uur geleden
Rob Stenders had verwacht dat hij zijn dagelijkse middagshow op NPO Radio 2 kon behouden ondanks zijn overstap van Avrotros naar BNNVARA. Dat melden bronnen aan het AD. Dat Stenders vertrekt bij Avrotros en dat hij daardoor zijn Radio 2-show kwijtraakt was al duidelijk, maar over het hoe en waarom is er slechts speculatie. Volgens […]
8 uur geleden
De haven van Amsterdam heeft een roemruchte geschiedenis. Maar ook nu heeft de haven veel te bieden. Het vertellen van de onbekende verhalen uit de haven vormt de kern van de nieuwe campagne die Port of Amsterdam lanceert: The Greatest Port You Never Thought Of. Deze business-to-business campagne is ontwikkeld door reclamebureau Natwerk.
10 uur geleden
Wendy van Dijk propageert in haar lachende-mensen-blad om ongelooflijk mindful te zijn: bewust aandacht te schenken aan alles wat er om je heen gebeurt, met álle bijbehorende emoties, en dan het liefst op Ibiza. Weekblad Privé stuurde een fotograaf af op het vakantie-eiland en ontdekte hoe haar mindfulness in de paktijk uitpakt. En daar valt […]
10 uur geleden
Met een socialemediacampagne, in samenwerking met Ogilvy Amsterdam, laat Philips zien wat het belang van kunst is voor onze samenleving.
10 uur geleden
Thomas Cammaert voelt zich ondanks zijn deelname aan het platte programma Ranking the Stars van Paul de Leeuw nog steeds een serieus acteur. Dat vertelt hij de VARAgids. Cammaert loopt in zijn wereld tegen het nodige onbegrip aan. “Laatst vroeg iemand aan mij: ‘Waarom doet een serieus acteur als jij mee aan Ranking the stars?’ […]
11 uur geleden
Jeroen van Inkel stopt bij Radio Veronica. Zijn contract loopt eind augustus af en wordt niet verlengd. Een woordvoerster van het radiostation bevestigt berichtgeving hierover van De Telegraaf.
11 uur geleden
De eenmalige talkshow die de NTR maakte over het EK voetbal voor vrouwen na de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal, krijgt geen vervolg. Nu Oranje de kwartfinale heeft gehaald, gaat de NOS zelf uitgebreid voor- en nabeschouwen.
11 uur geleden
'The Greatest Port You Never Thought Of' is ontwikkeld door Natwerk
12 uur geleden
Ruben Terlou maakt een tweede reisserie over China. In Door het hart van China reist hij van noorden naar het zuiden van het land. 

Pagina's

Abonneren op medianieuws