Topvacature

Namens het Landelijk Kenniscentrum Cultuureducatie en Amateurkunst zoekt Redactie & Co een webredacteur. De redacteur schrijft zelfstandig teksten en korte nieuwsberichten voor de site van de organisatie. Schrijft nieuwsbrieven en berichten op sociale media, volgens de bestaande redactionele richtlijnen. Redigeert en structureert langere...

mediamagazine

1 uur geleden
De demissionair staatssecretaris Sander Dekker (VVD) komt ondanks zijn demissionaire status met een nieuw wetsvoorstel om het wettelijke standaardpakket voor distributeurs af te schaffen. De huidige Mediawet bepaalt sinds 1 januari 2014 dat het digitale standaardpakket minimaal 30 tv-zenders moet bevatten; op die datum werden de programmaraden afgeschaft. De toenmalige regering wilde met een verplicht… Het bericht Staatssecretaris komt met wetsvoorstel afschaffing standaard tv-pakket verscheen eerst op MediaMagazine.
6 uur geleden
Vanaf vandaag is het tweede seizoen van de serie ‘Toon’ te zien via KPN Presenteert. Het tweede seizoen bestaat uit acht afleveringen en deze afleveringen zijn vanaf vandaag allemaal te zien via de ‘on demand’-dienst van KPN. Komedieserie Toon is een komedieserie ontwikkeld door Beer ten Kate, Dirk van Pelt en Joep Vermolen voor de KPN… Het bericht Tweede seizoen serie ‘Toon’ te zien via KPN Presenteert verscheen eerst op MediaMagazine.
9 uur geleden
Het Ministerie van Economische Zaken is van plan om eind augustus te starten met de procedure om drie regionale frequentiepakketten middels een veiling opnieuw te verdelen. Het gaat om frequenties in Winterswijk (kavel B30), Lichtenvoorde (kavel B32) en Wieringermeer (kavel B33). De frequenties geven naast recht op uitzenden via FM ook de plicht om uit… Het bericht Drie regionale frequentiepakketten worden geveild verscheen eerst op MediaMagazine.
12 uur geleden
Vandaag, vrijdag 26 mei, zendt NPO Radio 5 de Top 200 van de Jaren Zeventig uit. Hotel California van de Eagles staat op nummer 1 in deze lijst. Jaren Zeventig De afgelopen week stond NPO Radio 5 geheel in het teken van de jaren zeventig. Deze week wordt vandaag afgesloten met de Top 200 van de… Het bericht Hotel California nummer 1 in NPO Radio 5’s Top 200 van de Jaren Zeventig verscheen eerst op MediaMagazine.
1 dag geleden
Kort medianieuws met aandacht voor Omroep MAX, BNR, Netflix, Ziggo 3FM en meer kort medianieuws uit binnen- en buitenland: Als het aan Omroep MAX-baas Jan Slager ligt, keert Het Groot Dictee der Nederlandse Taal in vernieuwde vorm terug op tv. Dat liet hij weten bij Dit is de Dag op Radio 1. Gisteren werd bekend… Het bericht Kort medianieuws: Omroep MAX, BNR, Netflix, 3FM en meer verscheen eerst op MediaMagazine.
1 dag geleden
Supermarktketen PLUS en 24Kitchen zijn een strategische samenwerking aangegaan waarbij het faciliteren van goed eten en het bieden van inspiratie centraal staan. Dit berichten beide bedrijven in een persbericht. Kijkers ontmoeten “De samenwerking zorgt ervoor dat 24Kitchen haar kijkers nu kan ontmoeten via de supermarkten van PLUS en biedt het de supermarktketen meer kookinspiratie op… Het bericht TV-zender 24Kitchen en supermarktketen PLUS bundelen krachten verscheen eerst op MediaMagazine.
1 dag geleden
NPO 3FM zendt vandaag, Hemelvaartsdag, een nieuwe muzieklijst uit de ‘3FM Festival Top 100’. Hiermee komt een einde aan de traditie dat op Hemelvaartsdag de Hemelse 100 wordt uitgezonden door de publieke radiozender. De Staat Inmiddels is bekend geworden dat de NPO 3FM-luisteraars het nummer Witch Doctor van De Staat hebben gekozen als het beste… Het bericht NPO 3FM komt Hemelvaartsdag met ‘3FM Festival Top 100’ verscheen eerst op MediaMagazine.
1 dag geleden
Radio 10 brengt vandaag, Hemelvaartsdag, een eerbetoon aan poplegendes die niet meer onder ons zijn in de ‘Stars in Heaven Top 110’. Omroep Zeeland komt vandaag met de Zeeuwse Top 40. Radio 10 Radio 10 zendt vandaag de ‘Stars in Heaven Top 110’ uit. In deze lijst komen de grootste hits ooit gemaakt van overleden… Het bericht Hemelvaartsdag: Radio 10 brengt ‘Stars in Heaven Top 110’ verscheen eerst op MediaMagazine.
2 dagen geleden
Vanavond staat de finale van de Europa League op het programma. De wedstrijd Ajax-Manchester United is live te volgen op radio, tv en Internet. Ajax Het zou voor Ajax voor het eerst sinds 1995 mogelijk zijn om weer een Europese hoofdprijs te bemachtigen. De finale in de Europa League wordt vanavond vanaf 20.45 uur gespeeld in… Het bericht Finale Europa League met Ajax live op radio, tv en Internet verscheen eerst op MediaMagazine.
2 dagen geleden
De LG Stylus 2 is de eerste mobiele telefoon die ook het DAB+-signaal kan ontvangen. Bij de opvolger van dit toestel ontbreekt deze ondersteuning echter weer. De LG Stylus 3 volgt dit jaar de LG Stylus 2, die vorig jaar uitkwam, weer op. LG, de fabrikant van het toestel heeft inmiddels tegenover deze website bevestigd… Het bericht Opvolger LG Stylus 2 krijgt geen DAB+-ondersteuning verscheen eerst op MediaMagazine.

Pagina's

Abonneren op mediamagazine