Topvacature

Voor de NS zoekt Redactie & Co een community manager met uitstekende sociale vaardigheden. De Spoorwegen maken gebruik van de Yammer-applicatie om de interne communicatie te verbeteren. Op dit platform worden de medewerkers geïnformeerd over ontwikkelingen en kunnen zij met elkaar in discussie gaan en vragen stellen. De community manager zorgt...

mediamagazine

52 min geleden
Amazon en 20th Century Fox Television Distribution hebben vandaag bekend gemaakt dat zij een internationale licentieovereenkomst hebben gesloten waarmee de dit weekend met Emmy’s bekroonde serie This is Us en de televisiebewerking van The Exorcist exclusief beschikbaar zijn voor Amazon Prime Video leden in meer dan 200 landen wereldwijd. Later deze maand zal Amazon de… Het bericht Amazon Prime Video sluit deal met 20th Century Fox verscheen eerst op MediaMagazine.
20 uur geleden
De komende drie dagen wordt de eerste ronde in de strijd om de KNVB Beker gespeeld. De wedstrijden zijn te volgen via radio en televisie. KNVB Beker Alle profclubs uit de Eredivisie en Jupiler League én de beste amateurverenigingen staan bij deze eerste ronde van de KNVB Beker aan de start. De beker bestaat uit… Het bericht Eerste ronde KNVB Beker live op radio en televisie verscheen eerst op MediaMagazine.
1 dag geleden
De RPO (Regionale Publieke Omroep) wil in januari 2018 starten met een pilot met regionale nieuwsvensters rondom de NOS Journaals op een landelijk televisienet. Dit schrijft de RPO in haar begroting over het jaar 2018. Bureau Regio Sinds februari 2016 is er na de NOS Journaals van 12.00 uur en 15.00 uur een blok met… Het bericht RPO: Pilot regionale vensters rondom NOS Journaal in januari van start verscheen eerst op MediaMagazine.
1 dag geleden
Kort medianieuws met aandacht voor AVROTROS, FOX Sports, Qmusic, Netflix en meer kort medianieuws uit binnen- en buitenland: AVROTROS dreigt met een rechtszaak als het populaire NPO Radio 1-programma Nieuwsshow verhuist naar Omroep MAX. Lees verder De Eredivisie topper PSV – Feyenoord trok zondag een totaal van 790.000 live kijkers op FOX Sports Eredivisie. Zondag keken… Het bericht Kort medianieuws: AVROTROS, FOX Sports, Qmusic, Netflix en meer verscheen eerst op MediaMagazine.
1 dag geleden
Vandaag, Prinsjesdag, maakt de regering traditiegetrouw de plannen voor het komende jaar bekend. Prinsjesdag is live te volgen via radio en televisie. Formatie Terwijl de formerende partijen nog druk onderhandelen over de vorming van een nieuw kabinet, staat Prinsjesdag vandaag op het programma. De dag heeft daarom minder lading dan andere jaren.Maar de Grondwet is… Het bericht Volop aandacht voor Prinsjesdag 2017 op radio en televisie verscheen eerst op MediaMagazine.
1 dag geleden
Ook in de meetperiode juli/augustus blijft Radio 538 de best beluisterde radiozender van Nederland. Dit blijkt uit de luistercijfers over deze periode die vandaag zijn bekendgemaakt door Stichting Nationaal Luister Onderzoek (NLO) Radio 538 Radio 538 was in deze periode de best  beluisterde radiozender met een marktaandeel van 12,3 procent. Dat is bijna een procent… Het bericht Luistercijfers: Radio 538 verliest marktaandeel maar blijft aan kop verscheen eerst op MediaMagazine.
1 dag geleden
Sinds 1 september heeft Sublime FM haar team uitgebreid met twee nieuwe krachten: Jaap Brienen en Sebastiaan van Rijnsoever. Music & Program Director Jaap Brienen is gestart als Music & Program Director. Ruim negen jaar lang presenteerde Jaap Brienen de ochtendshow ‘Eerst Jaap!’ tussen 07:00 en 10:00 uur op NPO Radio 6. Ook werkte Brienen… Het bericht Jaap Brienen gestart als Music & Program Director bij Sublime FM verscheen eerst op MediaMagazine.
1 dag geleden
Wielerliefhebbers kunnen de komende vier jaar de wereldkampioenschappen in alle belangrijke wielerdisciplines live volgen bij Eurosport, zowel lineair als via de Eurosport Player. Vier jaar zonder… De sportzender moest het vier jaar zonder de belangrijke wereldkampioenschappen doen maar door een nieuwe deal met de wielerunie UCI zijn de WK’s weer te zien bij de Eurosport.… Het bericht Wielerunie UCI en Eurosport sluiten deal voor uitzenden WK’s verscheen eerst op MediaMagazine.
2 dagen geleden
Tot en met 23 september staan kinderzenders NPO Zapp en Cartoon Network op tv, online en sociale media volledig in het teken van pesten. Dit heeft alles te maken met  ‘Week tegen Pesten’ die deze week plaatsvindt. NPO Zapp NPO Zapp besteedt met verschillende programma’s aandacht aan de week. “Zappers” als Anne-Mar Zwart, Klaas van Kruistum,… Het bericht NPO Zapp en Cartoon Network maken vuist tegen pesten verscheen eerst op MediaMagazine.
2 dagen geleden
Momenteel is Laser 101 nog steeds één van de weinige radiozenders die haar uitzendingen heeft hervat op Sint Maarten.De overheid is niet blij met de populariteit van de soms kritische radiozender. Dit schrijft dagblad Trouw in een reportage over de radiozender. Goed voorbereid De commerciële radiozender Laser 101 was goed voorbereid op Orkaan Irma en… Het bericht “Overheid Sint Maarten niet blij met kritische radiozender Laser 101” verscheen eerst op MediaMagazine.

Pagina's

Abonneren op mediamagazine