Topvacature

Namens een grote retailer zoekt Marketing & Co een channel manager. De channel manager wordt verantwoordelijk voor de uitvoering, monitoring en bijsturing van kanalen en partners met als doel groei te realiseren binnen deze kanalen en de juiste zichtbaarheid te geven aan de producten. Draagt bij aan de commerciële doelstellingen door...

mediamagazine

6 uur geleden
Kort medianieuws met aandacht voor Netflix, DAB+, KNIPPR, VRT en meer kort medianieuws uit binnen- en buitenland: Netflix is de best presterende app in Apple’s App Store geworden. De afgelopen maanden blijken steeds meer consumenten zijn series via de app gaan volgen. Lees verder De nieuwe NPO-app biedt – tegen betaling – kijken in HD… Het bericht Kort medianieuws: Netflix, DAB+, KNIPPR, VRT en meer verscheen eerst op MediaMagazine.
1 dag geleden
Het is de beslissing of keuze van VodafoneZiggo hoe om te gaan met de beschikbaarheid van FOX Sports na 31 juli aankomende op de Ziggo-kabelnetten. Dit stelt Maarten van Rooijen, woordvoerder van de sportzenders die de live wedstrijden van het Eredivisievoetbal uitzenden. Nog geen overeenstemming “We hebben nog geen overeenstemming met VodafoneZiggo over de doorgifte… Het bericht FOX Sports bij Ziggo: “Keuze aan VodafoneZiggo” verscheen eerst op MediaMagazine.
1 dag geleden
Vanavond, maandag 24 juli, gaat er weer een nieuw seizoen van start van de kennisquiz De slimste mens bij de KRO-NCRV op NPO 2. De eerste aflevering is vanavond om 20.25 uur te zien. Jury Onder leiding van Philip Freriks en het kritisch oog van (enig) jurylid Maarten van Rossem gaan dagelijks drie prominente Nederlanders… Het bericht Nieuw seizoen ‘De slimste mens’ van start bij KRO-NCRV op NPO 2 verscheen eerst op MediaMagazine.
1 dag geleden
Joyne heeft vrijdagavond aan dealers een voorlopige zenderlijst bekend gemaakt voor het te lanceren satellietpakket. De verwachting is dat omstreeks begin augustus de aanbieder van digitale televisie via de satelliet daadwerkelijk zal starten en abonnementen kunnen worden afgesloten. Een module zal 99 euro kosten, waarboven nog 30 euro aan activatie/registratiekosten worden gerekend. Lite Travel Het… Het bericht Joyne: zenderlijst bekend, waarschijnlijk begin augustus van start verscheen eerst op MediaMagazine.
1 dag geleden
Onder de noemer ‘Klassiek viert de zomer’ brengen NPO 2, NPO Radio 4 en NPO Cultura zes weken lang een ode aan de zomer met klassieke muziek. De NPO brengt de komende zes weken de leukste klassieke festivals in binnen-en buitenland om het publiek een onvergetelijke muzikale zomer te bezorgen. NPO 2 In de zomermaanden… Het bericht NPO brengt zes weken lang ‘Klassiek viert de zomer’ verscheen eerst op MediaMagazine.
1 dag geleden
Met ingang van 1 september verhoogt telecombedrijf SKV uit Veendam haar tarieven. De meeste tarieven gaat met ongeveer 1 euro omhoog. Genoodzaakt SKV geeft aan dat de verhoging van de abonnementsprijzen nodig is doordat programma aanbieders en andere leveranciers de tarieven hebben gewijzigd. “Hierdoor zijn ook wij genoodzaakt een aantal tarieven aan te passen”, aldus… Het bericht Kabelaar SKV verhoogt abonnementsprijzen per september verscheen eerst op MediaMagazine.
2 dagen geleden
De tweede week van het WK Zwemmen in Hongarije is komende week live te volgen via Eurosport 1 en bij de NOS via onder andere NPO Sport. WK De WK in de Hongaarse hoofdstad betekenen voor de zwemmers de eerste serieuze krachtmeting op weg naar de Olympische Spelen van 2020 in Tokio. Het wereldkampioenschap is… Het bericht Finaleweek WK Zwemmen live op Eurosport en bij de NOS verscheen eerst op MediaMagazine.
2 dagen geleden
Momenteel worden op ongeveer 15 locaties in Nederland lokale DAB+-uitzendingen uitgevoerd op experimentele basis. De afgelopen week zijn er aantal wijzigingen doorgevoerd bij diverse lokale experimenten via de digitale ether. Wageningen In de regio Wageningen zendt DTBS sinds een aantal weken een lokaal DAB+-netwerk uit op kanaal 7B. Op dit netwerken zonden al diverse lokale… Het bericht Diverse wijzigingen bij lokale DAB+-experimenten verscheen eerst op MediaMagazine.
2 dagen geleden
Kort medianieuws met aandacht voor Radio Els, Sublime FM, RTL 4, DAB+, BREIN en meer kort medianieuws uit binnen- en buitenland. Radio Els heeft vrijdagavond haar uitzendingen via middengolffrequentie 1485 kHz in Krimpen aan den IJssel en Internet gestaakt . Radio Els in Friesland gaat wel door als Radio Els Noord. Het Sublime Bos is… Het bericht Kort medianieuws: Radio Els, Sublime FM, RTL 4, DAB+ en meer verscheen eerst op MediaMagazine.
3 dagen geleden
Tot en met 30 juli wordt het BetVictor World Matchplay Darts gehouden in Blackpool te Engeland. Het toernooi is te volgen via RTL7 en Internet. Vijf landgenoten Het BetVictor World Matchplay Darts wordt gehouden in het Engelse Blackpool. In Blackpool zullen vijf landgenoten aan de oche verschijnen, aangevoerd door Michael van Gerwen die daar als… Het bericht World Matchplay Darts te volgen op RTL7 en Internet verscheen eerst op MediaMagazine.

Pagina's

Abonneren op mediamagazine